Gość: siedem a o co chodzi? IP: *.tgory.pik-net.pl 18.07.02, 12:12 widziałem "9 i pół tygodnia" 7,64 Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: a o co chodzi? 18.07.02, 12:19 Gość portalu: siedem napisał(a): > widziałem "9 i pół tygodnia" > > 7,64 7,64! tylko tyle tygodni?! a gdzie twoje oczy były w pozostałym czasie? D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: a o co chodzi? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 18.07.02, 12:27 danka.jp napisała: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > widziałem "9 i pół tygodnia" > > > > 7,64 7+2^6/100 chodzi sie czy wiesz kto ostrzezenia namnaza? Moze p..lna w Palac Kultury, Iglice albo w Dysk albo co tam stoi w parku chorzowskim? Przygotowalbys program ratunkowy dla kolegow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem nie wiem IP: *.tgory.pik-net.pl 18.07.02, 12:37 ale ufny jestem że mu przejdzie ten osobnik poległ/odniosl_powazne_rany w wojnieF lub obserwujac ją 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem moze wiem IP: *.tgory.pik-net.pl 18.07.02, 12:41 uzycie dosc oryginalnej pisowni slowa BOG wskazywałoby na Perłę [co ją kobiety uzywaja] ale to wiotka poszlaka jest. a poza tym instaluje sobie teraz nagrywarke 40speed i dociekam czemu udaje ze nagrywa 40 a robi wypalanie faktycznie 24speed 6,30 Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: a o co chodzi? 18.07.02, 12:21 Gość portalu: siedem napisał(a): > widziałem "9 i pół tygodnia" > > 7,64 7,64! tylko tyle tygodni?! a gdzie twoje oczy były w pozostałym czasie? D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: a o co chodzi? - o to właśnie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 14:14 danka.jp napisała: > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > widziałem "9 i pół tygodnia" > > > > 7,64 > > > 7,64! > tylko tyle tygodni?! > a gdzie twoje oczy były w pozostałym czasie? > D. ========================== Kobieto! - nie bądź taka dociekliwa. Pozostały czas (do 9,5 tygodnia) wypełniony był treściami niecenzuralnymi a jak wiesz prawdziwemu ortodoksie odgądać TEGO nie przystoi. Stąd 7,64. Myślę, że na uwagę zasługuje fakt tak dokładnego obliczenia, ale siódemka z zamiłowania do matmy słynie... J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Perle znalezc i sie nie utopic! Wielbiciel Malżos! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 10:22 Tez mi troche na do niego pasuje bardziej z korelacji czasu emocjonalnego z walcowaniem lanow kwietnych. A Janusz ryzykuje z moja D_oktawa jakby byl haszem lub bemolem do zmian tonacji Nutek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Perle znalezc i sie nie utopic! Wielbiciel Ma IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 11:39 Gość portalu: # napisał(a): > Tez mi troche na do niego pasuje > bardziej z korelacji czasu emocjonalnego > z walcowaniem lanow kwietnych. > > A Janusz ryzykuje z moja D_oktawa jakby byl haszem lub bemolem > do zmian tonacji Nutek! ================ Aleś Ty łasy na wdzięki pań. No,no. Nie przypuszczałem. Jak to miło trafić na jakieś cechy wspólne. Dyskutując kiedyś z number 7 ustaliłem, że też lubi whisky, z Luką, że piwo (dobrze schłodzone) i grill nad Wisłą. Jesteśmy bardziej ludzcy nie dyskutując o polityce. Jednak za wątkami kwietnymi nie przepadam. Prędzej za teczowymi, choć też umiarkowanie... Pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Pić! 19.07.02, 11:48 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Dyskutując kiedyś z number 7 ustaliłem, że też lubi whisky, > z Luką, że piwo (dobrze schłodzone) i grill nad Wisłą. Ja też lubię whisky! Plus cygaro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Pić! sPiewac!.P..Tanczyc! To nie kwietny wątek!-> IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 12:06 I jest pewnosc, ze zadna Perla Piwna z Browaru na Dąbrowskiego (pilem tam trzy dni z wiaderka pod coraz to nowe pol litra w mieszkaniach sluzbowych nad kadzią) watku nie rozpirzy! Wiaderkiem nabieralo sie piwo z polpietra!! Tylko, ze by mi tu zaden Snajper nie pisal, ze Hasz klamie! Pozdrawiam przeciwnikow politycznych, czesciowych, znaczy Ksiecia takowoż. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Że co? 19.07.02, 12:30 Gość portalu: # napisał(a): > Pozdrawiam przeciwnikow politycznych, czesciowych, znaczy Ksiecia > takowoż. Ech?! O czym Ty do mnie rozmawiasz, Haszu vel Bemolu alias #?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem taa IP: *.tgory.pik-net.pl 19.07.02, 12:25 taplajcie się dalej w tym bagnie burżuazyjnego egoizmu. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt rozwiązanie zagadki tunguskiej _wystąpił z brzegów IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 12:15 Gość portalu: # napisał(a): > Tez mi troche na do niego pasuje > bardziej z korelacji czasu emocjonalnego > z walcowaniem lanow kwietnych. Wystąpił z brzegów Jenisej. Wczorajsza akcja na forum, była zaledwie wstępem, tworzeniem legendy. Nasza pacynka zdążyła w końcu napisać jedno zdanie: ABE/HIACYNT-ZBLIŻA SIĘ GODZINA ZNISZCZENIA i zostałą zdekonspirowana jako EKSPERYMENTATOR grupa jenisej-bertoldi została zdekonspirowana, teraz tchórzliwie spogląda na forum zza firaneczki Hiacynt ps. zacytuję Boaaa Na forum aktualności - Teatrum niegodziwości: Cel pseudonaukowy Intrygant zawodowy Emocjami ludzi gra w kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Rozpirzona tajga yeniseyem tunguskim z ukrycia IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 13:43 >Ech?! O czym Ty do mnie rozmawiasz, Haszu vel Bemolu alias #?! O tym, ze moglem sie pozliz(g)nac na schodkach. W dotatku z pelnym wiaderkiem! Jaka strata... Przeczytaj ponizsze zyczenie wredoty ale szczerej: Gość: siedem 19-07-2002 12:25 : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3#3#3#3#3# Zmiana twarzy normalnie cykliczna/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #######3## Re: Zmiana twarzy zaskakujaca/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 33333###### Re: Zmiana twarzy pozytywna/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #####333333 Re: Zmiana twarzy negatywna/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 19.07.02, 14:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ~Brak twarzy - jest gęba... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 00:46 # - znowu sie napiłeś? Znowu bedzie problem z równowagą elektrolitów Jednak jeśli to dla zdrowia to NA ZDROWIE PS Po kilku głębszych ochota jak widać duża na nickomodernizację Niezbadane są wyroki... Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś