owca_czarna 01.01.07, 19:03 Fajne fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,54517987.html owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 19:27 pozarski napisał: > Swietne zdjecia. A ja mam do galeri białego. Tylko że straszny łajdus. Po prostu źle sie prowadzi. www.onlinewahn.de/b06.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 19:35 Jest wątek o białym kocie, ale zdjęcie nieregulaminowe, bo to ma być własne zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 20:44 ewa8a napisała: > Jest wątek o białym kocie, ale zdjęcie nieregulaminowe, bo to ma być własne > zdjęcie. Domysliłem sie i dlatego na fotoforum nawet nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 19:37 wikul napisał: > A ja mam do galeri białego. Tylko że straszny łajdus. Po prostu źle sie > prowadzi. > www.onlinewahn.de/b06.jpg Juz go pokazales,a ja rozslawilem po wszystkich kontynentach(wsadzajac do maili z zyczeniami) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 20:45 pozarski napisał: > wikul napisał: > > > A ja mam do galeri białego. Tylko że straszny łajdus. Po prostu źle sie > > prowadzi. > > www.onlinewahn.de/b06.jpg > > Juz go pokazales,a ja rozslawilem po wszystkich kontynentach(wsadzajac do maili > > z zyczeniami) To znaczy że tobie też się spodobał. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Bardzo fajny burasek. Roczniak? 01.01.07, 19:29 przez wiele lat takze trzymalem buraski... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Bardzo fajny burasek. Roczniak? 01.01.07, 19:33 Ma teraz 7 miesięcy. Przywiozłam bidę z wakacji prosto z góralskiej zagrody, bo nic dobrego by ją tam nie spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Bardzo fajny burasek. Roczniak? 01.01.07, 20:41 ewa8a napisała: > Przywiozłam bidę z wakacji prosto z góralskiej zagrody, bo > nic dobrego by ją tam nie spotkało. Dobrze zrobiłaś. Baca mógłby jej prostować światopogląd identycznie, jak bacowej: kawałkiem drewna do kominka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ewo8a - gratuluję 01.01.07, 19:30 O Szpiegu z Krainy Deszczowców ! Ale mnie namierzyłaś ! Może wszyscy nie wiedzą, ale bardzo fajną rzecz zrobił portal z tym foto forum, bo kazdy moze mieć swoją galerię i edytować ją, nie trzeba już zmniejszać zdjęć, zmniejszają się automatycznie i pojawiają się w albumie natychmiast, nie tak jak kiedyś, gdy trzeba było czekać, aż moderator je zaakceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ewo8a - gratuluję 02.01.07, 23:31 ewa8a napisała: > O Szpiegu z Krainy Deszczowców ! Ale mnie namierzyłaś! Karrramba! Twój fotogeniczny burasek był zareklamowany - kliknęłam w link i się znalazłam na FotoForum ewa8a Tylko gdzie była ta reklama? nie wiem - jak Słoń Trąbalski mam pamięć. > Może wszyscy nie > wiedzą, ale bardzo fajną rzecz zrobił portal z tym foto forum, bo kazdy moze > mieć swoją galerię i edytować ją, nie trzeba już zmniejszać zdjęć, zmniejszają > się automatycznie i pojawiają się w albumie natychmiast, nie tak jak kiedyś, > gdy trzeba było czekać, aż moderator je zaakceptuje. Ja nie wiedziałam. Kiedyś i Patience miała galerie Komandosa na ImageShack ale widzę, że chyba usunęła. Fajne macie kicie. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ewo8a - gratuluję 02.01.07, 23:39 Ale jej hmhm alter ego, drf, ma pod ksywa datsh.Tamtez zdjecia pejszns. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ewo8a - gratuluję 03.01.07, 00:07 pozarski napisał: > Ale jej hmhm alter ego, drf, ma pod ksywa datsh.Tamtez zdjecia pejszns. Ano widzę! Fajnie wyszła! A tak przy okazji, aby było trochę polityki w tym wątku, może ktoś mi wytłumaczy co symbolizuje ten paznokieć, zawsze się zastanawiałam nad tym - oczywiście nie jest to malowany_paznokć ))))))))) owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ewo8a - gratuluję 03.01.07, 00:14 Bedziesz musiala wyczarowac Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Jacek pomocy! 03.01.07, 00:20 pozarski napisał: > Bedziesz musiala wyczarowac Jacka. Już go zawołałam, w temacie. Może jutro rzuci okiem na ten paznokieć Myślę, że Patience i Hasz mogliby też coś na ten temat powiedzieć. Ale wszystkich gdzieś wymiotło. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jacek pomocy! 03.01.07, 00:27 Chyba odsypiaja balangi.Choc pejszns wyraznie obrazona za brak szacunku dla jej wysilkow ratowania forum. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jacek pomocy! 03.01.07, 00:37 pozarski napisał: > Chyba odsypiaja balangi.Choc pejszns wyraznie obrazona za brak szacunku dla jej > > wysilkow ratowania forum. Hehehe a ja zauważyłam, że najbardziej to Abprall reanimował Aquanet. I tak jak napisała Ewa, dzień z syndromem dnia wczorajszego raczej nie sprzyjał politykowaniu . A że ja i tak piszę niemerytorycznie to mnie zarzuty stawiane przez Patience nie dotyczyły owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jacek pomocy! 03.01.07, 00:41 Jedyna osoba,ktora pisze merytorycznie jest pejszns,wiec nie masz sie czym chwalic,bo cala reszta nalezy do tej samej kategorii co i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jacek pomocy ! 03.01.07, 00:57 owca_czarna napisała: > Hehehe a ja zauważyłam, że najbardziej to Abprall reanimował Aquanet. Nic bardziej błędnego, abrall świadomie czy nieświadomie ten Aquanet tłamsił a forumowiczów płoszył. Zauważ że jak odpuscił od razu pojawiło sie wielu nowych i starych forumowiczów zakładajacych watki czy piszących posty. Odpowiedz Link Zgłoś