kiepski006 04.02.03, 20:25 dobrze zamiast tu pierdoly opowiadac, bo wam sperma i jajniki na muzg padla ale moze to tak wiosna wszystkim? oby wam nie poszlo kiepsko hhehehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Facet Re: A iddzie wy wszyscy sie sie wyruchajcie raz a IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.02.03, 20:27 ty hóju. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: A iddzie wy wszyscy sie sie wyruchajcie raz a 04.02.03, 20:31 Gość portalu: Facet napisał(a): > ty hóju. > a ty kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A iddzie wy wszyscy sie sie wyruchajcie raz a IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:34 kiepski006 napisał: > dobrze zamiast tu pierdoly opowiadac, bo wam sperma i jajniki na muzg padla > ale moze to tak wiosna wszystkim? > oby wam nie poszlo kiepsko hhehehhehehe SAM TU PIERDOŁY PISZESZ, MASZ WSZY NA PEMPKU I SIE NA NICZYM NIE ZNARZ. MUWIE CI IĆ SOBIE S TOND. RZEBY COS ROZÓMIEĆ CZEBA MIEĆ MUSK, KTUREGO NIE MARZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet To IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.02.03, 20:36 kórwa hój jakiź ten wontek wytwożył, co mu korwa sie welbie pżewraca. Kutas taki. Dobże mu napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: To IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:40 Gość portalu: Facet napisał(a): > kórwa hój jakiź ten wontek wytwożył, co mu korwa sie welbie pżewraca. Kutas > taki. Dobże mu napisałeś. > DOBżE RZE TERZ SĄ JESZCZE POŻĄDNI LÓDZIE NA FORÓM, JAK TY. A TEMU KÓTAFONOWI PROPONÓJĘ LÓTNĄĆ Z BAńKI. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: To 04.02.03, 20:44 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: Facet napisał(a): > > > kórwa hój jakiź ten wontek wytwożył, co mu korwa sie welbie pżewraca. Kuta > s > > taki. Dobże mu napisałeś. > > > > DOBżE RZE TERZ SĄ JESZCZE POŻĄDNI LÓDZIE NA FORÓM, JAK TY. A TEMU KÓTAFONOWI PR > OPONÓJĘ LÓTNĄĆ Z BAńKI. to co nie dostales dzis ani fczoraj? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: To IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:47 kiepski006 napisał: > > DOBżE RZE TERZ SĄ JESZCZE POŻĄDNI LÓDZIE NA FORÓM, JAK TY. A TEMU KÓTAFONO > WI > PR > > OPONÓJĘ LÓTNĄĆ Z BAńKI. > to co nie dostales dzis ani fczoraj? ))) A ić w holere. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: A iddzie wy wszyscy sie sie wyruchajcie raz a 04.02.03, 20:37 Gość portalu: pollak napisał(a): > kiepski006 napisał: > > > dobrze zamiast tu pierdoly opowiadac, bo wam sperma i jajniki na muzg padl > a > > ale moze to tak wiosna wszystkim? > > oby wam nie poszlo kiepsko hhehehhehehe > > SAM TU PIERDOŁY PISZESZ, MASZ WSZY NA PEMPKU I SIE NA NICZYM NIE ZNARZ. MUWIE C > I IĆ SOBIE S TOND. RZEBY COS ROZÓMIEĆ CZEBA MIEĆ MUSK, KTUREGO NIE MARZ! > > wszy to ja gdzieindziej trohe nirzej mam hehhehhee a ty nawet tam nic nie masz, besmusgofcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A iddzie wy wszyscy sie sie wyruchajcie raz a IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:46 kiepski006 napisał: > wszy to ja gdzieindziej trohe nirzej mam hehhehhee > a ty nawet tam nic nie masz, besmusgofcu Sprafdzaueś? Hyba nie jesteś pedałem? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Wiedza nabyta mimowoli. 04.02.03, 20:48 1. Niektorzy forumowicze uprawiaja ze soba seks w skomplikowanych konfiguracjach. 2. Niektorzy forumowicze sie nienawidza nawzajem, rowniez w skomplikowanych konfiguracjach. 3. Nie chca przestac, ani czynnosci opisanych w punkcie pierwszym, ani czynnosci opisanych w punkcie drugim. Jedne i drugie szczegolowo opisuja na forum do publicznej wiadomosci. 4. Ania to Ania, Sorciere, Gini, Zuza, _neutralny.nick 5. Hiacynt to Hiacynt, Boaa, Lustrator, Pabla, Carmina (czesciowo), ostatnio "a" 6. Nurni czyli nocnik to nostromo, ktory sam sobie poczte do skrzynek email wysyla i sam z soba o tych pocztowkach rozmawia na forum. A takze sam siebie informuje ze poczte do siebie wyslal. 7. Tyu to Pyton - Bertoldi. 8. Snajper to Lena.k 9. Abe to Platyna 10. Danutka sama sie doliczyla ze ma 11 nikow c.d.n. Wojna trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Wiedza nabyta mimowoli-moje przeslanie :))) 04.02.03, 20:53 _helga napisała: > 1. Niektorzy forumowicze uprawiaja ze soba seks w skomplikowanych > konfiguracjach. > 2. Niektorzy forumowicze sie nienawidza nawzajem, rowniez w skomplikowanych > konfiguracjach. > 3. Nie chca przestac, ani czynnosci opisanych w punkcie pierwszym, ani > czynnosci opisanych w punkcie drugim. Jedne i drugie szczegolowo opisuja na > forum do publicznej wiadomosci. > 4. Ania to Ania, Sorciere, Gini, Zuza, _neutralny.nick > 5. Hiacynt to Hiacynt, Boaa, Lustrator, Pabla, Carmina (czesciowo), ostatnio "a > " > 6. Nurni czyli nocnik to nostromo, ktory sam sobie poczte do skrzynek email > wysyla i sam z soba o tych pocztowkach rozmawia na forum. A takze sam siebie > informuje ze poczte do siebie wyslal. > 7. Tyu to Pyton - Bertoldi. > 8. Snajper to Lena.k > 9. Abe to Platyna > 10. Danutka sama sie doliczyla ze ma 11 nikow > > c.d.n. Wojna trwa. ***************** - OK, byc moze wulgarnie wyrazone jest takie, ze gdyby wszyscy z forumowiczow mieli " real life", to uniknelibysmy 1000 wojennych wpisow po prostu ja kiepski tak uwarzam, no nie? )) Pozdro dla Helgi btw Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Wiedza nabyta mimowoli-moje przeslanie :))) 04.02.03, 21:00 kiepski006 napisał: > _helga napisała: > > > 1. Niektorzy forumowicze uprawiaja ze soba seks w skomplikowanych > > konfiguracjach. > > 2. Niektorzy forumowicze sie nienawidza nawzajem, rowniez w skomplikowanyc > h > > konfiguracjach. > > 3. Nie chca przestac, ani czynnosci opisanych w punkcie pierwszym, ani > > czynnosci opisanych w punkcie drugim. Jedne i drugie szczegolowo opisuja n > a > > forum do publicznej wiadomosci. > > 4. Ania to Ania, Sorciere, Gini, Zuza, _neutralny.nick > > 5. Hiacynt to Hiacynt, Boaa, Lustrator, Pabla, Carmina (czesciowo), > ostatnio "a > > " > > 6. Nurni czyli nocnik to nostromo, ktory sam sobie poczte do skrzynek emai > l > > wysyla i sam z soba o tych pocztowkach rozmawia na forum. A takze sam sieb > ie > > informuje ze poczte do siebie wyslal. > > 7. Tyu to Pyton - Bertoldi. > > 8. Snajper to Lena.k > > 9. Abe to Platyna > > 10. Danutka sama sie doliczyla ze ma 11 nikow > > > > c.d.n. Wojna trwa. > ***************** > - OK, byc moze wulgarnie wyrazone jest takie, ze gdyby wszyscy z forumowiczow > mieli " real life", to uniknelibysmy 1000 wojennych wpisow > po prostu ja kiepski tak uwarzam, no nie? )) > Pozdro dla Helgi btw BO TY KIEPSKI TYLKO ORTOGRAFIEM MASZ KIEPSKOM ALE POD SUFITEM TO NIEKIEPSKO. TYLKO CO IM W REAL LIFE BRAKUJE? SEX MAJOM. NIENAWISC MAJOM. TO CZEGO IM JESZCZE TSZEBA, ZE TAK WOJUJOM!? Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Wiedza nabyta mimowoli-moje przeslanie :))) 04.02.03, 21:06 _helga napisała: > kiepski006 napisał: > > > _helga napisała: > > > > > 1. Niektorzy forumowicze uprawiaja ze soba seks w skomplikowanych > > > konfiguracjach. > > > 2. Niektorzy forumowicze sie nienawidza nawzajem, rowniez w skompliko > wanyc > > h > > > konfiguracjach. > > > 3. Nie chca przestac, ani czynnosci opisanych w punkcie pierwszym, an > i > > > czynnosci opisanych w punkcie drugim. Jedne i drugie szczegolowo opis > uja n > > a > > > forum do publicznej wiadomosci. > > > 4. Ania to Ania, Sorciere, Gini, Zuza, _neutralny.nick > > > 5. Hiacynt to Hiacynt, Boaa, Lustrator, Pabla, Carmina (czesciowo), > > ostatnio "a > > > " > > > 6. Nurni czyli nocnik to nostromo, ktory sam sobie poczte do skrzynek > emai > > l > > > wysyla i sam z soba o tych pocztowkach rozmawia na forum. A takze sam > sieb > > ie > > > informuje ze poczte do siebie wyslal. > > > 7. Tyu to Pyton - Bertoldi. > > > 8. Snajper to Lena.k > > > 9. Abe to Platyna > > > 10. Danutka sama sie doliczyla ze ma 11 nikow > > > > > > c.d.n. Wojna trwa. > > ***************** > > - OK, byc moze wulgarnie wyrazone jest takie, ze gdyby wszyscy z > forumowiczow > > mieli " real life", to uniknelibysmy 1000 wojennych wpisow > > po prostu ja kiepski tak uwarzam, no nie? )) > > Pozdro dla Helgi btw > > > BO TY KIEPSKI TYLKO ORTOGRAFIEM MASZ KIEPSKOM ALE POD SUFITEM TO NIEKIEPSKO. > TYLKO CO IM W REAL LIFE BRAKUJE? SEX MAJOM. NIENAWISC MAJOM. TO CZEGO IM > JESZCZE TSZEBA, ZE TAK WOJUJOM!? tos mnie zaskoczylas... (( czego im wiencej poczeba??? a ty jak sadzisz, czego im brakuje tak naprawde... poza wyzej wymienionym? Pozdro, bardzo zreszta kiepskie ) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Wiedza nabyta mimowoli-moje przeslanie :))) 04.02.03, 21:13 kiepski006 napisał: > _helga napisała: > > > kiepski006 napisał: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > 1. Niektorzy forumowicze uprawiaja ze soba seks w skomplikowanyc > h > > > > konfiguracjach. > > > > 2. Niektorzy forumowicze sie nienawidza nawzajem, rowniez w skom > pliko > > wanyc > > > h > > > > konfiguracjach. > > > > 3. Nie chca przestac, ani czynnosci opisanych w punkcie pierwszy > m, an > > i > > > > czynnosci opisanych w punkcie drugim. Jedne i drugie szczegolowo > opis > > uja n > > > a > > > > forum do publicznej wiadomosci. > > > > 4. Ania to Ania, Sorciere, Gini, Zuza, _neutralny.nick > > > > 5. Hiacynt to Hiacynt, Boaa, Lustrator, Pabla, Carmina (czesciow > o), > > > ostatnio "a > > > > " > > > > 6. Nurni czyli nocnik to nostromo, ktory sam sobie poczte do skr > zynek > > emai > > > l > > > > wysyla i sam z soba o tych pocztowkach rozmawia na forum. A takz > e sam > > sieb > > > ie > > > > informuje ze poczte do siebie wyslal. > > > > 7. Tyu to Pyton - Bertoldi. > > > > 8. Snajper to Lena.k > > > > 9. Abe to Platyna > > > > 10. Danutka sama sie doliczyla ze ma 11 nikow > > > > > > > > c.d.n. Wojna trwa. > > > ***************** > > > - OK, byc moze wulgarnie wyrazone jest takie, ze gdyby wszyscy z > > forumowiczow > > > mieli " real life", to uniknelibysmy 1000 wojennych wpisow > > > po prostu ja kiepski tak uwarzam, no nie? )) > > > Pozdro dla Helgi btw > > > > > > BO TY KIEPSKI TYLKO ORTOGRAFIEM MASZ KIEPSKOM ALE POD SUFITEM TO NIEKIEPSK > O. > > TYLKO CO IM W REAL LIFE BRAKUJE? SEX MAJOM. NIENAWISC MAJOM. TO CZEGO IM > > JESZCZE TSZEBA, ZE TAK WOJUJOM!? > tos mnie zaskoczylas... (( > czego im wiencej poczeba??? > a ty jak sadzisz, czego im brakuje tak naprawde... poza wyzej wymienionym? > Pozdro, bardzo zreszta kiepskie ) Moze malo jedzenia majom? i to jes wojna o jedzenie? hihihhh Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Wiedza nabyta mimowoli-moje przeslanie :))) 04.02.03, 21:18 Ja tam nie wiem i nawet nie cytujem tera )) bo to ten tam servant komputerowy obciaza, hehheehehhee ale czegos *im* widocznie brakuje... ja tam ni wiem morze ostryguw albo innych witamin )) Nieustannie kiepskie pozdro )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Helga IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 21:06 A napisz szczerze, powtarzam szczerze kto to Helga? Wiesz, coś w stylu: Helga to .... vel .... vel .... ok? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga 04.02.03, 21:10 Gość portalu: pollak napisał(a): > A napisz szczerze, powtarzam szczerze kto to Helga? Wiesz, coś w stylu: > Helga to .... vel .... vel .... > > > ok? hehehehe JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, HIHIIIIII. a ONI MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZENIA W DALSZYM TROPIENIU! ZLECIALAM Z KRZESLA, TURLAM SIE PO PODLODZE I KWICZE. PS. IDZ DO NICH POLLAK I IM NAPISZ Z KIM SEX UPRAWIASZ, HEHEEEEEEEE. DETALICZNIE! TAKA NOWA METODA WALKI O CZYSTOSC RASOWA!! O RANY, JESZCZE TAKIEGO DNIA NA FORUM NIE WIDZIALAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Helga IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 21:21 _helga napisała: > JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, HIHIIIIII. a ONI > MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZENIA W DALSZYM > TROPIENIU! Nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga 04.02.03, 21:23 Gość portalu: pollak napisał(a): > _helga napisała: > > > JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, HIHIIIIII. a O > NI > > MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZENIA W DALSZYM > > TROPIENIU! > > > Nie wierzę... heheeeee. To sobie trop! A ile masz nikow do zasypania? o rany, chyba czas na piwo))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Czas na piwo??? :)))) 04.02.03, 21:30 _helga napisała: > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, HIHIIIIII > . a O > > NI > > > MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZENIA W DAL > SZYM > > > TROPIENIU! > > > > > > Nie wierzę... > > heheeeee. To sobie trop! A ile masz nikow do zasypania? > o rany, chyba czas na piwo))))))))) dla mnie chiba tesz )) nawet kiepskie piwo jest lepsze niz *zadne* piwo )) Helga, te BARDZO powazne typy jeszcze chyba nie zrozumialy, ze forum jest dla wszystkich.... nawet dla kiepskich piwoszy ))) (przyszlych archiwistow forumowych uprasza sie o NIE szukanie najmniejszych konotacji forumowych miedzy mna a Helga, forstein???!!!!.... )) Prosit, Helga !!! (czy jak to jest po waszemu Na zdrowko anyway ))) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Czas na piwo??? :)))) 04.02.03, 21:43 kiepski006 napisał: > _helga napisała: > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, HIHI > IIIII > > . a O > > > NI > > > > MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZENIA > W DAL > > SZYM > > > > TROPIENIU! > > > > > > > > > Nie wierzę... > > > > heheeeee. To sobie trop! A ile masz nikow do zasypania? > > o rany, chyba czas na piwo))))))))) > > dla mnie chiba tesz )) nawet kiepskie piwo jest lepsze niz *zadne* piwo )) > Helga, te BARDZO powazne typy jeszcze chyba nie zrozumialy, ze forum jest dla > wszystkich.... nawet dla kiepskich piwoszy ))) (przyszlych archiwistow > forumowych uprasza sie o NIE szukanie najmniejszych konotacji forumowych miedzy > > mna a Helga, forstein???!!!!.... )) > Prosit, Helga !!! (czy jak to jest po waszemu Na zdrowko anyway ))) Prosit, niekiepski kiepski! Pijemy! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Czas na piwo??? :)))) 04.02.03, 21:46 _helga napisała: > kiepski006 napisał: > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > JAJO POLEGA NA TYM, ZE JA NAPRAWDE NIE MAM ZADNYCH PACYNEK, > HIHI > > IIIII > > > . a O > > > > NI > > > > > MNIE TROPIA I SIE NAWZAJEM SYPIA ZE SWOICH. ZYCZE IM POWODZ > ENIA > > W DAL > > > SZYM > > > > > TROPIENIU! > > > > > > > > > > > > Nie wierzę... > > > > > > heheeeee. To sobie trop! A ile masz nikow do zasypania? > > > o rany, chyba czas na piwo))))))))) > > > > dla mnie chiba tesz )) nawet kiepskie piwo jest lepsze niz *zadne* piwo > )) > > Helga, te BARDZO powazne typy jeszcze chyba nie zrozumialy, ze forum jest > dla > > wszystkich.... nawet dla kiepskich piwoszy ))) (przyszlych archiwistow > > forumowych uprasza sie o NIE szukanie najmniejszych konotacji forumowych > miedzy > > > > mna a Helga, forstein???!!!!.... )) > > Prosit, Helga !!! (czy jak to jest po waszemu Na zdrowko anyway )) > ) > > > Prosit, niekiepski kiepski! Pijemy! > )))) Jaasne I ciemne tez... nawet to kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Helga IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 21:54 _helga napisała: > heheeeee. To sobie trop! Ja nie tropię. > A ile masz nikow do zasypania? Swoich? > o rany, chyba czas na piwo))))))))) Ble, mam alkoholowstręt który z każdym dniem się nasila. Może w końcu przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga 04.02.03, 22:01 Gość portalu: pollak napisał(a): > _helga napisała: > > > heheeeee. To sobie trop! > > Ja nie tropię. Wiem. Ty jestes normalny > > > A ile masz nikow do zasypania? > > Swoich? Twoje to mnie mniej ciekawia. syp lepiej cudze. heheh. > > o rany, chyba czas na piwo))))))))) > > Ble, mam alkoholowstręt który z każdym dniem się nasila. Może w końcu przejdzie > . Oj, to powazna sprawa. Zeby nawet piwo odrzucalo? Toc w ilosciach umiarkowanych jest nawet wskazane dla zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Helga IP: *.gov.il 04.02.03, 22:13 _helga napisała: > > Ja nie tropię. > > Wiem. Ty jestes normalny Ale to nie znaczy że nie ukłądam sobie w głowie scenariuszy 'kto jest kim'. > Oj, to powazna sprawa. Zeby nawet piwo odrzucalo? Toc w ilosciach umiarkowanych > > jest nawet wskazane dla zdrowia! Nie wiem. Nie mogę coś, nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga HOPCY JEZDESCIE PIENKNI_!!!!!! 04.02.03, 20:52 WYJEM I WYJEM I NIE MOGE PSZESTACI BO WY CIONGLE PISZECIE COSI NOWEGO! KCEM JESZCZE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: HOPCY JEZDESCIE PIENKNI_!!!!!! 04.02.03, 20:59 jezzz jezzzz bo kiepska filozofia to po....chac, zjesc, wypic, pospac i sie wy....rac (w dowolnej kolejnosci hehehhhe) tylko aby kiepsko nie bylo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
_helga HIhihih cytacik 04.02.03, 21:18 Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com Data: 04-02-2003 21:10 kunce napisala: >a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) .. Czego nam obydwoju serdecznie zycze. .. Serdecznosci przedwalentynkowe K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: HIhihih cytacik 04.02.03, 21:20 _helga napisała: > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > Data: 04-02-2003 21:10 > > kunce napisala: > >a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > .. > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > .. > Serdecznosci przedwalentynkowe > K.P. i kiepski kiepsko napisaL : HHAHHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 **__ Ty Rozbuchana Zazdrosnico, Ty __** IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 21:32 Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty 3": Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) .. Czego nam obydwoju serdecznie zycze. .. Serdecznosci przedwalentynkowe K.P. .. .. Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: **__ Ty Rozbuchana Zazdrosnico, Ty __** 04.02.03, 21:45 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty 3": > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > .. > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > .. > Serdecznosci przedwalentynkowe > K.P. > .. > .. > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > .. > K.P. > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla ciebie nastepne smaczne zdanko: Danutka: "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników sprawiało szeroko pojmowaną przyjemność." www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4515205&a=4516353 Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Siem zgubilem w tej sieci - ale to do Helgi :))) 04.02.03, 21:59 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty 3": > > > > > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > - > > - > > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > > .. > > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > > .. > > Serdecznosci przedwalentynkowe > > K.P. > > .. > > .. > > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > > .. > > K.P. > > > > > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla ciebie > nastepne smaczne zdanko: > > Danutka: > "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników sprawiało szeroko > pojmowaną przyjemność." > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=13&w=4515205&a= > 4516353"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=13&w=45 > 15205&a=4516353</a> hehehheehehehecaly wontek przeczytalem i padlem od smiechu.... i od tego kiepskiego pifka tez ) Boki zrywac od tych nadetych typow, heheehehehe skad sie biora takie ktorym sie miesza jedno zycie z drugim??? jak pisalem - dostancie porzadnie w d..pe, nazryjcie sie, wyspijcie sie... no i jeszcze zeby te inne fizjologiczne czynnosci spelnic - to naprawde pomaga w zyciu, popaczcie na mnie, niby kiepskiego, ale wciaz zyjacego )) pozdro dla Helgi i nieustajace NA ZDROWIE!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Siem zgubilem w tej sieci - ale to do Helgi : 04.02.03, 22:32 kiepski006 napisał: > _helga napisała: > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > > > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty 3": > > > > > > > > > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > > > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > > > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > > > > --------------------------------------------------------------------- > ----- > > ---- > > - > > > - > > > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > > > .. > > > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > > > .. > > > Serdecznosci przedwalentynkowe > > > K.P. > > > .. > > > .. > > > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > > > .. > > > K.P. > > > > > > > > > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla ciebie > > nastepne smaczne zdanko: > > > > Danutka: > > "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników sprawiało szero > ko > > pojmowaną przyjemność." > > > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a> > f=13&w=4515205&a= > > 4516353"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > f=13&w=45 > > 15205&a=4516353</a> > > hehehheehehehecaly wontek przeczytalem i padlem od smiechu.... i od tego > kiepskiego pifka tez ) > Boki zrywac od tych nadetych typow, heheehehehe > skad sie biora takie ktorym sie miesza jedno zycie z drugim??? > jak pisalem - dostancie porzadnie w d..pe, nazryjcie sie, wyspijcie sie... no i > > jeszcze zeby te inne fizjologiczne czynnosci spelnic - to naprawde pomaga w > zyciu, popaczcie na mnie, niby kiepskiego, ale wciaz zyjacego )) > pozdro dla Helgi i nieustajace NA ZDROWIE!!! )) to znaczy siem jak z tym piwkiem? ciagle na zdrowie?... czy juz nie? Na zdrowko z tej strony ))) nawet tym nie tylko kiepskim, ale i wyjatkowo podlym piwkiem (zagramanicznym: to info dla juz biegnacych archiwistow )), tfuuuu (( Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Siem zgubilem w tej sieci - ale to do Helgi : 04.02.03, 23:11 kiepski006 napisał: > kiepski006 napisał: > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > > > > > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty > 3": > > > > > > > > > > > > > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > > > > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > > > > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > > > > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > > > > > > > ---------------------------------------------------------------- > ----- > > ----- > > > ---- > > > - > > > > - > > > > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > > > > .. > > > > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > > > > .. > > > > Serdecznosci przedwalentynkowe > > > > K.P. > > > > .. > > > > .. > > > > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > > > > .. > > > > K.P. > > > > > > > > > > > > > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla cieb > ie > > > nastepne smaczne zdanko: > > > > > > Danutka: > > > "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników sprawiało > szero > > ko > > > pojmowaną przyjemność." > > > > > > <a href="<a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,3 > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html > ?</a> > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a > 62 > > f=13&w=4515205&a= > > > 4516353"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml? > > f=13&w=45 > > > 15205&a=4516353</a> > > > > hehehheehehehecaly wontek przeczytalem i padlem od smiechu.... i od tego > > kiepskiego pifka tez ) > > Boki zrywac od tych nadetych typow, heheehehehe > > skad sie biora takie ktorym sie miesza jedno zycie z drugim??? > > jak pisalem - dostancie porzadnie w d..pe, nazryjcie sie, wyspijcie sie... > no > i > > > > jeszcze zeby te inne fizjologiczne czynnosci spelnic - to naprawde pomaga > w > > zyciu, popaczcie na mnie, niby kiepskiego, ale wciaz zyjacego )) > > pozdro dla Helgi i nieustajace NA ZDROWIE!!! )) > > to znaczy siem jak z tym piwkiem? ciagle na zdrowie?... czy juz nie? > Na zdrowko z tej strony ))) nawet tym nie tylko kiepskim, ale i wyjatkowo > podlym piwkiem (zagramanicznym: to info dla juz biegnacych archiwistow )), > tfuuuu (( Juz po zdrowiu. Wypite. Krajowy Zywiec ciemny, bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 Re: Siem zgubilem w tej sieci - ale to do Helgi : 04.02.03, 23:17 _helga napisała: > kiepski006 napisał: > > > kiepski006 napisał: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > > > > > > > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klej > noty > > 3": > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > > > > > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > > > > > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > > > > > > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > > > > > > > > > > ----------------------------------------------------------- > ----- > > ----- > > > ----- > > > > ---- > > > > - > > > > > - > > > > > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > > > > > .. > > > > > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > > > > > .. > > > > > Serdecznosci przedwalentynkowe > > > > > K.P. > > > > > .. > > > > > .. > > > > > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > > > > > .. > > > > > K.P. > > > > > > > > > > > > > > > > > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla > cieb > > ie > > > > nastepne smaczne zdanko: > > > > > > > > Danutka: > > > > "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników spraw > iało > > szero > > > ko > > > > pojmowaną przyjemność." > > > > > > > > <a href="<a href="<a href="<a href="www2.gazeta. > pl/forum/794674,3"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,3</a> > > > 0353,794652.html?"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.h > tml > > ?</a> > > > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? > 0/a > > 62 > > > f=13&w=4515205&a= > > > > 4516353"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794 > 652.h > > tml? > > > f=13&w=45 > > > > 15205&a=4516353</a> > > > > > > hehehheehehehecaly wontek przeczytalem i padlem od smiechu.... i od t > ego > > > kiepskiego pifka tez ) > > > Boki zrywac od tych nadetych typow, heheehehehe > > > skad sie biora takie ktorym sie miesza jedno zycie z drugim??? > > > jak pisalem - dostancie porzadnie w d..pe, nazryjcie sie, wyspijcie s > ie... > > no > > i > > > > > > jeszcze zeby te inne fizjologiczne czynnosci spelnic - to naprawde po > maga > > w > > > zyciu, popaczcie na mnie, niby kiepskiego, ale wciaz zyjacego )) > > > pozdro dla Helgi i nieustajace NA ZDROWIE!!! )) > > > > to znaczy siem jak z tym piwkiem? ciagle na zdrowie?... czy juz nie? > > Na zdrowko z tej strony ))) nawet tym nie tylko kiepskim, ale i wyjatkow > o > > podlym piwkiem (zagramanicznym: to info dla juz biegnacych archiwistow ) > ), > > tfuuuu (( > > > Juz po zdrowiu. Wypite. Krajowy Zywiec ciemny, bardzo dobry to jeszcze wiecej zdrowia znaczy siem, bo polskie to ponoc dobre )) pozdro znad zagramanicznego sikacza bez koloru (ale POCENTY ma -dla juz dziarsko biegnacych archiwistow )) - NIE jest to piwo niemieckie ani ogolnie z tych okolic Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski006 A czemu w ogole musimy sie tlumaczyc CO i 04.02.03, 23:21 GDZIE pijemy????? Kolejny forumowy terroryzm???? kiepsko myslacy, ale czasem mu sie zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: **__ Ty Rozbuchana Zazdrosnico, Ty __** IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 22:04 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > Oto jak wygladala moja intymna korespondencja w watku "Klejnoty 3": > > > > > > > > Szczesciem Nadchodza Walentynki, Kunce > > Autor: Gość: Krzys52 IP: *.proxy.aol.com > > Data: 04-02-2003 21:10 + odpowiedz na list > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > - > > - > > a wiec moze znowu dojdzie miedzy nami do zblizenia ) > > .. > > Czego nam obydwoju serdecznie zycze. > > .. > > Serdecznosci przedwalentynkowe > > K.P. > > .. > > .. > > Czy musisz byc az tak czujna, Helgo ) > > .. > > K.P. > > > > > Ty tez czujnie wylapales gdzie o tobie mowa, heheeeee. A mam dla ciebie > nastepne smaczne zdanko: > > Danutka: > "Zamarło życie forumowe, które większości jego uczestników sprawiało szeroko > pojmowaną przyjemność." .. :::: Tamten "Monolog" Danutki przeczytalem jak tylko sie pokazal. Danutka moze miec pretensje do tych pieniackich debili co z sadystyczna satysfakcja zabawiaja sie naszym kosztem. Przy czym mam oczywiscie na mysli obie strony tego udawanego sporu. .. A powracajac do Twojej czujnosci to zapewniam, ze, mowiac o ponownym zblizeniu z Kunce, mialem na mysli zblizenie stanowisk. Ja, widzisz, Helgo, szanuje honor kobiety a juz szczegolnie gdy jest to Kunce. I nigdy nie pozwolilbym sobie na wyciaganie naszych intymnosci na widok publiczny, jak jakis, nie przymierzajac, Tyu z Hiackiem czy Perla z Miriam. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. 04.02.03, 22:11 Z postu Hiacynta: "Danutka napisała dzisiaj w południe dramatyczny list: "nie czas przystawiać Krzysia do ściany w momencie kiedy wywołane tu do odpowiedzialności za czyny niecne i podłe osobniki nadal używają gróźb, tym razem na privie tylko ,ale dotyczące nie tylko spraw prywatnych, bo te już są znane, groźby brzmią bardzo poważnie" Hihih. Do kogo Danutka pisze? I o kim? No zgadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 22:27 _helga napisała: > Z postu Hiacynta: > > "Danutka napisała dzisiaj w południe dramatyczny list: > > "nie czas przystawiać Krzysia do ściany w momencie kiedy wywołane tu do > odpowiedzialności za czyny niecne i podłe osobniki nadal używają gróźb, tym > razem na privie tylko ,ale dotyczące nie tylko spraw prywatnych, bo te już są > znane, groźby brzmią bardzo poważnie" > > > > Hihih. Do kogo Danutka pisze? I o kim? No zgadnij? .. :::::: Te wypowiedz takze czytalemi nie znalazlem zastrzezen. Gdybym znalazl to oczywiscie zapamietalbym wiecej. Nawet z tego fragmentu wynika, ze staje D. w mojej obronie a negatywnie ocenia innych. Nie chce mi sie tego odszukiwac. .. Pzdr K.P. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 I Jeszcze pytanko mam IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 22:31 czy _helga to jest helga_? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: I Jeszcze pytanko mam IP: *.gov.il 04.02.03, 22:34 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > czy _helga to jest helga_? Tego typu testy do rozwiązania zdawali biednemu Krzysiowi (nr katalogowy 52) panowie w białych fartuchach w zakładzie zamkniętym dla umysłowo chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I Jeszcze pytanko mam 04.02.03, 23:09 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > czy _helga to jest helga_? Nie, to helga bis. Kiedys z nia rozmawialam osobiscie. Ma poczucie humoru, bo jak ja nazwalam "Helga zaogonkowana od tylu" to mi napisala, ze od tylu daje tylko sklepowa. Ja jej na to "no wlasnie!". No i od razu sie zakolezankowalysmy. Ale nie wiem czy to dama czy gentelman. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. 04.02.03, 23:05 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > _helga napisała: > > > Z postu Hiacynta: > > > > "Danutka napisała dzisiaj w południe dramatyczny list: > > > > "nie czas przystawiać Krzysia do ściany w momencie kiedy wywołane tu do > > odpowiedzialności za czyny niecne i podłe osobniki nadal używają gróźb, ty > m > > razem na privie tylko ,ale dotyczące nie tylko spraw prywatnych, bo te już > są > > znane, groźby brzmią bardzo poważnie" > > > > > > > > Hihih. Do kogo Danutka pisze? I o kim? No zgadnij? > .. > :::::: > Te wypowiedz takze czytalemi nie znalazlem zastrzezen. Gdybym znalazl to > oczywiscie zapamietalbym wiecej. Nawet z tego fragmentu wynika, ze staje D. w > mojej obronie a negatywnie ocenia innych. Nie chce mi sie tego odszukiwac. > .. > Pzdr > K.P. > > > > Mezczyzni to prosci ludzie. Jak wam odebrac te wasze maczugi, to od razu z wami koniec. Pozdrawiam rowniez, hihiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 23:26 _helga napisała: > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Z postu Hiacynta: > > > > > > "Danutka napisała dzisiaj w południe dramatyczny list: > > > > > > "nie czas przystawiać Krzysia do ściany w momencie kiedy wywołane tu > do > > > odpowiedzialności za czyny niecne i podłe osobniki nadal używają gróź > b, ty > > m > > > razem na privie tylko ,ale dotyczące nie tylko spraw prywatnych, bo t > e już > > są > > > znane, groźby brzmią bardzo poważnie" > > > > > > > > > > > > Hihih. Do kogo Danutka pisze? I o kim? No zgadnij? > > .. > > :::::: > > Te wypowiedz takze czytalemi nie znalazlem zastrzezen. Gdybym znalazl to > > oczywiscie zapamietalbym wiecej. Nawet z tego fragmentu wynika, ze staje D > . w > > mojej obronie a negatywnie ocenia innych. Nie chce mi sie tego odszukiwac. > > .. > > Pzdr > > K.P. > > > > > > > > > Mezczyzni to prosci ludzie. Jak wam odebrac te wasze maczugi, to od razu z wami koniec. Pozdrawiam rowniez, hihiiii .. :::: To by sie zgadzalo. Ze mna jak z dzieckiem: za raczke i do knajpy. Tylko, ze maczugi odebrac mi nie sposob. Jestesmy zrosnieci ze soba. Ale dlaczego mi o tym mowisz, Helgo? czyzbys odczytywala ten fragment inaczej niz ja? No coz, czasem i ja miewam zacmienia umyslu, zatem poprosze Ciebie o wylozenie (specjalnie dla mnie) tej kawy na lawe. ) OK? .. Pzdr. K.P. .. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. 04.02.03, 23:40 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > Z postu Hiacynta: > > > > > > > > "Danutka napisała dzisiaj w południe dramatyczny list: > > > > > > > > "nie czas przystawiać Krzysia do ściany w momencie kiedy wywołan > e tu > > do > > > > odpowiedzialności za czyny niecne i podłe osobniki nadal używają > gróź > > b, ty > > > m > > > > razem na privie tylko ,ale dotyczące nie tylko spraw prywatnych, > bo t > > e już > > > są > > > > znane, groźby brzmią bardzo poważnie" > > > > > > > > > > > > > > > > Hihih. Do kogo Danutka pisze? I o kim? No zgadnij? > > > .. > > > :::::: > > > Te wypowiedz takze czytalemi nie znalazlem zastrzezen. Gdybym znalazl > to > > > oczywiscie zapamietalbym wiecej. Nawet z tego fragmentu wynika, ze st > aje D > > . w > > > mojej obronie a negatywnie ocenia innych. Nie chce mi sie tego odszuk > iwac. > > > .. > > > Pzdr > > > K.P. > > > > > > > > > > > > > > Mezczyzni to prosci ludzie. Jak wam odebrac te wasze maczugi, to od razu z > > wami koniec. Pozdrawiam rowniez, hihiiii > .. > :::: > To by sie zgadzalo. Ze mna jak z dzieckiem: za raczke i do knajpy. Tylko, ze > maczugi odebrac mi nie sposob. Jestesmy zrosnieci ze soba. > Ale dlaczego mi o tym mowisz, Helgo? czyzbys odczytywala ten fragment inaczej > niz ja? No coz, czasem i ja miewam zacmienia umyslu, zatem poprosze Ciebie o > wylozenie (specjalnie dla mnie) tej kawy na lawe. ) OK? > .. > Pzdr. > K.P. > .. Nie ma glupich, bo wtedy mi sie oberwie Lepiej odrosnij sie od tej maczugi i sobie pokombinuj czy i co masz wspolnego z tymi damsko-meskimi konfiguracjami, ze az trzeba ciebie wymieniac w srodku dramatycznego apelu, ktory dotyczy tematu kto z kim sypia a kto nie, hihih. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: A teraz ciebie zagubimy w sieci, Krzysiu. IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 23:57 _helga napisała: > > > > > > > > > Mezczyzni to prosci ludzie. Jak wam odebrac te wasze maczugi, to od r > azu z > > > > wami koniec. Pozdrawiam rowniez, hihiiii > > .. > > :::: > > To by sie zgadzalo. Ze mna jak z dzieckiem: za raczke i do knajpy. Tylko, > ze > > maczugi odebrac mi nie sposob. Jestesmy zrosnieci ze soba. > > Ale dlaczego mi o tym mowisz, Helgo? czyzbys odczytywala ten fragment inac > zej > > niz ja? No coz, czasem i ja miewam zacmienia umyslu, zatem poprosze Ciebie > o > > wylozenie (specjalnie dla mnie) tej kawy na lawe. ) OK? > > .. > > Pzdr. > > K.P. > > .. > > Nie ma glupich, bo wtedy mi sie oberwie Lepiej odrosnij sie od tej maczugi i > sobie pokombinuj czy i co masz wspolnego z tymi damsko-meskimi konfiguracjami, > ze az trzeba ciebie wymieniac w srodku dramatycznego apelu, ktory dotyczy > tematu kto z kim sypia a kto nie, hihih. .. :::: Helgus, to jest jedna z najbardziej naciagnietych interpretacji tekstu, w kontekscie, jakie kiedykolwiek spotkalem. .. Kombinowal nie bede bo jeszcze sobie cos wmowie, jak w Zyda chorobe. Nie ze mna te numery Bruner ) Jesli cos konkretnego uwazasz to podziel sie. Jak nie to wyslij mi e-mail (krzys52@poczta.gazeta.pl) a ja o tresci nigdy nie wspomne. Ja, widzisz, nie mam nic wspolnego z tymi konfiguracjami. A zostalem wymieniony gdyz uznala Danusia, ze raczej powinienem zostac pozostawiony w spokoju, gdyz sa wazniejsze problemy. To co sugerujesz wyglada mi na mocno zakalapuckana nadinterpretacje. Zycie niesie zazwyczaj bardzo proste rozwiazania. Tak proste, ze az nie chce sie czasem w to wierzyc. Ale ja jestem mezczyzna,czyli wiadomo ze caly moj potencjal intelektualny znajduje sie znacznie nizej niz na to wyglada, wiec jesli jestem w bledzie - napisz. Pzdr. ) K.P. .. PS....To mowisz, ze masz ogonek z przodu(?) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Dla Ciebie Zalogowalem Sie Nawet 05.02.03, 00:04 wiec czekam na interpretacje na ktora mam za ciasny leb. .. Problemem kobiet jest natomiast przekonanie o wzajemnym rozumieniu sie. To na tym wlasnie podlozu rodzi sie mnostwo nieporozumien. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Dla Ciebie Zalogowalem Sie Nawet 05.02.03, 00:32 krzys52 napisał: > wiec czekam na interpretacje na ktora mam za ciasny leb. > .. > Problemem kobiet jest natomiast przekonanie o wzajemnym rozumieniu sie. To na > tym wlasnie podlozu rodzi sie mnostwo nieporozumien. > K.P. hehe, ty na mnie wrogow sciagasz. lepiej sie odloguj i zgin przepadnij, maro nieczysta. Jak juz musisz to do tej skrzynki zakuknij. heheee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Re: Dla Ciebie Zalogowalem Sie Nawet IP: *.proxy.aol.com 05.02.03, 05:27 _helga napisała: > krzys52 napisał: > > > wiec czekam na interpretacje na ktora mam za ciasny leb. > > .. > > Problemem kobiet jest natomiast przekonanie o wzajemnym rozumieniu sie. To > na > > tym wlasnie podlozu rodzi sie mnostwo nieporozumien. > > K.P. > > > hehe, ty na mnie wrogow sciagasz. lepiej sie odloguj i zgin przepadnij, maro > nieczysta. Jak juz musisz to do tej skrzynki zakuknij. heheee. .. :::: No to wyjasnisz w koncu o co Ci chodzi, czy tez chcialas puscic mnie w maliny, mala aferzystko) .. A swoja droga, Helgus, spokojna Twoja naczupirzona ) Jak mnie nie jest po drodze, to, jak to mowia, swiety boze nie pomoze. A mnie po drodze nie jest. Zreszta pisalem bys stanela i popatrzyla z boku. Ktos musi dostac kopa, a mnie jest doprawdy wszystko jedno kto. Przy czym zdaje sobie oczywiscie sprawe z wiecej niz niejeden z tutejszych kretynow przypuszcza. .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won chamie z forum Re: **__ Ty Rozbuchana Zazdrosnico, Ty __** IP: *.won.z.forum 04.02.03, 21:48 Czy już pisałem dzisiaj 'won'? Jeśli nie to czynię to czym prędzej. Won chamie z forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won chamie z forum Re: **__ Ty Rozbuchana Zazdrosnico, Ty __** IP: *.won.chamie.z.forum 04.02.03, 21:50 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga HIhih. nie, dzisiaj jeszcze tego nie pisales, Poll 04.02.03, 21:56 Ten nik to tez dzisiaj jeszcze nieuzywany! Wole Mr.Presidenta z Whitehouse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel S. Re: HIhih. nie, dzisiaj jeszcze tego nie pisales, IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 22:10 Hevenu Shalom alehem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel S. Re: HIhih. nie, dzisiaj jeszcze tego nie pisales, IP: *.gov.il 04.02.03, 22:11 Hevenu Shalom alehem Odpowiedz Link Zgłoś