wesoly3 02.01.03, 21:19 klamliwy szmatlawiec pisany prze analfabetow za moje pieniadze !!!! Zydzi - zaplacicie za ta swoja bezczelnosc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: +++DOS JIDISZE WORT+++ 02.01.03, 21:26 Spokojnie, bo sobie wąsy i dres OBSMARKASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZE WORT+++ 02.01.03, 21:56 nie boj nic ty lepiej uwazaj zebys sie w pejsy nie zaplatal i udusil robiac przy okazji kupe w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. paetz DOS JIDISZE WORT - za Kielce i Jedwabne. IP: *.rdu.bellsouth.net 02.01.03, 22:15 rasistowski smiec jestes. a teoj pedal narzeka ze w RFN nie daja Polakom dosycx forsy na ich "kulture". gnoju zasciankowy, zamknij swa tepa morde. wesoly3 napisał: > nie boj nic > > ty lepiej uwazaj zebys sie w pejsy nie zaplatal i udusil > robiac przy okazji kupe w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: DOS JIDISZE WORT - za Kielce i Jedwabne. 02.01.03, 22:30 kielce to prowokacja twoich ziomkow z ub a jedwabne to za kolaboracje A podker sobie teraz pejsa i idz pokiwac sie i popierdziec przed scianka - zdrajco sprezynkowy Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Acha jeszcze jedno 02.01.03, 22:31 [powiedz mi - co ma szmatlawiec "wort" wspolnego z kultura ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Acha jeszcze jedno 02.01.03, 22:45 No widzisz denerwujesz się i już sobie wąsy osmarkałeś, i na dresik skapnęło... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Acha jeszcze jedno 02.01.03, 23:00 pierdzielek - ty jak zawsze bredzisz jak potluczony zyd u mnie nerwy jak tytan a u ciebie puscily - i zwieracze puscily - i kupa w gaciach jest heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Znalazłem fotkę twojej mamusi 02.01.03, 23:07 Znalazłem fotkę twojej mamusi, prawdziwa polka-katoliczka, ta po lewej z figurką jakiejś kobiety w ręku. Przystojna kobita, a jaka inteligientna... masz to chyba po niej. I urodę też... Oglądaj... www1.gazeta.pl/fotografie/5,35076,1133732.html?x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek A ten czerwony nienawistny ryj to... 02.01.03, 23:10 A ten czerwony nienawistny ryj to makijaż czy to z przepicia? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Znalazłem fotkę twojej mamusi 02.01.03, 23:10 a pan_pierdzielek jak wygladasz ??? Tak jak tatko ??? uszy jak wachlarze a nos jak klama od zakrystii ??? Galy wytrzeszczone ??? nie martw sie pierdzielek - wiekszosc zydow tak wybrada - taka juz ich "uroda" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek No jak? Mamusia jak żywa? 02.01.03, 23:14 No jak? Mamusia jak żywa? Ucieszyłeś się wącholu... wspomnienia wróciły... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: No jak? Mamusia jak żywa? 02.01.03, 23:25 jak tam, nie zawadzasz nochalem o monitor ??? jak ty tymi koslawymi paluchami w klawiature walisz ?? a moze ktos za ciebie pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego wesoly, wypisuj se to w kiblu na Legii,ok? IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 03.01.03, 08:54 Odpowiedz Link Zgłoś
viri-palestyna Re: wesoly, wypisuj se to w kiblu na Legii,ok? 03.01.03, 11:07 31,10,2002Wydzial Dyscypliny PZPN ukaral Legie grzywna 50,000zl za biernosc sluzb porzadkowych i tolerowanie hasel antysemickich i rasistowskich podczas meczu. Moze cos sie zmieni na meczach,ale wesoly chyba nigdy sie nie zmieni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. paetz glupiec nie ma nerwow. spi zawsze. w 1939 tez . IP: *.rdu.bellsouth.net 04.01.03, 00:49 wesoly3 napisał: > pierdzielek - ty jak zawsze bredzisz > jak potluczony zyd > u mnie nerwy jak tytan > a u ciebie puscily - i zwieracze puscily - i kupa w gaciach jest > heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. paetz wiecej niz faszystowskie RM i ND IP: *.rdu.bellsouth.net 04.01.03, 00:47 dziekujemy za placone podatki. wesoly3 napisał: > [powiedz mi - co ma szmatlawiec "wort" > wspolnego z kultura ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidl Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.01.03, 11:32 Nawet czytać bałwanie nie umiesz - tytuł tego czasopisma brzmi "Dos Jidisz Wort" (że pominę twoją nieznajomość jidysz i niemieckiego). Yidl Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 03.01.03, 23:47 balwanie - napisalem te nazwe powtarzajac po pewnej zydowce ktora tam wypisuje swoje kocopoly wiec to do niej kurwa z pretensjami o nieznajomosc tego przebrzydlego jidisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidl Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.01.03, 23:51 wesoly3 napisał: > balwanie - napisalem te nazwe > powtarzajac po pewnej zydowce > ktora tam wypisuje swoje kocopoly Sam jesteś bałwan, ja otrzymane informacje najpierw weryfikuję (czyt. sprawdzam - to długie, bo pięciosylabowe słowo, więc możesz nie znać) a później się na ich temat wypowiadam. Yidl Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 04.01.03, 00:49 ja nie znam jidisz - to nie moge zweryfikowac a skoro tak pisze Zydowka - dziennikarka tego szmatlawca, to moge chyba uznac niejako za weryfikacje. Ale , ze ona balwan jest - to juz nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. paetz zweryfikuj swoj debilizm, gnojku z zadupia. IP: *.rdu.bellsouth.net 04.01.03, 00:50 wesoly3 napisał: > ja nie znam jidisz - to nie moge zweryfikowac > > a skoro tak pisze Zydowka - dziennikarka tego szmatlawca, > to moge chyba uznac niejako za weryfikacje. > Ale , ze ona balwan jest - to juz nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yidl Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.01.03, 00:59 Większość artykułów w "Dos Jidisz Wort" jest napisana po polsku (swoją drogą, jego też chyba zbyt dobrze nie znasz). A jeśli nie znasz jidysz, to się go naucz, miernoto a dopiero później wydawaj jakiekolwiek opinie na dany temat! Yidl Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 04.01.03, 01:02 nie potrzebna mi znajomosc jidisz zeby stwierdzic, ze "Slowo Zydowskie" jest klamliwym szmatlawce wydawanym miedzy innymi za moje pieniadze. wiec wlaz Zydku pod stol i sie nie wychylaj, bo psami poszczuje Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 04.01.03, 01:08 zeroWesoly www.symbols.com/encyclopedia/26/265.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp. Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ IP: *.rdu.bellsouth.net 04.01.03, 03:32 mozesz poszcxzuc- swoja matke, smieciu. wesoly3 napisał: > nie potrzebna mi znajomosc jidisz > zeby stwierdzic, ze "Slowo Zydowskie" > jest klamliwym szmatlawce wydawanym > miedzy innymi za moje pieniadze. > wiec wlaz Zydku pod stol i sie > nie wychylaj, bo psami poszczuje Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 06.01.03, 21:56 a ty zydku co sie tak rzucasz ??? moze bys mnie przestal okradac skurwielu ??? A moze ty nie potrafisz nie okradac ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 10.01.03, 22:20 ile kasy dostajecie na tego szmatlawca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 Re: +++DOS JIDISZ WORT+++ 10.01.03, 22:31 wesoly3 poczytaj mojego posta o tych sukinsynach jak byly w kazdych rzadach wlaczajac bolszewickie z towarzyszem beria morderca Polakow na czele. post jest dlugi ale ma wiele informacji Lista zydow we wladzch koministycznych -Beria... (1) Odpowiedz Link Zgłoś