Dodaj do ulubionych

____ Co za idiota napisal ten tekst?

23.11.06, 03:15
>>
Pożyteczny idiota.
Bardzo obszerny zbiór, składający się głównie z wykształciuchów chętnie szpanujących swoimi
dyplomami magisterskimi. Rozumu toto nie ma za grosz, niemniej hałaśliwie dopomina się "praw"
dla "mniejszości", walczy z globalnym ociepleniem, oburza się kiedy trzeba na "pijanych" kierowców",
na widok neonazisty dzwoni po policję, FBI i reportera "Gazety Wybiórczej" (choć sierpy i młoty
emocji mu nie dostarczają), zaś wszystkich, którzy jego fobii nie podzielają ma za nienormalnych.
Posłusznie recytuje hasła tolerancji, jednak robi liczne wyjątki, uzasadniając ów idiotyzm
komunistyczną mantrą "Nie ma wolności dla wrogów wolności". Pożyteczni idioci to sól etatystycznej
ziemi, najlepszy materiał na posłusznych obywateli.>>

Odpowiedz. Autor zaanonsowal sie juz na wstepie. Uwaza sie przy tym za pozytecznego - no niech
mu bedzie surprised)

Ponadto, autor to wykształciuch, nie mogacy szpanowac swoim dyplomem magisterskim. surprised)) I to
jest chyba najbardziej przykre... smile)))))
Obserwuj wątek
    • hasz0 masz tylko licencjat? 23.11.06, 09:05
    • xiazeluka Och, Kretynie52, cóż za zaszczyt 23.11.06, 09:53
      Odwiedziłeś mojego bloga? Szkoda, że się nie wpisałeś, sala kuriozów stoi cały
      czas pusta.
      • dachs Re: Och, Kretynie52, cóż za zaszczyt 23.11.06, 10:13
        Moze Krzysiowi chodzi o to, ze nie wspomnailes o najszkodliwszej kategorii
        pozytecznych idiotow, ktorzy w skwar i slote maszerowali przez Europe
        protestujac przeciw amerykanskim bombom atomowym. Bombki stalinowskie - te z
        czerwonymi gwiazdkami - byly jak najbardziej salonowe, takie bombki dla ludzi. smile)
      • sz0k Znowu cie podrywa? 23.11.06, 11:24
        Liczy pewnie na jakiś gest, ciepłe słówko. Pozwól, że cię wyręczę:
        "Spie..j stąd Kretynie52".
        • xiazeluka Znowu. Dziwne to, jako że Murzyna nie przypominam 23.11.06, 11:44
          Może jednak faktycznie tylko chciał, by go pogłaskać po rogatym łbie i podrapać
          za odstającymi uszami.
          • sz0k A bo to mało razy się zalecał 23.11.06, 12:34
            i skomlał o choć chwilę uwagi. Raz nawet umieścił Ciebie chyba na szczycie
            swojego rankingu (adorowanych osób? W sumie cholera go wie).
            • xiazeluka Raz, w chwili napadu empatii... 23.11.06, 12:51
              ...wzruszyłem się jego parszywym żywotem i zaproponowałem posadę u siebie w
              roli wycieraczki przed drzwiami. Imaginuj sobie waćpan, że Kretyn wzgardził
              wielkoduszną ofertą...!
              • sz0k Od ameby trudno spodziewać się choć odrobiny 23.11.06, 14:34
                wdzięczności.
                Przysyłają mu ciągle, za Wielką Wodę, SB-cką emeryturkę, a i kanalarzom w Oregon
                City nienajgorzej pewnie płacą, to żyje sobie tak jakoś od jednego romansu z
                Murzynem do drugiego.
      • benek231 Gdybym wiedzial Kretynie, ze to twoj blog to bym 23.11.06, 14:22
        pewnie nie odwiedzil go. No ale, koniec koncow, odwiedzilem i musze powiedziec, ze nawet niezle ci
        idzie. Moze tylko niekoniecznie powinienes byl zaczynac od blogu... Osobiscie sugerowalbym ci zeszyt
        100 kartkowy. A pozniej jeszcze jeden. W koncu, tak czy owak, i tak piszesz dla siebie. No i Galby -
        kropielnicowego socjalisty narodowego, czyli faszysty. Po drodze wam znaczy...

W sumie pochwalam. Bardzo dobry pomysl ta polityczna komedia. No bo jakze inaczej, jak nie smichem
        zapacykowac dziury w wyksztalceniu, oraz umyslowa niezbornosc. Oczywiscie znacznie latwiej jest
        wozic sie na cudzych tekstach niz samemu splodzic cos sensownego, no ale od czego jest blog, prawda
        (?) Ciezkie jest zycie artysty. smile)))
        A nie wciagnal bys Dachsa na bloga? I Wikula. Ten ostatni to juz wyjatkowy antytalent.

No to na razie surprised)

xiazeluka napisała:

> Odwiedziłeś mojego bloga? Szkoda, że się nie wpisałeś, sala kuriozów stoi cały
        > czas pusta.
        • xiazeluka Biedaku, nie wiedziałeś, że to moje dzieło? 23.11.06, 15:11
          Pewnie podpis pod tekstem - xiazeluka - cię zmylił. Kto by pomyślał, że ja i ja
          to ta sama osoba. Rozumiem jednak, że osobie, której admini GW kasują post,
          który jeszcze nie powstał, może zdarzyć się wszystko.

A propos - piszemy razem na tym forum. Wedle ciebie, Boyu'52, jest nam przez to
          po drodze? Oślepiasz błyskawicą inteligencji te marne progi forumowe, nie
          dziwota zatem, że tylu jaskiniowców zapala ci kadzidełka na ołtarzykach, zaś za
          biblię wyznawcom służy twój osobisty karnecik, zawierający intymne wrażenia z
          homodyskotek.

Ja również cię serdecznie pozdrawiam: Spjerdalaj z forum, Kretynie52.
          • benek231 Moj ty Nieustraszony Lowco Komuchow - Kretynie 23.11.06, 15:25
            najmilszy. surprised))

Z Galba wam p drodze bo on faszysta, ty zamordysta liberalny - a obydwaj antydemokraci jestescie.
            Zamordystyczne sklonnosci was dziela - dlatego wam po drodze. No i on takze ma u seibie portret
            Pinocheta na scianie (Korwine Mikiego nie powiesil jeszcze).

Przy okazji pochwalam za blyskotliwosc i ciety jezorek. Wzruszajace...

A ogolnie - idz ty juz sobie lepiej na bloga. Napisz jeszcze cos surprised))
            • xiazeluka Oby tak dalej, Kretynie 23.11.06, 15:41
              Co dalej? Zgadnij.

"Zamordysta liberalny" to nowatorski wkład Boya52 w rozwój języka polskiego.
              Tak, Kretynie, zamorduję każdego, kto zechce zakneblować twoją szczerbatą
              paszczę, masz jak zwykle słuszność.
              Powiesić przydałoby się ciebie - w charakterze gówna na ścianie.
              Naści rozdziaw na pocieszenie: surprised))
              • benek231 Zamordysta liberalny, Kretynie, to np. J*M, Pinoch 23.11.06, 15:55
                Pinochet i ty oczywiscie. Gdybys nie byl taki tepy (moze ci ten blog nie sluzy...) to natychmiast wiedzialbys
                o co chodzi w zamordystycznych sklonnosciach stojacych za wdrazaniem tego waszego U*R-owskiego
                liberalizmu (konserwatywnego).

Czy moze tylko probowales udawac glupka - przyznaj sie zgrywusie smile)))

I jeszcze jedno. Wydaje mi sie otoz, ze przed pojawieniem sie tutaj (na zaproszenie ktoregos z Kretynow)
                powinienes byl zrobic sobie rozgrzewke. Na przyklad polac sie wrzatkiem surprised))
                • xiazeluka Pan Generał Pinochet to bohater 23.11.06, 15:58
                  Chociaż popełnił parę błędów, między innymi nie nasłał komanda śmierci na
                  ciebie, ubeku. Wielka szkoda, naprawdę.

Tak przy okazji - wytłumacz może, Kretynie, dlaczego Czerwoni po zmianie nika
                  udają, że są kimś innym? Odpowiedzi zapewne nie jesteś w stanie udzielić, więc
                  zrób przynajmniej łabędzia, negrolubie.
                  • benek231 Twoj bohater, Pozyteczny Idioto 23.11.06, 16:18
                    oraz bohater pozostalych kretynow, jak. np. Wikula, Galby, Dachsa, Hymena...-
                    bohater samego kwiatu tej ziemi: sadysta, morderca, zlodziej spolecznego mienia,
                    narkotykowy mafiozo, przyjaciel Jana Pawla Drugiego.
                    • xiazeluka Bohater każdego porządnego człowieka 23.11.06, 16:35
                      Nie rozpaczaj przeto, że nie twój.

PS. Po starej znajomości cię ostrzegę - paru facetów z Ku-Klux-Klanu
                      rozpytywało o ciebie wśród włóczęgów. Zmień rejon grzebania po śmietnikach, tak
                      na wszelki wypadek.
                      • benek231 Ale tylko gdy jest pozyteczny, Kretynie 23.11.06, 16:38
                        Napisz jeszcze cos na blogu, dobrze... surprised))
                        • xiazeluka Dobrze. Dla ciebie prawie wszystko, Kretynie52 23.11.06, 16:40
                          Przerwa na reklamę: Blog reakcyjny - Nieustraszeni Łowcy Komuchów
                          • benek231 Trafiles na Nieustraszonego Lowce Kretynow :O) 23.11.06, 16:45
                            Kretynie.

Czyli nosem w slup. surprised))
                            • xiazeluka Ciebie łowić nie trzeba 23.11.06, 16:47
                              Wystarczy wymierzyć parę razów bykowcem.
                              • benek231 Czy tez nie mozna, Kretku - bos sam juz zlowiony? 23.11.06, 17:01
                                Idiota pozyteczna napisala:

"Rozumu toto nie ma za grosz, niemniej hałaśliwie dopomina się "praw"
                                dla "mniejszości", walczy z globalnym ociepleniem,..."

Samokrytyka zawsze mile widziana surprised)

> Wystarczy wymierzyć parę razów bykowcem.

Och ty figlarzu smile Chcialaby dusza do raju, nonie? surprised))
                                • xiazeluka Naprawdę wziąłeś "PI" do siebie? 23.11.06, 17:04
                                  Uderz w stół, a Kretyn się odezwie.
                                  • benek231 To ty biegasz z termometrem w zadku, Kretynie :O) 23.11.06, 17:13
                                    zapomniales juz ze walczysz z globalnym ociepleniem?

Idiota pozyteczna napisala:

"Rozumu toto nie ma za grosz, niemniej hałaśliwie dopomina się "praw"
                                    dla "mniejszości", walczy z globalnym ociepleniem,..."

Samokrytyka zawsze mile widziana surprised)

> Wystarczy wymierzyć parę razów bykowcem.

Och ty figlarzu smile Chcialaby dusza do raju, nonie? surprised))

Uderz w stół, a Kretyn się odezwie.

No wlasnie, tylko dlaczego zawsze wyskakujesz z glupotami jak ten Filip z
                                    pokrzyw? surprised))
                                    • xiazeluka Jednak ciągnie cię do zadków 23.11.06, 17:20
                                      No cóż, lata praktyki... rozumiem.

Może jeszcze opisz rozbawionej publiczności, na czym polega walka z klimatem,
                                      chętnie się dowiem czegoś nowego. Masz jeszcze jakieś inne pomysły? "Jak
                                      stawiać piramidy na sztorc", "Zalety wazeliny" lub "Krótki kurs podpalania
                                      śmietników na zapleczach restauracji"?
                                      • benek231 Z tym wetknietym termometrem uroczo Kretynie wygla 23.11.06, 17:31
                                        wyglada twoj zadek, wiec nie dziw sie smile)))) Istny amorek surprised)))

To juz nie walczysz z "fikcja"?

Oj Luka, Luka... Kretynie ty surprised))
                    • abe.be Musze ciebie beniek naprostować 23.11.06, 16:38
                      Xiazecham i galba nie grajo juz w jednej druzynie. Pokłucili sie te prawiczki
                      na smierc i zycie. Rzeby jeszcze o babe to bym rozumiała ale te gupki pozarły
                      sie o politykie. Wpierw to xienciu odbiło lewicowopacyfistycznie i zaczał
                      dosrywac galbie, ze popiera polskom interwencje w Iraku a potem galba zapisał
                      sie do czerwonych pisów kiedy zobaczył, że xionże ich nie lubi jak tranu w
                      dzieciństwie.-smile
                      • xiazeluka Och, a któż to się tak kryguje? 23.11.06, 16:39
                        Kretynku, znowu zmieniłeś płeć?
                        • dachs Re: Och, a któż to się tak kryguje? 23.11.06, 17:10
                          xiazeluka napisał:

> Kretynku, znowu zmieniłeś płeć?

Jemu nietrudno, bo to transformer.
                          Transformery jak wiadomo obdarzone sa (jezeli juz) to jedynie prymitywnie
                          zamarkowanymi cechami plciowymi oraz plastikowym mozdzkiem.
                          • xiazeluka Transformersi 23.11.06, 17:22
                            To chyba nazwa serialu dla dzieci na Karton Netłork. Sugerujesz, że Kretyn
                            uciekł z filmu animowanego?
                            • dachs Re: Transformersi 23.11.06, 17:41
                              xiazeluka napisała:

> To chyba nazwa serialu dla dzieci na Karton Netłork. Sugerujesz, że Kretyn
                              > uciekł z filmu animowanego?

Raczej go wyrzucili. I to w biegu.
                          • sz0k Re: Och, a któż to się tak kryguje? 23.11.06, 17:22
                            dachs napisał:

> xiazeluka napisał:
                            >
                            > > Kretynku, znowu zmieniłeś płeć?
                            >
                            > Jemu nietrudno, bo to transformer.
                            > Transformery jak wiadomo obdarzone sa (jezeli juz) to jedynie prymitywnie
                            > zamarkowanymi cechami plciowymi oraz plastikowym mozdzkiem.

A w jaki pojazd to to się transformuje? W szambowóz?
            • benek231 Re: Moj ty Nieustraszony Lowco Komuchow - Kretynie 23.11.06, 21:29
              najmilszy.

Doprawdy jest m bardzo przykro, ze jestes wyksztalciuchem bez dyplomu
              magisterskiego, przez co nie masz niestety czym szpanowac... sad
              • dachs Re: Moj ty Nieustraszony Lowco Komuchow - Kretyni 23.11.06, 21:34
                Martw sie dalej. Z zatrosakniem Ci do twarzy. Dopiero jak probujesz byc dowcipny
                to bierze groza.
                • benek231 Sluchaj no ....Dachs :) 23.11.06, 21:46
                  Od tej pory identycznie nekal beda kazdy wpis twoj i twoich przyjaciol -
                  zwlaszcza w waszych watkach. Prosilem ciebie bys dal sobie spokoj z dopisywaniem
                  sie w moich watkach - zaloz swoj. Czego tu nie rozumiesz?
                  Ja nie wpisuje sie masowo do waszych watkow - jedna czy dwie zlosliwosci, jesli
                  ktos chce rozmawiac. Normalne.
                  Natomiast z toba rozmawiac nie chce wcale, bo brzydze sie i nie mam sily ciagle
                  prostowac owoce pracy twojego pnia mozgowego. Za niski poziom dla mnie jestes.

To dlatego nie odpowiadam tobie zazwyczaj. Ty naprawde jestes niesamowicie
                  glupi... Stary i beznadziejnie glupi. Twoje namolniactwo, a pracujesz na to by
                  zniechecic mnie do zamieszczania postow na tym forum, twoje namolniactwo otoz
                  nie zacheca moich potencjalnych rozmowcow do wlaczania sie. Im takze, celowo,
                  nie pozwalasz korzystac z uprzejmosci Portalu.
                  • dachs Re: Sluchaj no ....Dachs :) 23.11.06, 22:37
                    benek231 napisał:

> Od tej pory identycznie nekal beda kazdy wpis twoj i twoich przyjaciol -
                    > zwlaszcza w waszych watkach.

Tak jakbys tego dotad nie robil. smile)
                    Nawet nicki zmieniasz dla niepoznaki, sieroto po rozumie.

> Prosilem ciebie bys dal sobie spokoj z dopisywaniem
                    > sie w moich watkach - zaloz swoj.

W zyciu nie przyszloby mi go glowy prosic Cie bys nie odzywal sie moich watkach.
                    smile)
                    Jak chcesz zakladac watki na ktorych odzywaja sie tylko Twoi wyznawcy, zaloz
                    sobie wlasne forum. GW taka mozliwosc daje.

> Ja nie wpisuje sie masowo do waszych watkow - jedna czy dwie zlosliwosci,
                    > jesli ktos chce rozmawiac. Normalne.

A czy ja mam do Ciebie o to zal? Ja nawet w tym watku probuje usprawiedliwic Cie
                    przed Luka
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=52703753&a=52712481
                    a tu taka niewdziecznosc.

> Natomiast z toba rozmawiac nie chce wcale, bo brzydze sie i nie mam sily
                    > ciagle prostowac owoce pracy twojego pnia mozgowego.

Podjeles sie misji to ja wypelniaj, a nie lamentuj. Jak sie nie czujesz na
                    silach, mozesz w kazdej chwili sobie odpuscic. Tak jak i ja Ci odpuszczam. smile)

> Za niski poziom dla mnie jestes.

Czyzbys patrzyl na swiat z perspektywy czysciciela okien?

> To dlatego nie odpowiadam tobie zazwyczaj. Ty naprawde jestes niesamowicie
                    > glupi... Stary i beznadziejnie glupi.

No tu jest akurat Twoje slowo, przeciw mojemu slowu. smile)

> a pracujesz na to by
                    > zniechecic mnie do zamieszczania postow na tym forum,

Rozwijasz sie jednak. Moja praca nie idzie na darmo. Jak ja lubie zrobic cos
                    pozytecznego. smile)

> twoje namolniactwo otoz
                    > nie zacheca moich potencjalnych rozmowcow do wlaczania sie. Im takze, celowo,
                    > nie pozwalasz korzystac z uprzejmosci Portalu.

Znowu paranoja. Z niektorymi Twoimi fanami jestem na calkiej przyjacielskiej
                    stopie. Przyznam, ze perspektywa znalezc sie po stronie osmieszonej moze
                    niektorych odstraszac do zbytniego angazowania sie po twojej stronie. Ale to nie
                    ja Cie przeciez osmieszam. To Ty osmieszasz idee o ktora walczysz, a ja Twoje
                    myslowe wysilki tylko skromnie owijam w sreberko.

smile)

z sympatia

borsuk
                  • dachs Sluchaj no ....Krzysiu Balbinko :) 23.11.06, 23:17
                    Co ci mialem waznego do powiedzenia napisalem powyzej.
                    Tutaj tylko dwie mniej istotne rzeczy:

1. Zarzuty o mojej zlosliwosci stawiasz mi akurat w watku ktory otworzyles
                    wylacznie ze zlosciwosci i bezsilnej nienawisci do kilku forumowiczow.
                    Nie stawiam Ci tego pod rozwage, bo i po co smile)

2. Daje Ci trzy wytchnienia, gdyz jutro raniutko wyjezdzam na weekend i wroce
                    dopiero w poniedzialek. Ale lapie mnie zaziebienie, wiec zycz mi zdrowia i
                    wszystkiego najlepszego, gdyz jak mi sie pogorszy to wroce wczesniej. smile))

papatki
                    borsuk
                    • benek231 Re: Sluchaj no ....Szkopku :) 23.11.06, 23:40
                      dachs napisał:
                      1. Zarzuty o mojej zlosliwosci stawiasz mi akurat w watku ktory otworzyles
                      wylacznie ze zlosciwosci i bezsilnej nienawisci do kilku forumowiczow.
                      Nie stawiam Ci tego pod rozwage, bo i po co smile)

Oczywiscie, ze z czystej zlosliwosci go otworzylem, Matole. By z czystej nienawisci nakopac troche po
                      dupie Kretynowi - to w koncu on przylazl tu na twoje zaproszenie. Tobie nie mialem zamiaru
                      nakopywac - z powodow wymienionych wczesniej (brzydza mnie wszelkie kontakty z toba). Juz ci
                      powiedzialem, ze rozumiem zlosliwy wpis, czy dwa, - nawet jako nieproszony gosc masz swoje prawa.
                      Ale w tym watku nie pozostawilem ci watpliwosci, ze gardze toba nadal i rozmawial nie bede. Srednio
                      rozgarniety impertynent i gbur zrozumialby to w mig. Gdyby nie byl Szkopem...
                      • sz0k Re: Sluchaj no ....Szkopku :) 23.11.06, 23:50
                        > Ale w tym watku nie pozostawilem ci watpliwosci, ze gardze toba nadal i rozmawi
                        > al nie bede.

Przecież właśnie to cały czas robisz głąbie. Przed nami nie musisz się
                        kamuflować, doskonale wiemy, że uwielbiasz zbierać po pysku, czy to od swego
                        Murzyna, czy tu, na forum. Dlatego nigdy nie możemy sobie odmówić sprawienia ci
                        tej przyjemności.
                      • xiazeluka Dzień dobry, Tajny Współpracowniku SB 24.11.06, 09:11
                        Chciałem jedynie napisać, że bardzo mnie cieszy twoja nienawiść z powodu, który
                        sygnalizowałem już wczoraj. Mam nadzieję, że nie odpuścisz mnie i mojemu
                        blogowi i będziesz nadal mężnie tropił i opisywał bzdury, które tam wypisuję.
                        Jak tylko wypiję poranną kawkę i wymienię codzienne plotki, to coś ci tam
                        skrobnę, z dedykacją.

No, a teraz spjerdalaj z Forum, Kretynie52 vel Bęcwale321zerostart.
                        • xiazeluka No, gotowe 24.11.06, 11:04
                          Jest nowy tekst z dedykacją dla ciebie, Kretynie. Nie musisz dziękować, bawisz
                          mnie i tak.
                          • benek231 Kolejna sesje masturbowania sie masz za soba? 24.11.06, 17:37
                            Kretynie?
                            • dachs Re: Kolejna sesje masturbowania sie masz za soba? 27.11.06, 19:31
                              Ty znowu przy cudzych majtkach?
                        • benek231 Kretynie-wyksztalciuchu. Jawny wspolpracowniku SB 24.11.06, 17:36
                          Obiecuje, ze jeszcze nie raz zajrze tam z czystej nienawisci choc, prawde
                          powiedziawszy, nieco brzydzi mnie odczytywanie znakow z rolki papieru
                          toaletowego. Ty, panie pisarz, oczywiscie uwielbiasz pisanie na nim ale ty po
                          prostu musisz sie dowartosciowac. Wypisujac podobne glupoty na tym forum zbyt
                          czesto zmywano ci ten tepy pieniek na karku. A moze zapisz sie do wojska. Tam
                          zawsze potrzebowali pisarzy surprised)

Swoja droga zapytac musze twoich co-blogiersow o samopoczucie w towarzystwie
                          Kretyna tego forum i Chama zarazem - sadze, ze tolerowanie ciebie tam nie
                          swiadczy najlepiej o nich samych.
                          • xiazeluka Pamiętasz, że znam zawartość twojej teczki, ubeku? 24.11.06, 18:41
                            Kto wie, może opublikuję to i owo... Koledzy z łódzkiej Solidarności ucieszą
                            się, kiedy poznają prawdę. "To on kapował?" - zdziwią się umiarkowanie - "Można
                            się było spodziewać po tym złodzieju mydła z wspólnej łazienki".

Co cię pchnęło do kolaborowania, Kretynie? Poszło o żonę twojego kolegi z
                            Solidarności, która odrzuciła twoje awanse, pokrako?

Na bloga naturalnie nadal zapraszam, już dzisiaj zaczynam wymyślać odpowiedź na
                            niuchronne pytania "Dlaczego pozwalacie temu żukowi-gnojownikowi na spacer po
                            salonie?"

A z Forum już spjerdalaj, Kretynie52.
                            • benek231 Twoja polityczna poprawnosc, Kretynie, godna jest 24.11.06, 18:53
                              uznania zatem....

Pozyteczny idiota napisal:
                              ". Pożyteczni idioci to sól etatystycznejziemi, najlepszy materiał na
                              posłusznych obywateli.>>
                              • xiazeluka Twój upór idioty takoż 24.11.06, 18:59
                                Zauważyłeś, jaki miał tytuł tekst, którego fragmentem się onanizujesz?
                                • benek231 Re: Twój upór idioty takoż 24.11.06, 19:09
                                  uznania zatem....

Pozyteczny idiota napisal:
                                  ". Pożyteczni idioci to sól etatystycznejziemi, najlepszy materiał na
                                  posłusznych obywateli.>>

Zauważyłeś, jaki miał tytuł tekst, którego fragmentem się onanizujesz?

Blog reakcyjny - Nieustraszeni Łowcy Komuchów

Czyli wychodzi, ze:

"Pożyteczni idioci to sól etatystycznejziemi, najlepszy materiał na
                                  posłusznych obywateli", oraz Nieustraszeni Łowcy Komuchów.

No dzielny jestes bardzo, moj ty Pozyteczny Idioto - Kretynie nasz slodziutki surprised)
                                  >

• xiazeluka Nie, słonko, to nie był tytuł 25.11.06, 10:32
                                    To nazwa bloga. Tytuł jest taki "Jak rozpoznać socjalistę?", a "pożyteczny idiota Kretyn52" to jedna z kategorii socjalistów.

Nie dziwię się, że w twoich związkach z kolejnymi Murzynami ty jesteś ten bierny, skoro trzeba cię prowadzić za rączkę nawet podziemnym przejściem przez ulicę.
                                    • benek231 Prawdziwy ogar na socjalistow z ciebie, Kretynie:) 25.11.06, 17:24
                                      To nazwa bloga. Tytuł jest taki "Jak rozpoznać socjalistę?", a "pożyteczny
                                      idiota Kretyn52" to jedna z kategorii socjalistów.

Nie dziwię się, że w twoich związkach z kolejnymi Murzynami ty jesteś ten
                                      bierny, skoro trzeba cię prowadzić za rączkę nawet
                                      podziemnym przejściem przez ulicę.

Popraw sobie sliniaczek Dzielny Lowco surprised)

• cs137 Re: Jezu - prawdziwa walka dwoch tytanow 25.11.06, 19:44
                                        Forumowych tytanow, znaczy.

Warto by to zgromadzic i wydac w postaci ksiazkowej.

Ze wzgledu na liczne aluzje do rzekomych zwiazkow homo-, zatem seksu analnego,
                                        czyli intercourse in the asshole, najlepiej byloby, gdyby te ksiazke wydalo
                                        znane wydawnictwo "Assholineum".
                                        • xiazeluka Możesz odejść, Szujo137 25.11.06, 22:55
                                          Jeden z miliarda starych znajomych czeka na osobę przy stoliku w Klubie Snobów Z Awansu.
                                          • cs137 Re: Raauuusss!!! 26.11.06, 02:06
                                            Panie Assholuka Assholinski herbu Asshole.
                                            • xiazeluka Słuchaj uważnie, chudopachołku; 26.11.06, 11:52
                                              Otrzymałem cię w prezencie, jako by psa mi ktoś darował, bacz więc, by cię - jako kundla - na powróz nie wzięto.
                                              A teraz, po pobraniu tej nauki, ruszaj precz, Azorku.
                                              • t09 Re: Kopa w d... chcesz najwyraźniej zarobić 26.11.06, 23:50
                                                W asshole, znaczy.
                                                • xiazeluka Woźnico Szujo137 27.11.06, 08:57
                                                  Wio, na majdan.
                                                  • cs137 Re: Woźnico Szujo137 27.11.06, 21:30
                                                    xiazeluka napisała:

> Wio, na majdan.
                                                    >

Czekaj tam sobie, czekaj, na tym majdanie az do usranej smierci. Nie ma szansy,
                                                    nie przyjade do waju na majdan, Dziurodupski.
                                                  • xiazeluka Furmanie137 28.11.06, 09:34
                                                    Wypadasz z roli Mądrego a Eleganckiego Światowca. Ponieważ uwielbiasz stawiać
                                                    kropki nad "i" ujmę to prościej - słoma z gumofilców ci wyszła.
                                                  • centre.gravity nieustraszony pogromca slomy z butow 28.11.06, 09:50

musze stanowczo zaprotestowac, sloma, to wlasnie jest ten produkt roslinny,
                                                    ktora tobie wystaje z obuwia i choc stale ci o tym przypominam, jestes zbyt
                                                    leniwy, by cos z tym zrobic. wczoraj sie chodzilo za stodole, a teraz a na
                                                    salony to by sie chcialo !
                                                  • xiazeluka Co to? 28.11.06, 13:58
                                                    Podobne do krowiego placka, a się rusza. Dziw nad dziwy.
                                                  • centre.gravity Re: Co to? 28.11.06, 14:40
                                                    z buta ci wypadlo ? juz dawno powinienes zmienic wysciolke. nieustraszony
                                                    hehehe... lowco. qrwa, ale odlot ....nieustraszony lowca!
                                                  • xiazeluka Halo? Zakład Oczyszczania Miasta? 28.11.06, 15:45
                                                    Coś brudnego wala się po portalu GW. Proszę odkazić.
                          • dachs wrocilem Usz52 27.11.06, 19:30
                            i nie zabralo mi trzech minut, zeby trafic na sliczny kwiatuszek oregonskiej
                            polszczyzny:
                            "Wypisujac podobne glupoty na tym forum zbyt czesto zmywano ci ten tepy pieniek
                            na karku."

Tak to jest - nastepco Boya - gdy, zamiast wkuwac uzywanie imieslowow w
                            polszczyznie, ciagnie sie sie z gwinta belta gdzies na baluckich smietnikach.
      • wikul Re: Och, Kretynie 52, cóż za zaszczyt 26.11.06, 22:18
        Wraca Kretyn z delegacji . Cicho otwiera drzwi mieszkania . Z sypialni dobiega
        go szmer . Podchodzi na palcach , uchyla drzwi i widzi ogromnego murzyna
        wiercacego sie na jego żonie . Wsciekły łapie krzeslo i z calej sily wali
        w gołą , czarną dupę . - O.K.! Wlazł! ucieszył się murzyn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka