_karp 27.02.03, 08:42 ... a ja to nawet muszę pod groźbą utraty zdrowia jeśli nie zycia nawet. Poniżej strona na której podawane są aktualne rezultaty Mistrzostw Polski Kobiet w Szachach. www.szachistki.prv.pl/ pzdr/K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_karp Re: Karpiu telegram i dla Ciebie :)______________ 27.02.03, 09:29 Dziękuję za telegram i za kartkę. Kartka wprawdzie nie chciała się otworzyć ale zgaduję, że jest fajna. Dziś trochę posiedzę w domu tak więc wszelkie, nawet dość pilne informacje via internet mogę odbierać na bieżąco. pzdr/K Odpowiedz Link Zgłoś
_karp Nurni 27.02.03, 13:28 Zaraz, zaraz jak się nazywał ten plac na którym rosły te orzeszki, nie to jednak nie orzeszki chyba raczej żołędzie albo te o już wiem kasztany pzdr/k/niezmiennie Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Kibicować każdy może ... 27.02.03, 09:09 Karpiu której mam kibicować? chcę tej którą ty wybrałeś szach królowi d_nutka na meczach nie ma tego zwyczaju ale prywatnie zawsze zawsze go stosowałam (nauka ojca) i tak przekazałam swoim dziecom jak to się pisze po francusku? garde? Odpowiedz Link Zgłoś
_karp Re: Kibicować każdy może ... 27.02.03, 09:33 d_nutka napisała: > Karpiu > > której mam kibicować? > chcę tej którą ty wybrałeś > Mam pewne wątpliwości bo obawiam się, że rzucisz na Martę jakiś zły urok. Chociaż ona jest taką czarownicą, że i tak sobie poradzi. pzdr/K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Kibicować każdy może ... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 09:12 Hm. Od jakiegoś czasu szachy zaczęły mi się kojarzyć z wystawnymi posiłkami Trzymam kciuki. Abe PS. Czy mógłbyś wreszcie odebrać ten telegram od Nurniego? Odpowiedz Link Zgłoś
_karp Re: Kibicować każdy może ... 27.02.03, 09:24 Gość portalu: Abe napisał(a): > Hm. Od jakiegoś czasu szachy zaczęły mi się kojarzyć z wystawnymi posiłkami > Trzymam kciuki. > Abe > PS. Czy mógłbyś wreszcie odebrać ten telegram od Nurniego? Telegram odebrałem błyskawicznie. Czy ty też w tym uczestniczysz? A własnie w czym i o co tu chodzi? pzdr/K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Kibicować każdy może ... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 09:31 Nie wiem o co chodzi, bo w niczym nie uczestniczę. Zareagowałam, bo gdyby to jeszcze dłużej potrwało, Nurni zaspamowałby swoim awizo całe forum. Pozdrawiam Abe Odpowiedz Link Zgłoś