d_nutka 14.09.02, 23:05 chyba dam wam klapsa na dobranoc. proszę na dzień dobry już nie łobuzować chłopaki. d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 14.09.02, 23:07 dajecie zły przykład innym chłopakom. chyba jutro postawię was do kąta. d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 23:12 d_nutka napisała: > dajecie zły przykład innym chłopakom. > chyba jutro postawię was do kąta. > d. I każ im klęczeć na grochu z podniesionymi rękami Pozdrawiam , V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 14.09.02, 23:43 7-ko czy to ładnie tak przed snem denerwować kolegę Tyu? Weźcie przykład z Limaka. Jak ladnie umyl ząbki przed snem. A wasz kolega nurni. spójrzcie tylko jak rowniutko poukładal swoje literki. A popatrzcie jeszcze na Witka. Jak was ładnie prosi o odrobinę spokoju. A teraz chłopcy umyć nóżki i do łóżeczek I pamiętajcie. Raczki pod główką. dobranoc. Pani d. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 14.09.02, 23:46 kolorowych snów a jutro macie być grzeczni od rana. d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaza Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 IP: *.any.com, / 193.188.101.* 14.09.02, 23:54 d_nutka napisała: > kolorowych snów > a jutro macie być grzeczni od rana. > d. oaza: o święta naiwności. Jeśli myślisz, że Twój apel zostanie wysłuchany... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 00:08 Gość portalu: oaza napisał(a): > d_nutka napisała: > > > kolorowych snów > > a jutro macie być grzeczni od rana. > > d. > > oaza: o święta naiwności. Jeśli myślisz, że Twój apel zostanie wysłuchany... Może nie przez tych, którzy powinni, ale został. Dobranoc, D_nutko, dobranoc Oazo, dobranoc Viesz Co, dobranoc wszystkim. A teraz idę myć ząbki. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 09:25 Chłopaki! Wstajemy! Trzeba poukładać ładnie swoje klocki. Taki bałagan zostawiliście po wczorajszej zabawie. A ty Hiacyncie ponumerowałeś już wszystkie cytaty? I proszę jeszcze raz. Nie psujcie dziewczynkom ich ślicznych kwietnych układanek bo dam po łapkach. A którego dorwę na podlewaniu grządek gdzie nie trzeba,to założę pampersy i będzie wstyd. Jak nie będziecie grzeczni,to nie przejdziecie do starszaków. Pani Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 10:36 Jak tam Andrzejku? Pozamiatałeś już swój kącik? Czy przed wyniesieniem śmieci sprawdziłeś czy nie zaplątał się w nich klocek Luki? Przecież wiesz Andrzejku co by się działo. Luka ma wszystkie swoje klocki dokładnie policzone. A ty Lisku nie chowaj się po swoich jamkach,bo i tak cię widać. Musiałbyś zmienić ubarwienie futerka żeby ci się udało skryć ale na to potrzebna jest zgoda dużego liska bo ty jesteś za malutki na taką samowolę. Pani Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 10:37 A teraz pora na pierwsze nagrody. Za całokształt grzecznego zachowania nagrodę otrzymuje Tyu. Mam tu książeczkę dla ciebie. Jest wprawdzie bez obrazków,ale ty Tyu umiesz najlepiej w grupie rozróżniać literki i wierzę,że sobie poradzisz z czytaniem. d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: Forumowe Łobuzy........... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.09.02, 10:39 Nie zamierzam sprzątać, bo się brzydzę.Bez....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Forumowe Łobuzy........... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:46 Ja też ! Ja też ! Chcę książeczkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiewca P.D-tko! A dyscypliną pięciopalczastą ich! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.09.02, 13:28 Czym skorupka za młodu.... W szkole będą muszką skrzydełka wyrywać, a później.... jeszcze jakie elyty z nich wyrosną bez właściwego wychowania z zerem tolerancji. najlepiej metodą p. Elyty Dwojga Imion Bez Nazwiska. Mimo wszystko sukcesów wychowczych życzę śm. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: P.D-tko! A dyscypliną pięciopalczastą ich! 15.09.02, 15:05 nie znam tej metody. pięciopalczasta? co to takiego? ślad na pośladkach po klapsach? d. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Dziękuję! I proszę... 15.09.02, 14:32 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Ja też ! Ja też ! > > Chcę książeczkę ! > > > Dziękuję Pani D_nutko za książeczkę! Nie musi mieć obrazków, wcale. Przecież "najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"! A V.C. to dobry kolega, Very Cool. Jak przeczytam - mogę mu pożyczyć. Może tak być, V.C.? ) Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 15:03 moje kochane chłopaczki macie czas poprawić się do jutra. jutro przychodzą znowu do naszej grupy Perła i Miriam. Jak się nie poprawicie to pozostanie mi chyba do pomocy tylko wola boska i skrzypce. nie ogarnę tej gromadki. dziewczynki nie lenić się. pomóc chłopcom w zamiataniu. sukieneczki się wypierze potem i buciki też pomogę wam wyczyscić. Pani d. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Forumowe Łobuzy______ 15.09.02, 18:52 d_nutka napisała: > moje kochane chłopaczki > macie czas poprawić się do jutra. > jutro przychodzą znowu do naszej grupy Perła i Miriam. > Jak się nie poprawicie to pozostanie mi chyba do pomocy tylko wola boska i > skrzypce. > nie ogarnę tej gromadki. > dziewczynki > nie lenić się. > pomóc chłopcom w zamiataniu. > sukieneczki się wypierze potem i buciki też pomogę wam wyczyscić. > Pani d. A jak już posprzątamy, to bajeczkę na dobranoc nam Pani przeczyta? Albo - jeszcze lepiej - napisze? Może być nawet bez obrazków... Dobrej nocy! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaza Re: Forumowe Łobuzy______ IP: *.any.com, / 193.188.101.* 15.09.02, 19:09 Dobranoc o tej porze?! Czy Tyu chodzi spać z kurami, czy na Kulturę podąża? Wrażenia u nas (FA) ostatnio kiepskie. Rozumiem. Jednak od czasu do czasu wpadaj odwyku od pyskówek potrzebujemy. serdeczności oaza Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 19:18 A teraz grzeczne chłopaki oglądają wieczorynkę,potem myją ząbki i spać. na rano wyspani i z usmiechem dla Pani spotkamy się w forumowym przedszkolu. d. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Forumowe Łobuzy___Galba i 7 15.09.02, 20:17 I jeszcze jedno. Wy niegrzeczne chłopaki! Nie zagladać dziewczynkom pod kolderki! Kazdy ma spać w swoim łóżeczku. Jutro wam powiem dlaczego. Pani d. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Forumowe Łobuzy... ___Do Naszej Pani D. i Oazy 16.09.02, 07:48 Już rano, psze Pani! Chcemy bajeczkę na dzień dobry! Bo na dobranoc nie było. ( Huryso Oazo! Dzięki za dobre słowo! Spróbuję nie omieszkać. ) tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ej tyu IP: *.tgory.pik-net.pl 16.09.02, 07:53 tyu napisał: > Huryso Oazo! to wy sie znacie? co to za zwłoki są? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś