cs137 03.01.07, 08:18 Jako Twój forumowy adorator, przesyłam Ci na Nowy Rok tę piosenkę as the proof of my sincere affection: groszek.741.com/Muzyka/nie_moge_przestac.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pozarski Re: Do Ewy8a:Merytorycznie - 03.01.07, 08:23 gotowy konflikt z kapitanem lodzi podwodnej,"i love putin&dajan" abprallem. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Ależ to jest bardzo merytoryczna piosenka! 03.01.07, 08:26 Nawet bardzo, bardzo merytoryczna! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ależ to jest bardzo merytoryczna piosenka! 03.01.07, 09:18 Co tam piosenka.Mowie o niebezpieczenstwie innego rodzaju.Myslisz,ze abi pozwoli ci adorowac,co on uznaje za swoje?Watpie.Zaspamuje cie watkami i zginiesz w gaszczu zdjec i dziel prosto z lamusa wiedenskich walczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Ależ to jest bardzo merytoryczna piosenka! PS 03.01.07, 09:27 Po wysluchaniu prezentu jestem pewien,ze Ewa nie bedzie miala watpliwosci.Abi od teraz jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Widzę, że dobrze się bawicie 03.01.07, 17:33 Nie dość, że kompletnie niemerytoryczny wątek, to na dodatek bardzo plotkarski. Dziękuję Ceesie, Już myślałam, że adorowanie zakończyło się na szumnych zapowiedziach. Co do Abpralla, spieszę wyjaśnić, że czasy, kiedy byłam obdarowywana takimi dziełami jak np. ,,Oda do ręcznika’’ już dawno minęły. Okazałam sie istotą przyziemną i niegodną zainteresowania takiego, jak twierdzi Maureen – artysty. Obecnie największe szanse ma Aurora, szczególnie, gdy przywdziewa szaty LaPalomy, a ja – chlip, chlip, chlip – już odeszłam do lamusa. Po wnikliwej obserwacji mojej osoby doszedł do wniosku : przyjrzałem się tej Ewie - niech owoc wisi na drzewie ! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Widzę, że dobrze się bawicie 03.01.07, 17:38 Cos musialem przegapic,bo jeszcze niedawno abprall mnie oskarzal,ze proboje Cie poderwac.Ale jesli tak,to i lepiej,bo cees nie trzyma strazy,zeby spac mogl ktos i zdecydowanie ma lepszy gust muzyczny(w kazdym razie jesli chodzi o muzyke lekka,latwa i przyjemna). Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: Widzę, że dobrze się bawicie 03.01.07, 17:40 Na drzewach, zamiast liści, powinni wisieć czerwoni oraz ich czarni donosiciele. Węszący po domach, zwłaszcza na przełomie grudnia i stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Widzę, że dobrze się bawicie 03.01.07, 18:31 Jabłka, rosnące na drzewach też bywają pożyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Słyszałem o tym 03.01.07, 18:38 że Ewy lubią niekiedy dzielić z bliźnimi swoją skłonność do jabłuszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Słyszałem o tym 03.01.07, 18:41 Mnie to nie dotyczy, wcale jabłek nie jadam. Nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Co sie tyczy jabłek: 03.01.07, 19:46 Z "Wirydarza poetyckiego" Jakuba T. Trembeckiego (tekst anonimowy - ale niektórzy go też przypisują Kochanowskiemu) SUKCESYA BIAŁOGŁOWSKA Parę jabłek od Ewy, zdobycz z raju swoję, Panny w zanadrzu noszą dziś na żałość moję, Której skoro się ręka dotknie, Adamowy Wąż, pomsta grzechu, swej podnosi głowy. Odpowiedz Link Zgłoś