Dodaj do ulubionych

Dlaczego waszym zdaniem ten watek trafił na Osla?

21.09.07, 10:03
Podobne pytanie wystosowalam do forumowiczow na kraju, ale obawiam sie, ze tez
trafi na Ośla, dlatego pytam tutajwink)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=69356117
PS, dopisek. Pytanie zadane forumowiczom Kraju znikło jak pisalam ten post.
Juz jest na Oślej, ktora tym sposobemn robi sie jedynym nieskrepowanym forum
politycznym. Tyle ze pisac na nim nie mozna wink)))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=69358102
Obserwuj wątek
    • patience A tu moje cześć dla giwi na FoM:)))) 21.09.07, 10:19
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=69359282
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • patience Z podziękowaniem dla administracji Agory :)))))) 21.09.07, 10:30
        Za nostalgiczne ćwiczenia z cenzury politycznej forumowiczów przez ostatnie 2
        dni. Jaka śliczna Trybuna Ludu, ktoby przypuszczał, że moge się realnie pobawić
        w wojenkę z Urzędem na Czerskiej w 18 lat po (rzekomym, jak widać) zlikwidowaniu
        cenzury w Polsce big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Czasy młodości mi się przypomniały heheeeeeeeeeeeeeeee
        • patience Niekonsekwencja :))) 21.09.07, 10:45
          Trzeba skasowac watek takze stad, i systematycznie kosic wszystko co nie pasuje
          do Jaśnie Oświeconego Światopoglądu. Co prawda Jaśnie óświeconym Bojownikom o
          Wolność I Demokracje a la Adam Michnik udało sie wypchnąć, za pomocą butowania,
          niemal wszystkich indywidualistów z tego forum, niemniej jakiś ślad w waszym
          archiwum zostanie, jeśli tego nie skasujecie. Czuj czuj, czuwaj, czujnie i
          rewolucyjnie big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • dachs Pojęcia nie mam 21.09.07, 14:52
      Z sympatii do Ciebie przeczytałem cały ten wątek i nie stwierdziłem by zawierał
      większe bzdury niż te, ktore znamy już na pamięć z oświadczeń np. Pana Premiera.
      Jedynym sensownym wytłumaczeniem wydaje mi się takie, że w szeregi moderatorów
      wkradł się - że użyję tu oksymoronu - rozsądny PiSowiec i bezlitośnie wycina
      wypowiedzi mogące ośmieszyć jego ulubioną partię.

P.S.
      ile masz kotów? smile
      • patience Nono jaki niedomyslny :D /nt 21.09.07, 16:21

• dachs Domyślam się, 21.09.07, 16:24
          że jednego smile
          • patience Powtorka pytania dla wtornego analfabety Dachsa 21.09.07, 16:48
            Może teraz mu sie uda przesylabizować?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=69358425&a=69358425
            wink))
            • dachs Powtorka odpowiedzi do kota adresowana 21.09.07, 16:57
              Tym razem do kota adresuję, aby zechciał swojemu człowiekowi przetłumaczyć
              własnymi słowami, co każdy kot bez trudu pojmie, a co dla niektórych ludzi,
              trudnym sie wydaje.

"Z sympatii do Ciebie przeczytałem cały ten wątek i nie stwierdziłem by zawierał
              większe bzdury niż te, ktore znamy już na pamięć z oświadczeń np. Pana Premiera.
              Jedynym sensownym wytłumaczeniem wydaje mi się takie, że w szeregi moderatorów
              wkradł się - że użyję tu oksymoronu - rozsądny PiSowiec i bezlitośnie wycina
              wypowiedzi mogące ośmieszyć jego ulubioną partię."

Nadal nie widzę najmniejszego powodu do wycinania tego wątku. smile
              • patience To moze obejrzyj wiecej watkow na Oslej Lawce? 21.09.07, 17:02
                Moze to ciebie i marudera zainspiruje do dyskusji o sposobach dyskusji?
                Gdyby liberal wojtek blankietowy sie wypowiedzial, o innych nie wspominajac, to
                juz w ogole byloby chyba wasze zyciowe osiagniecie.
                wink))
                • dachs Radziłbym czerwonego winka, a nawet koniaczku 21.09.07, 17:12
                  i oprężyć się. Kota pogłaszcz, kwiatki podlej. Może wrócisz do równowagi i nie
                  będzieszmnie oskarżać o chęć cenzurowania wszystkich wypowiedzi. Na temat
                  cenzurowania i banowania wypowiadałem się parę razy jednoznacznie (dla
                  ułatwienia - byłem i jestem przeciw) i jeśli czy życia nie szkoda to poszukaj w
                  archiwum, a najlepiej jeśli przestaniesz nas dręczyć urojonymi podejrzeniami.
                  Od urojeń to ja mam rząd i premiera.
                  • patience Projektujesz wlasne stany ;) 21.09.07, 17:15
                    Cenzura jest straszna tylko kiedy nie ma demokracji. Teraz, przy pluralizmie
                    mediow, to Agora na tym traci najwięcej. Głownie przez utrate kontaktu z
                    rzeczywistością. Sekciarz dachs z sekciarzem maruderem na forum cenzurowanym
                    robią za pluralizm swiatopoglądowy big_grinbig_grinbig_grin
                    • marouder No zglupala do szczetu! 21.09.07, 17:22
                      To twierdzisz malenka, ze w demokracji dopuszczalne jest tylko ekstremalne
                      zroznicowanie?

patience napisała:

> Cenzura jest straszna tylko kiedy nie ma demokracji. Teraz, przy pluralizmie
                      > mediow, to Agora na tym traci najwięcej. Głownie przez utrate kontaktu z
                      > rzeczywistością. Sekciarz dachs z sekciarzem maruderem na forum cenzurowanym
                      > robią za pluralizm swiatopoglądowy big_grinbig_grinbig_grin
                      >
                      • patience Sięgasz po inwektywy, kiciu? 21.09.07, 17:24
                        Twierdzisz ze watek na oślej ma charakter ekstremalny?

wink))))))))))))))))
                        • dachs Re: Sięgasz po inwektywy, kiciu? 21.09.07, 17:28
                          patience napisała:

> Twierdzisz ze watek na oślej ma charakter ekstremalny?
                          >
                          > wink))))))))))))))))\

Raczej ekskrementalny, bo to miałkie g..o.
                          Ale wyrzucać sie go nie powinno.
                        • marouder Re: Sięgasz po inwektywy, kiciu? 21.09.07, 17:29
                          Nie, ty twierdzisz, ze w demokracji dopuszczalne jest tylko roznicowanie wg.
                          jakichs granicznych kryteriow a za przyklad braku zroznicowania wypowiedzi
                          podajesz borsuka i mnie.

...co ty, czytac nie umiesz...MA-LEN-KA???
                    • dachs Re: Projektujesz wlasne stany ;) 21.09.07, 17:49
                      A Ciebie, Hasza, Sasa, Sz0ka, to tu nie ma?
    • canaris.jr Re: Dlaczego waszym zdaniem ten watek trafił na O 21.09.07, 16:59
      bo ten pean na cześć pis’doniuszy jest logicznie i intelektualnie
      nie do zniesienia .
      jest intel-tani , prymitywny , prostacki i obliczony na zwabienie
      ciżby , czyli głupi tłum ....
      a w polsce jest on w przewadze ....
      nie wolno zdroworozsądkowym polakom dopuścić do głoszenia haseł
      faryzeuszowskich ...
      jakikolwiek jest to naród należy go szanować , a nie ogłupiać w
      stylu propagandy Drittes Reich’u ...
      ------
      zamiast w pysk trzasnąć , zadaję się z nimi w dyskusję....
      • patience Przynajmniej uczciwie. 21.09.07, 17:08
        Jak rozumiem, uważasz że trzeba w pysk trzasnac i od razu bedzie demokracja, bo
        dyskusja to słabość wink
        • dachs Re: Przynajmniej uczciwie. 21.09.07, 17:17
          patience napisała:

> Jak rozumiem, uważasz że trzeba w pysk trzasnac i od razu bedzie
          > demokracja, bo dyskusja to słabość wink

Zaraz tam w pysk... Brutalna jesteś. sad
          Haka znaleźć, jak na Solorza i sam Lisa wywali.I dyskusja potoczy się bez
          zgrzytów. smile
          • patience O Tobie nie powiem przynajmniej uczciwy ;) /nt 21.09.07, 17:22

• dachs Dziękuję za uznanie :) n/t 21.09.07, 17:31

• marouder O to to! Tez czekam na haka wynalezionego.. 21.09.07, 17:23
            ...przez Pejszns> czy bedzie to prosty hak (w sensie braku zadziora)?
            • patience Prosze bardzo. Oto hak: 21.09.07, 17:26
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=69358425&a=69358425

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
              • marouder No, mowilem..calkiem swiezy wynalazek:) 21.09.07, 17:32
                ...hak bez zadziora!
                Postawisz wodke, jak juz dostaniesz tantiemy?

Probowalas napisac do giwi na maila, zeby przywrocila watek? Mnie sie widzi, ze
                ciachnela go przypadkiem, ale moge sie mylic.
                • patience A dlaczego denuncjujesz Zydow na Forum Kraj??? 21.09.07, 20:09
                  Za szczegolnie wytworny uwazam ten post:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=69382036&a=69383746
                  Zauwazylam rowniez z jakim zapalem drążysz temat dalej.

Fuuj
                  • dachs Chcialem przeczytac 22.09.07, 10:00
                    patience napisała:

> Za szczegolnie wytworny uwazam ten post:
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=69382036&a=69383746

ale:

"Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana"

ktos kopnal w kosz. sad
                    • patience E tam. To giwi ma specjalne zadanie cenzorskie 22.09.07, 12:50
                      dachs napisał:

> patience napisała:
                      >
                      > > Za szczegolnie wytworny uwazam ten post:
                      > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=69382036&a=69383746
                      >
                      > ale:
                      >
                      > "Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana"
                      >
                      > ktos kopnal w kosz. sad

Czyta moje posty i wycina dowody rzeczowe na moczerowskie wystepy marudera big_grin

Jestem za tym, zeby wyslac misje obserwatorow OBWE na czerska. Sami w GW dzisiaj
                      napisali, ze najwiecej falszerstw sie odbywa nie przy glosowaniach, a
                      nieuczciwie prowadzonej kampanii wyborczej.

Bardzo wyborne to towarzystwo. Zreszta, Ty sam mi sie kojarzysz, jak Cie
                      obserwuje od dlugiego czasu, tylko nie z moczarowcami, a moralistą Maleszką.
                      Masz takie samo lekkie i pokrętne pióro jak on.smile
                      • marouder A ty uwazaj, bo obsesji dostaniesz ba moim punkcie 22.09.07, 13:16
                        ...jak to sie juz paru osobom na forach zdarzylo. Dziwne tylko, ze to zwykle sa
                        albo antysemici polonijni, albo tut. PiSdziactwo.
                        • patience Nie grozi :) 22.09.07, 13:22
                          Ja sie tym rozweselam. Cala Agora politycznie to juz tylko sekta, tak samo jak
                          polityczny Oboz Postempu. Chcesz denuncjowac przeciwnikow olitycznych ze maja
                          jakies żydowskie korzenie? Twoj problem, i Agory.

Skoro w tym wycietym watku interesowalo, ktora jedna czwarta krwi Silesjusa jest
                          żydowska, przodek czy tylek, to ci od razu odpowiem ktora czesc mojego promila
                          jest zydowska. Tak samo jak silesius. Mycka.

wink)))
                          • marouder Re: Nie grozi :) 22.09.07, 13:31
                            No, fiu, fiu...podejrzewam, ze cus w zyciu prywatnem jest powodem rozczarowania,
                            ale wiesz Pejszns, pociesze cie, wszystko przemija, nawet najdluzsza zmija.

PS. Ja nie mowilem o krwi silezjusia, tylko o jak najbardziej rzeczywistych
                            cwiartkach silezjuszowego zewloku.
                            PS.2. Skoro, jak silezjusz w sposob niedozwolony bierzesz mycke za czesc swojego
                            ciala oraz okreslasz jej wielkosc na 25% jego wielkosci, to jaka tozsamosc ma
                            to, co miesci sie pod przeogromna ta mycka?
                            • patience Ja ci to uproszcze 22.09.07, 13:56
                              Nie musiesz sie zastanawiac nad przodkami i tylkami. Patrz sie na mnie, i
                              widzisz cale 100 proc. Przodek, tylek i mycka. I to, ze takich palantow olewam wink
                              • marouder Re: Ja ci to uproszcze 22.09.07, 14:02
                                Olewasz?
                                Toz prawie caly watek poswiecony mojej skromnej osobie..
                                I ten, jakos nie wierze w ten promille u ciebiesad
                                • patience Wbrew pozorom, to watek o Agorze 22.09.07, 14:11
                                  A raczej o czesci srodowiska KOR. Do czego doszlo. Ty chyba nie masz wyboru, na
                                  moj nos, Katarasinska tez, ale ogorki Dachsa tak. Co wybiora, to dostana zwrotnie.
                              • dachs O rany, Patience, bo sie ugotuje. 22.09.07, 14:10
                                patience napisała:
                                > Patrz sie na mnie, i
                                > widzisz cale 100 proc. Przodek, tylek i mycka.

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • patience Tylko niech ci ta wyobraznia sexualna sie 22.09.07, 14:15
                                  ... za bardzo nie rozwinie, bo bedziesz musial sie dzisiaj na panienki wybrac big_grin

Why not, zresztą ? big_grin
                      • dachs Re: E tam. To giwi ma specjalne zadanie cenzorski 22.09.07, 14:23
                        patience napisała:
                        > Bardzo wyborne to towarzystwo. Zreszta, Ty sam mi sie kojarzysz,
                        > jak Cie obserwuje od dlugiego czasu, tylko nie z moczarowcami, a
                        > moralistą Maleszką.
                        > Masz takie samo lekkie i pokrętne pióro jak on.smile

Rozumiem, ze wprowadzilas tu Maleszke, zeby mi sie w glowie nie przewrocilo. smile
                        Musze w koncu cos jego przeczytac. Widze, ze nie wypada nie znac Maleszki.
                    • marouder Pewnie idzie o watek o sileziusiu monachijskim 22.09.07, 13:13
                      ...ktorego zartobliwosci amnipulantka nie chciala odczytac.
                      W/w, ktory sam sie przyznal (pewnie sklamal), ze jest Zydem w jednej czwartej,
                      zapytywalem, ktora jego cwierc jest Zydem, zadnia, czy przednia oraz prawa, czy
                      lewa?
                      • patience Re: Pewnie idzie o watek o sileziusiu monachijski 22.09.07, 13:28
                        Taki z ciebie zartownis, ze nawet Agora cie wyciela. c.b.d.o.
                        • marouder Poniewaz silezjusz kabluje. Nawet na siebie.. 22.09.07, 13:34
                          ..potrafi zakablowac.
                          Zlakl sie odbioru swojego wyznania, a jak wiesz trzymal z co najwiekszym tut.
                          mahairem i poprosil mejlem o wycinke.
                        • dachs Re: Pewnie idzie o watek o sileziusiu monachijski 22.09.07, 13:36
                          patience napisała:

> Taki z ciebie zartownis, ze nawet Agora cie wyciela. c.b.d.o.

Sam piszesz, ze Agora je gupia. smile A co o durnocie jej cenzorow dotad napisalas
                          (slusznie zreszta) to na wolowej skorze sie nie zmiesci.
                          Jak to teraz sie na Agore jako autorytet powolywac?
                          smile
                          • patience Re: Pewnie idzie o watek o sileziusiu monachijski 22.09.07, 13:45
                            A kto powiedzial ze autorytet? Ja sie z tego smieje. Sojusz czesci KOR z
                            moczarowcami daje w efekcie taki skutek w ich propagandzie. Moge przytoczyc
                            nasteepny przyklad, jak to napisalismy z JD na Salonie24 post pochwalny o
                            marszalku Dornie, ktory prowadzil parlament na samorozwiazanie, i w komentarzach
                            jedynym antysemickim postem byl post damy podpisanej z imienia i nazwiska,
                            prowadzacej blog na rzecz Obozu Postempu, ze mamy "plemienna solidarnosc z
                            Dornem". Tego Agora nie skasuje, szczesliwie nie wlada juz rynkiem medialnym. To
                            jest wlasnie moczaryzm. Sadze ze ta dama, podobnie jak maruder, chcieli
                            zdeprecjonowac przeciwnikow politycznych dewnuncjujac ich jako Zydow, uzywajac
                            stereotypu "solidarnosci plemiennej". Sahendryn, Protokoly Medrcow Syjonu, te
                            rzeczy. Ale wspolczesna Polska to odrzucila. Kaczynscy rzeczywiscie kopneli
                            zubra w dupe. Nad moczarowcami nie ubolewam, ale jak sie patrze na bylych
                            KORowcow do czego doszli, to mi sie rtobi troche przykro. Niemniej to ich wybor,
                            wiec z ubolewaniem nie przesadzam. smile
                            • patience Link na FoM 22.09.07, 13:50
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=69359282&a=69414355
                              smile
                              • marouder Kablujemy? 22.09.07, 13:56
                                Czyzby miasto pozbawilo cie wladzy rodzicielskiej nad stadkiem kotow?
                        • marouder I zeby ci nie bylo za slodko... 22.09.07, 13:38
                          ...to ci powiem "MA-LEN-KA", bo wiem, ze nie lubisz!
                          • patience I nawzjem :) 22.09.07, 13:47
                            zeby ci bylo nie za slodko powiem, ze w Twoim towarzystwie ten jeden promil
                            staje sie 100 proc. krwi zydowskiej. Bo wiem ze tego nie lubisz.

smile)))))))))
                            • marouder Re: I nawzjem :) 22.09.07, 13:54
                              Wrecz przeciwnie Malenka, lubie..lubie mixy, sam jestem kundel po paru narodach.
                              Ale..ale musze uczciwie powiedziec, z sympatia i troska, ze ci odwala Malenkasad
                              • patience Tak? To przepros Silesiusa /nt 22.09.07, 14:00

• marouder A ty jestes silezjuś? 22.09.07, 14:07
                                  ..granice Kochana, czeba szanowac, te miedzy soba a innymi ludzmi.
                                  Co tez to sie stanelo, ze twoja jazn zaczela ekspandowac na w/w monachijskiego?
                                  • patience Oczywiscie nie. Co zrobisz, to tylko twoj problem 22.09.07, 14:26
                                    Jesli nie odczuwasz takiej potrzeby, to nie przeporaszaj. Podejrzewam ze
                                    silesjus traktuje takie denucjacja jak ja, czyli olewa. To tylko i wylacznie
                                    twoj problem.
                                    • marouder Silezjuś nie byl urazony. Nie prosil cie tez o.. 22.09.07, 14:34
                                      ...wsparcie, ani nie powolywal do reprezentowania go..slowem Pejszns brzydko
                                      bawisz sie myszka...i klawiatura.
                      • rycho7 urodzony przez blizniaczki? wielorasowe? 22.09.07, 14:13
                        marouder napisał:

> jest Zydem w jednej czwartej

Zydem jest sie po matce. Zydowka po matce Zydowce jest w calosci
                        Zydowka. Nawet jakby nie mial ojca to bylby w calosci Zydem.

Jak jego matka nie byla Zydowka to on moze co najwyzej byc
                        kosmopolita.

Moze mu cwierc napletka obrzezali? No i jada koszerny boczek.
                        • patience Ja jadam boczek niekoszerny 22.09.07, 14:20
                          oraz golonke. Ale za kazdym razem po golonce cierpie na watrobe, dlatego czasem
                          myslke, ze koszerne jedzenie wymyslili ludzie chorzy na watrobe.

wink))
                          • rycho7 Ja jadam boczek z gesiny 22.09.07, 14:36
                            patience napisała:

> oraz golonke.

No to po co Ci te 100% krwi zydowskiej? To z krwioobiegu mycki?

Jak nie przestrzegasz 666 ograniczen judaizmu to 500% krwi Ci nie
                            pomoze.
                            • patience To jestes madrzejszy. 22.09.07, 18:44
                              Nie potrafie sie odzwyczaic od obzerania niezdrowymi rzeczami. Nie tylko boczek
                              wieprzowy, Takze kilogram sliwek na raz nie robi dobrze. Co ni ma zadnego wplywu
                              na krew, to tylko dietetyczna beznadzieja w moim wykonaniu.
                              • rycho7 Dwa przeciwne bieguny 23.09.07, 19:43
                                patience napisała:

> Takze kilogram sliwek na raz nie robi dobrze.

Jak mi rzekoma kobieta tak pisze to czuje sie bezradny. Ja nie mam
                                problemow z zaparciami.

> Co ni ma zadnego wplywu na krew

Kobiecy punkt widzenia. Chronia Cie hormony. Do czasu.
                          • marouder Antysemitko jedna!! 22.09.07, 14:36
                            ..przeciwko tradycyjnemu ujeciu boskiego pochodzenia kaszrutu wystepujesz?

patience napisała:

> oraz golonke. Ale za kazdym razem po golonce cierpie na watrobe, dlatego czasem
                            > myslke, ze koszerne jedzenie wymyslili ludzie chorzy na watrobe.
                            >
                            >
                            > wink))
                            >
        • canaris.jr Re: Przynajmniej uczciwie. 21.09.07, 17:37
          Życie w demokracji nie jest oczywistością.
          Panujący nigdy nie przyznawali demokrację dobrowolnie...
          Historia demokracji sięga od nastania Aten poprzez jest wskrzeszenie
          w Anglii , Francji i USA w czasach nowożytnych do dzisiaj i
          towarzyszyły jej walki o polityczny udział .
          Aktualnie na świecie jest 120 demokracji ...
          Churchill rzekł kiedyś „ demokracja jest jedną z najgorszych form
          państwowych....” ..
          w polsce demokracja jest pustym słowem , slogan maglowany dla
          maluczkich ...
          co te twinsy-kaczorki , boruski , rokitniki , kuchty , edgary ,
          donaldy , millerki , itd,. wiedzą o demokracji ?!
          gowno wiedzą , bo by ją znać trzeba mieć pochodzenie i to od pokoleń
          szlachetne ...
          hi,hi, burakom zachciało się demokracji ... wolne żarty ...łopata nr
          12 i szuflować wugiel do piwnicy ... tempo , tempo ...
          --
    • hiperrealizm jedyny możliwy powód to 21.09.07, 18:09
      spam.
      Bardzo możliwe że ten wątek nie pierwszy raz pojawia się na forum.
    • qwardian Re: Dlaczego waszym zdaniem ten watek trafił na O 21.09.07, 18:36
      Zabawne jest to, że Platforma w swoich reklamach nie zaproponowała ani jednej
      propozycji swojego programu. W reklamach Platformy wszechobecny jest... Ojciec
      Rydzyk. Uwaga, zaczęła się kampania wyborcza w Warszawie. Gronkiewicz Waltz,
      utracony miliard z UE na oczyszczalnię ścieków w stolicy i chaos na niespotykaną
      skalę w ruchu ulicznym w ostatnim czasie. Zastanawiam się, kto będzie następnym
      liderem PO wyborach :0)
      • dachs Re: Dlaczego waszym zdaniem ten watek trafił na O 21.09.07, 19:02
        qwardian napisał:
        > ... i chaos na niespotykaną skalę w ruchu ulicznym w ostatnim
        > czasie. Zastanawiam się, kto będzie następnym
        > liderem PO wyborach :0)

Może będąc daleko nie wiesz, że jedyną inwestycją poprzedniego prezydenta było -
        wspaniałe i niewątpliwie potrzebne - Muzeum Powstania.
        Kiedys te ulice trzeba wyremontować.
        No i pobudować mosty, których kacza administracja unikała jak ognia.
        Ale Stadion Narodowy to się maaaaaarzył. Bo na moście sie konwentyklu ku czci
        nie da zorganizować, a stadion dla wodza - jak znalazł.
        • qwardian Re: Dlaczego waszym zdaniem ten watek trafił na O 21.09.07, 19:42
          Stadiony??? Jest ustawa sejmowa o Euro 2012 i decyzja o tym gdzie stadionu nie
          będzie się budować. Dodajmy do tego Gronkiewicz Waltz i brak zgody PO na
          koalicję ze zwycięskim ugrupowaniem PiS. Oraz Ojciec Rydzyk na spotach
          wyborczych Platformy. Oraz wypowiedź pewnego dziennikarza. Tylko jednej jedynej
          władzy udało się w przeciągu tak krótkiego okresu czasu wybudować od podstaw
          stadiony i zorganizować imprezę o podobnej randze a raczej ją przewyższającą bo
          były to igrzyska.
          Tak, były to igrzyska w Berlinie.
          • dachs Jeszcze przed Euro 2012 22.09.07, 10:07
            prezydentusiowi Warszawy marzyl sie stadion narodowy. Wydal nawet bogaty folder
            wyborczy ze stadionem jako glownym tematem.
            Tymczasem mosty nadal pekaly w szwach, a ulice murszaly.
            Na PiSowskie osiagniecia w stolicy moga sie nabrac mieszkancy calej Polski, ale
            warszawiacy na pewno nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka