rycho7 Re: Potrzebna Wam do czegoś Polska czy wystarczy 20.06.06, 21:15 Bantustany sluza do trzymania plac w ryzach. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Racja! Dobrze wybrałeś ale nie szkoda Ci #-a? 21.06.06, 07:49 Mieszkasz sobie w "starej dobrej stabilnej demokracji" a ja mdzy nazistami i faszystami, których pouczają "nowi demokraci" ! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Ponimaju 21.06.06, 07:55 Bardzo slaby z Ciebie inzynier spoleczny. Bo od fatalnych nauczycieli pobierales nauki. Wpuszczali Cie w maliny i nadal wpuszczaja. Wspolczuje Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Cóż 21.06.06, 08:11 stosując Twoje priorytety jestem "inzynierem społecznym" wczesniej przewidujacym od Ciebie "tylko" o 7665 dni ! Przewidywałem w 1979 to co Ty w 1990 i nawet podjałem tę sama decyzję! Ponieważ się tym chwalisz po raz setny musze Ci to wreszcie napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to napisz 21.06.06, 08:13 hasz0 napisał: > Przewidywałem w 1979 to co Ty w 1990 i nawet podjałem tę sama decyzję! Tez spusciles wode? Przewidziales, ze bez tej czynnosci bedzie smierdzialo? > Ponieważ się tym chwalisz po raz setny musze Ci to wreszcie napisać... Jak musisz to napisz. Moze dowiemy sie co chcesz napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Polska potrzebna jest teraz do zapłacenia 1 mlrd$ 21.06.06, 08:26 za obligacje amerykanom. A Tobie do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Polska potrzebna jest teraz do zapłacenia 1 21.06.06, 08:28 w przeważającej wiekszości Polakom mieszkającym w Polsce A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg link 21.06.06, 08:47 fakty.interia.pl/news?inf=761753 Powołując się na niemiecką gazetę agencje informowały początkowo, że skarga ta ma zostać złożona w imieniu spadkobierców polskich Żydów. Stowarzyszenie Przemysłowców Polskich, które organizuje w środę konferencję prasową Fagana w Warszawie, prostuje jednak, że skarga złożona jest "w imieniu posiadaczy polskich papierów wartościowych, których przytłaczająca większość mieszka w kraju". Nie dziwię się ,że Lisek powiedział Ci kiedyś wprost co o Tobie mysli Masz tendencje do przekłamywania informacji Powiesz mi jeszcze jedno: To była siostra, czy kuzynka Tuska? Ta która wiedziała o jego dziadku? Bo wiesz..dla mnie jest to istotna róznica, tak samo jak jest to istotna róznica , gdy sie mówi ' siostra wiedziała, a on nie' ,a 'kuzynka wiedziała, a on nie' A. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________________Nie wiem czy siostra czy kuzynka 21.06.06, 09:29 Tygodniami rozpisywano się przecież na ten temat! Dla mnie to był dowód, że rodzina wiedziała a "zawodowy profesjonalista" historyk z wykształcenia który badał dzieje Gdańska i swojej rodziny przed napisaniem książki historycznej - nie wiedział!!!!! Jesli dla Ciebie to jest takie ważne a nie przymioty charakteru i kwalifikacje kandydata na prezydenta, to sobie poszukaj. Przy okazji Lisek się pojawił rok czy dwa lata temu po pamiętnych moich zarzutach wobec IPN o przesłuchiwaniu Schappera nie jako oskarżonego ale "swiadka" przeciwko Polsce i na moje parę pytań nie odpowiedział ANI RAZU i czmychnął! Zapytałem go czy jeszcze pracuje bo ja juz nie pracowałem i stąd pamietam termin! Więc kto kłamcą i tchórzem? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: __________________Nie wiem czy siostra czy ku 21.06.06, 09:40 Nie wiesz czy siostra, czy kuzynka? Dlaczego więc piszesz, że siostra? Drobnostki,drobnostki na któych dajesz sie przyłapać..jak Tusk A. hasz0 napisał: > Tygodniami rozpisywano się przecież na ten temat! > > Dla mnie to był dowód, > że rodzina wiedziała a "zawodowy profesjonalista" historyk z wykształcenia > który badał dzieje Gdańska i swojej rodziny przed napisaniem książki > historycznej - nie wiedział!!!!! > > Jesli dla Ciebie to jest takie ważne a nie przymioty charakteru i kwalifikacje > kandydata na prezydenta, to sobie poszukaj. > Przy okazji Lisek się pojawił rok czy dwa lata temu > po pamiętnych moich zarzutach wobec IPN o przesłuchiwaniu Schappera > nie jako oskarżonego ale "swiadka" przeciwko Polsce i na moje parę pytań nie > odpowiedział ANI RAZU i czmychnął! > Zapytałem go czy jeszcze pracuje bo ja juz nie pracowałem > i stąd pamietam termin! > Więc kto kłamcą i tchórzem? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dobra niech wyjasnię do najmniejszej drobinki 21.06.06, 10:01 w lubelskiem nadziewałem sie kilka lat na siostrę i brejdaka rozumiejąc to jak Ty a potem okzaywało się że to tylko kuzynka a nie "rodzona siostra!!!!" No i po 25 latach wypaliłem podswiadomie się czepiasz bo nie masz już czego sie czepic ccHOCIAŻ OD RAZU w parę sec SPROSTOWAŁEM siostra lub kuzynka! Tearz mi wyjsnij taka samo szczegółowo dlaczego zTEGO WYJASNIONEGO OD RAZU POWODU przywołujesz autorytet pożal sie Boże Liska i nawracasz do pesonalnych metod argumentacji? Bo jesteś dzisaj już drugi a nawet trzeci po R7 "personalnym" i jeszcze jednym o którym nie mogę niestety pisać Ja się do tego nie posuwam przyznasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 po to Polska skakala bez tym plot 21.06.06, 09:09 hasz0 napisał: > za obligacje amerykanom. > A Tobie do czego? Polska powinna sie zdecydowac. Mojej rodzinie "Polska" ukradla tez niemalo. Jak juz sie "Polska" zdecydowala oddawac ukradzione, to niech sie "Polska" nie dziwi, ze walcza z jej wybiorczoscia. A haszystowskie wykluczanie i wybiorczosc na tym samym wozku jada. Okradles Haszu to oddaj. Niezaleznie od tego czy mnie uwazasz za komucha. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jesli Ty okradłeś mnie i uciekłeś to też oddaj 21.06.06, 09:33 bo mi przekrętasy z PZPR też nakradły na 400 mln starych zł a prokuratura straszyła mnie, ze aresztem za nazywanie złodzieja złodziejem! Pisałem tu o tym. Ile mi nakradli wczesniej to mi się nawet liczyć nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zglos natychmiast do prokuratury 21.06.06, 13:38 hasz0 napisał: > Jesli Ty okradłeś mnie i uciekłeś to też oddaj Nic Ci nie bede oddawal. Zglos natychmiast do prokuratury, albo oskarza mnie o kradziez, albo skieruja Cie na leczenie. Jako prorok co bardziej obstawiasz? Ja jestem laskawy dla psycholi, to Cie o pomawianie nie bede zglaszal do sadu. Licze na to, ze Ty liczysz na Sad Ostateczny. Tam tez licze na rozliczenie za korumpowanie Sedziego Ostatecznego. Ja w tym procederze nie uczestnicze. Ty chwalisz sie, ze z zapalem. > bo mi przekrętasy z PZPR też nakradły na 400 mln starych zł > a prokuratura straszyła mnie, ze aresztem za nazywanie złodzieja > złodziejem! Pisałem tu o tym. Tera mata waadze to zglos ponownie do SWOJEJ ZEROWEJ prokuratury. > Ile mi nakradli wczesniej to mi się nawet liczyć nie chce! Jak Ci sie nie chce to sie nie dziw, ze sa tacy jak ja, ktorym sie chce i konsekwentnie beda dazyli do odzyskania. Po to sie bez tyn plot skakalo. Pomawianiem o zdrade narodowa mnie nie zniechecisz. Forsa na stol. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 patriotyzm dla frajerow 21.06.06, 13:55 rycho7 napisał: > Pomawianiem o zdrade narodowa mnie nie zniechecisz. Forsa na stol. Kilka dni temu mialem olsnienie i pogrzebalem w internecie pod katem moich rodzinnych patriotow. Ty Haszu miales akurat jakis patriotyczny okres wiec bylem Ci po cichu wdzieczny za skierowanie mnie na te tory. Grzebanie okazalo sie tym razem wielce skuteczne. Zlalazlem cala plejade frajerow wsrod przodkow. Takich co to wystawiali pulki szwolezerow a ich potomkowie przymierali glodem nad Jeziorem Bajkal. "Ojczyzna" wyrazila im swoja wdziecznosc nie zwracajac im zadnych majatkow NIGDY. A i z pamiecia sa podstawowe kopoty, bo ja ich potomek musze odtwarzac ich nazwiska i zyciorysy. Zeslano ich za frajerstwo "patriotyzmu" pod zmienionymi personaliami. Wracali po pokoleniach do Prowislianskiego Kraju biedakami, analfabetami. Caly wysilek musieli poswiecac na przezycie. Totez o zadbanie o dobre imie nie mieli juz ani czasu, ani pieniedzy, ani mozliwosci-znajomosci. Wiec mi tu Haszku nie plec farmazonow o patriotyzmie. Kasa na stol. Za to na co jeszcze mam papiery. Dla haszystow "patriotyzm" to obowiazek frajerstwa u wszystkich z wyjatkiem samych haszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _____________patriotyzm dla frajerow? Ależ skad! 21.06.06, 20:29 rycho7 napisał: pogrzebalem w internecie pod katem moich rodzinnych patriotow... Znalazlem cala plejade frajerow wsrod przodkow. Takich co to wystawiali pulki szwolezerow a ich potomkowie przymierali glodem nad Jeziorem Bajkal. "Ojczyzna" wyrazila im swoja wdziecznosc nie zwracajac im zadnych majatkow NIGDY. A i z pamiecia sa podstawowe kopoty, bo ja ich potomek musze odtwarzac ich nazwiska i zyciorysy. Zeslano ich za frajerstwo "patriotyzmu" pod zmienionymi personaliami. Wracali po pokoleniach do Prowislianskiego Kraju biedakami, analfabetami. Caly wysilek musieli poswiecac na przezycie. Totez o zadbanie o dobre imie nie mieli juz ani czasu, ani pieniedzy, ani mozliwosci-znajomosci. Wiec mi tu Haszku nie plec farmazonow o patriotyzmie. Kasa na stol. Za to na co jeszcze mam papiery. Haszcz#######: Nie zbadałes czasem czy zdrajcy, którzy przejęli nazwiska wraz z majątkami tych patriotów-zesłańców nie stworzyli warunków systemowych do tego by od powstań do dziś bardziej opłacała się zdrada niż poświęcenie dla Ojczyzny? I by kolejnym pokoleniom Polaków patriotyzm kojarzył się z nędzą i frajerstwem by nie było pracy w swojej Ojczyżnie a sukces i cwaniactwo kojarzyło się z emigracja i budowanie dobrobytu obcym? By słowa tak przekręcić młodym w ich głowach aby uwierzyli w takie zdanie: "Dla haszystow "patriotyzm" to obowiazek frajerstwa u wszystkich z wyjatkiem samych haszystow." I by wstydzili się bycia Polakami jak ci którzy dyskutują na tym Forum KONIECZNIE PRZECZYTAJ ICH WYPOWIEDZI: www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead06&news_cat_id=602&news_id=171719&layout=1&forum_id=3214&fpage=Threads &page=text Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 kogo niby zdradzali? 22.06.06, 07:00 hasz0 napisał: > Nie zbadałes czasem czy zdrajcy, którzy przejęli nazwiska wraz z majątkami > tych patriotów-zesłańców nie stworzyli warunków systemowych do tego by od > powstań do dziś bardziej opłacała się zdrada niż poświęcenie dla Ojczyzny? Przez delikatnosc i wzgledy dla Ciebie tego tematu nie poruszalem. Owszem nowych posiadaczy tez znam. Owczesnie odbywali migracje po tej samej trasie lecz w przeciwnym kierunku. Problem masz w tym, ze oni sa obecnie rownie zarliwymi "Polakami"-katolikami co Ty. Nie wiem jednak kogo mieli zdradzac. W koncu nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu krolowi Priwislianskiego Kraju. Nie maja nazwisk Goldbaum, ale ich przasna slowianskosc jest bizantyjskiego rytu. > By słowa tak przekręcić młodym w ich głowach aby uwierzyli w takie zdanie: Ty masz problem zestawiania slow i faktow. Oczywiscie jak zwykle tym gorzej dla faktow. "Ojczyzna" juz zadbala o "wlasciwa" wymowe faktow. Dziatwa bez slow potrafi ocenic kto byl frajerem i nie zadbal o interesy swego potomstwa. Dokladnie ci, ktorych potomkowie zdychali z glodu. A haszysci nazywaja komunistami. Tak sobie mysle, ze moge sie nawrocic na "patriotyzm" jak znowu bedzie mnie stac na wystawianie pulkow szwolezerow. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Potrzebna Wam do czegoś Polska czy wystarczy 21.06.06, 08:46 polsce potrzebna jest wolna europa... www.rebellog.com/text/blog/blogfoto/europa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czy Tynie widzisz we własnym texcie sprzeczności? 21.06.06, 09:39 Powołując się na niemiecką gazetę _________agencje informowały początkowo,________________ że skarga ta ma zostać złożona w imieniu spadkobierców polskich Żydów. _____Stowarzyszenie Przemysłowców Polskich,______ które organizuje w środę konferencję prasową Fagana w Warszawie, prostuje jednak, że skarga złożona jest "w imieniu posiadaczy polskich papierów wartościowych, których ________przytłaczająca większość mieszka w kraju"._______ ..................... Masz tendencje do przekłamywania informacji<-------????!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Skąd u antypisowców ta "tendencja"? Ciekaw jezdem 21.06.06, 10:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&a=43939467 Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Potrzebna Wam do czegoś Polska czy wystarczy 21.06.06, 13:10 Haszu to ważne pytanie z rodzaju tych fundamentalnych dla człowieka-humanisty? czy należy postrzegać Polskę jedynie jako "przedsiębiorstwo plemienne"? może napiszesz Haszu coś o współczesności takich "przedsiębiorstw" Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: ________Pojęcia muszą odpowiadać faktom 21.06.06, 13:47 a co proponujesz jeśli faakty wyprzedzająa pojęcia? nie znasz takich sytuacji? naprawdę uważasz, że na począatku było ...słowo w takim rozumieniu w jakim określenie słowa znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __________Zobacz jak różne pojęcia a fakt ten sam! 21.06.06, 20:31 www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead06&news_cat_id=602&news_id=171719&layout=1&forum_id=3214&fpage=Threads &page=text Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: __________Zobacz jak różne pojęcia a fakt ten 22.06.06, 07:06 Nie rozumiem Haszu po co mi podajesz link o tym, ze emigruja ci, ktorzy potrafia wyciagnac z tego najwieksze korzysci. To w koncu twoj "patriotyczny" interes aby nie wyjezdzali najlepsi. Ci, ktorzy nie musza znosic cholubionego przez Ciebie syfu ciemnogrodu. Ci, ktrych nie potrafisz przekonac tak jak mnie. Poniewaz nawet nie dbasz o to aby przekonac. Chcesz sila narzucic swoje poglady i religijny obowiazek. Przykladowo "sila" obelg i pomowien. Askutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Pstryczek w nos od Brytyjczyków 22.06.06, 09:12 wiadomosci.wp.pl/kat,50316,statp,d2lhZG9tb3NjaURuaWE=,wid,8360814,wiadomosc.html?ticaid=11d49 Przygotowywaną od wielu miesięcy czerwcowa wizytę Kaczyńskiego odwołał brytyjski premier. Poprosił, by przełożyć ją na koniec czerwca - już po uroczystościach związanych z urodzinami królowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 GB w układzie?________Nie! Ciagle ta sama historia 22.06.06, 11:04 się powtarza wciąz od nowa i od nowa. Obczyzna Ci Ojczyznę zastąpi ? Niemcy ojca a Anglia matkę? hasz0 napisał: > Nie zbadałes czasem czy zdrajcy, którzy przejęli nazwiska wraz z majątkami > tych patriotów-zesłańców nie stworzyli warunków systemowych do tego by od > powstań do dziś bardziej opłacała się zdrada niż poświęcenie dla Ojczyzny? Rycho7: Tak sobie mysle, ze moge sie nawrocic na "patriotyzm" jak znowu bedzie mnie stac na wystawianie pulkow szwolezerow. Owszem nowych posiadaczy tez znam.Problem masz w tym, ze oni sa obecnie rownie zarliwymi "Polakami"- katolikami co Ty. Przez delikatnosc i wzgledy dla Ciebie tego tematu nie poruszalem. Owczesnie odbywali migracje po tej samej trasie lecz w przeciwnym kierunku. Nie maja nazwisk Goldbaum, ale ich przasna slowianskosc jest bizantyjskiego rytu. W koncu nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu krolowi Priwislianskiego Kraju. Nie wiem jednak kogo mieli zdradzac. Oczywiscie jak zwykle tym gorzej dla faktow. "Ojczyzna" juz zadbala o "wlasciwa" wymowe faktow. Dziatwa bez slow potrafi ocenic kto byl frajerem i nie zadbal o interesy swego potomstwa. Dokladnie ci, ktorych potomkowie zdychali z glodu. A haszysci nazywaja komunistami. Ty masz problem zestawiania slow i faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____ Ciagle ta sama historia się właśnie kończy___ 22.06.06, 11:17 wśród złorzeceń, jęków, narzekań, plucia i jobów a teraz odpowiedz sobie sam na zadane przez siebie samego pytanie: "nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu krolowi Priwislianskiego Kraju" a teraz - gdzie szukają nowego cara, prawowitego króla Priodrzańskeigo Kraju, który znów ich będzie nagradzał za zdradę bezkarnościa i skonfiskowanym sprzedanym za bezcen majatkiem narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 sypnales sie Haszu 22.06.06, 12:14 hasz0 napisał: > a teraz odpowiedz sobie sam na zadane przez siebie samego pytanie: > > "nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu > krolowi Priwislianskiego Kraju" > a teraz - gdzie szukają nowego cara Z tego co napisales wynika, ze zrozumiec nie chcesz lub nie potrafisz. Ja porownalem frajerow patriotow zeslanych na Sybir z rosyjskimi koniunkturalistami przyslanymi z Sybiru. Ja owijajac w bawelne napisalem, ze "Ojczyzna" podtarla sie frajerami patriotami. Ty ten aspekt pominales pomawiajac frajerow o prorosyjskosc. W gruncie rzeczy zgadzam sie z Toba. Frajerow nalezy wkopac w bloto. Rodzinie zaszkodzili, dobrego imienia nie zyskali, bo byle Hasz moze z nich robic Ruskich-komunistow. Tak trzymaj Haszu, chyba zaczne wydawac wypisy z Twojej tworczosci jako odtrutke na bibule "Instytutu "Wychowania"". Dziatwe trzeba wychowac aby szanowala zachowania racjonalne. Zeby wiedziala, ze haszysci zawsze zmieszaja z blotem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: "sypnales" sie Haszu? <---------Wypisy R7 :- ) 22.06.06, 12:38 Właśnie! Z tego co napisales wynika, ze zrozumiec nie chcesz lub nie potrafisz! Znów napisałeś o sobie! ))) Sam sobie zadajesz pytania. Sam odpowiadasz. I sam nie rozumiesz ani pytania ani odpowiedzi! hasz0 napisał: > > > a teraz odpowiedz sobie sam na zadane przez siebie samego pytanie: > > > > "nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu > > krolowi Priwislianskiego Kraju" > > a teraz - gdzie szukają nowego cara > > Z tego co napisales wynika, ze zrozumiec nie chcesz lub nie potrafisz. Ja > porownalem frajerow patriotow zeslanych na Sybir z rosyjskimi > koniunkturalistami przyslanymi z Sybiru. Ja owijajac w bawelne napisalem, > ze "Ojczyzna" podtarla sie frajerami patriotami. Ty ten aspekt pominales > pomawiajac frajerow o prorosyjskosc. W gruncie rzeczy zgadzam sie z Toba. > Frajerow nalezy wkopac w bloto. Rodzinie zaszkodzili, dobrego imienia nie zyskali, bo byle Hasz moze z nich robic Ruskich-komunistow. Tak trzymaj Haszu, > chyba zaczne wydawac wypisy z Twojej tworczosci jako odtrutke na > bibule "Instytutu "Wychowania"". Dziatwe trzeba wychowac aby szanowala > zachowania racjonalne. Zeby wiedziala, ze haszysci zawsze zmieszaja z blotem. HASZCZ##########################: TERAZ ODWIŃ BAWEŁNĘ! Czy "Ojczyzna" = rosyjscy koniunkturalisci przyslani z Sybiru podtarli sie "frajerami" patriotami. Skąd u diaska wiesz co pominąłem, jesli to pominąłem i nigdzie nie pomawiam "frajerów" o prorosyjskość bo wtedy za cóż Ci Patrioci Zesłańcy byliby zesłani służac wiernie carowi? R7: "Ty ten aspekt pominales pomawiajac frajerow o prorosyjskosc." Znów się sam sypnąłeś i skopałeś sobie przy tym boleśnie kostki! Ku ogólnej uciesze... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nieskutecznie udajesz glupiego 22.06.06, 14:09 hasz0 napisał: > TERAZ ODWIŃ BAWEŁNĘ! > > Czy "Ojczyzna" = rosyjscy koniunkturalisci przyslani z Sybiru podtarli > sie "frajerami" patriotami. "Ojczyzna" to takie cos po 1917 roku co umozliwilo potomkom syberyjskich zeslancow smierc glodowa po przypuscmy 15 latach "niepodleglosci". Potomkom tych, ktorzy zanim walczyli o "Ojczyzne" mieli majatki pozwalajace na wystawianie pulkow szwolezerow. "Ojczyzna", ktora odwdzeczyla sie smiercia glodowa na swym wlasnym terytorium a nie na emigracyjnej poniewierce. To nie jest przenosnia literacka, to fakty. > Skąd u diaska wiesz co pominąłem Wiem z czytania Twoich tekstow. Wiem co ja pisalem i co Ty pominales. Gdybys nie pominal to moglbys to zacytowac. > nigdzie nie pomawiam "frajerów" o prorosyjskość Wlasnie pomawiasz. Dokladnie wynika to z tego co NAPISALES. A napisales o rosyjskich kleczonach. Gdybys nie wiedzial kto to kleczon sluze wyjasnieniem. To oficer aktywista PZPR po przemianach pierwszy w kosciele. > bo wtedy za cóż Ci Patrioci Zesłańcy > byliby zesłani służac wiernie carowi? Za glupote, frajerstwo. Napisalem chyba dosc wyraznie. Sluzyli wiernie walczac przeciwko carowi i umozliwiajac mu ich eliminacje. > Znów się sam sypnąłeś i skopałeś sobie przy tym boleśnie kostki! > Ku ogólnej uciesze... Ogol powinien sie cieszyc. "Ojczyzna" pozalowala nawet blaszek "orderow". Smierc frajerom. A Hasz tak zgrabnie ukladal zdania aby bylo jasne, ze kanalie zeslancy sa winni komuny, ukladow III RP i antyklerykalizmu. Masz Haszu problem, bo potomkowie zeslancow doskonale poznali oblude polactwa. Glodujac byli niewatpliwie antyklerykalni zalujac na tace i oszczedzajac "Polakom- katolikom" widoku smierdzacych bezdomnych obdartusow co niedziela. Ja moge sobie "kopac kostki" w Twoich urojeniach. Grunt aby moi potomkownie nie glodowali. A tego juz mnie tacy "patrioci" jak Ty nauczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: nieskutecznie udajesz glupiego 22.06.06, 15:54 miałeś nie mącić tylko wyjaśnic co to za ojczyzna po 1917... ZSRR Ukraina ? Czyja ojczyzna? Kto zmarł smiercią głodową na swym własnym terytorium? Otoczeni kordonem bloszewików? Czyzby późniejszych oficerów aktywistów PZPR a po przemianach pierwszych w kosciele? Gdzie teraz oni są w PiS-ie w SLD w PO? Takiego mętlika daruj już nie wyprostuję tak jak poprzedni zawijany w bawełnę! Przeczytałeś txt z podanego linku? Dlaczego mącisz a nie odpowiesz na proste pytania? Ja to udowodnisz że twierdziłem kiedykolwiek > ze kanalie > zeslancy sa winni komuny, ukladow III RP i antyklerykalizmu Coś z Tobą niedobrze. Martwię się o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 obluda genetyczna 22.06.06, 16:37 hasz0 napisał: > miałeś nie mącić tylko wyjaśnic Mialem jedynie w Twoich urojeniach. > co to za ojczyzna po 1917... ZSRR Ukraina ? Czyja ojczyzna? II Rzeczpospolita Polska. Na zachod od Linii Curzona. "Ojczyzna" tych frajerow co ich zeslali na Sybir. > Kto zmarł smiercią głodową na swym własnym terytorium? Potomkowie frajerow, co ich zeslali na Sybir za zachciewajki "patriotyzmu" w czasie tak zwanych "powstan". > Otoczeni kordonem bloszewików? O tym akurat nie slyszalem. Z tego terenu ponoc cudownie bolszewikow wypedzono w 1920. Ale moze sie jakie ostaly. Nie zarecze. > Dlaczego mącisz a nie odpowiesz na proste pytania? Poniewaz Ty odpowiadasz na moje opowiadanie. Ktorego absolutnie nie zrozumiales. Jak zwykle. > Ja to udowodnisz że twierdziłem kiedykolwiek > > ze kanalie > > zeslancy sa winni komuny, ukladow III RP i antyklerykalizmu Przeczytaj swoj post, na ktory tak odpowiedzalem. Dokladnie tak napisales. Jak zwykle nie rozumiesz co piszesz miedzy wierszami. Ale tam akurat to napisales wprost. Udajac uciekanie od tematu. > Martwię się o Ciebie. Chyba raczej glowkujesz jak nie oddac tego co sie nalezy i jeszcze bardziej okrasc. Tu wlasnie od tego zaczelismy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ____________Re: obluda genetyczna 22.06.06, 17:34 > Dokladnie tak napisales. Jak > zwykle nie rozumiesz co piszesz miedzy > wierszami. Ale tam akurat to napisales > wprost. Udajac uciekanie od tematu. > Chyba raczej glowkujesz jak nie oddac tego co sie nalezy i jeszcze bardziej > okrasc. Tu wlasnie od tego zaczelismy. #: ??????????????? dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ____________Re: obluda genetyczna 22.06.06, 17:45 hasz0 napisał: > ??????????????? dobrze się czujesz? Istnienie i funkcjonowanie takich egzemplarzy jak Ty sprawia, ze nie specjalnie. Gdybys nie byl czlowiekiem to potraktowalbym Cie jak zwir w bucie. Niestety musze znosic Twoja oblude i potwornosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 slowa haszysty 22.06.06, 17:54 hasz0 napisał: forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=13&w=43906925&wv.x=2&a=44010059&rep=2 > wśród złorzeceń, jęków, narzekań, plucia i jobów > a teraz odpowiedz sobie sam na zadane przez siebie samego pytanie: > > "nagradzano ich za wiernosc carowi, prawowitemu > krolowi Priwislianskiego Kraju" > a teraz - gdzie szukają nowego cara, prawowitego > króla Priodrzańskeigo Kraju, > który znów ich będzie nagradzał za zdradę bezkarnościa i skonfiskowanym > sprzedanym za bezcen majatkiem narodu? Moje pytanie, na ktore wedlug Hasza mialem sobie odpowiedziec dotyczylo tego, ze Hasza okradlem, mimo, ze to ma rodzine okradzino. Hasz sadzi, ze skutecznie przeprowadzi polityke odrzucania przez IV RP wykluczajaca. Lawina Twych klamstw i pomowien juz przysypala haszyzm-kaczyzm. Rozsadniejsi juz wyjechali do Irlandii i Wielkiej Brytanii. I plucie Hasza na to nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to byla odpowiedz frajerom 22.06.06, 18:02 > hasz0 napisał: > a teraz - gdzie szukają nowego cara, prawowitego > króla Priodrzańskeigo Kraju, To Haszu odpowiadales tym frajerom co sie dali zeslac. Wlasnie tak odpowiadasz, udajac przed samym soba cwanie zmieniajacego temat. Robisz tak od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______To nie Ty pierwszy oskarżałeś_______________ 22.06.06, 19:00 bezpodstawnie o jakąs wydumaną kradzież? To nie Ty mącisz, lawirujesz i owijasz w bawełnę w tym watku jak koń pod górkę? Ponieważ nie odpowiadasz kolejny raz o czym piszesz, tylko wracasz do swego stylu obrazania - lecz sobie swe kompleksy z kim innym! Życzę Ci powrotu do zdrowia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&a=43936481 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______?_________ 22.06.06, 19:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&a=43939580 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: _______?_________ 22.06.06, 19:28 hasz0 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&a=43939580 > w lubelskiem nadziewałem sie kilka lat na siostrę > i brejdaka rozumiejąc to jak Ty > > a potem okzaywało się że to tylko kuzynka > a nie "rodzona siostra!!!!" > > No i po 25 latach wypaliłem podswiadomie > się czepiasz bo nie masz już czego sie czepic > ccHOCIAŻ OD RAZU w parę sec SPROSTOWAŁEM siostra lub kuzynka! > > Tearz mi wyjsnij taka samo szczegółowo > dlaczego zTEGO WYJASNIONEGO OD RAZU POWODU przywołujesz autorytet pożal sie Boż > e > Liska i nawracasz do pesonalnych metod argumentacji? > > Bo jesteś dzisaj już drugi a nawet trzeci po R7 "personalnym" i jeszcze jednym > o którym > nie mogę niestety pisać > Ja się do tego nie posuwam przyznasz? Czy Ty wiedziales o co Ci chodzi tym linkowaniem linkowania? Ja niestety nie widze zwiazku z jakims Liskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pomowienia haszysty 22.06.06, 19:25 hasz0 napisał: > bezpodstawnie o jakąs wydumaną kradzież? Ja pisalem, ze oczekuje zwrotu czesci zabranych mojej rodzinie dobr od Polski. Ty napisales, ze ja okradlem Ciebie. Co do podstawnosci to juz wiele lat temu wypowiedzialy sie sady polskie. Ty mimo to nazywasz mnie zlodziejem. Wykazujesz jakim nienawistnym rozumkiem dysponujesz. > Ponieważ nie odpowiadasz kolejny raz o czym piszesz Napisalem, wystarczy abys przeczytal, ze zrozumieniem. > tylko wracasz do swego stylu obrazania Gdybys byl mezczyzna, to napislkabym dosadnie. Ale jestes mala oblazalska dziewczynka. Nawet nie zaczalem myslec o tym, zeby napisac o Tobie prawde. Mimo to z gory pomawiasz. > lecz sobie swe kompleksy z kim innym! Nikt poza Toba nie napisal, ze Ciebie okradlem. Ty namietnie pomawiasz. > Życzę Ci powrotu do zdrowia. Nie czuje sie chory. Mozesz ewentualnie oplacic mi wizyte u lekarza. Sam nie zamierzam ponosic kosztow za Twoje urojenia. rycho7 napisał: > Mojej rodzinie "Polska" ukradla tez niemalo. Akurat w tym poscie nie pisalem o carskich kradziezach. Polska ukradla takze w przedwojennych obligacjach, takich jakie pokazywal amerykanski adwokat. Ukradla takze wiele nieruchomosci. Sady przyznaly racje mojej rodzinie. Pieniedzy jak nie bylo tak nie ma. To Ty mnie po tym pomawiasz, ze Cie okradlem. Mala oblazalska dziewcynko. Bez kszty honoru ani godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________________________mus zę Ci już ustąpić 22.06.06, 20:53 R7: Ja pisalem, ze oczekuje zwrotu czesci zabranych mojej rodzinie dobr od Polski. Ty napisales, ze ja okradlem Ciebie. #: Nie napisałem! Łatwo to sprawdzić patrząc na daty postów. Gdy Ty napisiałeś - jako pierwszy - że Cię okradłem (z powodu choroby lub upału) odpisałem Ci identycznie, ironizując - ale DODAŁEM słowo JESLI. Na obelgi pozwolisz - nie odpowiem! I w ogóle Ci juz nie odpowiem. Jesli sto odreagowań Ci nie pomogło, następne tez nie wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Polak-katolik 22.06.06, 21:38 hasz0 napisał: > R7: > Ja pisalem, ze oczekuje zwrotu czesci zabranych mojej rodzinie dobr od Polski. > Ty napisales, ze ja okradlem Ciebie. > > #: > Nie napisałem! Jesli Ty okradłeś mnie i uciekłeś to też oddaj - hasz0 21.06.06, 09:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&wv.x=2&a=43937820 > Łatwo to sprawdzić patrząc na daty postów. > Gdy Ty napisiałeś - jako pierwszy - że Cię okradłem (z powodu choroby lub upału forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=43906925&a=43937820 rycho7 napisał: > Jak > juz sie "Polska" zdecydowala oddawac ukradzione > Okradles Haszu to oddaj. Ty Haszu walczysz jak lew aby "Polska" nie musiala oddac. Dbasz o swe paserskie zyski. Jestes beneficjentem kradziezy, ktory wyraznie nie chce zwrocic. Po to zaczales ten watek. A ja nie napisalem, ze okradles mnie. Ogolnie napisalem o Tobie jako o wspoluczestniku kradziezy. Bo nim jestes o ile rozumiesz o co walczysz. W co watpie, bo zazwyczaj nic nie rozumiesz. > odpisałem Ci identycznie, ironizując - ale DODAŁEM słowo JESLI. Zamieniles moje slowo JAK na JESLI. JAK Polska zdecydowala sie oddawac ... JESLI ja okradlem CIEBIE ... Niestety nie rozumiesz co czytasz i co piszesz. > Na obelgi pozwolisz - nie odpowiem! I w ogóle Ci juz nie odpowiem. Obelg jakie Ci sie naleza jeszcze nie napisalem. A takiemu egzemplazowi obelgi sie naleza. > Jesli sto odreagowań Ci nie pomogło, następne tez nie wystarcza. Pomowiles mnie, ze OKRADLEM CIEBIE. Sztuczki z "jesli" tego nie zmieniaja. Zrobiles to w tytule watku. I udajesz biedaczka, ktorego JA obrazam. DNO DEN. Polak-katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 walczyles o sprzedanie za 10% wartosci 22.06.06, 21:45 hasz0 napisał: > #: Ja takiej "Polsce", ktora "przepila naszej babci domek maly" nie daruje. Bo dlaczego mialbym darowac? Przestrasze sie Twoich pomowien Haszu? Jak tak sadzisz, to jestes GIGANTYCZNIE naiwny. Dokumenty do walki zgromadze dla nastepnych 100 pokolen. Twoj "patriotyzm" to totalna kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Immobilien in Breslau 22.06.06, 21:50 rycho7 napisał: > Dokumenty do walki zgromadze dla nastepnych 100 pokolen. Chyba sie przymierze do mienia we Wroclawiu. Moze uda mi sie trafic na Twoja dzialke. Po tej Twojej lawinie pomowien mialbym satysfakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
grom.z.nieba EU nie bedzie istniec bez narodow 22.06.06, 16:45 Bez Polski Polacy stana sie bezdomnymi cyganami. Niech zawsze zyje Polska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 EU nie ma zamiaru istniec bez narodow 22.06.06, 16:51 grom.z.nieba napisał: > Bez Polski Polacy stana sie bezdomnymi cyganami. Ci z Irlandi sa tacy przez Polske. Odpowiedz Link Zgłoś