Gość: Mosze IP: *.dsl.bezeqint.net 09.08.03, 13:42 Zobaczymy na ile sa zdolni Forumowicze... www.2h.com/iq-tests.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mosze Jeszcze na upaly ...?? IP: *.dsl.bezeqint.net 09.08.03, 13:58 Lubie kiedy kobieta... Lubie kiedy kobieta omdlewa w objeciu kiedy w lubieznym zwisa przez ramie przegieciu gdy jej czy zachodza mgla, twarz cala blednie i wargi sie wilgotnie rozchyla bezwiednie. Lubie, kiedy ja rozkosz i zadza oniemi gdy wpija sie w ramiona palcami drzacemi, gdy krotkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje sie cala z mdlejacym usmiechem. I lubie ten wstyd , co sie kobiecie zabrania przyznac, ze czuje rozkosz, ze moc pozadania zwalcza ja, a sycenie zadzy oszalenia, gdy szuka ust, a leka sie slow i spojrzenia. Lubie to - i te chwile lubie, gdy kolo mnie wyczerpana, zmeczona lezy nieprzytomnie, a mysl moja juz od niej wybiega skrzydlata w nieskonczone przestrzenie nieziemskiego swiata. Sa takie chwile Sa takie chwile gdy sie nie smie badac Swej wlasnej duszy, bo sie czlowiek leknie, Ze ani jednej nie znajdzie w niej struny, Co , potracona, jeszcze czysto dzwieknie. Lecz trzeba tylko jednego spojrzenia Pelnymi wielkiej milosci oczyma, By w akord zwiazac wszystkie struny dusz... Potrzeba jednych oczu - -lecz ich nie ma! Tetmajer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Na upaly ...IQ Test....? IP: *.dsl.bezeqint.net 09.08.03, 20:30 Your score and correct answers: ---------- Your IQ Score is 154 You scored in the 99th Percentile. Average Score: 100.24 Standard Deviation: 20 Number of Questions ------------------- In the Quiz: 30 ANSWERED: 30 NOT ANSWERED: 0 Answered Correctly: 28 Answered Incorrectly: 2 Answered Incorrectly of Answered Questions: 2 Odpowiedz Link Zgłoś