Dodaj do ulubionych

Nobody is perfect...

IP: *.red.bezeqint.net 05.10.02, 16:59
Moi drodzy !
Z bolem czytam wasze posty, Miriam i Carmina.
Ja jestem tak daleko i wasze posty wygladaja nieraz tak dziecinne. Tutaj
mamy "troche" wieksze klopoty...
Wasz przyjaciel Mosze gdzies na Srodziemnym...
Obserwuj wątek
    • Gość: drFröjd Re: Nobody is perfect... IP: *.cm-upc.chello.se 05.10.02, 17:12
      Gość portalu: Przyjaciel-Mosze napisał(a):

> Moi drodzy !
      > Z bolem czytam wasze posty, Miriam i Carmina.
      > Ja jestem tak daleko i wasze posty wygladaja nieraz tak dziecinne. Tutaj
      > mamy "troche" wieksze klopoty...
      > Wasz przyjaciel Mosze gdzies na Srodziemnym...
      Shalom Mosze !

www.webkultur.com/piast/web3sr3.gif
      www.idf.il/newsite/images/main.jpg
      www.video.net.il/radio99a.asx
      Shalom Israel!

pzdr
      drf

• Gość: dorota Re: Nobody is perfect... IP: *.csk.pl / *.csk.pl 05.10.02, 18:50
        Panie Freud wiem ze jest Pan osoba niezwykle inteligentna i na wylot mnie
        poznal , szybciej Pan mysli niz ja zrobie, wie Pan ze mimo swojej glupoty w
        podswiadomosci wiem ze to co robie ma sens, jesli jest inaczej to dajcie mi
        spokoj wroca do zycia w realu.
        Nie wiem jaki byl cel zrobienia mi wody z mozgu, ale to samo mial robione Putin
        i Bush, , wiem ze taka nauka kosztuje nic dzis nie ma za darmo, tam jest zespol
        napewno psycholog, psychiatra, socjolog, kreator wizerunkow, lekarz itd .
        Na media nie zwracam uwagi , choc szanuje dziennikarzy, ale im nie chcialoby
        sie tyle czasu ze mna bawic.
    • Gość: dorota Re: Nobody is perfect... IP: *.csk.pl / *.csk.pl 05.10.02, 18:37
      Klopotem wielkim jest wojna w Izraelu, my sie tu bawimy i bez sensu tracimy
      energie, zamiast swoj entuzjazm i zmysly skierowac na strone konfliktu.
      Tak anonimowo to trudno rozpetac burze mozgu jeszcze w temacie o ktorym sie nic
      nie wie, ale czasem osoba z zewnatrz ma inne spojrzenie i nie ma nienawisci,
      jaka mogly strony przejsc, ta nienawisc ja rozumiem, bo po wielu stronach
      zgineli ludzie, a szczegolnie facetom trudno isc na kompromis, tam trzeba
      wypracowac jakies porozumienia pokojowe.
    • _helga Re: Nobody is perfect... 05.10.02, 18:48
      Pozdrawiam Mosze, trzymaj sie.
      • Gość: dorota Re: Nobody is perfect... IP: *.csk.pl / *.csk.pl 05.10.02, 18:55
        hmmm, trzymam sie calkiem dobrze zwarzajac na to co ze mna robicie, widze kilka
        slow ktore mi zawsze pomagaja przetrwac.
        Ale chcialabym znac moje ostateczne zadanie, wy wiecie jakie ono jest a ja nie.
        Nie chce po drodze popelnic jakis bldow, a nnie znajac zadania mozna jego nie
        wykonac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka