icek.ajzensztajn 05.09.05, 21:47 uwaga.onet.pl/ Zajawka po prawej stronie portalu ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 21:54 icek.ajzensztajn napisał: > uwaga.onet.pl/ > Zajawka po prawej stronie portalu ) OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu, to teraz będzie jeszcze TV! A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował ??? ( czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Byle tylko śpiewać nie zaczęła... 05.09.05, 21:59 ... jak ta Doda Nektaryna. owca_czarna napisała: > OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu, > to teraz będzie jeszcze TV! _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:12 > A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował > ??? ( Hmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe ktooo toooo mógł byyyyyyć... chyba się nigdy nie domyśle... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:15 sz0k napisał: > > A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował > > ??? ( > > Hmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe ktooo toooo mógł byyyyyyć... chyba się nigdy nie > domyśle... Czy ona pisała jeszcze przed logowaniem na Aktualnosciach ? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:18 Chyba nie, ale bodajże babariba gdzieś wygrzebał jej IP (możliwe, że z jakiegoś innego forum, bez logowania). Jego natomiast nie posądzam o donos, śmierdzi mi za to kimś zupełnie innym ) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba po ministerstwie infrastruktury się pęta... 06.09.05, 14:56 ...coś jakby po minfinie doku... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016402&a=23016498 Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Lala gwiazdą?!! - bzdura roku-:))))))) 06.09.05, 06:58 owca_czarna napisała: > OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu, t > o > teraz będzie jeszcze TV! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k... 05.09.05, 22:19 Ciekawe kto zglosil kandydature biednej lali do tv? Juz jej wspolczuje. Ale czy ja aby pokaza w tym programie? Pewnie bedzie sie gazeta zaslaniac i uciekac przed ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:23 pacyniarz napisał: > Ciekawe kto zglosil kandydature biednej lali do tv? Juz jej wspolczuje. Ale czy > ja aby pokaza w tym programie? Pewnie bedzie sie gazeta zaslaniac i uciekac pr > zed ekipa. załatwi w elektrowni, że światła nie będzie w TV - nastąpi taka bardzo poważna awaria ... czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
icek.ajzensztajn Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:25 na 80% ktorys z zyczliwych na FAq/FKraj osobiscie chcialbym zobaczyc w tym reportazu takze Doka - w koncu staz i plodnosc u niego daleko wieksze niz u Lalecznej Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:26 > na 80% ktorys z zyczliwych na FAq/FKraj KtórAś, którAś ) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:31 Komu tam Lala podpadla? Tylko nie pisz, ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:38 Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we krwi tylko jedna persona... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:44 sz0k napisał: > Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we > krwi tylko jedna persona... ale lala laleczna dawno już znikła z naszego forum ... a stałymi bywalczyniami Aquanetu jest niewiele kobiet. Prędzej szukać na F.Kraj. Ej, ale to przecież niepowiedziane, że uczyniła kobieta ... czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:45 sz0k napisał: > Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we > krwi tylko jedna persona... Kiedyś łaził wszędzie za nią jakiś frustrat. Poczatkowo podpisywał się antylala a później uzywał jeszcze innych nicków. Nie trudno go będzie znaleźć przy pomocy wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba podejrzany: doku z minfin 06.09.05, 15:04 wikul napisał: > Kiedyś łaził wszędzie za nią jakiś frustrat. Poczatkowo podpisywał się antylala a później uzywał jeszcze innych nicków. Nie trudno go będzie znaleźć przy pomocy wyszukiwarki. *** z dokiem (ps. minfin) lubili się oni serdecznie i wymyślali sobie nawzajem od serca nieraz szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=dokowski Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq kapucha.kapuściasta 05.09.05, 22:44 > Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? Nie tylko On. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________Donosiciel to dziś brzmi dumnie___________ 06.09.05, 08:02 Zabrzmiało jakby krytycznie. Czy ja dobrze słyszę? (lepsze byłoby - czytam...) Bardzo jestescie Panowie niekonsekwentni. Naprawdę bardzo. Bo jak pogodzić to brzmienie z bezpardonową nagonką na tych, którzy chcą wyeliminować donosicieli z polityki. Nie przypominam sobie, zeby ktos podzielił moje krytyczne zdanie o "sukcesach" Truszczyńskiego. Albo pozytywne o pierwszej próbie lustracji. O Komisjach Sejmowych i teczkach lepiej gdy nie wspomnę. Uprzedzajac jakieś uwagi dodam tylko na marginesie, że ostatnio Cimoszewicza i Nałęcza mam po swojej stronie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Doku to przeszłość - został podkablowany, czerwoni 06.09.05, 10:38 w Sejmie rzucili się na niego, został namierzony, ukarany, odcięty od Internetu - tylko wyjątkowo zaciekłe komuchy mogłyby go zaatakować ponownie, a wtedy znów zostałby bohaterem Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 06.09.05, 11:08 Po obejrzeniu programu napiszcie cos wiecej. Nie mam TVN, a ciekawy jestem M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Dokowski się leczy !!! 06.09.05, 23:52 Re: co ty piszesz? Autor: Gość: ordynator o.zamkn. IP: *.aster.pl Data: 06.09.05, 22:03 -------------------------------------------------------------------------------- ggigus napisała: > jacy gitowcy ,jakie robijanie rodzin i jakie zaganianie do roboty? Proszę nie zwracać na pacjenta dokowskiego uwagi, jest pod stałym dozorem medycznym. Wprawdzie rozpoznano ciężkie urojenia oraz zaburzenia myslenia; fałszywe i nie podlegające korekcji (niepodważalne) przekonania dotyczące własnej osoby i/lub otoczenia, nie mające odbicia w rzeczywistości i nie podzielane przez inne osoby z podobnego kręgu społeczno-kulturowego, występujące w przebiegu chorób psychicznych (psychozach), ale panujemy nad sytuacją. Pacjent dokowski nie zagraża otoczeniu. Bierze udział w naszym eksperymencie medycznym związanym z terapią zajęciowa w pracowni informatycznej. Zauważalny jest postęp terapeutyczny ale pacjent wymaga wyrozumiałośći i stałej obserwacji. Wszelkie uwagi prosimy kierować na adres na stronie : www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Czego znowu? 07.09.05, 03:20 W zyciu nie dostalam tyle privow z linkiem do watka. Tego watku,konkretnie. "Ty ty? To sry? To wy? To kto? A jak? Z kim? Po co? " itd. Zirytowalam sie lekko. A co kogo, co ja robie w czasie prywatnym, z kompla placonego z wlasnych pieniedzy ? He? Metoda Jenisiejowa: nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Bo mi sie nie chceNa razie : real ruuuuulllez Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 11:57 Są dwie możliwości - albo ktoś z Ministerstwa zakapował (admin, współpracownik), albo sama się podłożyła na forum (bo sam host *.mi.gov.pl to zdecydowanie za mało do identyfikacji). Albo jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 12:20 Albo ktos posluzyl sie nielegalnie hostem zblizonym do ministerialnego, co na pewno zaciekawi specjalistow od IP, a przy okazji zostaly przesledzone ruchy lali.lalecznej zalogowanej. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 12:54 Co to znaczy "prześledzone ruchy"? Z Gazeta.pl na pewno nikt jej nie wsypał. Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 13:02 t-800 napisał: > Co to znaczy "prześledzone ruchy"? Z Gazeta.pl na pewno nikt jej nie wsypał. Jestem jednak przekonana, że ktoś uprzejmie, aczkolwiek z obrzydzeniem ją zakablował. Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 20:45 A ja jestem pewien, że jeśli tak było, to nie zrobił tego pracownik Gazeta.pl czy Onetu. Lala sama mogła się podłożyć, np. wysyłając do jakiegoś forumowicza maila z firmowej skrzynki z imieniem i nazwiskiem (choć i niekonieczne z służbowej; mogłoby również wystarczyć wysłanie maila z służbowego komputera z konta xyz@jakiśportal.pl). Może gdzieś o sobie za dużo o sobie napisała? Internauci często są bardzo (bardzo!) nieostrożni. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz No ale zaraz... 07.09.05, 15:16 Przecież nie wiadomo jak to zostanie w programie przedstawione (chyba, ze juz był i przegapiłem). Wystarczy, ze pokaza setki wpisow lali w godzinach pracy i ten host co go babariba wynalazl. Wcale nie musza wiedziec kim ona jest zeby zrobic afere. Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: No ale zaraz... 07.09.05, 17:44 pacyniarz napisał: > Przecież nie wiadomo jak to zostanie w programie przedstawione (chyba, ze juz b > ył i przegapiłem). Wystarczy, ze pokaza setki wpisow lali w godzinach pracy i t > en host co go babariba wynalazl. Wcale nie musza wiedziec kim ona jest zeby zro > bic afere. Program nie był jeszcze emitowny. Staram się pilnować "Uwagi", bo jestem ciekawa, co będą mówić o naszej "kryształowo uczciwej" forumowiczce. A może rzeczywiście będzie temat potraktowany ogólnie, o nadużywaniu internetu w pracy, a lalę podano, jako przykład swoistej rekordzistki. A ja jednak myslę, że to był facet Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Bede zawiedziony jesli Lali nie pokaza. 07.09.05, 18:06 Albo przynajmniej Dokowskiego. A swoja drogą to skad Dokowski nadawał? Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: Bede zawiedziony jesli Lali nie pokaza. 07.09.05, 18:21 pacyniarz napisał: > Albo przynajmniej Dokowskiego. A swoja drogą to skad Dokowski nadawał? Było głośno o Ministerstwie Finansów, ale czy to on tam pracuje to nie wiem? Pacyniarzu, też chciałabym zobaczyć, jak nasza lala.laleczna wygląda. Gdy Mania miała wystąpić w TV to nas powiadomiła, może lala.laleczna też tak uczyni. Uznawała się przecież za najmądrzejszą, najinteligentniejszą i nakulturalniejszą osobę na portalu w Agory Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba straszna rzecz się zdarzyła... ktoś publicznie... 07.09.05, 13:44 ...na publicznym forum powiediał doku'owi i lali niejakiej, że się opie..ją w robocie i nie zarabiają na to, za co im podatnik płaci. Horrendum się stało!!! Nie róbcie obywatele i obywatelki, opanie i panowie jaj z pogrzebu... Te osoby sa po prostu w centralnych organach (!!!) administracji państwowej tak potrzebne, jak mnie kontrola z US dzisiaj. A tym, że ja sam płacę za moje łącze, a jednocześnie za nieróbstwo obu wyżej wymienionych też muszę. Kablarstwo jest to, jak na publicznym forum piszę o tym???, wredota??? - to niech będę ja kablarz i wredziaż. Mam to w dupie. W dupie mam to nawet, że moje opinie szefowie doku i lali przeczytają, równie opie..jąc się za moje pieniądze łażący po necie w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: straszna rzecz się zdarzyła... ktoś publiczni 07.09.05, 19:16 babariba-babariba napisała: > A tym, że ja sam płacę za moje łącze, a jednocześnie za nieróbstwo obu wyżej > wy mienionych też muszę. > Kablarstwo jest to, jak na publicznym forum piszę o tym???, Nie w tym rzecz. Piszesz o tym i pisz sobie na zdrowie, ale przecież nie lecisz zaraz z tym wypłakać się adminowi na ramieniu? _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski No i co, było coś o doku, nie miałem czasu oglądać 09.09.05, 21:29 czy jego bohaterstwo, gdy pisał z MF, zostało znów docenione? Odpowiedz Link Zgłoś