Dodaj do ulubionych

Nakarm głodnych urzędników UE

IP: *.avamex.krakow.pl 01.12.01, 21:40
Uwaga.
Nadchodzi zima, w europejskiej gospodarce głęboka recesja a ceny w Brukseli
okrutne.
Armia eurokratów pracuje ciężko aby uszczęśliwić każdego Europejczyka. Za ten
ich szlachetny wysiłek należy się godziwa zapłata. Czy pomyśleliście ileż
wiedzy i wysiłku wymaga - dajmy na to - gruntowne zbadanie właściwości oscypka.
Aby wykonać takie badania trzeba udać się w delegację na Podhale, należy
przeprowadzić wywiad środowiskowy a następnie zbadać inkryminowany produkt w
nowoczesnych laboratoriach. Pomyśl o tych dobrych ludziach, poszukaj ich
adresów ( są to najczęściej najdroższe apartamenty w Brukseli ) i wrzuć co
łaska na ich konto. Okres świąteczny sprzyja otwieraniu serc i portfelów.
Europa liczy na to abyś otworzył to drugie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek Ryba psuje sie od glowy a szczegolnie Karp IP: *.kabel.telenet.be 01.12.01, 22:05
      Upokajam ,ze ceny w Brukseli nie drgnely nawet o centym.
      Polska ma prawo do oscypka jako dobra kultury narodowej !
      A tak pozatym to ceny apartamentow w Warszawie sa dwa razy wieksze niz w
      Brukseli,a w Krakowie tez sa ciut wyzsze !!!
      Oglaszam na lamach forum ,ze Karp jest kalamca .
      Karpiu moze porownamy ceny ?
      Jedyna roznica to taka ,ze bedac w UE bedzie i ciebie stac na ten apartament a
      zostajac poza nia na psia bude ci nie starczy
      • Gość: Karp W zasadzie potwierdzam IP: *.avamex.krakow.pl 01.12.01, 22:19
        Gość portalu: jajacek napisał(a):

> Upokajam ,ze ceny w Brukseli nie drgnely nawet o centym.
        A w Polsce to nawet spadły, podobnie zresztą jak i dolar

> Polska ma prawo do oscypka jako dobra kultury narodowej !
        No przecież mówiłem,że urzędnicy w Brukseli to dobrzy ludzie

> A tak pozatym to ceny apartamentow w Warszawie sa dwa razy wieksze niz w
        > Brukseli,a w Krakowie tez sa ciut wyzsze !!!
        No cóż, może nie porównywałeś apartamentów tej samej klasy. Ostatnio ceny u nas
        lecą na pysk

> Oglaszam na lamach forum ,ze Karp jest kalamca .
        Dzisiaj byłem u spowiedzi i co znowu mam iść ?

> Karpiu moze porownamy ceny ?
        To przecież nie jest przedmiot dyskusji w tym wątku

> Jedyna roznica to taka ,ze bedac w UE bedzie i ciebie stac na ten apartament a
        > zostajac poza nia na psia bude ci nie starczy
        Nie wykluczam, że Belg wrzuci mi trochę grosza do kieszeni ( o co zresztą nie
        zabiegam ) ale po co do cholery tracić kasę na badanie oscypków skoro jest tyle
        ważniejszych problemów do rozwiazania.
        pozdrawiam
        • Gość: jajacek Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.kabel.telenet.be 01.12.01, 22:49
          Cholera masz troche racji ,ale z drugiej strony robiac zakupy masz pewnosc ,ze
          produk ktory kupujesz jest bezpieczny !A mimo biurokracji ludzie nie dziaduja .

Pamietasz ostatnia afere w Belgi z dioxna(wyciecie w pien kurczakow)
          Wszyscy winni juz sa skazani wyrokim sadu i majtku juz nie maja i z pierdla
          predko nie wyjda.

A co tam w Polsce ,czy ktorys aferzysta skazany choc by przez kolegium?
          • Gość: thorsten Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.01, 23:03

> Cholera masz troche racji ,ale z drugiej strony robiac zakupy masz pewnosc ,ze
            > produk ktory kupujesz jest bezpieczny !A mimo biurokracji ludzie nie dziaduja .
            >
            >
            > Pamietasz ostatnia afere w Belgi z dioxna(wyciecie w pien kurczakow)
            > Wszyscy winni juz sa skazani wyrokim sadu i majtku juz nie maja i z pierdla
            > predko nie wyjda.
            >
            > A co tam w Polsce ,czy ktorys aferzysta skazany choc by przez kolegium?

maszyna europejska jest bardzo powolna ale przez to bardzo skuteczna, .....moze
            to nie jest "to" ale nie znaczy ze jest zle?????????????
            • Gość: waldi Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 23:20
              a czy mogę im ofiarować np garść ww. oscypków?
              a może smalcyku?
          • Gość: Karp Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.avamex.krakow.pl 01.12.01, 23:41

> Cholera masz troche racji ,ale z drugiej strony robiac zakupy masz pewnosc ,ze
            > produk ktory kupujesz jest bezpieczny !A mimo biurokracji ludzie nie dziaduja .
            >
            >
            > predko nie wyjda.
            >

Przedtem mielismy 40-letni okres surowego prawodastwa a teraz nastapiło
            przegięcie w drugą stonę i szczycimy się humanitaryzmem. Czyli po pierwsze nie
            krzywdzić ( niby słusznie ) no i na wszelki wypadek nie krzywdzi się u nas nawet
            przestępców.
            pzdr
          • Gość: snajper Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 23:48

>
            > predko nie wyjda.
            >

Otóż zaskoczę Cię, ale i ucieszę mam nadzieję. Pan Grabek siedzi. To ten od
            zakazu importu żelatyny do Polski. Co prawda jedna jaskółka i tak dalej, ale
            zawsze jeden to więcej niz zero. No i mogę się pocieszać, że o innych nie wiem, a
            też siedzą.
            Pozdrawiam.
            • Gość: Ja tez J Re: W zasadzie potwierdzam /Karpiu ;-))) IP: *.dialinx.net 02.12.01, 00:06
              Gość portalu: snajper napisał(a):

> Otóż zaskoczę Cię, ale i ucieszę mam nadzieję. Pan Grabek siedzi. To ten od
              > zakazu importu żelatyny do Polski. Co prawda jedna jaskółka i tak dalej, ale
              > zawsze jeden to więcej niz zero. No i mogę się pocieszać, że o innych nie wiem,
              > a
              > też siedzą.
              > Pozdrawiam.

Masz racje snajper, siedza ale na rzadowych stolkach.
              Chcialbym sie mylec, ale jakos nie da sie odwrocic swini od koryta.

• dybuk Patrzmy realnie 01.12.01, 23:39

> Jedyna roznica to taka ,ze bedac w UE bedzie i ciebie stac na ten apartament a
        > zostajac poza nia na psia bude ci nie starczy

Jajacku tym razem piszesz bzdury! Czy przeciętnego Hiszpana albo Greka stać na te
        apartamenty w Brukseli? Pomarzyć dobra rzecz.
        • Gość: jajacek Re: Patrzmy realnie IP: *.kabel.telenet.be 01.12.01, 23:55
          dybuk napisał(a):

> Gość portalu: jajacek napisał(a):
          >
          > > Jedyna roznica to taka ,ze bedac w UE bedzie i ciebie stac na ten apartame
          > nt a
          > > zostajac poza nia na psia bude ci nie starczy
          >
          > Jajacku tym razem piszesz bzdury! Czy przeciętnego Hiszpana albo Greka stać na
          > te
          > apartamenty w Brukseli? Pomarzyć dobra rzecz.

I tu sie mylisz wink)
          Oczywiscie ,ze stac .
          Akurat domow ci u nas dostatekwink
          Nie wiem czy masz na mysli wynajem czy kupno ?
          Sporo Hiszpanow i Grekow pracuje w Belgi i ci co zdecydowali osiasc na stale
          przewaznie kupuja na kredyt hipoteczny ,a ci co przyjechali popracowac wunajmuja
          Apartamet przecietny -dwie sypialnie ,livig ok.50m ,kuchnia ,lazienka ,apart
          toaleta +garaz to koszt 17do25 tys Bf.zaleznie od dzielnicy i standartu .
          Kupienie takiego to od 2.5 do 5 mln.
          Przcietne zarobki to ok.80.000bf.
          A teraz troche cen .kilo kurczaka 95Bf
          Wedlina przecietnie od 200 do 500 Bf za kilo
          TV przekatna 72cm sanyo 15000Bf
          .Za dniowke moge kupic ok.100l benzyny
        • Gość: thorsten Re: Patrzmy realnie IP: *.dip.t-dialin.net 02.12.01, 00:00
          dybuk napisał(a):

> Gość portalu: jajacek napisał(a):
          >
          > > Jedyna roznica to taka ,ze bedac w UE bedzie i ciebie stac na ten apartame
          > nt a
          > > zostajac poza nia na psia bude ci nie starczy
          >
          > Jajacku tym razem piszesz bzdury! Czy przeciętnego Hiszpana albo Greka stać na
          > te
          > apartamenty w Brukseli? Pomarzyć dobra rzecz.

a czy przecietnego polaka stac na cos kolwiek?
          • Gość: Karp Re: Patrzmy realnie IP: *.avamex.krakow.pl 02.12.01, 08:45
            Gość portalu: thorsten napisał(a):

> a czy przecietnego polaka stac na cos kolwiek?

Tak, na zdroworozsądkowe myslenie. Polecam i
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka