Gość: Avanos IP: 10.128.138.* 16.11.01, 20:02 Chętnie się dowiem co macie do powiedzenia o tej instytucji. Ciekawe czy tylko ja tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: Citibank - co o tym sądzić? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 20:10 Witaj. Widzę tak samo jak Ty. A jak Ty widzisz? Gość portalu: Avanos napisał(a): > Chętnie się dowiem co macie do powiedzenia o tej instytucji. Ciekawe czy tylko > ja tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Citibank - co o tym sądzić? IP: 10.128.138.* 16.11.01, 20:13 może nie jestem obiektywny ale nie wygląda to różowo. Teraz nie założył bym sobie tam konta, kiedyś uważałem je za prestiżowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: Citibank - co o tym sądzić? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 22:10 jak widzialem jak zdejmowali loga handlobanku i wymieniali na citibank, to czulem smutek i zlosc... po 11 listopada toche bardziej lubie amerykanow, bo gdyby nie to... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi dałeś się nabrać:) IP: *.biaman.pl 18.11.01, 20:48 i jak zwykle nie czytałeś drobnym drukiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryska Re: Citibank - sprawdzac. IP: *.pruszkow.sdi.tpnet.pl 16.11.01, 22:22 Citi za granica - dobrze dziala na kraje rozwijajace sie. W kraju: Inteligo i VW bo %. mBank troche poplatany. LGnet i Lukas tez sa niezle. Zalezy co chcesz robic-zarobic i gdzie bywasz. Szczescia zycze Kryska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Citibank - sprawdzac. IP: *.kabel.telenet.be 16.11.01, 22:35 Gość portalu: Kryska napisał(a): > Citi za granica - dobrze dziala na kraje rozwijajace sie. > > W kraju: Inteligo i VW bo %. > mBank troche poplatany. > > LGnet i Lukas tez sa niezle. > > Zalezy co chcesz robic-zarobic i gdzie bywasz. > > Szczescia zycze > Kryska No zdobylem wiedze o Citi Bank. Nie ma jak info z Pruszkowa ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Citibank - sprawdzac. IP: 10.128.138.* 17.11.01, 01:29 szczerze mówiąc mimo swych opłat Citibank prowadzi najbardziej profesjonalną obsługę klienta,mogę to stwierdzić z pkt, widzenia klienta, ciekawe jak to wygląda od strony pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Citibank - sprawdzac. IP: *.proxy.aol.com 17.11.01, 02:28 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Gość portalu: Kryska napisał(a): > > > Citi za granica - dobrze dziala na kraje rozwijajace sie. > > > > W kraju: Inteligo i VW bo %. > > mBank troche poplatany. > > > > LGnet i Lukas tez sa niezle. > > > > Zalezy co chcesz robic-zarobic i gdzie bywasz. > > > > Szczescia zycze > > Kryska > > No zdobylem wiedze o Citi Bank. > Nie ma jak info z Pruszkowa ) HA HA HA HA ,kozly i barany z Polski na Citibank poznaly sie juz!A o Spoldzielczej Kasie Zapomogowo-Pozyczkowej ,zapomnieli juz ,a? Odpowiedz Link Zgłoś
ant. Re: Citibank - co o tym sądzić? 17.11.01, 17:49 Zapisz się do mBanku! Mam tam konto, i nie narzekam. Nie place prowizji, a oprocentowanie ponad 10%! Nie polecam Alegro, i Millenium (w Millenium jest dużo reklamacji na karty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terek Re: Citibank - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM IP: 10.128.135.* 18.11.01, 03:00 Na NIE 1. Giną dokumenty 2. Obiecują ci operacje bez prowizji, później naliczają ci ją i musisz wielokrotnie interweniować 3. CITIDIRECT (konto internetowe) kompletna beznadzieja - nie radzę nawet próbować (w porównaniu z Handlobankiem istotny krok do tyłu) 4. Miałem przypadki, że te same obciążenia pojawiały się dwukrotnie 5. Obsługa kompletnie niekompetentna (posiada wiadomości tylko ogólne i na dodatek sprzeczne!) 6. Gdy zakładasz lokatę (depozyt), nigdy nie wiesz, czy będzie to w efekcie zmienne czy stałe oprocentowanie itd itp Na TAK Karta kredytowa powszechnie respektowana. Jeśli wybierasz się do USA (teraz nie radzę), to koniecznie trzeba ją mieć Innych plusów nie znajduję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Citibank nie przyjmuje na czlonkow CZLONKOW!!! IP: *.proxy.aol.com 18.11.01, 03:18 HABT IHR VERSTANDEN? NO? IF NOT I WILL EXPLAIN IT FOR ALL OF YOU,WHY????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avanos Re: Citibank - co o tym sądzić? IP: 10.128.138.* 18.11.01, 14:50 Chętnie posłuchamy. wszystkich opinii Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Citibank - co o tym sądzić? 18.11.01, 21:04 Omijać szerokim łukiem po nawietrznej. NB. Jak zobaczyłem ich natarczywą akwizycję kartami kredytowymi, juz mi się to nie podobało. Potem z dnia na dzień było gorzej. Opatrzność czuwała nad moją osobą, bo w przeciwieństwie do 90% moich współpracowników zdecydowałem się nieco wczesniej na Millenium. Stąd teraz wiem, jak to funkcjonuje i mam małą Schadenfreude (na początku były komentarze, że City jest prestiżowy i dla Yuppies, a Millenium dla gospodyń domowych). MB też ma wady, ale ma i zalety. City (poza USA) raczej zalet nie posiada. Odpowiedz Link Zgłoś