Gość: Lechu IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 01.10.01, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tete Re: Szał na kortach IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 16:09 instytucja w prospektach itd. Was to bawi ??? Strasznie to zamierzchłe. tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Stój Halina IP: *.man.polbox.pl 01.10.01, 16:16 Cóż zrobić, bawi nieodmiennie od zamierzchlych czasow szczeniectwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Szczeniectwo IP: *.man.polbox.pl 01.10.01, 16:23 ... ale przeciez szczeniectwo Liskowi przystoi. Lisek-niewyrosniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lousac silnik w promie IP: 192.168.2.* / *.leoburnett.com.pl 02.10.01, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Lisek z Lechem... 01.10.01, 16:19 jednym śmiechem. Piotrq przy okazji. Tete, Ty też, z nimi śmiesz*? P.S. po ile domki w Warszawie? * śmiesz - jakaś dziwna forma od śmiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu kolonistka z piłą IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 01.10.01, 17:01 Bawi, nie bawi powspominać można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Do Lokisa - Nie dokazuj miły nie dokazuj IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 15:55 Gość portalu: lokis napisał(a): Mądra jola - nie znasz innych półsłówek. Wygląda facet przez okno - patrzy oooooo a tam ludzkie pojęcie przechodzi. Wolałbym być wolny niż szybki - rzekł więzień. BTW. Na liścik o beczkach mi nie odpowiedziałeś. Tęsknie i to bardzo.. Pozdrówka - hej hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: późno już (czyli: nie mam pomysłu na tytuł) IP: *.pl 03.10.01, 02:54 Jolu, nie oczekuj ode mnie zbyt wiele TERAZ, kiedy Księżyc taki okrąglutki. Tamta odpowiedź pisze się, chociaż Łysy świadkiem, że to nie idzie jak po maśle. Ohyda grzechów, które tak sprawnie mi porachowałaś działa poniekąd obezwładniająco... Ale obiecuję, że w ciągu 24h umieszczę moją spowiedź i pokutę w wątku ze słowem na "ó". PS ze wszystkich półsłówek jakie znam, "mądra jola" jest najzgrabniejsza, nic na to nie poradzę PPS zaczynam dostrzegać korelację: w dni parzyste tęsknisz i szanujesz, w dni nieparzyste nie dbasz i żartujesz dlatego proszę - nie odpisuj od razu, poczekaj do czwartego... bo ja tak nie mam, tęsknię w piątek i świątek, więc dysonanse mogą powstać. I oczywiście - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq a ta zabawa nazywa sie tradycyjnie - co wiele tlumaczy - ... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 08:19 ...GRA PÓŁSŁÓWEK! Tlumaczy wiele o tyle, ze od razu wiadomo kim jestesmy my, ktorzy sie w nia bawimy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: a ta zabawa nazywa sie tradycyjnie - do Piotrqa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:16 Gość portalu: piotrq napisał(a): > ...GRA PÓŁSŁÓWEK! Tlumaczy wiele o tyle, ze od razu wiadomo kim jestesmy my, > ktorzy sie w nia bawimy. )) A wiec witaj w klubie, Piotrqu. Pozdr. Lisek-półgłowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lousac Re: domki w s?upsku IP: 192.168.2.* / *.leoburnett.com.pl 02.10.01, 16:13 silnik w promie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Bodajże Bystroń podawał: "Tarcie w miejscu podparcia" IP: *.pl 02.10.01, 22:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He Re: Ustroj dla podmiotow..... IP: *.proxy.aol.com 03.10.01, 03:19 Gość portalu: Lisek napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re:***** 03.10.01, 10:25 Kurzyl dziadek na urwisku Hudy roj ( Hyzy roj) Dlon na slupie Tenis w porcie Kot Londona Pylki na zycie Madra Jola ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanibal Re:***** IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 15:09 Duch w slupie (albo: w Slupsku) Pokoj hutnika Glizdy w parapecie Larwa jak kuleczka Boj z hakami krzysztof.r.m napisał(a): > Kurzyl dziadek na urwisku > Hudy roj ( Hyzy roj) > Dlon na slupie > Tenis w porcie > Kot Londona > Pylki na zycie > Madra Jola > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco chyzy roj, larwy jak kuleczki, tenis w porcie,chor wujow IP: *.tele2.pl 03.10.01, 16:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek moze byc jeszcze: Jerzy Rybak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:38 Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Szanownemu Państwu polecam: 03.10.01, 20:14 Poczytajcie, poogladajcie - bo jest co. Daleko Wam do Szymona )) Za GW w tekscie ponizej uczulonych przepraszam (choc i tak pewnie sie drapia w ...* po wizycie na forum) * - to nie cenzura - tu wpisac indywidualnie 750 razy gra półsłówek praca zbiorowa pod red. mgr Zyty Pielonej Ilustracje: Szymon Kobyliński rok wydania: 1992 Wydawnictwo Do - Warszawa Ta książka, to leksykon dowcipów językowych z cyklu „gra półsłówek”. Zawiera zarówno znane i popularne zwroty, takie jak „domki w Słupsku” czy „tenis w porcie”, jak też setki nowych, np. „skuty taras” czy „cyrkowe koce”. Leksykon poprzedzony jest jedynym w swoim rodzaju „wstępem teoretycznym”. Książka doczekała się m.in. pozytywnej recenzji „Gazety Wyborczej” oraz specjalnego programu w telewizyjnej „dwójce”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Szanownemu Vtcowi odpowiadam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:45 Alez Vtcu, Jak mogles pomyslec, ze przystepuje do tutejszych igrzysk (igraszek?) nieprzygotowany, nie znajac podstawowej literatury przedmiotu? Gleboko urazony - Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: Plasterek na uraz 03.10.01, 21:29 A moze znajdziesz jeszcze mozliwosc poogladania sobie przez cale gremium? To dopiero jest zabawa, wysoko cenie Szymona )) Urazy nie chowaj vtec Odpowiedz Link Zgłoś