szach0 29.01.08, 10:31 1. 2. 3. .... itd. W późniejszym terminie zamieszczę listę do przeproszenia obrażonych przez Was wczesniej przyzwoitych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 Proszę się pospieszyć bo nie podam terminu zamknie 29.01.08, 10:47 cia listy! Próby plucia na polski patriotyzm, wmawianie że jest to nacjonalizm w wydaniu niemieckim, rosyjskim czy ukraińskim i uparte naywanie części przyzwoitego narodu polskiego nazwą zarezerwowaną dla niemieckiego socjalizmu narodowego (uznaną za organizację zbrodniczą) czyli "nazizmem" - będą tepione z całą bezwzglednością humorem, parodią i żartem. Patrz: Narodowosocjalistyczna_Niemiecka_Partia_Robotników Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 przykłady 29.01.08, 10:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=74969522&a=74993842 Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Popatrzcie na oczy Ananicz miałby łagodne jak bar 29.01.08, 10:55 anek wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4878928.html Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Ja Cię chrzanię!________________Zamienil i zdjęcie! 29.01.08, 11:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4878928.html Oczom nie wierzę! To jest POWER! I rażąca siła postów #-a. A tak wyszydzana i bagatalizowana... wstydźcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Chamstwo Aquanetowe wpisywać się na listę wst 29.01.08, 12:42 a po co ci ta lista? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 każde czasy mają swoje listy 29.01.08, 12:59 listy proskrypcyjne do egzekucji wstydu np. w latach 40. obcinano włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No, a teraz.. 29.01.08, 13:04 ..kazdy obcina sobie wlosy w zakladzie fryzjerskim. Ty Haszu wolisz, by cie na ulicy ktos przelecial maszynka do strzyzenia po "resztowce"? hasz0 napisał: > listy proskrypcyjne do egzekucji wstydu > np. w latach 40. obcinano włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Odpowiedz po co syn doradcy Jaruzelskiego JUŻ 29.01.08, 13:07 LISTA PROSKRYPCYJNA NARODOWCÓW taka listę zrobił? Zanalazłem to pod linkiem: www.prawy.pl/2007/forum.php?dz=felietony&id=35225&c_id=87031&d_id=0_87031&showall=2 No cóż, syn doradcy Jaruzelskiego zakończył misję z pełnym sukcesem. Jest lista zidentyfikowanych aktywnych narodowców. To taki gotowiec dla globalistów, którzy za chwilę uznają tychże za rodzaj potencjalnych terrorystów. Będą dziwne wypadki śmiertelne i to co robiono z akowcami. No może stosując nowocześniejsze środki i metody......, ~Realista jasnowidz (84.40.169.232), 2007-11-14 13:00:43 Nie moje ale ciekawe [1] ~Hughes 2007-11-14 20:55:11 9 pytań do szanownego pana Donalda Tuska przewodniczącego PO: 1.Dlaczego okłamał pan wyborców,że nic o przeszłości wojennej dziadka nie wiedzał??Wszyscy w pana rodzinie wiedzieli,tylko pan historyk po studiach nic?? 2.Dlaczego dwa lata temu po przegranej w wyborach parlamentarnych nie złożył pan zwycięzcom gratulacji?? 3.Dlaczego dwa lata temu po przegranych wyborach wzywał pan Polaków do obywatelskiego nieposłuszeństwa inaczej zamachu stanu,tym samym kwestionował pan wynik demokratycznych wyborów?? 4.Dlaczego obrażał pan w kampanii wyborczej Prezydenta RP,który udziału w kampani nie brał??("obesesjonaci Kaczyńscy,fiksaci Kaczyńscy,nie wiem czy Prezydent Kaczyński działa w interesie Polski,spoty obrażające Prezydenta Rp","karzeł moralny) 5.Dlaczego Moskwa i Berlin z taką szaloną radością przyjęły wynik wyborów w Polsce??Czy pan historyk z wykształcenia zgodzi się z tezą ,ze im większa miernota rządzi w Polsce tym lepszą ma opinię i tzw.prasę w Rosji i Niemczech??Czy wie pan dlaczego?? 6.Dlaczego dwa lata temu po przegranych wyborach obraził pan miliony starszych ludzi cedząc przez zaciśnięte usta:wygrała moherowa koalicja?? 7.Dlaczego twierdzi pan,że 13 grudnia 1981roku był pan w Stoczni Gdańskiej,skoro nie nikt pana tam nie widział?? 8.Co pan uczynił,aby wyjaśnić kto oprócz Sawickiej wzamieszany jest w proceder korupcyjny???Czeka pan,aż przyschnie,czy liczy pan na dalszą pomoc PIS-u w tej dziedzinie?? 9.Wałęsa jest dla pana autorytetem.Składał mu pan już niejednokrotnie meldunek.Czy podobnie jak Wałesa uważa pan,że należy wyciąć w pień 5 mln ludzi PIS-u??Czy może chciałby pan przewodniczący dorzucić do wycinki jeszcze ich dzieci?? A może wy młodzi POpaporańcy z mózgami wypranymi przez GW i bigbrothera POmożecie swojemu guru?? ~sulek , 14.11.2007 15:08 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 A chciałbyś mieć foto w il 500.000 z wybałuszonymi 29.01.08, 13:10 oczami jak Macierewicz? Dlaczego GW Ananicza który chciał radzieckich baz eksterytorialnych w Polsce na następne 100 lat tak nie pokazuje? Łyso Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: każde czasy mają swoje listy 29.01.08, 13:21 marzy ci się publiczna egzekucja z maszynką do golenia w roli głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________widzisz? Już reagujesz boźcowo zamiast się 29.01.08, 13:50 odnieść do wskazywanych przeze mnie przyczyn propagandy antypolskiej z hasłem "Polska to obciach" Już Ci przypomniał się "Strach" Grossa i jego wredna teza, ze Polakom marza się egzekucje i "pogromy" bez niemieckiego sprawstwa? Mam jednak nadzieję, że tych trzech młodych ubeków w skórzanych kurtkach, dżinsach i nowiutkimi legitymacjami z I roku ale podbitymi jedynie w smestrze letnim w marcu 68 (wszyscy mieli pustą rubrykę na semstrze zimowym 1967) przeegzaminowani z różniczek z 1 i z 0 oraz z całki z x po dx - nie wychowali swych córek i nie przekazali im Twoich poglądów. Nawet ich obroniłem gdy młodzież studencka trzymająca wartę w bramie na Norwida zaczęła ćwiczyć im nożnie i wcale nie w głowie analizę matematyczną. Bo skąd się biorą takie Liski? Wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jest lysy, wiec chcialby, zeby kazdy byl.. 29.01.08, 13:51 ..."gladki" niczym kolano Hasz jest za rownoscia, ktorej wzorca ideowego dostarczy sam! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Chamstwo Aquanetowe wpisywać się na listę wst 29.01.08, 14:27 szach0 napisał: > W późniejszym terminie zamieszczę listę do przeproszenia Cos mi sie przypomina, ze kiedys juz udalo mi sie wpisac na pozycji pierwszej Twojej listy. Nic z tego nie wyszlo jak zwykle u haszystow. Gdybym ewentualnie chcial przepraszac to pojechalbym do najblizszego zakladu psychiatrycznego, czyli tam gdzie miejsce blizniaczych kartofli i ich fraucymeru, czyli Haszolskiego z pacynkami i sznurkami. Takie psychole jak Ty obrazaja sie na wszystko. A glownie na to, ze swiat nie staje na bacznosc na ich rozkaz, czyli swiatle, jedynie sluszne proroctwa. Ludzie normalni, czyli tacy, ktorzy przeszli proces socjalizacji na podworku, wiedza, ze jeszcze musza wszystkich razem i kazdego z osobna przekonac. No ale kto by sie przejmowal wyksztalciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Nikt Ci nie każe stać na baczność 29.01.08, 16:03 wystarczy jak porzucisz chamską manierę wysyłania do psychiatryka, pisania o przypadkowym narodzie, okupacji watykańskiej i bolszewiźmie kaczorów. uchylenie kary nałożonej na firmę J&S, powołanie Ananicza, który zgodził się na przejęcie przez rosyjskie spółki dawnych baz wojsk radzieckich w Polsce, marginalizowanie prezydenta jako szefa wojska i w polityce zagranicznej łąmanie prawa przy awansach szefów służb specjalnych, ściganie szefów słuzb walczących z korupcją i wypuszczanie aferałow z aresztów brak rozwiązań systemowych i z drugiej strony rozbudzenie roszczeń jedynie w celu dla przejęcia władzy tego nie widzisz tylko pomagasz odwracac uwagę inwktywnym popluwaniem na opozycję. Cos takiego nie miesci się w głowie nikomu w starej Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Nikt Ci nie każe stać na baczność 29.01.08, 17:29 hasz0 napisał: > wystarczy jak porzucisz chamską manierę Na pewno jej nie porzuce, bo Ty nie porzucisz swoich chamskich manier. A, ze takie sa wie kazdy z wyjatkiem Ciebie. Ty chcesz narzucac innym co maja robic, co mowiec i co myslec. To jest wyjatkowo prostackie, na tyle, ze porownaie do chama obraza chama. > wysyłania do psychiatryka Niestety po wielu latach ukrywania tej wstydliwej prawdy nadszedl czas dobroci dla Haszolskiego. Moze mu to nie pomoze ale na pewno nie zaszkodzi. Jest juz dostatecznie zle. > pisania o przypadkowym narodzie Przypadkowy narod jest to odwieczny problem prawiczkow. Takze Twoj bolszewiku. Ja sie tylko nasmiewam, przypominajac Wasze bulgotanie. > okupacji watykańskiej A rozliczyliscie sie z zamordowania Husa? NIE. Wiec bede zwalczal okupantow. > bolszewiźmie kaczorów Prawda Wasz ponoc wyzwala. Wiec delikatnie pomagam w Waszym wyzwoleniu. > uchylenie kary nałożonej na firmę J&S Ja nie uchylalem. Ja nie zabiegalem o uchylenie. Nie uchylal nikt z moich znajomych, znajomych moich przyjaciol ani z moich sympatii politycznych. Domniemam, ze prawnicy prorokowali powtorke z Eureko przed arbitrazem miedzynarodowym. Jak w prawie nie byl zapisany obowiazek wypompowania w okreslonym czasie to NIK moze sobie na kant ch.ja skoczyc. NIK zwrocil uwage ustawodawcy, ze jest glupi i ma wszy. > powołanie Ananicza Od czasow Willi Branta i Tiedke kazdy premier musia stanac na rzesach aby miec swoje szefostwo sluzb specjalnych. Trzeba byc ostatnim naiwnym aby powaznie traktowac fochy kartoflow, ze usuwa sie ich V kolumne. Ty Haszolski jestes wyjatkowo naiwny myslac, ze Twoje zawodzenia ktos potraktuje powaznie. > marginalizowanie prezydenta jako szefa wojska i > w polityce zagranicznej Ananicz dekretowal osobiscie Konstytucje (prostytuanty) Priwislianskowo Kraja. Poradzilbym Ci abys sie puknal w glowke, ale widac, ze jej nie masz. Za czesto kladles 48 centymetrow na kowadle. > ściganie szefów słuzb walczących z korupcją Ja zawsze pisalem o rownosci wobec prawa i koniecznosci scigania wszelkich bandytow, a szczegolnie tych z rzadowych jaczejek terroru. Ty chciales scigac tylko czerwonych bandytow. Poprzednio tych nieczerwonych bylo tylko trzech Olszewski, Macierewicz i Haszolski. Wspolczesnie w metnej wodzie cus niedowidzisz. > wypuszczanie aferałow z aresztów Z tym nie widze problemow, wystarczy skierowac sily prokuratorskie z sadow 48 godzinnych do udowadniania afer. Staralem sie Ciebie do tego przekonac juz z 5 lat temu. > brak rozwiązań systemowych Czy musisz sie az tak kompromitowac? PiS "Wielki Hamulcowy" w Sejmie staje na glowie aby parlamentarzysci buksowali w blocie i tracili czas. Gnojarek mial wiecej czasu od wyborow na zmiany systemowe niz donald kaczek. > roszczeń jedynie w celu dla przejęcia władzy Ja sie ciesze, ze odsuneli Polske od tragedii. W obiecanki juz w trakcie kampanii nie wierzylem. Gnojarek mog przynajmniej podpaski wyslac 4 pielegniarkom internowanym w gmachu szuntu. > tego nie widzisz Alez wlasnie widze Twoje macenie wody. Od lat widze. > tylko pomagasz odwracac uwagę inwktywnym popluwaniem na opozycję. Od czego odwracam uwage? Twoje bzdury sa przewidywalne. Pisdzielcy nie chca oddac zawlaszczonego panstewka. Piaskownica ma byc ich razem z zabawkami innych dzieci. Dorosniesz kiedys? > Cos takiego nie miesci się w głowie nikomu w starej Unii. Willi Brant byl zbyt naiwny, mozna sie uczyc na jego bledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie Moi kandydaci 29.01.08, 16:21 1. szach0 2. hasz0 3. haszszachmat Za całokształt w ogólności, a za opluwanie bohaterów, którzy przyczynili się do upadku komunizmu i wynoszenie na ołtarze miernot, glizd i padliny w szczególności. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba 60 procent jest tu hasza, czyli... 29.01.08, 16:24 ...pierwsze miejsce murowane )) Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 100 procent jest tu hasza, czyli... 29.01.08, 16:38 1. szach0 2. hasz0 3. haszszachmat Odpowiedz Link Zgłoś