Dodaj do ulubionych

Antysemityzm i jego tragiczne skutki to Pozarskich

15.03.07, 05:51
,po czesci, zasluga. Jedna taka menda potrafi zohydzic niejednemu czlowiekowi
cala nacje.
Bo czy sie to komus podoba, czy nie - tak wlasnie przekladaja sie niecheci do
jednostek: na generalizacje i niecheci do calych narodow. Bez niecheci do
Pozarskich pogromy i mordy na Zydach nie spotykalyby sie z tak nagminna,
niestety, cicha i msciwa aprobata prostego polskiego ludu - z satysfakcja z
bozej sprawiedliwosci.
Obserwuj wątek
    • danus01 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to.... 15.03.07, 09:05
      benek231 napisał:

> Jedna taka menda potrafi zohydzic niejednemu czlowiekowi
      > cala nacje.
      > Bo czy sie to komus podoba, czy nie - tak wlasnie przekladaja sie niecheci do
      > jednostek: na generalizacje i niecheci do calych narodow. Bez niecheci do
      > [...] pogromy i mordy na Zydach nie spotykalyby sie z tak nagminna,
      > niestety, cicha i msciwa aprobata prostego polskiego ludu - z satysfakcja z
      > bozej sprawiedliwosci.

i dlatego miedzy innymi powstal moj ponizszy watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=59042188
      ty Benio palcem wskazujesz w tym watku KTO jest osobiscie odpowiedzialny za
      wszystkie twoje nieszczescia,nieszczescia Polski,nieszczescia swiata.
      ty tu przychodzisz aby 'wylewac swoje zale'.zale nie wprost wyrazone.
      ja tez forum jakis dluzszy czas traktowalam w podobny sposob.
      mnie sie juz to moje'wylewanie zalow' znudzilo.
      jak widze tobie jeszcze nie.
      ty nadal szukasz poza soba winnych twojego braku komfortu szczesliwego bycia w
      jakies spolecznosci.w tym przypadku jest nia spolecznosc forumowa.
      zdecydowalam sie na jeszcze jedno 'wejscie w temat',bo po malej korekcie
      twojego tytulu TEMAT nadal jest aktualny.
      a w szczegolnosci te twoje slowa sprawiaja,ze TEMAT z tytulu(po korekcie)jest
      wieczny az do...

"Bez niecheci do
      > [...] pogromy i mordy na Zydach nie spotykalyby sie z tak nagminna,
      > niestety, cicha i msciwa aprobata prostego polskiego ludu - z satysfakcja z
      > bozej sprawiedliwosci."

...aktualny az do konca swiata,czy konca 'ostatecznego rozwiazania kwestii
      zydowskiej'?
      odpowiedz
      juz bez zalu ale merytorycznie bez wytykania palcem konkretnej osoby wedlug
      twego widzimisie.
      bo takie 'konkretne'osobowe widzimisie moze miec kazdy.
      ja tez i w przeciwna strone np.jakiegos konkretnego Polaka.
      • benek231 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to.... 16.03.07, 02:42
        No ale ja, Danusiu, przynajmniej nie musze jeszcze przyjmowac tych wszystkich
        roznokolorowych proszkow... surprised))
        • danus01 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to.... 16.03.07, 08:52
          benek231 napisał:

> No ale ja, Danusiu, przynajmniej nie musze jeszcze przyjmowac tych wszystkich
          > roznokolorowych proszkow... surprised))

????????????
          o jakich kolorkach piszesz?
          • benek231 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to.... 16.03.07, 14:01
            benek231 napisał:

> No ale ja, Danusiu, przynajmniej nie musze jeszcze przyjmowac tych wszystkich
            > roznokolorowych proszkow... surprised))

????????????
            o jakich kolorkach piszesz?

=

O wszystkich, Danusiu - o wszystkich.

Czy wiesz juz jak to jest gdy prujesz sobie zyly a polemista oleje wszystko
            rowno - od gory do dolu?

Nie rozumiem powodow dla ktorych tak unioslas sie na mnie. To nie ja nakrecilem
            i te awanture - tradycyjnie zaslugi przypisac mozesz Szkopkowi. To dzieki chorym
            ambicjom tego maniaka znow ktos odniosl obrazenia, przy czym to znow nie jestem ja.
            A przeciez mozna sobie spokojnie konwersowac na przerozne tematy - nawet jesli
            twoja koncepcja dyskusji nie przewiduje dostrzegania argumentow strony
            przeciwnej (o analizie itp. nie wspominajac). surprised))

Do mnie masz pretensje ale jakos nie wpadlas na pomysl by zasugerowac
            Szkopkowi/Pozarskiemu by spadal gdzie indziej i nie przeszkadzal, bo mnie i tak
            nie ruszy z tego forum. Za trudne to bylo? No to spijaj to piwo bo i Ty bralas
            udzial w jego warzeniu. Smacznego. A zanosi sie na wiecej smile
            • danus01 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to.... 16.03.07, 14:12
              benek231 napisał:

> Czy wiesz juz jak to jest gdy prujesz sobie zyly a polemista oleje wszystko
              > rowno - od gory do dolu?

pytasz sie mnie czy wiem jak to jest?
              oj,wiem!
              moze nawet lepiej niz ty,bo zyly sobie 'wypruwalam' nie tylko wirtualnie jak ty.

>
              > Nie rozumiem powodow dla ktorych tak unioslas sie na mnie.

teraz wiesz

> To nie ja nakrecilem
              > i te awanture - tradycyjnie zaslugi przypisac mozesz Szkopkowi. To dzieki
              chory
              > m
              > ambicjom tego maniaka znow ktos odniosl obrazenia, przy czym to znow nie
              jestem
              > ja.

no oczywiscie!
              w takiej sytuacji zawsze winny jest ktos inny

> A przeciez mozna sobie spokojnie konwersowac na przerozne tematy

nie tylko mozna,ale powinno sie dyskutowac bez obrazania dyskutanta

- nawet jesli
              > twoja koncepcja dyskusji nie przewiduje dostrzegania argumentow strony
              > przeciwnej (o analizie itp. nie wspominajac). surprised))

uwazasz,ze nie analizuje TWOICH wypowiedzi?
              no wiesz,ten okres mam juz poza soba
              chyba,ze pojawi sie cos nowego w twoich wypowiedziach

>
              > Do mnie masz pretensje ale jakos nie wpadlas na pomysl by zasugerowac
              > Szkopkowi/Pozarskiemu by spadal gdzie indziej i nie przeszkadzal, bo mnie i
              tak
              > nie ruszy z tego forum. Za trudne to bylo?

najales mnie na swojego obronce?
              nic mi o tym nie wiadomo

No to spijaj to piwo bo i Ty bralas
              > udzial w jego warzeniu. Smacznego.

oczywiscie,ze bralam
              z pelna swiadomoscia i odpowiedzialnoscia za kazde moje slowo

> A zanosi sie na wiecej smile

wiecej czego?
              warzenia piwa na Aquanecie czy jego piciu w realu?
    • pozarski Jeszcze ci Krzysiu dodam opinie pary twoich 15.03.07, 09:23
      ulubionych,choc nieobecnych,forumowych autorow o Pozarskim:
      drf aka dajczgewand:Jestes(pozarski) autoantysemita;
      i pejszns:jestes(pozarski)antysemita.
      Mam nadzieje,ze umiescisz w swoim dzienniczku.
      • benek231 Co tak podskoczyles, Jasiu - uklulo cie cos? :) 15.03.07, 19:49
        Kto ty jestes to ja mam gleboko gdzies. Dla mnie jestes szmata - serdeczny
        przyjaciel szmaty Dachsa, albo i nim samym jestes. I tylko to sie liczy.
    • snajper55 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to Pozar 15.03.07, 20:06
      benek231 napisał:

> Bo czy sie to komus podoba, czy nie - tak wlasnie przekladaja sie niecheci do
      > jednostek: na generalizacje i niecheci do calych narodow.

Ci co posty niejakiego benka231 poczytają mają pełne prawo zacząć głosić
      antypolonizm.

S.
      • benek231 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to Pozar 16.03.07, 02:53
        snajper55 napisał:
        Ci co posty niejakiego benka231 poczytają mają pełne prawo zacząć głosić
        antypolonizm.

===
        Czy nie musza najpierw przeczytac post niejakiego snajpera55? surprised))

Czy zaczales juz glosic antypolonizm? Masz przeciez prawo...? smile

Czy masz jeszcze cos, czy juz sie wystrzelales?
        • danus01 Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 08:57
          benek231 napisał:

> snajper55 napisał:
          > Ci co posty niejakiego benka231 poczytają mają pełne prawo zacząć głosić
          > antypolonizm.
          >
          > ===
          > Czy nie musza najpierw przeczytac post niejakiego snajpera55? surprised))
          >
          > Czy zaczales juz glosic antypolonizm? Masz przeciez prawo...? smile
          >
          > Czy masz jeszcze cos, czy juz sie wystrzelales?

Benio niech teraz udowadnia,ze jego osobisty antypolonizm(antykatolicyzm) nie
          przynosi tragicznych skutkow dla reszty Polakow
          • pozarski Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 09:07
            Benio to typowy polaczek,ktoremu sie zdaje,ze antysemityzm uszlachetnia. Ma
            nadzieje,ze teraz tutejsza arystokracja go doceni i przyjmie do towarzystwa.
            Mam nadzieje,ze sie grubo myli.
            • dachs Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 09:29
              pozarski napisał:

> Benio to typowy polaczek,ktoremu sie zdaje,ze antysemityzm uszlachetnia.

Masz na myśli polaczka co nie lubi żydków?
              • pozarski Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 10:12
                dachs napisał:

> pozarski napisał:
                >
                > > Benio to typowy polaczek,ktoremu sie zdaje,ze antysemityzm uszlachetnia.
                >
                > Masz na myśli polaczka co nie lubi żydków?
                >
                >
                Czytasz mi w myslach?Dokladnie tak.
                • piq chyba, pozer, nie zrozumiałeś postu borsuka,... 20.03.07, 19:30
                  ...jak mi się wydaje. Borsuk okazał się dla ciebie wyjątkowo delikatny:

> > Masz na myśli polaczka co nie lubi żydków?

po twoim:

> > > Benio to typowy polaczek,... itd.
          • benek231 Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 15:32
            benek231 napisał:

> snajper55 napisał:
            > Ci co posty niejakiego benka231 poczytają mają pełne prawo zacząć głosić
            > antypolonizm.
            >
            > ===
            > Czy nie musza najpierw przeczytac post niejakiego snajpera55? surprised))
            >
            > Czy zaczales juz glosic antypolonizm? Masz przeciez prawo...? smile
            >
            > Czy masz jeszcze cos, czy juz sie wystrzelales?

Benio niech teraz udowadnia,ze jego osobisty antypolonizm(antykatolicyzm) nie
            przynosi tragicznych skutkow dla reszty Polakow

==
            A dlaczego ja. Przeciez to niejaki snajper55 twierdzi to co twierdzi, przy czym
            strzelil prosto w plot.

A Ty po ktorej stronie jestes Danusiu? Po stronie Polakow czy po przeciwnej? To
            jest bardzo istotne, albowiem interesuje mnie jako kto bedziesz glosic
            antypolonizm.
            • danus01 Re: Antypolonizm i jego tragiczne skutki to Benio 16.03.07, 15:40
              benek231 napisał:

> A Ty po ktorej stronie jestes Danusiu? Po stronie Polakow czy po przeciwnej?
              To
              >
              > jest bardzo istotne, albowiem interesuje mnie jako kto bedziesz glosic
              > antypolonizm.

zawsze staram sie byc po stronie prawdy
              i wcale nie uwazam,ze prawda ZAWSZE lezy posrodku
              bo gdyby tak mialo byc,to chyba zadna dyskusja nie mialaby sensu
              moznaby wtedy po prostu wstepnie sie umowic
              ja jestem pro- a ty jestes anty-
              i teraz RAZEM juz szukamy tego srodka
              ani milimetr w te,ani milimetr w druga strone
              a panstwo "srodka" to Chiny przeciez i nikt jak narazie nie wynalazl innego smile
    • danus01 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to .... 16.03.07, 15:57
      benek231 napisał:

> ,po czesci, zasluga. Jedna taka menda potrafi zohydzic niejednemu czlowiekowi
      > calKraj

czyja?
      czy nie przypadkiem takich Bubli wlasnie?
      -------------------------------------------------------------------------------

Re: Emerytka czyli zydowsko-ubecka swinia.
      Autor: chaziaj
      Data: 16.03.07, 15:36 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
      Tak jak oni wszyscy, tradycyjnie antypolskosc wyssali
      z mlekiem swojej zydowicy.
      Takze albo nawet przede wszystkim - ludobojstwo.
      --------------------------------------------------------------------------------

to o mnie
      zadowolony z nieograniczonej wolnosci slowa?
      fajnie skryc swoje poglady za plecami innych
      • pozarski Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to .... 16.03.07, 16:00
        Beniek okazal sie byc szmata po prostu,wiec jak szmata bedzie traktowany.
        • danus01 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to .... 16.03.07, 16:07
          pozarski napisał:

> Beniek okazal sie byc szmata po prostu,wiec jak szmata bedzie traktowany.

to nie moj styl
          ja wole ...omijac kaluze
          ale co mam zrobic jak niekulturalny i chamski kierowca nie zwazajac,ze ide
          chodnikiem po ulewnym deszczu...
          oj,takie ochlapanie blotem nie jest przyjemne i az samo cisnie sie wtedy na
          usta jakies przeklenstwo nawet wypowiedziane pod nosem czy tylko w mysli
      • benek231 wg. Dany33 Pozarski to Zyd - nie wedlug mnie 18.03.07, 05:41
        no chyba ze Glupi Jasiu, czyli nieodpowiedzialny za to co mowi. Pewnie taki sam
        glupek jak ten Chaziaj, tyle ze po przeciwnej stronie. Efektem dzialan podobnych
        im kreatur byla duza niechec do Zydow w okresie przed- i wojennym. Pozarski to
        degenerat.
        • pozarski Wg wszystkich,Beniek to kretyn.Zgadzam sie i 18.03.07, 05:47
          dodam,ze szmata z reka w cudzym rozporku.Taki maly,zeszmacony szmalcownik.
        • benek231 PS... Pozarski to jednak Szkopek-Dachs, ktory 18.03.07, 06:10
          kreowal Pozarskiego na podobienstwo swoje, tyle ze troche glupszego - by lepiej
          wypasc samemu. surprised))
          • pozarski BenioSzmata zostal wykreaowany przez 18.03.07, 06:25
            smietnik w glowie Kretyna.Kretyn i Szmata to jedna i ta sama osoba!Mam
            nadzieje,ze za to odkrycie dostane Nobla.
            • pozarski PS Ma byc:BS wykreowany... 18.03.07, 06:28

• pl.adex Kotlety Pozarskie 19.03.07, 12:31
      W encyklopedii Larousse Gastronomique istenieje cos takiego jak kotlety
      pozarskie,byly one popularne za nieboszczki polski Ludowej w barach mlecznych
      ale nie mialy nic wspolnego z tym co jadl ksiaze Pozarski.W PRL-u w tych
      kotletach wiecej bylo ryzu,chleba niz miesa a klasyczne kotlety pozarskie to
      mielone filety z piersi kurczaka ,posolone,popieprzone i dodaje sie galki
      muszkatulowej.Potem obtacza sie je w jajku i bulce tartej i smazy jak zwykle
      mielone na patelni,najlepiej podawac w sosie z borowikow.Ja tu nic zydowskiego
      nie widze,ksiaze Pozarski zapisal sie chlubnie w historii swiatowej gastronomii.
      • benek231 On rzeczywiscie ma mielone we lbie - jako Dachs 10.04.07, 15:05
        takze.
        • pozarski Wyzales sie juz Szmato?Nic ci nie pomoze, 10.04.07, 15:53
          szmata byles i bedziesz.
          • benek231 Bardzo wredna swinka z ciebie, Szkopku Bawarski 10.04.07, 18:41
            z jednej strony udajesz filosemite, niemniej z drugiej wymysliles Pozarskiego
            ktory psuje Zydom opinie jak moze. Czy doprawdy musi Pozarski robic za Zyda? I
            to az tak glupiego? Przeciez potrafisz byc mniej perfidny i mniej
            podly...Szkopku...
            • pozarski Trudz sie trudz szmato i nie zapomnij o 10.04.07, 18:46
              lapkach w szambie.Umyc przed uzyciem.
            • dachs Re: Bardzo wredna swinka z ciebie, Szkopku Bawars 10.04.07, 19:04
              benek231 napisał:

> z jednej strony udajesz filosemite, niemniej z drugiej wymysliles Pozarskiego
              > ktory psuje Zydom opinie jak moze.

Też to zauważyłeś? smile)
              A do tego, to on tę opinie Żydom psuje w równym stopniu u antysemitów, jak i
              filosemitów?
              A ponieważ jednych i drugich łączy to, iż są wyznawcami jakiegoś wyimaginowanego
              "Żyda", to w gruncie rzeczy robi dobrą robotę. Taka samą jak ja, kiedy wybijam
              Ci z czaszki Twoje imaginacje.

Czy doprawdy musi Pozarski robic za Zyda?

Musi. Tak jak ja muszę tu robić za biskupa. Tylko w ten sposób osiągniemy cel.

> to az tak glupiego?

W Twoich ustach to komplement. Widać, że Pożarski trafia.

> Przeciez potrafisz byc mniej perfidny i mniej podly...Szkopku...

Nie potrafię.
    • piotrgdansk6 Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 01:53
      Ma na agorowych forach swoją ubecką misję wzbudzania nienawiści do Żydów i ją
      gorliwie wykonuje. Najlepiej to to olewać wink
      • pozarski Piotrus vel Grzesio przyznal sie,ze jest toz- 11.04.07, 02:08
        samy z Krzysiem52 i BeniemSzmata.No i,last but not least,co ja mowie,rzecz po
        prostu sensacyjna! jest klecha! Ksiedzem,czy,jak kto woli,ksiendzem. Wierzyc mi
        sie nie chcialo,ale sam to potwierdzil.
        • piotrgdansk6 Panie ubeku, to że nie udało panu się 11.04.07, 02:14
          napisać jednego postu bez ubeckich kłamstw już na FK ustaliliśmy. Proszę się
          więc nie wygłupiać. Ponadto tradycyjnie apeluję, aby zaprzestał pan procederu
          czerpania korzyści z nierządu pańskiej mamy i siostrzyczki. Bo po prostu nie
          uchodzi wink
          • pozarski Grzesiu,mysmy nic nie ustalali.Ty sam z soba 11.04.07, 02:30
            ustalasz,co chcesz,ale tak to juz z klechami jest.Jako BenioSzmata masz pare IQ
            punktow wiecej,wiec trenuj dalej.
      • ewa8a Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 08:59
        piotrgdansk6 napisał:

> Ma na agorowych forach swoją ubecką misję wzbudzania nienawiści do Żydów i ją
        gorliwie wykonuje. Najlepiej to to olewać wink

Dobrze, że nas o tym uprzedziłeś filosemito, bo pod wpływem postów Pozarskiego
        nienawiść do Żydów zaczęła we mnie w szybkim tempie narastać. Trzeba się temu
        Pozarskiemu lepiej przyjrzeć. Gdybyś w przerwie pomiędzy budową kolejnej
        komórki gazowej dokonał jeszcze jakiegoś epokowego odkrycia, podziel się nim z
        nami koniecznie, może przynajmniej parę osób uchronisz przed tą straszną
        nienawiścią, którą rozsiewa na agorowych forach ( czy aby tylko
        agorowych ?????!!!) Pozarski.
        • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 11:15
          > Gdybyś w przerwie pomiędzy budową kolejnej
          > komórki gazowej

A biedactwo wie przynajmniej o co chodzi?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57412518&a=57412518
          • pozarski Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 11:40
            Heheh,Grzesiu.Moja sygnaturka lepsza.
          • ewa8a Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 11:43
            Biedactwo wie, że miałeś zamiar budować te komórki i sądziło nawet, że
            wziąłeś się juz do roboty (ach, ten boom budowlany !), stąd podziw, że masz
            jeszcze czas na tropienie typków, ,,wzbudzających nienawiść do Żydów’’. Trop
            ich dalej pogromco, demaskuj przy każdej okazji, siecz słowem, niech przestaną
            wreszcie siać, siać, siać ........tą ...no....nienawiść.
            • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 12:24
              > Biedactwo wie, że miałeś zamiar budować te komórki

Jejku, byłabyś bidulko naprawdę taką idiotką? wink To by się zgadzało, wszak do
              kapusia, kłamcy i co tu dużo mówić: głupka pozerskiego lgnie sam podejrzany
              element. Niemniej niech ci będzie - masz jeszcze jedną szansę. Postaraj się
              skupić, weź kilka głębszych (oddechów!) i spróbuj jeszcze raz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57412518&v=2&s=0
              Link pomocniczy: pl.wikipedia.org/wiki/Kontekst

Wierzę, iż ci się tym razem uda, rybciu wink
              • ewa8a Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 12:48
                Bidulka, idiotka, kapuś, kłamca, głupek, podejrzany element, RYBCIA .......
                duzo ci się udało upchnąć w jednym, krótkim poscie.
                Widziałam kiedyś bodaj na moderacji post kogos, kto żalił się, że na FK
                grasuje jakiś wsciekły, chamski, agresywny osobnik o ksywie piotrgdansk z
                jakims tam numerem, który obrzuca ludzi epitetami. Bez wątpienia musiało
                chodzić o ciebie, ten post najlepszym tego dowodem. Wklejanie mi linków mija
                się z celem, bo powodem mojego wtrącenia się nie jest deliberowanie nad
                zawiłością twoich światowych dyskusji, od których zresztą bije trudny do
                wytrzymania fetor, tylko podziękowanie za ostrzeżenie przed
                niuebezpieczeństwem zachorowania na ,,nienawiść do Żydów’’, za co jestem ci
                niezmiernie wdzięczna.
                • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 12:59
                  > Bidulka, idiotka, kapuś, kłamca, głupek, podejrzany element,
                  > duzo ci się udało upchnąć w jednym, krótkim poscie.

A nie jesteś bidulko skończoną idiotką, skoro cytat ewidentnie wyrwany z
                  kontekstu traktujesz jako moją deklarację?

> Widziałam kiedyś bodaj na moderacji post kogos, kto żalił się, że na FK
                  > grasuje jakiś wsciekły, chamski, agresywny osobnik o ksywie piotrgdansk z
                  > jakims tam numerem, który obrzuca ludzi epitetami. Bez wątpienia musiało
                  > chodzić o ciebie, ten post najlepszym tego dowodem.

Tym kimś był niejaki gorby, znany na FK stalinista. Dyskusję z w jego mniemaniu
                  "czarnymi" zwykł kończyć w stylu "urządzimy wam drugie Auschwitz" tudzież
                  "puścimy was kominami". Ale specjalnie mnie nie dziwi, iż na to ścierwo
                  powołujesz się właśnie ty, rybeńko wink Razem z kapusiem pozerskim stanowilibyście
                  osobliwy tercet wink)

> Wklejanie mi linków mija
                  > się z celem,

Nie mija się małosprytna rybciu, dopóki będziesz powtarzała ów kłamliwy witz o
                  komórkach.
                  • pozarski Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:03
                    Klamliwy witz?Moze podalbys link,specjalisto od linkow,do tego cytatu z mojej
                    sygnaturki?Kropka mi walnela liscik na prywa z zadaniem jej likwidacji,domyslam
                    sie po twojej esbeckiej interwencji.Tez chce link do postu,wiec zrob to za
                    mnie, klechowy odlocie.
                    • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:13
                      Podałem wyżej, szanowny ubeku. Wystarczy kliknąć.
                      • pozarski Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:15
                        piotrgdansk6 napisał:

> Podałem wyżej, szanowny ubeku. Wystarczy kliknąć.

Sam se kliknij i poslij kropce.I odpusc jej grzechy przy okazji,niech bedzie z
                        ciebie jakis pozytek.
                        • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:24
                          I się ubeku obrażasz za to, iż nazywam cię ubekiem właśnie? wink))

Ubek: pokaż dowód.

Ja: tu jest, szanowny ubeku.

Ubek: a wsadź se go w dupę.

smile)))))
                  • ewa8a Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:04
                    piotrgdansk6 napisał:

> Razem z kapusiem pozerskim stanowilibyście
                    osobliwy tercet wink)

Zdradzę ci tajemnicę - jesteśmy jedną osobą. Czasami nawet pisujemy jako dachs.

> Nie mija się małosprytna rybciu, dopóki będziesz powtarzała ów kłamliwy witz o
                    > komórkach.

Mija się, bo nie zamierzam otwierać linków.

Na zakończenie miłej pogawędki :
                    Piotrzegdansk ! Tą drogą składm ci jeszcze raz podziekowania za ostrzeżenie
                    przed złowrogim antysemitą Pozarskim. Panu już DZIĘKUJEMY.
                    • piotrgdansk6 Re: Pozerski to pseudożyd od tow. Tejkowskiego 11.04.07, 13:18
                      > piotrgdansk6 napisał:
                      >
                      > > Razem z kapusiem pozerskim stanowilibyście
                      > osobliwy tercet wink)
                      >
                      > Zdradzę ci tajemnicę - jesteśmy jedną osobą.

Nie, nie jesteście. Owszem - każde z was jest skończonym idiotą, ale te wasze
                      idiotyzmy są na swój sposób oryginalne wink

>
                      > > Nie mija się małosprytna rybciu, dopóki będziesz powtarzała ów kłamliwy w
                      > itz o
                      > > komórkach.
                      >
                      > Mija się, bo nie zamierzam otwierać linków.

Czyli ja też mogę nakłamać tudzież manipulować na twój temat, a gdy ty będziesz
                      próbowała coś udowodnić jakimiś linkami, to nie obrazisz się gdy każę ci wsadzić
                      je sobie w dvpę? wink)

OK. Dla treningu szybka kwerenda i co widzę? Idiotka Ewa8a pisze, iż:
                      "nauczyciel, któremu uczniowie włożyli kosz na głowę powinien wcześniej
                      przynosić chipsy i batoniki, by wkupić się w ich łaski i może do nieszczęścia by
                      nie doszło." Nie uważasz, iż pogląd jaki wyżej wyznałaś jest kapkę
                      kontrowersyjny? wink

>
              • pozarski Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 12:48
                okazuje sie,ze klecha pg4,6 to Kristian52,bliski krewny Krzysia52,a moze i on
                sam.Pracuj dalej debilu.
                • ewa8a Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 12:54
                  Janku, chyba go nie doceniasz. On ma dobre intencje, troszczy się o Żydów,
                  przestrzega przed chorobą, zwaną nienawiścią.
                  • pozarski Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 12:57
                    Dzieki Ewo.Bede to mial na uwadze.
                  • piotrgdansk6 Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:20
                    Droga małosprytna rybciu. Jak myślisz: czy na ten przykład ów cytat autorstwa
                    kapusia pozerskiego:

"Gdyby polscy Zydzi w swoich polskich aryjskich sasiadach mieli solidarne
                    oparcie,a nie gotowych do zbrodni wrogow,wtedy te miliony polskich Zydow
                    moze,moze,by nie zginely.To nie Niemcy rozpoznawali na ulicach Zydow,tylko
                    Polacy,wiec nie prowokuj."

...przyczyni się bardziej do wzrostu nastroju filo- czy może anty- u czytającego
                    go Polaka? A to tylko niewinna próbka, smaczniejszych kawałków nie chce mi się
                    teraz wyszukiwać.
                    • pozarski Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:23
                      ksionc napisal:
                      > ...przyczyni się bardziej do wzrostu nastroju filo- czy może anty- u
                      czytająceg
                      > o
                      > go Polaka? A to tylko niewinna próbka, smaczniejszych kawałków nie chce mi się
                      > teraz wyszukiwać.

Taka jest prawda,debilu w sutannie.Jakie to wywola uczucia wsrod Polakow?Tylko
                      te,ktore sie tam gniezdza.
                • piotrgdansk6 Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:00
                  Co tam wybełkotałaś, ubecjo? wink
                  • pozarski Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:05
                    Metody dyskursu zdradzaja proweniencje,esbecki klecho.
                    • ewa8a Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:08
                      Myślisz, że to ksiądz ?
                      • pozarski Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:12
                        Wczoraj na Kraju ktos go zadenuncjowal,a on sie przyznal.Zreszta walnal mi
                        zaraz potem post o Sadzie Ostatecznym,na ktorym bede sie musial do wszystkiego
                        przyznac.
                        • ewa8a Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:16
                          Ach taak ..... Duzo ich ponoć teraz grasuje po necie. Ale cieszmy się, że mają
                          jakieś zajęcie, bo z nudów potrafią robić znacznie gorsze rzeczy, a ten jakiś
                          wyjątkowo agresywny. Może to wychowanek ks. Jankowskiego ?
                          Muszę Cię teraz zostawić Janku sam na sam z milusim kolegą, nie rób mu krzywdy.
                          Jego troska o ,,nienawiść do Żydów'' naprawdę mnie wzruszyła. Jestem skłonna
                          nawet przymknąć oko na jego chamstwo.
                          • pozarski Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:20
                            Znasz ksiezy.Chrostowski tez sie najpierw modlil o Zydow i walczyl z
                            nienawiscia,ale w koncu wrocil do tradycji.Nie,juz koncze wszelka z nim
                            dyskusje,bo instynkt mi podpowiada,ze ksionc nadaje na tej samej fali,co Helga
                            z zupagrzybowa.Trzymaj sie cieplo.
                      • piotrgdansk6 Re: Znawca ras daje glos prosto od oltarza,bo 11.04.07, 13:22
                        Ksiądz i opus deista, wysoko w Prałaturze ulokowany wink W bardzo dobrej komitywie
                        z cyklistami wink)))
                    • piotrgdansk6 I dlatego właśnie cię poznałem ubeku ;))) 11.04.07, 13:25
                      > Metody dyskursu zdradzaja proweniencje,

Zbyt łatwo się wysypujesz wink Pomyśl nad swoimi metodami - może czas je zmienić
                      (wraz z ksywką oczywiście)? wink
    • benek231 Re: Antysemityzm i jego tragiczne skutki to Pozars 14.04.07, 18:42
      to Pozarskich po czesci zasluga.

>>
      Czyli takie zachowania mogą wywoływać w Polakach niechęć do Żydów?

To bardzo niebezpieczne pytanie. Gdybym odpowiedział "tak", uznałbym, że
      antysemityzm jest wywoływany działaniami Żydów, że jest odpowiedzią na ich
      własne zachowania. Jestem ekspertem od antysemityzmu i wiem, że to nie jest
      prawda. Odpowiem więc tak: takie prowokacje mogą wywołać u Polaków rezerwę w
      stosunku do ich żydowskich gości.
      rozmawiał Piotr Zychowicz
      Prof. Moshe Zimmermann jest znanym izraelskim naukowcem, szefem Instytutu
      Historii Niemiec na Uniwersytecie Hebrajskim w Jerozolimie>>

Nie bede pytal jak facet doszedl byl do tej profesury bo to nie moj interes
      ekspertem od antysemityzmu wlasnie oglosil sie sam). Istotne jest jednynie
      tradycyjne utozsamianie przez niego antysemityzmu z ksenofobia, co jedynie
      czesciowo jest poprawne.

Zgodnie z takim rozumowaniem antysemitami powinni byc wiec Eskimosi, Pigmeje,
      oraz australijscy Aborygeni - poniewaz nie znaja Zydow czyli powinni ich sie
      bac. Tymczasem antysmityzm wystepuje jedynie w miejscach kontaktow zydowskiej
      mniejszosci z innymi. To na tym obszarze niechec do jednostek - za rzeczywiste i
      urojone przewinienia - doswaiadcza transformacji w niecheci i nienawisci do
      calych grup. Antysemityzm nie bierze sie z niczego. Zapracowuja nan
      Szkopki-Pozarskie.
      I nie ma znaczenia czy to ladnie jest przekladac indywidualne niecheci na
      uprzedzenia do grup i spolecznosci. To nie ma znaczenia. Tak po prostu sie
      dzieje. Dzieki Szkopkom-Pozarskim.
      • pozarski Nawet Ksionze nie chcial dac,co lubisz, 14.04.07, 18:50
        wiec sie zaczynasz miotac,mialki idioto.Daleko nie zajedziesz w tej
        materii.Masz duza konkurencje,za duza,jak na twoje marne mozliwosci.
    • piotrgdansk6 Szmalcownik Pozerski straszy prokuraturą :) 14.04.07, 21:25
      Autor: pozarski
      Data: 14.04.07, 21:13

blazar napisała:

> Nie , jakonczyla na kursa w lodzia kiedy ja przyjechala z falestina, bucu
      zydow
      > ski.
      Wyslalem linki z twoimi antysemickimi opiniami do prokuratury.Spodziewaj sie
      najgorszego.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=60758171&a=60760001
      • pozarski Esbeklecho.Twoje dni policzone,bo i twoje wytryski 14.04.07, 21:32
        poszly w swiat.
        • piotrgdansk6 Szmalcowniku Pozerski, na szczęście czasy 14.04.07, 21:42
          takich sku..synów i przybłęd jak ty minęły i możesz mi co najwyżej naskoczyć smile

--
          Uwaga na kapusiów! "Wyslalem linki z twoimi antysemickimi opiniami do
          prokuratury. Spodziewaj sie najgorszego." (Autor: pozarski)
          • pozarski Pozyjemy,zobaczymy,esbeklecho. 14.04.07, 21:43

>
            > --
            > Uwaga na kapusiów! "Wyslalem linki z twoimi antysemickimi opiniami do
            > prokuratury. Spodziewaj sie najgorszego." (Autor: pozarski)
      • benek231 Inny nick Pozarskiego tutaj to Dachs, a czasem Bor 14.04.07, 23:39
        Borsuk. Jeli wiec okladasz tego glupka to nie zapominaj prosze o jego
        pozostalych wcieleniach, w ktoryh wypoczywa sobie strugajac normalnych ludzi.

Dziekuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka