Dodaj do ulubionych

Przestępca Kaczyński TERAZ mówi o Konstytucji! :D

24.06.05, 16:36
Obserwuj wątek
    • galba Przepraszam bardzo... 24.06.05, 17:29
      Zgodnie z wyrokiem sądu przestępcą jest tylko ktoś z prawomocnym wyrokiem -
      wyrok na LK nie jest prawomocny więc ryzykujesz, że sam się staniesz przestępcą.

G.
      • patience Zgodnie z cytatem twojego kolegi... 24.06.05, 17:44
        Nie jest przestepstwem, gloszenie ze ktos jest przestepca, pod wszakze takim
        warunkiem, ze ma to pokrycie w prawdzie. Oprocz wyroku aktualnie
        nieprawomocnego, Kaczucha ma na sumieniu uchylanie sie od wyroku prawomocnego.
        • galba Kiedy odpowiesz na moje pytanie? /nt 24.06.05, 17:47
          patience napisała:

> Nie jest przestepstwem, gloszenie ze ktos jest przestepca, pod wszakze takim
          > warunkiem, ze ma to pokrycie w prawdzie. Oprocz wyroku aktualnie
          > nieprawomocnego, Kaczucha ma na sumieniu uchylanie sie od wyroku prawomocnego.
          >
          >
          • galba Nie śpiesz się z odpowiedzią 24.06.05, 17:49
            Idę na spacer z psem - może nas nie być jakieś 2 godziny.

Pamiętaj - TAK / NIE.

G.

> patience napisała:
            >
            > > Nie jest przestepstwem, gloszenie ze ktos jest przestepca, pod wszakze ta
            > kim
            > > warunkiem, ze ma to pokrycie w prawdzie. Oprocz wyroku aktualnie
            > > nieprawomocnego, Kaczucha ma na sumieniu uchylanie sie od wyroku prawomoc
            > nego.
            > >
            > >
            >
            >
          • patience Juz kilkakrotnie odpowiedzialam, ale... 24.06.05, 17:49
            Moge powtorzyc. Ciekawe za ktorym razem dotrze. Pomocy ci nie jest w stanie
            udzielic zaden prawnik. Na swoj problem potrzebujesz konsultacji z psychoplogiem.
            • galba Odpowiedzią na pytanie: 24.06.05, 17:56
              patience napisała:

> Moge powtorzyc. Ciekawe za ktorym razem dotrze. Pomocy ci nie jest w stanie
              > udzielic zaden prawnik. Na swoj problem potrzebujesz konsultacji z
              psychoplogie
              > m.

Czy ten stalinowski paragraf ci się podoba nie jest "pomocy nie jest w
              stanie... itd.".

Czuję, że masz rozległe znajomości wśród psychologów.

G.
              • patience Re: Odpowiedzią na pytanie: 24.06.05, 18:00
                Wlasnie o to chodzi, ze nie mam znajomosci wsrod psychologow i w ogole sie nie
                znam na problemach natury ktora cie (jak odnosze wrazenie) gnebi. Dlatego
                bylabym wdzieczna, gdybys jednak zechcial zrozumiec roznice miedzy wyrazem
                "prawnik" a "psycholog". Nie jestem wlasciwa osoba do udzielania ci pomocy.

terra.blox.pl
                Rewolucja MoralnaRullezz!!!
                • galba Odpowiedziałaś już na moje pytanie? /nt 24.06.05, 20:18
                  patience napisała:

> Wlasnie o to chodzi, ze nie mam znajomosci wsrod psychologow i w ogole sie nie
                  > znam na problemach natury ktora cie (jak odnosze wrazenie) gnebi. Dlatego
                  > bylabym wdzieczna, gdybys jednak zechcial zrozumiec roznice miedzy wyrazem
                  > "prawnik" a "psycholog". Nie jestem wlasciwa osoba do udzielania ci pomocy.
                  >
                  > terra.blox.pl
                  > Rewolucja MoralnaRullezz!!!
                  • patience Re: Odpowiedziałaś już na moje pytanie? /nt 24.06.05, 20:22
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25633376&a=25636279
                    • galba Odpowiedziałaś już na moje pytanie? 24.06.05, 20:33
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25623335&a=25627934
                      Dlaczego odpowiedź na to proste pytanie sprawia ci tyle trudności?

Może ci ułatwię:
                      "tak" oznaczać będzie, że jesteś za sadzaniem za słowa - czego się wypierałaś
                      "nie" sprawi, że wszystko co napisałaś na ten temat straci jakąkolwiek podstawę
                      (z wiadomych względów wolę nie mówić o "sensie").

"Tak" czy "nie" - i proszę nie uciekać kolejny raz w chamstwo.

G.

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25633376&a=25636279
                      >
                      • patience Re: Odpowiedziałaś już na moje pytanie? 24.06.05, 20:34
                        • galba Zacięłaś się? 24.06.05, 20:37
                          Mam nadzieję, że nie przy goleniu?

G.

• patience Re: Zacięłaś się? 24.06.05, 20:38
                            wink
                            • galba Re: Zacięłaś się? 24.06.05, 20:41
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25623335&a=25627934

> wink
          • pijatyka Re: czy Kaczyński jest przestępcą 14.09.26, 11:47

youtube.com/shorts/C_9y3B25I9A

• wahacz skazany nieprawomocnie wedlug procedury karnej 24.06.05, 17:52
          w procedurze karnej nazywa kogos takiego kto jest po skazujacym wyroku
          pierwszej instancji "skazanym nieprawomocnie".
          swoja droga ciekawe co bedzie w drugiej instancji bo jesli proces bedzie
          uczciwy kaczynski nie ma szans wygrac chyba ze udowodni ze wachowski to
          przestepca ale to nierealne
          • patience Re: skazany nieprawomocnie wedlug procedury karne 24.06.05, 17:57
            Prawdopodobnie bedzie jednak apelowal, zeby przeciagnac jak sie da, najlepiej do
            zakonczenia kampanii wyborczej. Ale ma juz na swoim koncie jeden wyrok
            prawomocny, od ktorego sie uchyla, wiec pewnie i tak czekaja go w kampanii
            wyborczej klopoty.
    • galba Minęły 2 minuty... 24.06.05, 20:43
      A ty jeszcze nie wkleiłaś tego linku co zwykle...

G.
      • galba Helu - to do ciebie /nt 24.06.05, 20:43
        galba napisał:

> A ty jeszcze nie wkleiłaś tego linku co zwykle...
        >
        > G.
        >
        • wikul Mieeetek "Kapciowy" wzorem uczciwości ! 24.06.05, 23:38
          Mieeetek "Kapciowy" wzorem uczciwości. A to paradne. Do czego prowadzi
          zaślepienie pedałów i ich zwolenników.
          A jeszcze kilkanaście lat temu nikt by nie dał funta kłaków za tego cwaniaka.
          P.S.Ile tu przestępców na tym forum, ho, ho.
          • patience Re: Mieeetek "Kapciowy" wzorem uczciwości ! 25.06.05, 00:58
            A kto twierdzi ze wzor uczciwosci? Raczej poprzestanmy na stwierdzeniu zgodnym z
            prawda, ze w pudle nie siedzialwink
    • pijatyka Re: przestępca Kaczyński mówi o Konstytucji 28.04.24, 13:00

Jak to się czasem latami niewiele zmienia... wink

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka