Gość: Kolega Cerbera IP: *.toya.net.pl 07.08.02, 17:58 PROSZE O INF. NA TEMAT NOSTROMO. TO NIEBEZPIECZNY GOSCIU. UWAZAJCIE NA NIEGO. kOLEGA NOSTROMO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sala Re: PROSBA O INFORMACJE NA TEMAT NOSTROMO IP: *.toya.net.pl 07.08.02, 18:21 JA tez sie chetnie nim zajme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild nim nim... IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 07.08.02, 21:07 Gość portalu: Sala napisał(a): > JA tez sie chetnie nim zajme a ma czyli czypsy? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mowie co wiem 07.08.02, 19:48 Z tego co mi wiadomo, to Nostromo jest nieslychanie wprost niebezpieczny. I nie bardzo mozna sie przed nim bronic, poniewaz nie wiadomo jak wyglada. Slyszalem od paru osob, niewielu ktorym udalo sie przezyc Close Encounters Of The Third Kind z Nostromo, ze jest troche podobny do zyrafy. Ale nie jest zyrafa. A zyrafy z kolei, jak wiadomo, ani opisac, ani zdefiniowac jest niesposob. Wiec nawet nie wiadomo przed kim/czym przestrzegac. Pozostaje wiec jedyne wyjscie - nie wychodzic z domu, ani nie podchodzic do okien. A Panie, dodatkowo, powinny sie starannie okrywac, bo Nostromo, bardzo pobudliwy podobno, to pies, przepraszam, zyrafa na kobiety straszny/a. Z tego co mi sie udalo dowiedziec, kopuluje zwykle kolo poludnia, w trakcie lunchu, zaraz po salacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: Mowie co wiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 20:01 sceptyk napisał: Z tego > co mi sie udalo dowiedziec, kopuluje zwykle kolo poludnia, w trakcie lunchu, > zaraz po salacie. Jak ślimak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce o ty w życiu IP: *.chello.pl 07.08.02, 21:23 podsumujmy: kolega niejakiego n0str0m0 twierdzi, że z rzeczonego n0str0m0 niebezpieczny gość (zastrzygłam uszami)- ciekawe, pewnie nostromo koledze odbił narzeczoną... Natychmiast reaguje sala i chce też otrzymać na niebezpiecznego mężczyznę namiary (już błyszczą mi oczy - przepadam za takimi typami). Sceptyk potwierdza, że jest o co (de facto o kogo) bić się z salą. Dlatego wszelkie informacje na temat inkryminowanego mężczyzny uprzejmie proszę przesyłać do mnie. Zdjęcia mile widziene, szczególnie robione w porze lanczu (chodzi o te na tle sałaty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Kolega Salowy IP: *.mca-architecture.com 08.08.02, 08:56 jest very bardzo trendy. dzis byc trendy to walczyć z odwiecznym mlekopochodnym polskim antysemityzmem. swieczka po 11 oktabrie wciaz w oknie jego plonie. na widok Pana Wajsa dostaje spazmow i wpada w ekstaze, chodzi po placu wygiety w mostek oparty dlonmi i stopami jak 12 wieczne karmelitanki bose. rwie wlosy ze wstydu za to ze czescia narodu mordercow jest. very bardzo soon odkryje ze jest semito i kaze swoje posladki ogladac. konfidenta szlymaka wytatuowal na rachitycznym bicepsie. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 k52 i kaganowi - moim mentorom dedykuje IP: 202.108.191.* 08.08.02, 09:40 gdy tylko sie urodzilem a bylo to w roku komety sadzono, ze jestem obojnak wylacznie to plotki niestety w szpitalu zrobil sie rejwach i zaraz pojawil sie rabin na imie mial kagan w kieszeni mial nagan i zaraz mownice ustawil poczulem sie dosc niebezpiecznie i chcialem zadzwonic do esbe bo rabin mnie okiem wciaz sledzil choc robil to jednak dyskretnie zapisal cos mowe wyglosil a na policzku lza slona rodzicow kibitka odeslal mnie w swoich utulil ramionach ni adwokata ni ksiedza widywac nie bylo mi dane ogolil mi glowe na lyso i nazwal mnie mini-kaganem plan taki byl zupelnie prosty w prostocie swej praie genialny zakrecic, przerobic i okrasc i sciagnac to gowno ze sciany zniszczymy system od wewnatrz wiec najpierw zapisac sie musisz smiech pusty odbije sie echem gdy beda lizali nam buty co mialem ja na to powiedziec? geniuszem byl on na swoj sposob on taki madry ja taki przystojny choc prawie zupelnie bez wlosow lecz patent na lysosc mial inny ten do nas z trybuny przemawial rabina do palestyny a mnie na kapusia namawial od pory tej poza systemem na cale juz zycie sie blakam i nie chcial mnie nawet kpn bo troche za malo sie jakam dopiero ostatnio zupelnie po latach tulaczki po swiecie moj kagan odnalazl sie wreszcie lecz o tym... sami juz wiecie... przeciez... jak kazdy uczen w terminie za mistrzem pobieglem ja swoim coz dla mnie na zawsze on - wieszczem dla innych na zawsze ja - gojem pozdrawiam serdecznie z miloscia was wszystkich i bez wyjatku na glowie trzy wlosy, nad glowa samolot i chyba to koniec juz watku nostromo (ps. szlimaka mam wytatuowanego ale nie na bicepsie, o nie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete dwanaście lub więcej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 09:54 "(...) pozdrawiam serdecznie z miloscia was wszystkich i bez wyjatku na glowie trzy wlosy (...) " 3 włosy x 4 (dzielić na czworo) = 12 włosów x 4 = 48 x 4 itd jednym słowem - bujna rozczochrana czupryna )))) ) tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem paramedic siedem wrote: IP: *.mca-architecture.com 08.08.02, 10:01 hmmm... wiedziałem 8Y 0bcy jestes w Triadach! zdradziles sie tym tatoo,tete,toto 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 tata - tatoo? tete? zostalem rozszyfrowana IP: 202.108.191.* 08.08.02, 11:22 > zdradziles sie tym tatoo,tete,toto wzorem wilda odpowiadam cytatem z zycia wzietym: corben dallas: she's got some tatoo vito cornellius: ta..ta... tatoo? [...] leeloo: you...? no problem... me - filthy element, me protect you... SLEEP! gdyby nie chroniczna niechec do zmiany pacyny pozwoliabym wam teraz do siebie mowic "danka" a teraz - SLEEP! nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete toto IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 14:46 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > corben dallas: she's got some tatoo A gdzie mam (-y) toto tatoo, Nostromo ??? ))))) tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: PROSBA O INFORMACJE NA TEMAT NOSTROMO IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.02, 15:10 Gość portalu: Kolega Cerbera napisał(a): > PROSZE O INF. NA TEMAT NOSTROMO. > TO NIEBEZPIECZNY GOSCIU. > UWAZAJCIE NA NIEGO. > kOLEGA NOSTROMO No nie wiem... A gdzie kończą kapusie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni nic nie powiem bo nie wypada $$$$$$$$!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 17:48 coz za hanienby post jak mozna! liczysz ze ktos nostromo sprzeda niedoczekanie! jestesmy wszak ludzmi zasad! nie znam tej xywki ale nawet jakbym znal to.... rozumiesz na tym paskudnym swiecie nie ma nic za darmo $nurni$ Odpowiedz Link Zgłoś