centre.gravity Re: ___________________12___abpralli i_____11___ 04.07.05, 13:49 moher, musisz koniecznie nadrobic zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ___________________12___abpralli i_____11___ 04.07.05, 14:12 Zasmarkałeś dzieciom piaskownicę brzydalku obleśny, lubujący sie w niewymyslnych przezwiskach - nawet nie wiesz, ze moherowe berety wyszły z mody wtedy, gdy ciebie jeszcze listonosz nosił w lewej kieszeni. Nie jesteś godzien ucałować śladów stóp Pań w moherowych beretach - matek Polek, wychowujących swe dzieci na zacnych, kulturalnych i porządnych ludzi popaprańcu. Mało Ci jeszcze kompromitacji w sromotnie przegranych na argumenty polemikach? Zostały Ci zamiast nich wyświechtane przez postepaków "mohery"? A może jeszcze coś? niezwłocznie napisz! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25976501&a=26007939 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____Centralny gamoniu nadrabiam to też dla Ciebie! 04.07.05, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25894461&a=26007115 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ____Centralny gamoniu ja Cię nie obrażam bo 04.07.05, 14:38 sam sobie wybrałeś grawity - ociężałość, bezwładność, inaczej popularnie gamoniowatość a więc niech nie dziwią nikogo z nowych czytelników Jego ośrodkowo przyczynowe (centralny ukł. osrodkowy) pointy i riposty gamoniowate! Np. moher...itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 No coCentr. Gamoniu całą godzinę czekam na ripostę 04.07.05, 14:47 nie umiesz napisać "moher przepraszam! juz będe odtąd pisał z szacunkiem - Hasz" bo jako młody i popaprany moralnie, zawdzięczam w części i Tobie wolność pisania przezwisk na poziomie dostepnym dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____Widzę ze się nie doczekam bo...mnie lubisz! 04.07.05, 14:59 Re: Cimoszewicz - agent Karex .... gini 04.07.2005 10:55 + odpowiedz centre.gravity napisał: > >A jakbym uwielbiala komunizm to bym sie przeniosla do Korej PLN i > > znalazlabym zatrudnienie w jakims obozie koncentracyjnym. > i to jest to. byloby z ciebie swietne kapo. juz cie widze z pejczem i > dobermanem u nogi. Oj felga, felga , cos mi sie zdaje, ze kapo nie lazily z dobermanami u nogi. Staly przy piecu. Z tym , ze moge sie mylic, bo nie mialam zadnego kapo w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś