Dodaj do ulubionych

kroll Mieszko Anlafabetym byl

29.07.03, 21:11
Tak pszywieslismi Cywilizacie do Tych Slowanskich Dzikusow, ich Krol Mieszko
nie umnial Monety Pragowac, to napisalismi po Hebrajsku, po 1000 Lat pobytu
zprzydlo nam ,to emigrowalismi do IZRAELA tam w Ostatni 150 Lat Budowalismi
Ojczyzne po Polacy nie dali nam nic w Polsce robic szczegolnie ten ciemny
Kosciol Szlachczycy nie placili podatki tylko zydy i nam to zprzydlo lepij dla
swojej kieszeni pracowac.
Takie balwani ze Klasztor Jasno Gorski jest Praca Zydowskich Juwelierow.
Obserwuj wątek
    • miriamfirst_ Re: kroll Mieszko Anlafabetym byl 29.07.03, 21:13
      Co to znowu za wyjatkowy kretyn pojawił się na forum?!
      • bredzio54 Re: kroll Mieszko Anlafabetym byl 29.07.03, 21:22
        miriamfirst_ napisała:

> Co to znowu za wyjatkowy kretyn pojawił się na forum?!

Mysle ze twoja Krew jakis Arab z opalana Skora cie popsul, opwiadal ci o swoje
        Bogatswo Rope czarna bez konca, narobil ci 6ciora i zmusal cie do jego wiary,tem
        czasowe zaczol z Twoja Siostra tez narabiac sie !
        Jak bys wybrala judaizm rozumie Jezus z Nazaretu swieta Ziemia, jezusa synagoga
        (nie kosciol w Kfarnaum)
        Ale Arabstwo gdzie Kobieta jest Towar z 1100 Dinarow bez praw, twoj Maz wolno mu
        dodatkowo 3 Zyn legalnie wsosc !
        Wcale nie rozumie twoja Logike ?
      • bredzio54 Re: kroll Mieszko Anlafabetym byl 29.07.03, 21:30
        miriamfirst_ napisała:

> Co to znowu za wyjatkowy kretyn pojawił się na forum?!

Polskie Goje gnoje
        Nie mozecie mnie zaobrazic ze Zydem jestem, jestem taki Dumny
        Izraelczyk,mieszkam w spanialem Kraju nie w kiepskim Bloku na szarej ulicy
        gdzes uwas na waszej laski w Polsce.Mam poludniowe Owocy Moze i slonce i jestem
        umnie w Domu w Kraju co nam Bog 3700 Lat temu dal.Najszeczesie ze nie jestem
        smierdzoncy Goj jak wy Tfu cholerot
        Amen Israel
        • ignorant11 A rozumiem to szmonces Witamy! śmiejemy się../nt 29.07.03, 21:38
          • bredzio54 Re: A rozumiem to szmonces Witamy! śmiejemy się.. 29.07.03, 21:47
            Ja jestem Izraelski Patriota co Kocha moja Ojczyzne niestety wiekszosc Swita sa
            Antysemici, groza mojej Ojczyzna i nie stety czeba tych elemntow zlikwidowac
            bo niemam chec Mieszkac w Auschwitz ! Compri Polaczku!
            Te Panowie Antysemici poniewierja mojej Wiary i Narodu, mnie tak czwiczyli
            ze Goj Gnoj musi w Morde dostac aby Nas Respektowal !
            Ja juz to cudownie Praktykuie od Podstawowej Szkoly w Wroclawiu
            bylem tam Wysoki atraktywny Chlopak i Dzieczynki kochali moje oczy a Goje Gnoje
            byli zazdrosni, raz nawet poslalem jakiegos Chlopca do Szpitale bo zucal na
            mnie cegly, a ja zaczelem w Polsce z Ceglami i w Izraelu zucam Granaty.
            Masz sie zdecydowac na jakiej strony jestes !!!
            • bredzio54 Re: A rozumiem to szmonces Witamy! śmiejemy się.. 29.07.03, 22:49
              bredzio54 napisał:

> Ja jestem Izraelski Patriota co Kocha moja Ojczyzne niestety wiekszosc Swita sa
              > Antysemici, groza mojej Ojczyzna i nie stety czeba tych elemntow zlikwidowac
              > bo niemam chec Mieszkac w Auschwitz ! Compri Polaczku!
              > Te Panowie Antysemici poniewierja mojej Wiary i Narodu, mnie tak czwiczyli
              > ze Goj Gnoj musi w Morde dostac aby Nas Respektowal !
              > Ja juz to cudownie Praktykuie od Podstawowej Szkoly w Wroclawiu
              > bylem tam Wysoki atraktywny Chlopak i Dzieczynki kochali moje oczy a Goje Gnoje
              > byli zazdrosni, raz nawet poslalem jakiegos Chlopca do Szpitale bo zucal na
              > mnie cegly, a ja zaczelem w Polsce z Ceglami i w Izraelu zucam Granaty.
              > Masz sie zdecydowac na jakiej strony jestes !!!

Nie wątpię ze Papież jest antysemita umil czytać po hebrajsku, jest pierzy
              Papież co podał nam rękę czekaliśmy 2000 lat i wygraliśmy ta wojnę.
              Szalom pozdrawiam
              Bredzio Olbzym z Polski

• Gość: Kaganiok A o zapisie wezelkowym slyszal IP: *.nsw.bigpond.net.au 30.07.03, 12:07
      Juz Proto-Slowianie zapisywali przy pomocy wezelkow, a wiec analfabetami nie
      byli.
      • bredzio54 mam was alfynabeci w Nosie ! 30.07.03, 13:37
        Gość portalu: Kaganiok napisał(a):

> Juz Proto-Slowianie zapisywali przy pomocy wezelkow, a wiec analfabetami nie
        > byli.
        Jeden Polski Izraelczyk Dawid Ben Gurion z Plocka powiedzal
        Jest waznie co my Zydi robymi nie co Goja mowiam !
        Gen Szaron wielki dowdza, premier i czlowiek mnie na kaprala awnsowal
        i mam was Antysemici w Nosie !
    • Gość: LeRoy Re: kroll Mieszko Anlafabetym byl IP: *.acn.pl 30.07.03, 16:47
      bredzio54 napisał:

> Tak pszywieslismi Cywilizacie do Tych Slowanskich Dzikusow, ich Krol Mieszko
      > nie umnial Monety Pragowac, to napisalismi po Hebrajsku, po 1000 Lat pobytu
      > zprzydlo nam ,to emigrowalismi do IZRAELA tam w Ostatni 150 Lat Budowalismi
      > Ojczyzne po Polacy nie dali nam nic w Polsce robic szczegolnie ten ciemny
      > Kosciol Szlachczycy nie placili podatki tylko zydy i nam to zprzydlo lepij dla
      > swojej kieszeni pracowac.
      > Takie balwani ze Klasztor Jasno Gorski jest Praca Zydowskich Juwelierow.

Leroy was here !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka