Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 19:46 A tyle podobnież kupują Zydowską Gazetę dla Polakow absolwenci szkółek-chyba WSI z Kielc i Kozienic !Ha!Ha! Jak na 40 milonowy naród do doskonały wynik!Ile to głupoli w procentach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: Cwierć mln ćwierć inteligentów to doskonały w IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 20:22 O Q-wa jest ich więcej niz podałem? Ile wszyscy- czy ten jedyny sprawiedliwy-czytaj nie kapuś SB poszedł na kolację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Cwierć mln ćwierć inteligentów to doskonały w IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 20:00 Jednak racja!Poszedł na kolację! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Cwierć mln ćwierć inteligentów to doskonały w 22.04.03, 20:28 A co Ty, Efie, stuprocentowy inteligent, robisz na tym portalu dla ćwierćinteligentów ? a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Cwierć mln ćwierć inteligentów to doskonały w IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 20:32 A fe!Znawczyni Woroszylskiego!A Fe! Sam zaprzeczył ,że zagłodzenie 6 milionów Ukraińców to wymysł imperialistów! Chyba miał rację!Bo Polaków na Wołyniu wymordowały krasnale! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Cwierć mln ćwierć inteligentów to doskonały w 22.04.03, 21:06 Dałbyś spokój , Efie. Posługiwanie się pomordowanymi ludźmi w celu wykonywania forumowych harców, to zajęcie mało godziwe. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f !Q IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 21:12 Dlaczego mnie dołujesz? O nieszcęsna... Ja widzę tych okularników co to rano idąc na uczelnię wręcz <połykają> wypociny cwaniaka Michnika!To nie uczciwe!On Zaraz pójdzie chlać z Urbanem! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: !Q 22.04.03, 21:15 Gość portalu: f napisał(a): > On Zaraz pójdzie chlać z Urbanem! A Ty spać, prawda, Efie ? Spać, spać .... Dobrych snów a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: !Q IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 21:22 Bez IQ!Bez gry wstępnej?Bez dotyku? O Straszna! Odpowiedz Link Zgłoś