Dodaj do ulubionych

Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? :)

05.09.05, 21:47
uwaga.onet.pl/
Zajawka po prawej stronie portalu smile)
Obserwuj wątek
    • owca_czarna Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 21:54
      icek.ajzensztajn napisał:

> uwaga.onet.pl/
      > Zajawka po prawej stronie portalu smile)

OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu, to
      teraz będzie jeszcze TV! A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował
      ??? sad(

czarna_owca
      • jaceq Byle tylko śpiewać nie zaczęła... 05.09.05, 21:59
        ... jak ta Doda Nektaryna.

owca_czarna napisała:
        > OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu,
        > to teraz będzie jeszcze TV!
      • sz0k Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:12
        > A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował
        > ??? sad(

Hmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe ktooo toooo mógł byyyyyyć... chyba się nigdy nie
        domyśle...
        • wikul Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:15
          sz0k napisał:

> > A jak ona dostała sie do Uwagi!, ktoś ją podkablował
          > > ??? sad(
          >
          > Hmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe ktooo toooo mógł byyyyyyć... chyba się nigdy nie
          > domyśle...

Czy ona pisała jeszcze przed logowaniem na Aktualnosciach ?
          • sz0k Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 05.09.05, 22:18
            Chyba nie, ale bodajże babariba gdzieś wygrzebał jej IP (możliwe, że z jakiegoś
            innego forum, bez logowania). Jego natomiast nie posądzam o donos, śmierdzi mi
            za to kimś zupełnie innym smile)
          • babariba-babariba po ministerstwie infrastruktury się pęta... 06.09.05, 14:56
            ...coś jakby po minfinie doku...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23016402&a=23016498
      • wala.waleczna Lala gwiazdą?!! - bzdura roku-:))))))) 06.09.05, 06:58
        owca_czarna napisała:

> OOOOOOOoooooooooooo nasza lala lalaczna, nie dosyć, że była gwiazdą Aquanetu,
        t
        > o
        > teraz będzie jeszcze TV!
    • pacyniarz O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k... 05.09.05, 22:19
      Ciekawe kto zglosil kandydature biednej lali do tv? Juz jej wspolczuje. Ale czy ja aby pokaza w tym programie? Pewnie bedzie sie gazeta zaslaniac i uciekac przed ekipa.
      • owca_czarna Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:23
        pacyniarz napisał:

> Ciekawe kto zglosil kandydature biednej lali do tv? Juz jej wspolczuje. Ale czy
        > ja aby pokaza w tym programie? Pewnie bedzie sie gazeta zaslaniac i uciekac pr
        > zed ekipa.

załatwi w elektrowni, że światła nie będzie w TV - nastąpi taka bardzo poważna
        awaria ...

czarna-owca
      • icek.ajzensztajn Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:25
        na 80% ktorys z zyczliwych na FAq/FKraj
        osobiscie chcialbym zobaczyc w tym reportazu takze Doka - w koncu staz i
        plodnosc u niego daleko wieksze niz u Lalecznej smile
        • sz0k Re: O rany... Szczena mi opadła...Po prostu sz0k. 05.09.05, 22:26
          > na 80% ktorys z zyczliwych na FAq/FKraj

KtórAś, którAś smile)
          • pacyniarz Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:31
            Komu tam Lala podpadla? Tylko nie pisz, ze wszystkim. smile
            • sz0k Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:38
              Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we
              krwi tylko jedna persona...
              • owca_czarna Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:44
                sz0k napisał:

> Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we
                > krwi tylko jedna persona...

ale lala laleczna dawno już znikła z naszego forum ... a stałymi bywalczyniami
                Aquanetu jest niewiele kobiet. Prędzej szukać na F.Kraj. Ej, ale to przecież
                niepowiedziane, że uczyniła kobieta ...

czarna_owca
              • wikul Re: Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze? 05.09.05, 22:45
                sz0k napisał:

> Podpadła wielu osobom, ale donosicielstwo, czyli swoiste kurestwo ma tutaj we
                > krwi tylko jedna persona...

Kiedyś łaził wszędzie za nią jakiś frustrat. Poczatkowo podpisywał się antylala
                a później uzywał jeszcze innych nicków. Nie trudno go będzie znaleźć przy
                pomocy wyszukiwarki.
                • babariba-babariba podejrzany: doku z minfin 06.09.05, 15:04
                  wikul napisał:
                  > Kiedyś łaził wszędzie za nią jakiś frustrat. Poczatkowo podpisywał się antylala a później uzywał jeszcze innych nicków. Nie trudno go będzie znaleźć przy pomocy wyszukiwarki.
                  z dokiem (ps. minfin) lubili się oni serdecznie i wymyślali sobie nawzajem od serca nieraz
                  szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=dokowski
            • jaceq kapucha.kapuściasta 05.09.05, 22:44

> Sz0k, masz jakies podejrzenia jak widze?

Nie tylko On.
              • hasz0 ________Donosiciel to dziś brzmi dumnie___________ 06.09.05, 08:02
                Zabrzmiało jakby krytycznie. Czy ja dobrze słyszę? (lepsze byłoby - czytam...)
                Bardzo jestescie Panowie niekonsekwentni.
                Naprawdę bardzo.

Bo jak pogodzić to brzmienie z bezpardonową nagonką na tych, którzy chcą
                wyeliminować donosicieli z polityki. Nie przypominam sobie, zeby ktos podzielił
                moje krytyczne zdanie o "sukcesach" Truszczyńskiego. Albo pozytywne o
                pierwszej próbie lustracji. O Komisjach Sejmowych i teczkach lepiej gdy nie
                wspomnę.

Uprzedzajac jakieś uwagi dodam tylko na marginesie, że ostatnio Cimoszewicza
                i Nałęcza mam po swojej stronie!!!!!
    • dokowski Doku to przeszłość - został podkablowany, czerwoni 06.09.05, 10:38
      w Sejmie rzucili się na niego, został namierzony, ukarany, odcięty od
      Internetu - tylko wyjątkowo zaciekłe komuchy mogłyby go zaatakować ponownie, a
      wtedy znów zostałby bohaterem
      • hasz0 ________W pełni Cię rozumiem, nie na 99%__________ 06.09.05, 10:47
      • piq Doku, nie udawaj, że dokowski to nie ty /nt 06.09.05, 19:10
    • mathias_sammer Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 06.09.05, 11:08
      Po obejrzeniu programu napiszcie cos wiecej. Nie mam TVN, a ciekawy jestemsmile

M.S.
      • hasz0 To napisz kiedy włączyć? (nie włanczyć)/nt 06.09.05, 15:04
        • wikul Dokowski się leczy !!! 06.09.05, 23:52
          Re: co ty piszesz?
          Autor: Gość: ordynator o.zamkn. IP: *.aster.pl
          Data: 06.09.05, 22:03
          --------------------------------------------------------------------------------
          ggigus napisała:

> jacy gitowcy ,jakie robijanie rodzin i jakie zaganianie do roboty?

Proszę nie zwracać na pacjenta dokowskiego uwagi, jest pod stałym dozorem
          medycznym. Wprawdzie rozpoznano ciężkie urojenia oraz zaburzenia myslenia;
          fałszywe i nie podlegające korekcji (niepodważalne) przekonania dotyczące
          własnej osoby i/lub otoczenia, nie mające odbicia w rzeczywistości i nie
          podzielane przez inne osoby z podobnego kręgu społeczno-kulturowego,
          występujące w przebiegu chorób psychicznych (psychozach), ale panujemy nad
          sytuacją.
          Pacjent dokowski nie zagraża otoczeniu. Bierze udział w naszym eksperymencie
          medycznym związanym z terapią zajęciowa w pracowni informatycznej. Zauważalny
          jest postęp terapeutyczny ale pacjent wymaga wyrozumiałośći i stałej
          obserwacji. Wszelkie uwagi prosimy kierować na adres na stronie :

www.tworki.internetdsl.pl/
          • marianna.rokita Czego znowu? 07.09.05, 03:20
            W zyciu nie dostalam tyle privow z linkiem do watka. Tego watku,konkretnie.
            "Ty ty? To sry? To wy? To kto? A jak? Z kim? Po co? " itd. Zirytowalam sie
            lekko.
            A co kogo, co ja robie w czasie prywatnym, z kompla placonego z wlasnych
            pieniedzy ? He?

Metoda Jenisiejowa: nie potwierdzam, nie zaprzeczam. Bo mi sie nie chcesmileNa
            razie :
            real ruuuuulllezsmile

• t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 11:57
      Są dwie możliwości - albo ktoś z Ministerstwa zakapował (admin, współpracownik),
      albo sama się podłożyła na forum (bo sam host *.mi.gov.pl to zdecydowanie za
      mało do identyfikacji). Albo jedno i drugie.
      • mathias_sammer Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 12:20
        Albo ktos posluzyl sie nielegalnie hostem zblizonym do ministerialnego, co na
        pewno zaciekawi specjalistow od IP, a przy okazji zostaly przesledzone ruchy
        lali.lalecznej zalogowanej.

M.S.
        • t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 12:54
          Co to znaczy "prześledzone ruchy"? Z Gazeta.pl na pewno nikt jej nie wsypał.
          • aquaneta Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 13:02
            t-800 napisał:

> Co to znaczy "prześledzone ruchy"? Z Gazeta.pl na pewno nikt jej nie wsypał.

Jestem jednak przekonana, że ktoś uprzejmie, aczkolwiek z obrzydzeniem ją
            zakablował.

Aquaneta
            • t-800 Re: Doku i Lala wkrotce bohaterami "Uwagi" TVN? : 07.09.05, 20:45
              A ja jestem pewien, że jeśli tak było, to nie zrobił tego pracownik Gazeta.pl
              czy Onetu.

Lala sama mogła się podłożyć, np. wysyłając do jakiegoś forumowicza maila z
              firmowej skrzynki z imieniem i nazwiskiem (choć i niekonieczne z służbowej;
              mogłoby również wystarczyć wysłanie maila z służbowego komputera z konta
              xyz@jakiśportal.pl). Może gdzieś o sobie za dużo o sobie napisała? Internauci
              często są bardzo (bardzo!) nieostrożni.
          • pacyniarz No ale zaraz... 07.09.05, 15:16
            Przecież nie wiadomo jak to zostanie w programie przedstawione (chyba, ze juz był i przegapiłem). Wystarczy, ze pokaza setki wpisow lali w godzinach pracy i ten host co go babariba wynalazl. Wcale nie musza wiedziec kim ona jest zeby zrobic afere.
            • aquaneta Re: No ale zaraz... 07.09.05, 17:44
              pacyniarz napisał:

> Przecież nie wiadomo jak to zostanie w programie przedstawione (chyba, ze juz b
              > ył i przegapiłem). Wystarczy, ze pokaza setki wpisow lali w godzinach pracy i t
              > en host co go babariba wynalazl. Wcale nie musza wiedziec kim ona jest zeby zro
              > bic afere.

Program nie był jeszcze emitowny. Staram się pilnować "Uwagi", bo jestem
              ciekawa, co będą mówić o naszej "kryształowo uczciwej" forumowiczce. A może
              rzeczywiście będzie temat potraktowany ogólnie, o nadużywaniu internetu w pracy,
              a lalę podano, jako przykład swoistej rekordzistki. A ja jednak myslę, że to był
              facet smile

big_grinbig_grinbig_grin

Aquaneta

• pacyniarz Bede zawiedziony jesli Lali nie pokaza. 07.09.05, 18:06
                Albo przynajmniej Dokowskiego. A swoja drogą to skad Dokowski nadawał?
                • aquaneta Re: Bede zawiedziony jesli Lali nie pokaza. 07.09.05, 18:21
                  pacyniarz napisał:

> Albo przynajmniej Dokowskiego. A swoja drogą to skad Dokowski nadawał?

Było głośno o Ministerstwie Finansów, ale czy to on tam pracuje to nie wiem?

Pacyniarzu, też chciałabym zobaczyć, jak nasza lala.laleczna wygląda. Gdy Mania
                  miała wystąpić w TV to nas powiadomiła, może lala.laleczna też tak uczyni.
                  Uznawała się przecież za najmądrzejszą, najinteligentniejszą i nakulturalniejszą
                  osobę na portalu w Agory smile

Aquaneta
      • babariba-babariba straszna rzecz się zdarzyła... ktoś publicznie... 07.09.05, 13:44
        ...na publicznym forum powiediał doku'owi i lali niejakiej, że się opie..ją w robocie i nie zarabiają na to, za co im podatnik płaci. Horrendum się stało!!!
        Nie róbcie obywatele i obywatelki, opanie i panowie jaj z pogrzebu...
        Te osoby sa po prostu w centralnych organach (!!!) administracji państwowej tak potrzebne, jak mnie kontrola z US dzisiaj.
        A tym, że ja sam płacę za moje łącze, a jednocześnie za nieróbstwo obu wyżej wymienionych też muszę.
        Kablarstwo jest to, jak na publicznym forum piszę o tym???, wredota??? - to niech będę ja kablarz i wredziaż. Mam to w dupie.
        W dupie mam to nawet, że moje opinie szefowie doku i lali przeczytają, równie opie..jąc się za moje pieniądze łażący po necie w godzinach pracy.
        • jaceq Re: straszna rzecz się zdarzyła... ktoś publiczni 07.09.05, 19:16

babariba-babariba napisała:
          > A tym, że ja sam płacę za moje łącze, a jednocześnie za nieróbstwo obu wyżej
          > wy mienionych też muszę.
          > Kablarstwo jest to, jak na publicznym forum piszę o tym???,

Nie w tym rzecz. Piszesz o tym i pisz sobie na zdrowie, ale przecież nie lecisz
          zaraz z tym wypłakać się adminowi na ramieniu?

• dokowski No i co, było coś o doku, nie miałem czasu oglądać 09.09.05, 21:29
      czy jego bohaterstwo, gdy pisał z MF, zostało znów docenione?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka