abprall 30.09.06, 11:07 zabaw sie , na tym linku znajdziesz wszystko , no , prawie wszystko...good bye , ide na klif ... www.missworld.tv/ Wahl zur "Miss World" in Warschau , hej, hej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: wybory "Miss World" in Warschau. Czeszka 30.09.06, 11:15 bierze wszystko. Lubi chicken.Ma tytul w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: wybory "Miss World" in Warschau. Czeszka 30.09.06, 11:23 powinienes byc prezydentem jury, rzeczywiściwe ma ona to coś w sobie ... tę kobiecość..to ciepełko... na rozprawie rozwodowej oczywiście takie słowa nie padają... www.missworld.tv/bio/bio.sps?iBiographyID=91883 Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wybory "Miss World" in Warschau. Czeszka 30.09.06, 11:40 abprall napisał: > powinienes byc prezydentem jury Zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Podobno PiSowska miss odpadła 30.09.06, 21:31 ta która pisała tak politpoprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: wybory "Miss World" in Warschau 30.09.06, 22:29 herr pozarski , gratuluje , powinienieś pracować w jedynce albo dwójce... ale nie dla tego rezimu ...gratuluję estetycznego nosa...trafiłeś ..czeszka ! zagraj w tota przy najbliższej okazji ... dla ciebie ode mnie , bom ja pies , (ale na babky)... www.onlinewahn.de/b86.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: wybory "Miss World" in Warschau 30.09.06, 22:35 abprall napisał: > herr pozarski , gratuluje , powinienieś pracować w jedynce albo dwójce... > ale nie dla tego rezimu ...gratuluję estetycznego nosa...trafiłeś ..czeszka ! > zagraj w tota przy najbliższej okazji ... > dla ciebie ode mnie , bom ja pies , (ale na babky)... I ja tez,drogi Abi.Dziekuje w imieniu wszystkich psow i Czechow na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet .... 01.10.06, 00:01 Herr Pozarski - pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet.... Na shledanou s Vámi se těší ABPRALL ...., www.novinky.cz/koktejl/titul-miss-world-2006-ziskala-ceska-tatana-kucharova_97132_0ea06.html Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet 01.10.06, 00:07 abprall napisał: > Herr Pozarski - pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet.... > Na shledanou s Vámi se těší ABPRALL ...., > <a href="www.novinky.cz/koktejl/titul-miss-world-2006-ziskala-ceska-tatana-kucharova_97132_0ea06.html" target="_blank">www.novinky.cz/koktejl/titul-miss-world-2006-ziskala-ceska-tatana-kucharova_97132_0ea06.html</a> Pane Abprall, diky moc krat a tesim se priste.Bohuzel nejsou tady carky a hacky a tym padem vypada to jako od analfabeta.I stwierdzam autorytatywnie, ze twoj czechoslowacki jest duzo lepszy od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet 01.10.06, 00:14 pane pozarski - prestižní titul Miss World 2006 získala ve Varšavě osmnáctiletá Taťána Kuchařová. Oceněním nejkrásnější ženy světa se tak poprvé může pochlubit dívka z Česka. revue.idnes.cz/foto.asp?c=A060930_182453_missamodelky_lf&r=missamodelky&styl=zoom&foto1=LF160f52_Kopie_1 .jpg Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet 01.10.06, 00:16 revue.idnes.cz/foto.asp?r=missamodelky&c=A060930_182453_missamodelky_lf Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozdravujem Vás ako jedného z členov Aquanet 01.10.06, 00:27 Panie Abprall, czy to nie fantastyczne? Ale takich divek, jak Tania, jest w Pradze moc a moc. Zdravim pekne. Odpowiedz Link Zgłoś