un1 26.07.05, 14:51 ... Święto Jego Świątobliwości Świętej Pamięci Świętego Ojca Świętego etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick.kertiz Re: Święte Swięte Święte... 26.07.05, 14:54 un1 napisał: > ... Święto Jego Świątobliwości Świętej Pamięci Świętego Ojca Świętego etc. To dzisiaj Karola? Bo ja pod wpływem wątku owcy sprawdziłem w kalendarzu i wyszło mi, że Anny i Mirosławy. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Święte Swięte Święte... 26.07.05, 15:01 karola bedziesz mial 16 pazdziernika (na razie) potem dojdzie jeszcze wolne zwiazane z jego urodzinami, rocznica chrztu, pierwszej komuni, bierzmowania, data swiecen kaplanskich, smierci itd Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz My, w Wolnym Świecie 26.07.05, 15:15 centre.gravity napisał: > karola bedziesz mial 16 pazdziernika (na razie) potem dojdzie jeszcze wolne > zwiazane z jego urodzinami, rocznica chrztu, pierwszej komuni, bierzmowania, > data swiecen kaplanskich, smierci itd nie lękamy się nowych bóstw i tradycji, a wzrost gospodarczy fundujemy na wzroscie wydajności, badaniach nad organizacją i efektywnością przedsięwzięć gospodarczych, a nie na zapieprzaniu w jak największą ilość dni w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba i sobie w Korei Północnej zamówili fachowców... 26.07.05, 16:43 ...od organizowania masowych imprez ku czci. Bo bez wątpienia w tej branży w Korei fachowców mają najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: i sobie w Korei Północnej zamówili fachowców. 27.07.05, 10:59 podobno w rumunii zostala jeszcze garstka fachowcow od tych spraw. zawsze to blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Święte Swięte Święte... 26.07.05, 15:12 Już dziś Sejm Nayjaśniejszej Rzplitej wykuwa nam Święte Święto Październikowe wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2839796.html Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Przepraszam, 26.07.05, 15:19 rzeczywiście przeoczyłem informację o tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Przepraszam, 26.07.05, 15:23 nick.kertiz napisał: > rzeczywiście przeoczyłem informację o tej sprawie. Żyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li To musiało się tak skończyć 28.07.05, 02:20 akurat od żydow to jeszcze nikt mnie na forum nie wyzywał (albo zapomniałem lub nie otworzyłem jakiegoś postu), ale wiedziałem, że się w końcu doigram mam za swoje zresztą nie mam śpiworka Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Święte Swięte Święte... 26.07.05, 15:33 W ocenie Anny Sobeckiej (LPR), ustanawiając Dzień Papieża "składamy hołd największemu autorytetowi naszych czasów". Także według niej, dzień ten powinien stać się okazją do refleksji i zadumy nad nauczaniem Jana Pawła II. W związku z tym, jak powiedziała, powinien być to dzień wolny od pracy. ---------------- A to masonka wredna! Jeden dzień?! Na taki przygniatający dorobek!? Jak tu się skutecznie zadumać i poddać refleksji???? Tydzień ma być wolny! Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Święte Swięte Święte... 26.07.05, 15:58 palnick napisał: > W ocenie Anny Sobeckiej (LPR), ustanawiając Dzień Papieża "składamy hołd > największemu autorytetowi naszych czasów". Także według niej, dzień ten > powinien stać się okazją do refleksji i zadumy nad nauczaniem Jana Pawła II. W > związku z tym, jak powiedziała, powinien być to dzień wolny od pracy. > ---------------- > A to masonka wredna! Jeden dzień?! Na taki przygniatający dorobek!? Jak tu się > skutecznie zadumać i poddać refleksji???? Tydzień ma być wolny! L. No widzisz Kaziutek, Polacy w kraju chcieliby sie zadowolic 1-ym dniem, a Ty bedac tak przygnieciony dorobkiem, na dodatek nie zyjacy w kraju, potrzebujesz 1-ego tygodnia na zadumy..... To rzeczywiscie wymaga refleksji.... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Święte Swięte Święte... 28.07.05, 07:32 palnick napisał: > W ocenie Anny Sobeckiej (LPR), ustanawiając Dzień Papieża "składamy hołd > największemu autorytetowi naszych czasów". Także według niej, dzień ten > powinien stać się okazją do refleksji i zadumy nad nauczaniem Jana Pawła II. W > związku z tym, jak powiedziała, powinien być to dzień wolny od pracy. > ---------------- > A to masonka wredna! Jeden dzień?! Na taki przygniatający dorobek!? Jak tu się > skutecznie zadumać i poddać refleksji???? Tydzień ma być wolny! W pani Annie S. odezwały się stare nawyki. Jeszcze nie tak dawno hucznie obchodziła - ze wzgledu na męża "armijngo" - 12 X Dzień Ludowego Wojska Polskiego, ach ten październik, piękny miesiąc dla pano Ani. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Święte Swięte Święte... 28.07.05, 17:59 palnick napisał: > Jeden dzień?! Na taki przygniatający dorobek!? Jak tu się > skutecznie zadumać i poddać refleksji???? Tydzień ma być wolny! Czy Ciebie, Palnick, też aby nie dopadła ta odnowa moralna, taka z opóźnionym zapłonem? Takie są najgorsze; raz - że trudno przewidywalne, dwa - o przedłużonym działaniu. No nic, gorsze rzeczy przeżywaliśmy, to i z tego się kiedyś wykaraskasz. pzdr. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Święte Swięte Święte... 28.07.05, 19:12 jaceq napisał: > > palnick napisał: > > Jeden dzień?! Na taki przygniatający dorobek!? Jak tu się > > skutecznie zadumać i poddać refleksji???? Tydzień ma być wolny! > > Czy Ciebie, Palnick, też aby nie dopadła ta odnowa moralna, taka z opóźnionym > zapłonem? Takie są najgorsze; raz - że trudno przewidywalne, dwa - o > przedłużonym działaniu. No nic, gorsze rzeczy przeżywaliśmy, to i z tego się > kiedyś wykaraskasz. pzdr. ------------- Jacku, dziękuję z troskę Jako znany miłośnik wolności, chciałbym żeby było jej jak najwięcej. Nawet tydzień. Pod jakimkolwiek pretekstem Pozdr. > > _____________________________ > "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś