Dodaj do ulubionych

Miller, po cholere znow sciagasz Papieża ?

05.12.02, 18:18
W tym roku to miała byc ponoc OSTATNIA pożegnalna pielgrzymka, a tu co ?
Miller z Wojtyła robia nas w konia. Miller, bo strachliwie podpiera sie
Papieżem, by podlizac sie Polakom przed referendum; Papież, bo miał już nie
przyjeżdzac, a znowu przyjedzie i znowu uszczupli budzet skarbu panstwa.
Czy my nie potrafimy zapraszac innych głow obcych krajow, tylko ciagle
zwierzchnika Watykanu ? A Ty Miller nie jestes lepszy, bo to przez Twoje
głupie zagrywki spada poparcie dla UE.
Tak czy siak (o ile Papież dożyje) Polakow znow czeka pielgrzymkowy cyrk.
Obserwuj wątek
    • Gość: sprawiedliwy Re: Miller, po cholere znow sciagasz Papieża ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.12.02, 20:56
    • Gość: m Miller! Balzer chciałby ci zrobić laskę! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.12.02, 21:11
      Ty kurwo zajebana w dupę, śmieciu pierdolony, zmknij swój pierdolony ryj ty
      dupodajna męska kurwo, wypierdalaj zrobić laskę millerowi pedale zasrany.
      Jesteś głupią szmatą, zakompleksionym debilem i dlatego wypisujesz takie
      brednie podczłowieczku bo cię zżera nienawiść że wsztscy są lepsi od ciebie, ty
      mała gnido. Wracaj do seogo kurwidołka się brandzlować przed zdjęciem millera.
      Miłej zabawy zasrańcu.
      • Gość: perim Oto wypowiedz prawdziwego polaka i katolika IP: *.waw.cdp.pl, / *.orasoft.net.pl 05.12.02, 22:09
        Gość portalu: m napisał(a):

> Ty kurwo zajebana w dupę, śmieciu pierdolony, zmknij swój pierdolony ryj ty
        > dupodajna męska kurwo, wypierdalaj zrobić laskę millerowi pedale zasrany.
        > Jesteś głupią szmatą, zakompleksionym debilem i dlatego wypisujesz takie
        > brednie podczłowieczku bo cię zżera nienawiść że wsztscy są lepsi od ciebie,
        ty
        >
        > mała gnido. Wracaj do seogo kurwidołka się brandzlować przed zdjęciem
        millera.
        > Miłej zabawy zasrańcu.

Przyjacielu, jestes po prostu chory. Modl sie do Wojtyly o rozum. Wojtyla to
        bog wcielony. On cie pomoze.
        • Gość: m Re: Oto wypowiedz prawdziwego polaka i katolika IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.12.02, 23:50
          Nie jestem twiom przyjacielem, przyjaciół wybieram sobie sam. A chory to chyba
          ty jesteś, bo na pewno nie ja. Rozum mój również jest w jak najlepszym pożądku
          w przeciwieństwie do twojego. Bo tylko chory mózg mógł wyprodukować coś takiego.
          • pan_pndzelek I to ten "rozum" każe ci pisać z błędami? 06.12.02, 02:10
            I to ten "rozum" każe ci pisać z błędami? Oj to chyba bardzo mały rozumek...
            • Gość: m Re: I to ten 'rozum' każe ci pisać z błędami? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 02:34
              pan_pndzelek napisał:

> I to ten "rozum" każe ci pisać z błędami? Oj to chyba bardzo mały rozumek...

Oj, pędzelek, pędzelek, ale się popisałeś, brawo, brawo! Pędzelku nie będę się
              przed tobą tłumaczył, ale mały błędzik z pośpiechu pisania na klawiaturze
              rzeczywiście się wkradł: powinno być "porządek". Zadowolony frędzelek?
              • Gość: kondi Re: I to ten 'rozum' każe ci pisać z błędami? IP: *.sgh.waw.pl 06.12.02, 02:43
                A jeśli Wojtyła zejdzie i wybiorą papieża - Murzyna, za którym ciągnąć się
                będą jakieś homoseksualne lub pedofilskie oskarżenia? Czy taki papież będzie u
                nas mile witany?
                • Gość: m KONDI-ktoś ty? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 15:20
                  Jesteś niewydażonym profesorkiem z SGH, czy tylko przygłupiastym studencikiem,
                  który "żyłuje" komputery na uczelni?
          • Gość: perim Re: Oto wypowiedz prawdziwego polaka i katolika IP: *.osd.ausys.se / 192.168.200.* 06.12.02, 13:21
            A w ogole masz jakichs? (przyjaciol)
            • Gość: m PERIM-a ty? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 15:14
              Ja mam, i są to porządne osoby, nie takie jak ty.
              A ty siedzisz ze swoimi "przyjaciółmi" w spólnym bagienku, czy też wolisz sam
              osiągać dno?
            • Gość: m Re: Oto wypowiedz prawdziwego polaka i katolika IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 15:21
              Gość portalu: perim napisał(a):

> jakichs

Po jakiemu to?
      • balzer m = menda ? 05.12.02, 23:45
        Chyba tak smile
        • Gość: m Balzar-ty mendo... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 00:01
          ...jak śmiesz nazywać mnie mendą, po napisaniu takiego paszkwila?
          Mendą to jesteś ty durny komunisto-pełen nienawiści do innych. Jesteś zły bo
          nie nakradłeś się za komuny tak jak inni towarzysze i odreagowujesz w
          internecie.
          tongue_out
          • balzer m - biedny chory człowieczku 06.12.02, 02:05
            Czy zapłaciłes już Rydzykowi tygodniowa składke na Radyjko ? Jesli nie
            to pedz, bo I faszysta RP Cie wyklnie.
            • Gość: m Balzer - biedny chory człowieczku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 02:15
              To co Balzer? Chyba się jednak nie nakradłeś i cierpisz z tego powodu katusze?
              Biedaku, jesteś zły bo odgadłem co cię dusi w środku. Zapomnij o moim pierwszym
              poście, tak naprawdę to ja ci bardzo współczuje. Naprawdę żal mi ciebie wink
              • pan_pndzelek m - dusi cię żal z powodu małego siusiaka? 06.12.02, 02:19
                m - dusi cię żal z powodu małego siusiaka?

Prymitywny kutasie?
                • Gość: m Re: m - dusi cię żal z powodu małego siusiaka? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 02:44
                  pan_pndzelek napisał:

> m - dusi cię żal z powodu małego siusiaka?
                  >
                  > Prymitywny kutasie?-
                  -ojejej, pędzelku, ile agresji, a przypomnę tylko jak twój nick brzmi: pan
                  PĘDZELEK, już ci pędzelku pisałem co to znaczy-chyba rzeczywiście chuj ci do
                  głowy uderzył.
                  Masz jakieś ogromne kompleksy związane z siusiakiem. W każdym twoim poście się
                  on przewija. I nick taki. Chyba masz pędzelku trzecią nogę, która przeszkadza
                  ci chodzić, więc siedzisz i wypisujesz takie brednie.
              • balzer Re: m - biedny chory człowieczku 06.12.02, 02:36
                Ano nie nakradłem sie, bo komuchow nie lubie i nie mam z nimi nic wspólnego,
                ale jeszcze bardziej niecierpie Rydzykowych faszystow - fanatykow.
                • Gość: m Balzer - biedny chory człowieczku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 02:57
                  balzer napisał:

> Ano nie nakradłem sie, bo komuchow nie lubie i nie mam z nimi nic wspólnego,
                  > ale jeszcze bardziej niecierpie Rydzykowych faszystow - fanatykow.

No to to cię powinno ucieszyć-nie jestem faszystą i nie słucham Radja Maryja.
                  Ale ty z tymi komuchami coś kłamiesz (a to nieładnie), bo skąd u ciebie mały
                  zasrańcu tyle fanatycznej (jak sam napisałeś) nienawiści do Kościoła?
                  Aha, rozumiem. Ale głupi byłem. Przecież w Polsce nie ma komunistów, a SLD to
                  socjaldemokraci, a nie komuniści. No rzeczywiście.
                  Miller-to z koleii nowoczesny socjaldemokrata, a nie jakiś komunistyczny beton.
                • Gość: m BALZER- biedny chory człowieczku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 04:06
                  Zadałem sobie trud przeczytania prawie wszystkich twoich mdłych i nieudolnych
                  postów. Ty rzeczywiście nie jesteś komunistą. Ty jesteś fanatycznymsmile (i ty
                  piszesz, że nie lubisz fanatyzmu) zwolennikiem UE i PO. No dobrze, za to cię
                  nie skarcę-twój wybór, że niespecjalnie mądry to już moja opinia. Ale dziwi
                  mnie jedno, skąd u ciebie balzer tyle nienawiści do Kościoła?
                  Że jesteś balzer ateistą-to już wiemy. Ale przecież ateista o wysokiej
                  moralności (której ty na pewno nie masz) zgadza się z naukami Kościoła, który
                  nawołuje do czynienia dobra. No balzer, koniec tych górnolotnych gadek-
                  fanatycysmile tacy jak tysmile są niereformowalni. A, jeszcze jedno!-bym zapomniał-z
                  tego co wyprodukowałeś w soich postach doszedłem do wniosku, że jesteś za
                  aborcją. Ale pewnie jako fanatycznysmile zwolennik UE jesteś przeciwko karze
                  śmierci. Koleiny paranoizm-mordować niewinne nienarodzone dzieci-TAK, morderców
                  i zbirów-NIE. Pogratulować. Czas na zakończenie-analiza twojego jadu nienawiści
                  do Kościoła:
                  Pewnie wiesz, że UB wprowadzała swoich ludzi w szeregi Księży, aby tam
                  szpiegować-myślę, że tak.
                  Czyżby więc niemiłe przeżycia z dzieciństwa z takim UB'ekiem?
                  Mały chłopczyk pewnie myślał, że to prawdziwy ksiądz i stąd na starość
                  kompleksy i usta pełne nienawiści do Kościoła.
                  No ale zrobiło się zbyt miło, więc:
                  SPADAJ GŁĄBIE!
                  P.S.
                  W swojej głupocie niezauważyłeś, że sam jesteś FANATYKIEM smile
                  (podpowiem-wejścia Polski do UW i antyklerykałem)
                  • pan_pierdzielek pedzio m 06.12.02, 04:43

> Mały chłopczyk pewnie myślał, że to prawdziwy ksiądz i stąd na starość
                    > kompleksy i usta pełne nienawiści do Kościoła.

milo wiedziec gdzie poczatki twojej fascynacji pedziami i nazywanie kazdego
                    pedziem
                    musze cie ale zmartwic to ze twoj dziewczyna to pedzio, to ze twoje kolezanki
                    to chlopcy jeszcze nie oznacza, ze wszyscy na okolo tez sa homo
                    nie boj sie, w ue bedziesz mogl swobodnie wyjechac do jakiegos kraju gdzie tacy
                    chloptasie jak tym moga brac slub i zyc otwarcie ze swoimi upodobaniami /choc
                    rozumiem ze jesli twoj kochas to ksiadz, to beda male problemy z legalizacja/
                    • Gość: m Pirdziel-nie pierdziel! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 12:07
                      Nie zrozumiałem twojego bełkotu pedalski pierdzielu, naucz się pisać po Polsku.
                      P.S.
                      Skąd twój nick-śmierdzi koło ciebie pedałku?
                      To sie zacznij myć!
                  • balzer m - biedny chory człowieczku 06.12.02, 05:12
                    To miło, że zadałes sobie trud sprawdzenia moich pogladow. Niewielu fanatykow
                    by sie tym zajeło. Ja natomiast obejrzałem sobie Twoje posty ziejace
                    nienawiscia do Żydow. Tych tematow sie nie tykam bo sa mi obojetne, ale
                    Ty widze masz na ich punkcie niezła paranoje, skrzywdzili Cie w dziecinstwie
                    czy co ?
                    Twoja diagnoza jest trafna (co mnie cieszy) - jestem zwolennikiem PO i wejscia
                    do UE. Nie toleruje SLD i LPR. Jestem niewierzacy, ale nie mieszam sie w sprawy
                    religii gdyż wyznanie jest prywatna sprawa człowieka. Jestem natomiast
                    antyklerykałem i tepie wszelkie przekrety w KK. Spytasz sie dlaczego tylko KK,
                    a nie Żydow ? - Bo to KK walczy z liberalizmem, wiec ja walcze z KK
                    Poza tym ile jest w Polsce Kosciołow, a ile Synagog ?
                    I tyle by tego było.
                    • Gość: m BALZER - biedny chory człowieczku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.12.02, 12:20
                      Oj balzer, nie przeczytałeś nawet jednego mojego postu, bo gdybyś tak zrobił
                      wiedziałbyś, że o Żydach nic nie pisałem-strzał w pudło-NIE jestem antysemitą
                      (jeśli jednak tak uważasz to pokaż mi choć jeden post "ziejący nienawiścią do
                      Żydów" napisany przeze mnie), ani żadnym fanatykiemsmile. Czy nie zauważasz, że
                      to ty jesteś fanatycznymsmile antyklerykałem?-przecież Kościół jest za wstąpieniem
                      Polski do UE.
      • Gość: Grajas Re: Miller! Balzer chciałby ci zrobić laskę! IP: 3E1FE* / *.blueyonder.co.uk 06.12.02, 04:48

> Ty kurwo zajebana w dupę, śmieciu pierdolony, zmknij swój pierdolony ryj ty
        > dupodajna męska kurwo, wypierdalaj zrobić laskę millerowi pedale zasrany.
        > Jesteś głupią szmatą, zakompleksionym debilem i dlatego wypisujesz takie
        > brednie podczłowieczku bo cię zżera nienawiść że wsztscy są lepsi od ciebie,
        ty
        >
        > mała gnido. Wracaj do seogo kurwidołka się brandzlować przed zdjęciem millera.
        > Miłej zabawy zasrańcu.
        Nie zrozumialem- mozesz powtorzyc, prosze?
    • indris Kilka oczywistości 06.12.02, 13:33
      1. Pielgrzymka tegoroczna wcale nie miała być ostatnia. Ewentualnie, takie były
      obawy jednych i nadzieje innych.
      2. JP II ma w Polsce o wiele więcej zwolenników niż przeciwników. Jest
      niewątpliwie najbardziej szanowanym współczesnym Polakiem przez ogromną
      większość mieszkańców tego kraju. To się może nie podobać Balcerowi, ale to
      jest po prostu fakt społeczny.
      3. Miller - w przeciwieństwie do Balcera i jemu podobnych - zauważa to i chce
      wykorzystać dla wzmocnienia poparcia dla wejścia do UE, które to poparcie
      ostatnio wyraźnie słabnie. Każdy sprytny polityk tak by zrobił.
      • Gość: snajper Re: Kilka oczywistości IP: *.acn.waw.pl 07.12.02, 01:36
        indris napisał:

> 1.Pielgrzymka tegoroczna wcale nie miała być ostatnia. Ewentualnie, takie były
        > obawy jednych i nadzieje innych.

Takie były nadzieje niektórych naszych >katolików<, co to są bardziej katoliccy
        od papieża i chetnie by go nawracali na właściwą religię.

> 2. JP II ma w Polsce o wiele więcej zwolenników niż przeciwników. Jest
        > niewątpliwie najbardziej szanowanym współczesnym Polakiem przez ogromną
        > większość mieszkańców tego kraju. To się może nie podobać Balcerowi, ale to
        > jest po prostu fakt społeczny.
        > 3. Miller - w przeciwieństwie do Balcera i jemu podobnych - zauważa to i chce
        > wykorzystać dla wzmocnienia poparcia dla wejścia do UE, które to poparcie
        > ostatnio wyraźnie słabnie. Każdy sprytny polityk tak by zrobił.

A papież także to poparcie chce wzmocnić.

snajper.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka