Dodaj do ulubionych

Jebat' czekistow

11.07.07, 22:18
Był taki gość o pięknym nazwisku, który skutecznie wcielał w życie swą
dewizę: "dajcie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf". Mariusz Kamiński,
Osoba Godna i Zasłużona w Przeszłości, jest dupkiem i partaczem. O aksjologii
w tym kontekście nie chcę dyskutować - po cóż miałbym się zżygać?
Obserwuj wątek
    • jenisiej Autokorekta - czyżby to była freudowska pomyłka? 11.07.07, 22:25
      jenisiej napisał:

> O aksjologii
      > w tym kontekście nie chcę dyskutować - po cóż miałbym się zżygać?

Hciałem, żecz jasna, napisać o RZyganiu, a wyszło, jakbym miał ohotem żgać czy
      podżegać. Czyrzbym tracił kontrolem nad emocjamy?

• blazar Re: Autokorekta - czyżby to była freudowska pomył 11.07.07, 22:28
        Nie przejmuj sie; to stan znany psychiatrom klinicznym , jako delirium tremens.
        • jenisiej Te, diagnostka, jesteś w mylnym błędzie 11.07.07, 22:40
          blazar napisała:

> Nie przejmuj sie; to stan znany psychiatrom klinicznym , jako delirium
          > tremens.

Nie sądź, abyś nie była sądzoną. Jako klinicystka orzekasz czy jako ich
          klientka?

A w ogóle dlaczego wcięłaś się w mój wątek? Niby wolne forum to jest, ale pytam
          z ciekawości, bo Cię nie kojarzę.

Aha, wątek jest merytoryczny.
          • pan.scan Olej śmiecia, 11.07.07, 22:49
            to psychopata wywalany kolejno ze wszystkich forów i co raz blokowany przez
            administrację, został mu chyba jedynie Aq. Raz robi za Araba, raz za Żyda,
            Ruska, kiedy indziej za katola z LPR albo komucha z SLD. Osobowość wieloraka, a
            w sumie neurotyczny gnojek.
            Główny nick "maymonides", ksywa majonez. Ponadto 999 innych.
            • blazar I tu twoja khazarsko-plemienna 11.07.07, 22:52
              intuicja myli sie bardzo. Ata lo mewin klum. Ja zreszta tez. Niby skladnia polska, ale logika i kultura
              jakas... pustynna.
              • pan.scan Dorzucę, 11.07.07, 22:58
                wqrwiony2

spyerda_laj stąd, łajzo.
            • jenisiej Hehe, olewam śmiecia 11.07.07, 22:58
              Rzuciłem okiem na kilka postów. To nie mój target.
              • blazar Re: Hehe, olewam śmiecia 11.07.07, 23:02
                czyzbys ty tez , mimo tego typowo slowianskiego nicku, klikal zza morza , spod dwoch wielkich
                murow ? Wyczuwam w twojej semantyce, tak typowe nuty, charakterystyczne dla plemienia skazanego
                na wygnanie z ziemi obiecanej, tak, bunczuczne, a jednoczesnie nijakie, plaskie, nieprawdziwe,
                wymierajace w kulturze swiatowej. Twoj glos to resztka z tchnienia kosmosu, znikajaca gdzies w
                niebyt. Zeu, gamarnu.
              • pan.scan Re: Hehe, olewam śmiecia 11.07.07, 23:10
                Żona puściła go bokiem i spalił mu sie Mac. Zostało ino Borygo wylewane na
                forach, głównie arabia.pl. Przed odpowiedzią warto sprawdzić czy mu jaki drut
                nie wystaje z uszu.

Revenant a nos moutons - Kamiński to daleki kuzyn czekisty, prawdziwy czekista
                miał natychmiastowe efekty.
                • blazar Drogi khazaku 11.07.07, 23:16
                  Twoja bruzda na czole , przekazana ci przez genotyp twoich przodkow, ktorzy probowali pojac istote
                  wszecgrzeczy, siedzac w kucki przed ogniskiem , na pustyni Negev, powiekszyla ci sie nieco , z powodu
                  wysilku, aby skonstruowac, pierwszy logiczny ciag znakow, logiczny jedynie w swej warstwie fleksyjnej,
                  bo co do reszty to reprezentuje ow ciag nadal to co sraczka my europejczycy, jestesmy zwykli nazywac.
            • ariadna-enta Re: Olej śmiecia, 11.07.07, 23:05
              to stamtąd też już go wylali?
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47819
              • blazar No coz 11.07.07, 23:09
                To twoja interpretacja - sam odszedlem. Uwazalem ze ogranicznie sie w gloszeniu prawdy jest pewnego
                rodzaju zniewoleniem.Nie zgadzalismy sie z wlascicielem forum, co do pryncypiow prawdy absolutnej.
                Ps. Nie odpowiedzialas mi na pytanie - jaka pogoda byla wczoraj w Tel Avivie ?
          • blazar Re: Te, diagnostka, jesteś w mylnym błędzie 11.07.07, 22:50
            Jesli juz to jako klient, przez T, to tytulem wyjasnienia mojej fizjologicznej i mentalnej tozsamosci.
            Po drugie , jest torzeczywiscie wolne forum. Traktuje wiec tenlemat jako warunek brzegowy aby sie
            wcinac gdzie mi sie podoba.
    • rycho7 wstawie sie za czekistami 12.07.07, 08:41
      jenisiej napisał:

> Jebat' czekistow
      > Mariusz Kamiński

Sadze, ze obie strony nie chcialyby byc nawzajem przyrownywane.

Czeksci uwazaja sie za sprawnych rzemieslnikow (nawet gdy to rzemioslo kata).
      Kaminski to swir i partacz.

On nawet nie wiedzial, ze jak odrolnia ministerstwo to na czele tego
      ministerstwa stoi polityczny konkurent pryncypala. Papier podpisal wiceminister
      z PiS ale to nie powod do aresztowania dupka. On jest zdalnie sterowany przez
      Soso?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka