Dodaj do ulubionych

Heeeeeeeeeej Ewa8a dla Ciebie

21.06.05, 21:14
Prosiłaś kiedys abpralla o jakis filmik bodajże z zapłodnieniem in vitro,
pamiętasz? Dzisiaj w TVN podali stronę z różnymi operacjami i zabiegami
prowadzonymi bezpośednio sali operacyjnej. Może to znasz, ale Ci ją podam
adres www.or-live.com

pozdrawiam smile))

czarna_owca

Obserwuj wątek
    • ewa8a Re: Heeeeeeeeeej Ewa8a dla Ciebie 21.06.05, 21:54
      Tak Owieczko, rzeczywiście prosiłam kiedyś jednego z forumowiczów o
      powtórzenie filmiku o zapłodnieniu in vitro, bo cenzor z niewiadomych powodów
      wyciął go (filmik, nie forunowicza) zanim zdążyłam skopiować, niestety nie
      doczekałam się.
      Akcja filmu toczyła się w klinice, a treść była mniej więcej taka : umęczony
      młody czlowiek wychodzi z pokoju z wyrazem błogiej ulgi i radości na twarzy,
      obejmuje czule czekającą na korytarzu żonę i demonstruje z dumą naczynie z
      jakąś cieczą. Słoiczek natychmiast przechwytuje lekarz i wraz z kobietą udaje
      się do gabinetu, wyposażonego w fotel ginekologiczny. Tam z szelmowskim
      uśmiechem wrzuca z gracją życiodajną ciecz do kosza na śmieci i wszystko
      wskazuje na to, że zamierza uskutecznić bardziej pewną metodę zapłodnienia.
      Filmik wart rozpowszechnienia szczególnie w krajach, które przeznaczają na
      służbę zdrowia znikome środki, bo przedstawia mało kosztowną i zapewne
      skuteczną metodę zapłodnienia in vitro, odrobinę tylko zmodyfikowaną.
      • owca_czarna Re: Heeeeeeeeeej Ewa8a dla Ciebie 21.06.05, 22:21
        ewa8a napisała:

> Tak Owieczko, rzeczywiście prosiłam kiedyś jednego z forumowiczów o
        > powtórzenie filmiku o zapłodnieniu in vitro, bo cenzor z niewiadomych powodów
        > wyciął go (filmik, nie forunowicza) zanim zdążyłam skopiować, niestety nie
        > doczekałam się.
        > Akcja filmu toczyła się w klinice, a treść była mniej więcej taka : umęczony
        > młody czlowiek wychodzi z pokoju z wyrazem błogiej ulgi i radości na twarzy,
        > obejmuje czule czekającą na korytarzu żonę i demonstruje z dumą naczynie z
        > jakąś cieczą. Słoiczek natychmiast przechwytuje lekarz i wraz z kobietą udaje
        > się do gabinetu, wyposażonego w fotel ginekologiczny. Tam z szelmowskim
        > uśmiechem wrzuca z gracją życiodajną ciecz do kosza na śmieci i wszystko
        > wskazuje na to, że zamierza uskutecznić bardziej pewną metodę zapłodnienia.
        > Filmik wart rozpowszechnienia szczególnie w krajach, które przeznaczają na
        > służbę zdrowia znikome środki, bo przedstawia mało kosztowną i zapewne
        > skuteczną metodę zapłodnienia in vitro, odrobinę tylko zmodyfikowaną.

a ja myślalm, ze naprawdę big_grin, a tu lekarz chciał połaczyć ... heheheheh ...
        przyjemne z pozytecznym takie "wash and go" smile)

O stronie stronie tak nieszczęśliwie przeze mnie zlinkowanej mówili w TV.
        Lekarz z Centrum Matki Polki wypowiadał się, że polscy lekarze nie zgodziliby
        sie na taka bezpośrednią transmisje. Obejrzałam 1/4 filmu o bypassach , nie
        nadawałabym się na chirurga. Chyba nie będę tam zaglądać, aż mnie mdli sad

czarna_owca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka