kiko44 21.11.07, 20:41 Nienajmłodszy, dement i dewiant w roli maskotki PO. Czy to nie dziwna decyzja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atolski21 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 20:48 Nienajmlodszy i dement to sie zgode. Ale czy dewiant? Nic nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 21:01 wszystkich wkoło nazywa dewiantmi, matołami, więc myślę, że coś jest na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 21:05 kikoo sieroto rozumiesz znaczenie słów,których używasz? chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 21:11 rzepicho, zajmij się lepiej własnym, malutkim muniem - kociaczku)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 21:25 to miło z twojej stony,że mówisz do mnie kociaczku. rzepicha też ładnie.))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Rzepicho??? 21.11.07, 21:40 Kikoś , przyznaj się sama byś chciała być protoplastką takiej dynastii Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 22.11.07, 13:52 to są dla ciebie trudne słowa??? no, no -zatrzymałaś się na podstawówce??? Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 21.11.07, 21:55 PO liczy na to, że ktoś go jeszcze w Izraelu i Niemczech pamięta. Nie zauważyli zmiany pokoleniowej... Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszewski??? 21.11.07, 22:02 Nowy rząd jeszcze na dobre nie zaczął, a już robi wrażenie niemrawego i co gorsza - mało kompetentnego. Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 Dlaczego Bartoszwski??? Bo nieszkodliwy dziadzio. 21.11.07, 22:18 Nie sadze zeby Fotyga dokonala jakichs szkod w MSZ czy w wizerunku Rzeczypospolitej. To czym sie narazila , to ze starala sie sie odpilowac ze stolkow w MSZ niektore klanowe du*py ktore przyrosly do tych samych stolkow w sluzbie dyplomatycznej od 1947 roku. Dziadek byll dyplomata za Bieruta , Tatus za Jaruzelskiego, a synek za Mazowieckiego i Tuska. Dlatego odsadzono Fotyge od czci i wiary. Nawet jakby wysadzic dynamitem budynek MSZ to etniczno-klanowe du*py od stolkow sie nie odkleja Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Re: Urban Jerzy mówił podobnie o JPII jakiś czas 21.11.07, 22:42 kiko44 napisała: > Nienajmłodszy, dement i dewiant w roli maskotki PO. > Czy to nie dziwna decyzja? temu. Ja od dawna już podejrzewam, że Kikoo to Jerzy Urban uzywający kamuflażu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Urban Jerzy mówił podobnie o JPII jakiś czas 21.11.07, 23:08 Ooo, co za komplement. Albowiem niesamowita inteligencja, poczucie humoru, dystans do samego siebie to cenne cechy! Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Urban Jerzy mówił podobnie o JPII jakiś czas 21.11.07, 23:18 co oczywiście nie oznacza, że Urban właściwie te dary losu wykorzystuje. To co napisał o papieżu było niesmaczną prowokacją. Tylko nie wiem co z tym wszystkim ma wspólnego bohater tego wątku. Kwestia wieku? Agresja Bartoszewskiego winna spotkać się z należytym odporem! Ps. Jan Olszewski bynajmniej przez platfusów nie jest oszczędzany a na szyderstwa sobie przecież nie zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Urban Jerzy mówił podobnie o JPII jakiś czas 21.11.07, 23:35 Olszewski sobie nie zasłużył a Bartoszewski tak ot pokrętna logika kikuni. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Urban Jerzy mówił podobnie o JPII jakiś czas 21.11.07, 23:39 dokładnie tak, rzepicho! dokładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
piq ciotuniu kikuniu,... 21.11.07, 23:21 ...ty też jesteś nienamłodsza, twoja demencja powinna być w Sevres jako wzorzec, a dewiantką jesteś bidulu na 100%, co widać w twoich postach (smarowanie się własnymi odchodami ma nawet jakąś fachową nazwę). Masz wszystkie dane, by zostać maskotką Jarosława Kaczyńskiego. I co? I nic. Nawet on cię nie chce. Zazdrość żre, co? Odpowiedz Link Zgłoś
piq Ciotuniu, a cóż ja takiego chamskiego napisałem? 21.11.07, 23:35 W każdym razie nic bardziej chamskiego od twojego wynurzenia na temat Bartoszewskiego. Właściwie nawet to samo, kikuciu. A czy potrafisz sformułować jakieś zdanie złożone? Zawsze mnie to ciekawiło. Ale może nie wiesz, co to zdanie złożone? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Ciotuniu, a cóż ja takiego chamskiego napisał 21.11.07, 23:38 patrz wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
piq a więc nie potrafisz napisać zdania złożonego,... 22.11.07, 17:45 ...czego się spodziewałem, albowiem w zwierciadle wypowiedzi zwykle przegląda się rozum. A wyżej napisałem jeno prawdę, całą prawdę i tylko prawdę, czego dowodzisz bezustannie. Z wyrazami podziwu dla matki Natury, iże wymyśliła kuriozum intelektualne kikoo, nieskończenie proste w swojej absolutnej prostości (nie mylić z prostotą) nie posiadające na dodatek żadnych punktów stycznych z rzeczywistością, poza wcześniejszą emeryturą wujaszek piq Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: a więc nie potrafisz napisać zdania złożonego 22.11.07, 17:58 Piq'u, coś się tak przyczepił? Wyrażnie jesteś w jakimś poważnym stresie, z powodu którego popadłeś we frustację, skąd już tylko krok do agresji. No i mamy ją tu właśnie w całej okazałości. Nawet kłocić mi się z tobą nie bardzo chce... Cóż ci mogę poradzić? Może spróbuj poszukać jakiejś satysfakcjnonującej rzeczy w swojej okolicy i zajmij się nią. W ostateczności zaangażuj się np. w zbiórkę surowców wtórnych - zbieraj, segreguj, odstawiaj. Pożyteczne to i grosz ci jakiś przyniesie. Strzelisz sobie potem piwko i ujrzysz świat w bardziej różowych kolorach. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 PRAWDA chadza samotnie. 22.11.07, 18:33 Tak, to specyfika forow z chlewu GW. Te watachy kundli politycznie poprawnych szczekacych te swoje mantry politycznej poprawnosci: pro-pedalstwo, filosemityzm , pro-PO , proBartoszewski, anty- religijnosc, antyklerykalizm, anty-Radio Maryja. Watachy kundli foumowych maja swietny psi wech i zawsze wywachaja co poprawne politycznie. Kundle ateistyczne sa najsczesliwsze jak moga szczekac w ZGODNYM ujadaniu. Bo kazdy kto ma wlasne "niepoprawne " zdanie i "votum separatum" wzbudza u kundli amok wscieklosci i wscieklej piany toczoonej z pyska. Kundle ateistyczne, pamietajcie, ze PRAWDA (a zwlaszcza trudna) chodzi samotnie . Tylko Klamstwo ma zawsze postac szczekajacej watachy. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: PRAWDA chadza samotnie. 22.11.07, 19:10 Racja!!! Kiedyś napisałam już coś takiego: <Chęć przynależności do pewnej grupy ma siłę huraganu. Instynkt stadny, jak twierdzą psycholodzy, z natury neguje madrość, pogardza rozumem i doświadczeniem. Gromadę ludzką pchaną przez tajemniczy popęd(instynkt) charakteryzuje furia, szyderstwo lub pieśń rewolucyjna, w zależności od danej sytuacji. Taką hordę plemienną tworzą niektórzy tu forumowicze, niestety. Dla rozwoju społecznego (czyt. forumowego) konieczna jest sytuacja, która spowoduje emancypację człowieka z gromady ludzkiej (tłumu, warstwy, bandy, np. forumowej). Gromada ludzka potrafi szarżować z "pianą na ustach i z krwawym płomieniem w oku". Instynkt stadny jest pełen pychy, pogardy i wściekłości.> Pozdrawiam! k. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: PRAWDA chadza samotnie. 22.11.07, 20:21 kiko44 napisała: > Gromada ludzka potrafi szarżować z "pianą na ustach i z krwawym płomieniem w oku". krzycząc gromko : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=72335525&a=72364575 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 21.11.07, 23:44 Dlatego tępa szantrapo że cos zrobił dla tego kraju i jeszcze coś może zrobić. W przeciwieństwie do ciebie, larwo pisiasta. Bartoszewski Władysław, pseudonim Ludwik (ur. 1922) historyk, publicysta, polityk. 1940–1941 więzień obozu koncentracyjnego w Oświęcimiu, żołnierz Armii Krajowej i od 1942 pracownik Biura Informacji i Propagandy (BIP) oraz Delegatury Rządu, w której wraz z W. Bieńkowskim prowadził referat żydowski. Współzałożyciel Rady Pomocy Żydom “Żegota”. 1942–1944 redaktor miesięcznika "Prawda Młodych", uczestnik powstania warszawskiego 1944. 1944–1945 sekretarz redakcji "Biuletynu Informacyjnego". Członek “Nie”,a następnie Delegatury Sił Zbrojnych na Kraj. Od 1946 w PSL, współredaktor "Gazety Ludowej", dwukrotnie więziony (1946–1948 i 1949–1954), od 1982 w redakcji "Tygodnika Powszechnego". Wykładowca KUL i uniwersytetu latającego oraz uniwersytetów niemieckich w Monachium, Augsburgu i Eichstätt. Wielokrotnie występował przeciwko bezprawnym działaniom władz m.in. podpisując listy protestacyjne intelektualistów do rządu i sejmu PRL. 1990–1995 ambasador w Austrii, 1995–2001 minister spraw zagranicznych. W 2001 odznaczony Wielkim Krzyżem Orderu Zasługi RFN, za pracę na rzecz pojednania między Niemcami, Polakami i Żydami. Badacz dziejów wojny i okupacji, autor ponad 800 artykułów i książek m.in.: Warszawski pierścień śmierci 1939–1944 (1967), 1859 dni Warszawy (1974), Polskie Państwo Podziemne (1979), Na drodze do Niepodległości (1987). portalwiedzy.onet.pl/34084,,,,bartoszewski_wladyslaw,haslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 22.11.07, 00:11 z doświadczenia wiem,że z kikusią nie da się rozmawiać merytorycznie za pomocą argumentów. jej ulubioną zabawą jest rzucenie na forum bezsensownego wątku jak choćby ten i dziecinne przekomarzanie się z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 22.11.07, 00:26 ariadna-enta napisała: > z doświadczenia wiem,że z kikusią nie da się rozmawiać merytorycznie > za pomocą argumentów. > jej ulubioną zabawą jest rzucenie na forum bezsensownego wątku jak > choćby ten i dziecinne przekomarzanie się z innymi. W tym wypadku przekroczyła granicę używając tych ordynarnych i niesprawiedliwych epitetów. Bartoszewski pomimo swego wieku jest bystrym i naładowanym energią człowiekiem. Może to podświadoma zazdrość ? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 22.11.07, 00:47 w tym wypadku?? każdy jej wątek o Władysławie Bartoszewskim to stek wyzwisk pod jego adresem i za każdym razem przekracza tę granicę. dlatego nigdy z nią wdaję się z nią w żadne dyskusje jedynie wbijam jej szpile. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 22.11.07, 13:16 sama sobie wbij szpilę w mózg, może co pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
v_2 Re: Dlaczego Bartoszewski ??? 22.11.07, 08:25 Czyli za zasługi mu sie stołek należy? Za wspózorganizowanie z Geremkiem i innymi ex ministrami "pełzającego zamachu stanu" o kórym raz jeden napisała GW? Faktycznie wielkie to zasługi.... Tusku umie się odwdzięczać, posadzą profesora gdzies w Gabinecie pod schodami z telefonem przez centrale i niech sobie tam marudzim, żyjąc w poczuciu misji. Inna sprawa, że to majstersztyk Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Bez nadziei na kikucią refleksję, 21.11.07, 23:53 z przekonaniem zaś o pisuarowym refluksie tych, którzy plwają na wszystko to, co prawdziwe. Władysław Bartoszewski kończy dziś 85 lat. Profesor, społecznik, autorytet moralny, były minister spraw zagranicznych. Ma tak barwny życiorys, że można by nim obdzielić kilka osób. Przeżył Oświęcim, powstanie warszawskie, a po wojnie więzienie stalinowskie. Do dziś - mimo wieku - aktywnie uczestniczy w życiu publicznym. Dziennik.pl publikuje z tej okazji zapis obozowych wspomnień, którymi Bartoszewski podzielił się niegdyś na łamach "Faktu". Lektura tych wspomnień nasuwa pytanie: jak to możliwe, że człowiek, który przeżył takie piekło, miał później siłę, by walczyć w powstaniu warszawskim i działać w konspiracji antykomunistycznej? Jak nosząc w sercu takie doświadczenia, można aktywnie działać w życiu publicznym, pisać, wykładać i być przy tym pogodnym człowiekiem? Warto pochylić się nad lekturą tych wspomnień z jeszcze jednego powodu. Wspomnienia Bartoszewskiego to bowiem kolejne przerażające świadectwo hitlerowskiej zbrodni. Profesor szczegółowo relacjonuje ludobójstwo i nieludzkie traktowanie więźniów w obozie koncentracyjnym w Oświęcimiu. Oto ta relacja: www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32333 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Bez nadziei na waszą refleksję, 22.11.07, 00:35 www.tvn24.pl/0,1523038,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Bez nadziei na waszą refleksję, 22.11.07, 00:43 www.pardon.pl/artykul/2634/_/39#komentarz_356487 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Bez nadziei na waszą refleksję, 22.11.07, 00:51 spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Nowomowa Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Kicia chyba już się wstydzi 22.11.07, 01:13 tego, co napisała i podwija ogon i łasi się, mrucząc. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Kicia chyba już się wstydzi 22.11.07, 08:16 wstydzi????????? Ile można wam w kółko pisać o tym samym???????? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________________________No to popatrzmy bez emocji 22.11.07, 09:11 Ja mam 85 lat. Ja chcę umrzeć w kraju wolnym i stabilnym. Kategorycznie wypraszam sobie lżenie Polski przez niekompetentnych członków rządu, działaczy partyjnych, przez niekompetentnych "dyplomatołków". Kategorycznie sobie wypraszam! Polska potrzebuje rządu, który będzie szanował ludzi. - Polska potrzebuje rządu, a nie nierządu. Nie możemy wierzyć frustratom i dewiantom politycznym, którzy swoje kompleksy odreagowują na narodzie. Sam nie wiem, jak traktowałbym na miejscu cudzoziemców ludzi, którzy się samobiczują i plują na 17 lat suwerennej Polski, którzy opowiadają, że większość dotychczasowych szefów dyplomacji ich państwa to obcy agenci. #################################################: Zacznę od końca. Wczoraj Jakucki ani napastliwy dziennikarz wróg lustracji, nie zaprzeczyli, że WIĘKSZOŚĆ szefów dyplomacji była agentami - choc to było jedną z głównych tez Macierewicza. Swoje frustracje odreagowywali dziennikarze i politycy OKRĄGŁE DWA LATA a przedtem 17 lat nie PiS, nie PC, nie Macierewicz ani Olszewski tylko MANIACY WALKI Z LUSTRACJĄ! Co może nieprawda? Spójrzcie w Archiwa! PiS-owski rząd był PIERWSZYM, który szanował zwykłych ludzi nie tylko biznesmenów i złodziei udających biznesmenów! Faktem jest, ze nazwał wyksztłciuchami wykształciuchów, nieznających znaczenia tego słowa a nie wykształconych i myślących samodzielnie! Co do niestabilności to polecam taką stabilność poglądów, ocen i ich zgodności z prawdą przez całe 18 LAT po 1989 - jaką to diagnozę postawił obóz patriotyczny wywodzący sie z Solidarności - nie mylic tych ze zdjęciem z Wałęsą, wg list Kiszczaka. I kto tu matołkim? awet Wasz Adam Szostkiewicz w ostatniej "Polityce", napisał o Murdochu, przypomniał też losy "The Times": „Co [Murdoch] zrobił z „Timesa”, kiedyś symbolu prasy najwyższej jakości, a dziś handlującego jak bulwarówki zbrodnią, seksem, skandalami i sportem? Wykupi on polskojęzyczne gazety lokalne i inne media i będzie bezkarnie jak w FOX szydził z Polaków - ku waszej uciesze - juz to robicie wraz z Bartoszewski, którego obcy za to nagrodzili jak niegdyś Karskiego choc w młodości sie zasłużył.... Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _____________________Frajerstwo 22.11.07, 09:49 Po pierwsze, ma Pan prawo czuć się oszukany przez tych, którzy Pana zapewniali, że Wielka Zmiana tworzy pusty obszar, swego rodzaju ziemię obiecaną, a przypadnie ona Panu. Wszedł Pan na nią i okazało się, że jest ona już wygrodzona, poprzedzielana niewidzialnymi barierami. Pracował Pan ciężko, chciał zostać adwokatem lub notariuszem i odbił się Pan od korporacyjnej bariery. Pracował Pan ciężko, założył małe przedsiębiorstwo, z wysiłkiem przekształcił je w średnie i chciał wypłynąć na wody wielkiego biznesu i odbił się od bariery układu. Pracował Pan ciężko przygotowywał się do realizacji dużego zamówienia publicznego i sprzątnął je Panu sprzed nosa konkurent posuwając walizkę z pieniędzmi pod stołem. Inni wcześniej rozpoznali to wielkie oszustwo. Pan żywił się złudzeniami tak długo, że teraz przepełnia Pana gorycz. Nie lubi Pan mojej partii, ale wie Pan, że to my ujawniliśmy niewidzialne dotąd bariery i to my je obalamy. Nie obiecujemy Panu, że oddamy Panu ten obszar w niepodzielne władanie, bo tego nie obiecujemy nikomu, ale nasze wiarygodne jest zobowiązanie, że w ramach prawa i sprawiedliwości każdy będzie miał tu równe szanse. Dotąd oferowano Panu złudzenia. My proponujemy twardą, ale realną umowę. Po drugie, zwracam się o Pański głos, bo sądzę, że zawsze woli Pan być po stronie silniejszych batalionów, a silniejsze bataliony ma moja partia. Tu nie chodzi tylko o przewidywane zwycięstwo w wyborach, choć dla Pana i dla mnie nie jest to bez znaczenia, ale przede wszystkim o głębokie przeświadczenie, iż w przeszłość odchodzi III Rzeczpospolita, jej społeczny kształt i szczególna rola jaką odgrywały jej elity, dla których Pan wraz z ogółem Wykształciuchów był swego rodzaju mięsem armatnim. Nawet jeśli po wyborach dojdzie do zawiązania koalicji strachu przez panów Kwaśniewskiego, Tuska i Pawlaka, to jest jasne, że kształt przyszłości będziemy nadawać my. A odnoszę wrażenie, że po prostu lubi Pan być z tymi, którzy kształtują przyszłość. Po trzecie, zwracam się o Pański głos, bo czci Pan sukces, a dzisiaj w życiu politycznym sukces to my. Wiem, że do 2005 roku, a zwłaszcza w latach dziewięćdziesiątych miał nas Pan w głębokiej pogardzie. Ot, grupka oszołomów, żałosnych maniaków bełkocących coś o zasadach, korupcji, antykomunizmie, prawie i sprawiedliwości. Ale ku Pańskiemu zaskoczeniu sytuacja zmieniła się diametralnie. Dziś nasi przeciwnicy użalają się, labiedzą i kraj ponad 6-procentowego wzrostu gospodarczego przedstawiają jako dotknięty załamaniem gospodarczym. Czyż nie są groteskowi? Akt wyborczy określa świadomość i samoświadomość głosującego. Niech Pan powie szczerze: Pan człowiek nastawiony na sukces. Jaki Pan czuje polityczny i moralny związek z formacjami żalących się na los frustratów? Czy chce Pan przez najbliższe cztery lata żyć ze świadomością, że wspierał Pan przegrywających z powodu własnej nieudolności? To Dorn a reaz ja #: Moi Drodzy Frajerzy...nie czujecie podskórnie, ze Dorn ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kicia chyba już się wstydzi 22.11.07, 13:35 jasne kikutek nie znasz czegoś jak wstyd. szkoda się z tobą cackać i tłumaczyć coklowiek jedyne co umiesz napisać to "fiki miki zjeżdżaj dziadku z polityki" faktycznie twoja inteligencja powala.(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Kicia chyba już się wstydzi 22.11.07, 13:59 ariadna-enta napisała: > jasne kikutek nie znasz czegoś jak wstyd. > szkoda się z tobą cackać i tłumaczyć coklowiek > jedyne co umiesz napisać > to "fiki miki zjeżdżaj dziadku z polityki" > > faktycznie twoja inteligencja powala.(((( ********************************* nawet nie przeczytałaś tego, co napisał szach0!!! Te twoje niby szpile są bardzo na jedno kopyto, ale jak się ma taki mały rozumek garkotłuka, to czego można się spodziewać?? Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 [...] 22.11.07, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dlaczego Bartoszwski??? 22.11.07, 11:22 Zapomniałaś dodać jeszcze, że to żyd, mason i pedofil. > Czy to nie dziwna decyzja? Nie. Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 Dziekujemy Panie Bartoszewski i Panie Walesa. 22.11.07, 12:15 Ludzi o co wy sie klocicie? Myslcie pragmatycznie. Bez wzgledu na opcje polityczna , ktora wyznajecie i Bartoszewski i Walesa daja sie wykorzystac jako dobry public relations material. W USA i Jimmy Carter i Clinton wykonywuja podobna publiczna robote. Dziekujemy panie Bartoszewski i panie Walesa za bezinteresowna prace dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Dziekujemy Panie Bartoszewski i Panie Walesa. 22.11.07, 12:19 Co do Wałęsy - pełna zgoda. Jego umiejętności ( jeśli w ogóle jakieś posiada) nikomu do niczego nie są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
atolski21 Podziekowania -Panie Bartoszewski i Panie Walesa. 22.11.07, 12:28 Moja intencja bylo normalne podziekowanie za bezinteresowna prace ,ktora pan Bartoszewski i Walesa chca dla Polski wykonywac Wiec dlaczego przekrecasz moje intencje Ewa? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego Bartoszwski??? 22.11.07, 13:13 ewa8a napisała: > Zapomniałaś dodać jeszcze, że to żyd, mason i pedofil. Pijak i złodziej. > > Czy to nie dziwna decyzja? > > Nie. Nareszcie właściwy człowiek na właściwym miejscu. Który będzie miał wiele sprzątania po Fotydze. S. Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Dlaczego Bartoszewski??? 22.11.07, 13:20 fiki-miki zjeżdzaj dziadku z polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Dlaczego Bartoszewski??? 23.11.07, 00:32 kiko44 napisała: > fiki-miki > zjeżdzaj dziadku z polityki! To się mówi: Spieprzaj dziadu. Pewnie wiesz, czyje to słowa ? Enteligenta z Rzoliboża, któren słuf chymnu nie umi. (To było po wolsku). S. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Fakt, zidiociało mu się "trochę" na starość 22.11.07, 19:06 Ale to i tak pikuś przy takim Wałęsie (chociaż tutaj to trudno powiedzieć żebyśmy mieli kiedykolwiek do czynienia z intelektem). PS. A propo Bartoszewskiego: www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=180 Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Fakt, zidiociało mu się "trochę" na starość 22.11.07, 19:33 Świetny tekst Michalkiewicza! ) Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _____________cyrk 22.11.07, 21:00 Dla Polonii na Szefa Komisji Sejmowej ds Polonii Borowski bratanek Bermana w miejsce obiecane PiS jako 1 z 8 komisji toz to policzek dla skazywanych na smierć strzałem w tył głowy bez obrońcy i kazamaty pamiętaja Wolińską I Stefana Michnika oraz ich szefa kuriozalne stanowisko ds diaspory bez ambasady za to z kontem i wielkimi mega-koncernami do opluwania i oczerniania przyjecie medalu ku czci Gustawa Stresemanna, niemieckiego szowinisty, było tez policzkiem wobec Polski proof-sorry'a psującego piękną kartę zyciorysu Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: _____________cyrk 23.11.07, 00:36 szach0 napisał: > Dla Polonii na Szefa Komisji Sejmowej ds Polonii > > Borowski bratanek Bermana w miejsce obiecane PiS jako 1 z 8 komisji Dla PiS, czy dla opozycji ? > toz to policzek dla skazywanych na smierć strzałem w tył głowy > bez obrońcy i kazamaty A Kaczyński to wnuk Hitlera. Jarosław, bo Lech to wnuk Stalina. > pamiętaja Wolińską I Stefana Michnika oraz ich szefa A dlaczegoż to PiS nie chciał Wolińskiej sądzić ? Przez dwa lata nie zdołał Europejskiego Nakazu Aresztowania wystawić. Tak mało mu na jej sprowadzeniu zależało ? A może zależało na NIE osądzeniu ? Aby swoich funkcjonariuszy jej przykładem nie zniechęcać w łamaniu prawa ? S. Odpowiedz Link Zgłoś