Gość: Oberschlesier IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 12:26 ....ze nie jestem polakiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimi Re: jestem dumny 06.07.03, 13:03 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ....ze nie jestem polakiem Ale chyba nie z tego, że nie znasz polskiego? Wstydź się! Odpowiedz Link Zgłoś
brennton Jestes durny? 06.07.03, 13:52 Mozesz byc i dumny i durny. tylko po co obwieszczasz nam to po polsku i na polskim forum.? A won , niemiecki psie, na fora niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberschlesier Re: Jestes durny? IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 14:05 ide sobie z mafia i korupcja nie chce miec nic do czynienia (czytaj biezaca polska prase) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jestes durny? IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 18:59 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ide sobie z mafia i korupcja nie chce miec nic do > czynienia (czytaj biezaca polska prase) Idź czym prędzej . Berlusconi ma dla ciebie ciekawą rolę filmową . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jestes durny IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 19:03 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ide sobie z mafia i korupcja nie chce miec nic do > czynienia (czytaj biezaca polska prase) Idź , idź , tylko najpierw dowiedz sie dlaczego Kohl poddał sie do dymisji , to może twoja wiedza na temat korupcji będzie pełniejsza . Odpowiedz Link Zgłoś
brennton alez nikt ci nie kaze, Fryc! 06.07.03, 19:28 trzymaj sie Polski, jezyka polskiego i tego forum jak najdalej. I to ci powinno wystarczyc. pilnuj jednak, czy dobrze zamknales samochod przed domem. jutro mozesz go nie miec. I raczej nie beda to Polacy. Ci zajeli sie juz innymi interesami. A auta kradna teraz Ruscy, a i Holendrzy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogorek Re: jestem za glupi... IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.03, 13:59 Gość portalu: Oberschlesier napisał(a): > ....zeby byc polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jestem dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 19:01 chyba miało być jestem dumm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja masz racja polaki to debile i zlodzieje IP: *.gen.twtelecom.net 06.07.03, 19:21 Moj papa byl polak, ale ja juz nie. Polaki to zlodzieje i debile. Patrz na ich kraj - brud smrod i ubostwo. Oni maja od nas 48 f16 a nasz jeden carrier (ten statek co wozi samoloty - nie wiem jak to po polski) ma wiecej. I oni chca sie bronic tymi 48 samoloty! Hahaha! Wasz kraj to nawet Lukaschenko pokona. Odpowiedz Link Zgłoś
brennton dobry dowcip! 06.07.03, 19:33 pod warunkiem, ze bedzie mial za co zaplacic ruskim za benzyne do tego swojego wojskowego zlomu.! na razie, z tego co wiem, to to wszystko stoi i rdzewieje. Swoja droga najlepszy interes, jaki moglby jeszcze zrobic Polska, to sprzedac nam te swoje 50 Migow 29 za 1/3 ceny. Z 3 lata nikt mu za to zlamanego grosza nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: masz racja polaki to debile i zlodzieje IP: *.acn.waw.pl 06.07.03, 19:37 Gość portalu: ninja napisał(a): > Moj papa byl polak, ale ja juz nie. Polaki to zlodzieje > i debile. Patrz na ich kraj - brud smrod i ubostwo. Oni > maja od nas 48 f16 a nasz jeden carrier (ten statek co > wozi samoloty - nie wiem jak to po polski) ma wiecej. I > oni chca sie bronic tymi 48 samoloty! Hahaha! Wasz kraj > to nawet Lukaschenko pokona. Dobrze że się przyznałeś że nie jesteś Polakiem , Zenonie , Pytaku , itp. Odpowiedz Link Zgłoś