mariner4 A czy pani Wiśniewska 26.07.05, 13:25 umie grać na klarnecie? Lepper by to lubił..... M. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: A czy pani Wiśniewska 26.07.05, 17:17 mariner4 napisał: > umie grać na klarnecie? > Lepper by to lubił..... > M. Tego nie wiem, ale ona chyba z innego zespołu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Pecunia non olet, niestety 06.08.05, 00:40 Ivan i Delfin dla Leppera Ivan i Delfin to kolejny z zespołów, który postanowił wesprzeć kampanię wyborczą Samoobrony. Wcześniej zgodziły się na to grupy Ich Troje i Trubadurzy. Samoobrona zainauguruje swoją kampanię wyborczą do parlamentu 12 sierpnia wielkim wyborczym show, podczas którego wystąpi m.in. zespół Ich Troje. Grupa dowodzona przez Michała Wiśniewskiego zaśpiewa premierową, specjalnie skomponowaną na tę okazję piosenkę - zapowiedział w czwartek w Szczecinie przewodniczący Samoobrony. "Wzruszycie się do łez tymi słowami" - powiedział dziennikarzom Lepper. Dodał, że kampanię wyborczą partii będą także wspomagać Trubadurzy, Iwan i Delfin oraz "najsilniejszy człowiek świata" Mariusz Pudzianowski. "Chcemy pokazać, że jesteśmy silni" - podkreślił. sport.onet.pl/1143678,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Michał Wiśniewski zaśpiewa Samoobronie 06.08.05, 00:54 to dobre info...sygnał ,ze facet jest dead... ten pozer, kiczowaty pseudo-"artysta" wreszcie znalazł swoje miejsce w szeregu...głupia tv robiła z nim show-y , qrwa art-poziom stęchłej "remizji" strazackiej na kresach....troche go ogladałem ze względów psycholigicznych... typowy kiczmen...który chciał wykorzytać swoją szansę w ciemnogrodzie..i nawet mu niezle szło...uważam , że samoobrona to jego typoszereg... ---------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Już nawet rozwieszono plakaty 06.08.05, 08:29 www.duzohumoru.pl/galeria_zdjec/fotki/autentyki097.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul A kto zaśpiewa prof.Pasykowi ? Policja ? 07.08.05, 22:49 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2857262.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: A kto zaśpiewa prof.Pasykowi ? Policja ? 07.08.05, 23:11 Pan profesor dostał już odprawę. Zrezygnowałem ze współpracy z profesorem Pasykiem ze względu na czystość sprawy - powiedział przewodniczący Samoobrony I słusznie, powszechnie przecież wiadomo, że Endriu lubi otaczać się kryształowo czystymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś