Dodaj do ulubionych

apel do admina

24.08.02, 00:01
jako uzytkownik tego czcigodnego forum wnioskuje aby usuwac niezwlocznie
wypowiedzi a nawet cale watki, ktore niosa ze soba tresci: faszystowskie,
komunistyczne, antysemickie, antyarabskie, obelzywe, nie na temat, lub po
prostu prowokacyjne.
bulba
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys52 Re: apel do admina IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 00:03
      urke napisał:

> jako uzytkownik tego czcigodnego forum wnioskuje aby usuwac niezwlocznie
      > wypowiedzi a nawet cale watki, ktore niosa ze soba tresci: faszystowskie,
      > komunistyczne, antysemickie, antyarabskie, obelzywe, nie na temat, lub po
      > prostu prowokacyjne.
      > bulba
      ..
      ::::
      W takim razie sam polozyles glowke na pieniek, jako ze Twoja wypowiedz bez
      watpienia jest nie na temat.
      ..
      K.P.
      • urke Re: apel do admina 24.08.02, 00:09
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):
        > ::::
        > W takim razie sam polozyles glowke na pieniek, jako ze Twoja wypowiedz bez
        > watpienia jest nie na temat.
        > ..
        > K.P.

a jaki mamy dzis temat, szefie ?
        • Gość: krzys52 Re: apel do admina IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 00:15
          urke napisał:

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
          > > ::::
          > > W takim razie sam polozyles glowke na pieniek, jako ze Twoja wypowiedz bez
          >
          > > watpienia jest nie na temat.
          > > ..
          > > K.P.
          >
          > a jaki mamy dzis temat, szefie ?
          ..
          Czy sadzisz, ze mnie przechytrzysz?!
          ..
          Co za roznica jaki mamy dzis temat! surprised)
          • urke Re: apel do admina 24.08.02, 00:24

> ::::
            > Czy sadzisz, ze mnie przechytrzysz?!
            > Co za roznica jaki mamy dzis temat! surprised)

zarzut ze rowniez i ten watek jest nie na temat powinien byc w jakis sposob
            uzasadniony. wobec tego pytam ponownie: na jakiej podstawie twierdzisz ze ta
            wypowiedz jest nie na temat ?
            • Gość: krzys52 apel do admina IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 00:34
              urke napisał:

>
              > > ::::
              > > Czy sadzisz, ze mnie przechytrzysz?!
              > > Co za roznica jaki mamy dzis temat! surprised)
              >
              > zarzut ze rowniez i ten watek jest nie na temat powinien byc w jakis sposob
              > uzasadniony. wobec tego pytam ponownie: na jakiej podstawie twierdzisz ze ta
              > wypowiedz jest nie na temat ?
              ..
              To brzmi przekonywujaco i dla mnie. Jestem nawet - ZA, Tylko co z tego.
              ..
              Uzasadnienie iz watek jest nie na temat mozesz otrzymac tylko od Admina - po
              usunieciu watka. Nie ode mnie domagaj sie wiec uzasadnienia gdyz moje i tak
              bedzie nieformalne - wiec co Ci po nim.
              Przekonasz sie w poniedzialek gdy watek zostanie usuniety. Co bedzie oczywiscie
              oznaczalo, ze jest nie na temat - czyli, ze ja poinformowalem Cie zgodnie z
              prawda.
              ..
              K.P.
              • urke Re: apel do admina 24.08.02, 00:45
                > To brzmi przekonywujaco i dla mnie. Jestem nawet - ZA, Tylko co z tego.
                > Uzasadnienie iz watek jest nie na temat mozesz otrzymac tylko od Admina - po
                > usunieciu watka. Nie ode mnie domagaj sie wiec uzasadnienia gdyz moje i tak
                > bedzie nieformalne - wiec co Ci po nim.
                > Przekonasz sie w poniedzialek gdy watek zostanie usuniety. Co bedzie
                oczywiscie
                > oznaczalo, ze jest nie na temat - czyli, ze ja poinformowalem Cie zgodnie z
                > prawda.
                > K.P.
                a jesli w poniedzialek ten watek ciagle bedzie to drogi krzysiu52 czy
                pocalujesz mnie w zyc 52 razy ?
                • Gość: krzys52 Re: apel do admina IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 00:56
                  urke napisał:

To brzmi przekonywujaco i dla mnie. Jestem nawet - ZA, Tylko co z tego.
                  Uzasadnienie iz watek jest nie na temat mozesz otrzymac tylko od Admina -
                  po usunieciu watka. Nie ode mnie domagaj sie wiec uzasadnienia gdyz moje i tak
                  bedzie nieformalne - wiec co Ci po nim.
                  Przekonasz sie w poniedzialek gdy watek zostanie usuniety. Co bedzie oczywiscie
                  oznaczalo, ze jest nie na temat - czyli, ze ja poinformowalem Cie zgodnie z
                  prawda.
                  > > K.P.
                  > a jesli w poniedzialek ten watek ciagle bedzie to drogi krzysiu52 czy
                  > pocalujesz mnie w zyc 52 razy ?
                  ..
                  :::::::
                  Doprawdy nie rozumiem dlaczego tak rogato ustawiles sie do mnie. Przeciez ja
                  nie zycze tobie zdjecia tego watka - wrecz przeciwnie. Zycze Ci by Twojego
                  watka Admin nie uznal, ze jest nie na temat. I kto wie - moze nie uzna.
                  ..
                  Nie rozumiem tylko dlaczego to ja mam Ciebie calowac w zyc kiedy - w takim
                  przypadku - to Ty powinienes pocalowac Admina w dupe. Z wdziecznosci oraz
                  radosci wielkiej - ze Twojego przeciez watka nie zdjeli.
                  Nie podniecaj sie wiec niezdrowo, i poczekaj do poniedzialku. Tak czy owak -
                  przyjemnosc Cie czeka.
                  ..
                  Milego weekendu zycze
                  K.P.
                  ..
                  PS....Czy wobec znanego juz powszechnie faktu "niemania" dup, w waszych
                  stronach, mozecie sie chociaz pochwalic posiadaniem jaj?

• sceptyk Excited Krecio 24.08.02, 01:01

> PS....Czy wobec znanego juz powszechnie faktu "niemania" dup, w waszych
                    > stronach, mozecie sie chociaz pochwalic posiadaniem jaj?
                    ------------------------------------------

Jako, ze nadchodzi weekend, dni relaksu i odprezenia, nasz Krecio zabiera sie
                    do swojej cotygodniowej porcji wirtualnego seksu.
                  • urke Re: apel do admina 24.08.02, 01:12
                    > Doprawdy nie rozumiem dlaczego tak rogato ustawiles sie do mnie. Przeciez ja
                    > nie zycze tobie zdjecia tego watka - wrecz przeciwnie. Zycze Ci by Twojego
                    > watka Admin nie uznal, ze jest nie na temat. I kto wie - moze nie uzna.
                    > Nie rozumiem tylko dlaczego to ja mam Ciebie calowac w zyc kiedy - w takim
                    > przypadku - to Ty powinienes pocalowac Admina w dupe. Z wdziecznosci oraz
                    > radosci wielkiej - ze Twojego przeciez watka nie zdjeli.
                    > Nie podniecaj sie wiec niezdrowo, i poczekaj do poniedzialku. Tak czy owak -
                    > przyjemnosc Cie czeka.
                    > Milego weekendu zycze
                    > K.P.
                    > PS....Czy wobec znanego juz powszechnie faktu "niemania" dup, w waszych
                    > stronach, mozecie sie chociaz pochwalic posiadaniem jaj?

prosze o usuniecie post scriptum, jest calkowicie nie na temat
                    • Gość: krzys52 :)) IP: *.proxy.aol.com 24.08.02, 01:30
                      urke napisał:

> > Doprawdy nie rozumiem dlaczego tak rogato ustawiles sie do mnie. Przeciez
                      > ja
                      > > nie zycze tobie zdjecia tego watka - wrecz przeciwnie. Zycze Ci by Twojego
                      >
                      > > watka Admin nie uznal, ze jest nie na temat. I kto wie - moze nie uzna.
                      > > Nie rozumiem tylko dlaczego to ja mam Ciebie calowac w zyc kiedy - w takim
                      >
                      > > przypadku - to Ty powinienes pocalowac Admina w dupe. Z wdziecznosci oraz
                      > > radosci wielkiej - ze Twojego przeciez watka nie zdjeli.
                      > > Nie podniecaj sie wiec niezdrowo, i poczekaj do poniedzialku. Tak czy owak
                      > -
                      > > przyjemnosc Cie czeka.
                      > > Milego weekendu zycze
                      > > K.P.
                      > > PS....Czy wobec znanego juz powszechnie faktu "niemania" dup, w waszych
                      > > stronach, mozecie sie chociaz pochwalic posiadaniem jaj?
                      >
                      > prosze o usuniecie post scriptum, jest calkowicie nie na temat
        • sceptyk Temat na dzis 24.08.02, 00:23
          urke napisał:

> > a jaki mamy dzis temat, szefie ?
          -------------------------------------

Temat, Kolego, jest zawsze taki sam:

"Kretyn52 bojownikiem o wolnosc i swobode wypowiedzi."

Krotka sylwetka (dla mediow): Przesladowany przez Admina na Forum. Nieslusznie
          zreszta. Jego motto: WOLNOSC DLA SMIERDZENIA! Zas hobby: namietne, wrecz
          nalogowe zaczytywanie sie w NIE (jest chrzesniakiem Urbana, dostaje pismo za
          darmo). Goracy zwolennik partii Grzegorza Piotrowskiego. A ponadto umie robic
          labedzia.
          • urke Re: Temat na dzis 24.08.02, 00:40
            sceptyk napisał:

> Temat, Kolego, jest zawsze taki sam:
            > "Kretyn52 bojownikiem o wolnosc i swobode wypowiedzi."
            > Krotka sylwetka (dla mediow): Przesladowany przez Admina na Forum.
            Nieslusznie
            > zreszta. Jego motto: WOLNOSC DLA SMIERDZENIA! Zas hobby: namietne, wrecz
            > nalogowe zaczytywanie sie w NIE (jest chrzesniakiem Urbana, dostaje pismo za
            > darmo). Goracy zwolennik partii Grzegorza Piotrowskiego. A ponadto umie robic
            > labedzia.

wspolczujac kretynom szanuje bojownikow (takze tych o wolnosc) swoboda
            wypowiedzi - bardzo prosze, tylko ze na zasadach przyjetych przez wszystkich
            uczestnikow dyskusji.
    • gini Re: apel do admina 24.08.02, 00:03
      urke napisał:

> jako uzytkownik tego czcigodnego forum wnioskuje aby usuwac niezwlocznie
      > wypowiedzi a nawet cale watki, ktore niosa ze soba tresci: faszystowskie,
      > komunistyczne, antysemickie, antyarabskie, obelzywe, nie na temat, lub po
      > prostu prowokacyjne.
      > bulba

No to admin nie ma wyboru musi kasowac wszystko.

Admin kasuj ten watek bo nie na temat!!!
      • urke Re: apel do admina 24.08.02, 00:19
        gini napisała:

> No to admin nie ma wyboru musi kasowac wszystko.
        > Admin kasuj ten watek bo nie na temat!!!

gini kotku, jesli chcesz porozmawiac na TEN temat zapraszam na priva.
        • gini Re: apel do admina 24.08.02, 00:22
          urke napisał:

> gini napisała:
          >
          > > No to admin nie ma wyboru musi kasowac wszystko.
          > > Admin kasuj ten watek bo nie na temat!!!
          >
          > gini kotku, jesli chcesz porozmawiac na TEN temat zapraszam na priva.

urke,piesku jesli chcesz porozmawiac na TEN temat to zapros Krzysia ,bo ja
          juz ide spac.

pa
          • Gość: teo Re: apel do URKE IP: *.kat.forthnet.gr 24.08.02, 00:40
            urke spierdalaj na drzewo bo tam jest twoje miejsce !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka