imperatore 16.04.03, 23:10 Właśnie oglądałem TVN24 i podali nowy sądaż według cbos, kwiecień: 1.Sld 24% 2.Samoobrona 17% 2.PO 14% 3.PiS 10% 4.PSL 9% 5.LPR 9% Pozostali poniżej 5% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imperatore Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS 16.04.03, 23:11 imperatore napisał: > Właśnie oglądałem TVN24 i podali nowy (sondaż-pomyłka w piśmie) według cbos, kwiecień: > > 1.Sld 24% > 2.Samoobrona 17% > 2.PO 14% > 3.PiS 10% > 4.PSL 9% > 5.LPR 9% > > Pozostali poniżej 5% > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 23:48 Niestety , to przykre . A dla mnie niezrozumiałe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.03, 23:53 Gość portalu: wikul napisał(a): > Niestety , to przykre . A dla mnie niezrozumiałe . Nic sie nie martw wikul..za rok samoobrona bedzie nr1.Jakos ten rok przecie wytrzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 00:03 Gość portalu: bronek napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Niestety , to przykre . A dla mnie niezrozumiałe . > Nic sie nie martw wikul..za rok samoobrona bedzie nr1.Jakos ten rok przecie > wytrzymasz? Rozumiem twoją radość . Nie zmuszaj mnie jednak bym ja podzielał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek no ja myslalem IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 00:12 ze Ty wikul samoobronca jestes, a tu taka niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: no ja myslalem . Kiedy ? IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 00:16 Gość portalu: bronek napisał(a): > ze Ty wikul samoobronca jestes, a tu taka niespodzianka... Ty myślałeś . Kiedy ? Nie przesadzaj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek alez pan blyskotliwy IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 00:25 Gość portalu: wikul napisał(a): > Ty myślałeś . Kiedy ? Nie przesadzaj . Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS 16.04.03, 23:54 Gość portalu: wikul napisał(a): > Niestety , to przykre . A dla mnie niezrozumiałe . Frustracja społeczna i tyle. Przy takim bezrobociu, pewnie jeszcze zdobędą kilka procent. Będą żerować na takich przypadkach. Odpowiedz Link Zgłoś
cheech Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS 17.04.03, 00:00 Gość portalu: wikul napisał(a): > Niestety , to przykre . A dla mnie niezrozumiałe . Owszem, przykre, ale dla mnie zrozumiałe jak najbardziej - procent matołów w naszym społeczeństwie jest zastraszający (upadł mit głoszony przez "solidaruchów" o "mądrym, polskim narodzie" - król jest nagi!) i wreszcie mogą oni głosować na podobnych sobie. I zrobią to. Grozi nam "kakistokracja" czyli "rządy najgorszych" oraz "kleptokracja" czyli rządy złodziejaszków takich jak Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.krakow.pl 17.04.03, 00:21 imperatore napisał: > Właśnie oglądałem TVN24 i podali nowy sądaż według cbos, kwiecień: > > 1.Sld 24% > 2.Samoobrona 17% > 2.PO 14% > 3.PiS 10% > 4.PSL 9% > 5.LPR 9% > > Pozostali poniżej 5% > Tak - a OBOP podał, że PiS ma 16%. Przerażaja mnie rozbieżności - czy jesteśmy tak niestabilnym narodem, czy też ktoś na siłę manipuluje opinią publiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS 17.04.03, 00:26 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > imperatore napisał: > > > Właśnie oglądałem TVN24 i podali nowy sądaż według cbos, kwiecień: > > > > 1.Sld 24% > > 2.Samoobrona 17% > > 2.PO 14% > > 3.PiS 10% > > 4.PSL 9% > > 5.LPR 9% > > > > Pozostali poniżej 5% > > > > > Tak - a OBOP podał, że PiS ma 16%. Przerażaja mnie rozbieżności - czy jesteśmy > tak niestabilnym narodem, czy też ktoś na siłę manipuluje opinią publiczną? Właśnie czekałem na post, z innymi danymi. Może podałbyś wyniki OBOP'u. Te powyższe co podałem to mówione były w TVN24. P.S Możliwe, że manipulacja ma miejsce. Mnie już nic nie zdziwi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.krakow.pl 17.04.03, 00:32 imperatore napisał: > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > imperatore napisał: > > > > > Właśnie oglądałem TVN24 i podali nowy sądaż według cbos, kwiecień: > > > > > > 1.Sld 24% > > > 2.Samoobrona 17% > > > 2.PO 14% > > > 3.PiS 10% > > > 4.PSL 9% > > > 5.LPR 9% > > > > > > Pozostali poniżej 5% > > > > > > > > > Tak - a OBOP podał, że PiS ma 16%. Przerażaja mnie rozbieżności - czy > jesteśmy > > tak niestabilnym narodem, czy też ktoś na siłę manipuluje opinią publiczną > ? > > Właśnie czekałem na post, z innymi danymi. Może podałbyś wyniki OBOP'u. Te > powyższe co podałem to mówione były w TVN24. > P.S > Możliwe, że manipulacja ma miejsce. Mnie już nic nie zdziwi. > Pozdr. > Przykro mi, ale usłyszałem tylko różnicę wyników PiS-u. To trochę dużo, jak na błąd statystyczny. Niepokoją mnie wysokie notowania Samoobrony, ponieważ np. w mojej rodzinnej wsi przed ostatnimi wyborami przwie nikt nie przyznał się do sympatii dla tej partii, a jednak okazało się, że 75% ludzi zagłosowało na nich. Jeśli tendencja taka, choćby w złagodzonej formie, utrzyma się, wykopuję moją nowozelandzką wizę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 00:42 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Niepokoją mnie wysokie notowania Samoobrony, ponieważ np. w > mojej rodzinnej wsi przed ostatnimi wyborami przwie nikt nie przyznał się do > sympatii dla tej partii, a jednak okazało się, że 75% ludzi zagłosowało na > nich. Jeśli tendencja taka, choćby w złagodzonej formie, utrzyma się, wykopuję > moją nowozelandzką wizę... teraz juz nikt sie czail nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS IP: *.krakow.pl 17.04.03, 00:52 Gość portalu: bronek napisał(a): > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > Niepokoją mnie wysokie notowania Samoobrony, ponieważ np. w > > mojej rodzinnej wsi przed ostatnimi wyborami przwie nikt nie przyznał się > do > > sympatii dla tej partii, a jednak okazało się, że 75% ludzi zagłosowało na > > > nich. Jeśli tendencja taka, choćby w złagodzonej formie, utrzyma się, > wykopuję > > moją nowozelandzką wizę... > teraz juz nikt sie czail nie bedzie Jaśniej, proszę - jeśli masz mi do wyrzucenia wizę do Nowej Zelandii, to uzyskałem ją w 1992 roku, kiedy nie widziałem dla siebie perspektyw w Polsce. Potem zostałem tutaj, a teraz zaczynam wątpić, czy to była słuszna decyzja. Wiza, co prawda, jest już nieważna, ale nie sądzę, żeby były problemy z nową. Odpowiedz Link Zgłoś
imperatore Re: Samoobrona drugie miejsce CBOS 17.04.03, 00:55 Gość portalu: Bnadem napisał(a): > Gość portalu: bronek napisał(a): > > > Gość portalu: Bnadem napisał(a): > > > > > Niepokoją mnie wysokie notowania Samoobrony, ponieważ np. w > > > mojej rodzinnej wsi przed ostatnimi wyborami przwie nikt nie przyznał > się > > do > > > sympatii dla tej partii, a jednak okazało się, że 75% ludzi zagłosowa > ło na > > > > > nich. Jeśli tendencja taka, choćby w złagodzonej formie, utrzyma się, > > > wykopuję > > > moją nowozelandzką wizę... > > teraz juz nikt sie czail nie bedzie > > Jaśniej, proszę - jeśli masz mi do wyrzucenia wizę do Nowej Zelandii, to > uzyskałem ją w 1992 roku, kiedy nie widziałem dla siebie perspektyw w Polsce. > Potem zostałem tutaj, a teraz zaczynam wątpić, czy to była słuszna decyzja. > Wiza, co prawda, jest już nieważna, ale nie sądzę, żeby były problemy z nową. To smutne Bnadem. Moi znajomi, też się zastanawiali nad wyjazdem za granicę i część z nich wyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek e tam wiza... IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 00:57 teraz sie bedzie na samoobrone glosowac jawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bnadem Re: e tam wiza... IP: *.krakow.pl 17.04.03, 00:59 Gość portalu: bronek napisał(a): > teraz sie bedzie na samoobrone glosowac jawnie Mam nadzieję, że się mylisz, choć, niestety, niewiele na to wskazuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek slowa na n IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 01:01 nadzieja niestety niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek kogo do koalicji wziasc? IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.03, 00:45 wybory wygramy to pewne (samoobrona).ale wiekszosci glosow w sejmie raczej??? nie zdobedziemy.tak sie zastanawiam , kogo by se tu do koalicji wziasc? Odpowiedz Link Zgłoś