Gość: Perła IP: *.zin.lublin.pl 31.08.03, 11:08 Pilny list na skrzynce do Ciebie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak Myślałem że 31.08.03, 11:42 będzie coś o TPSA, albo (miałem nadzieję) że zapraszasz na wódkę czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: hehehe! 31.08.03, 11:56 Witam wszystkich. Pollak, ja też siem nabrałem, myślałem, że Perełka zaprasza na jakiegoś "monopolka", abo przynajmniej na "Perłę" z pianką?))) pozdrawiam serdecznie hej! Perła chyba jedzie na północ na grzyby, pono brodziły w tamtych stronach po ostatnich deszczach, prawda to Monopol? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: hehehe! 31.08.03, 12:11 bykk napisał: > Pollak, ja też siem nabrałem, myślałem, że Perełka zaprasza na > jakiegoś "monopolka", abo przynajmniej na "Perłę" z pianką?))) To co, nie damy mu się teraz wymigać, jak narobił smaka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Szanowne Towarzystwo się myli 31.08.03, 12:15 Sprawa była poważna. Odnośnie grzybów natomiast Bykku - są, są i to sporo naprawdę. Ciepło jest i deszcz popaduje często, toteż rosną skurczybyki Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Monopola:) 31.08.03, 12:19 Witaj. Monopol, no przecie ja nie mogę wiedzieć o co biega, więc tak tylko pomyślałem. Swoją drogą zazdroszczę, że macie takie "skurczybyki", kurcze żeby było zdrowie, już ja bym je poszukał! pozdrawiam hej! również drugą połówkę z M&M, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
puls Myślałem że arab "pollak" nie pije wodki,suprise 31.08.03, 12:03 pollak napisał: > będzie coś o TPSA, albo (miałem nadzieję) że zapraszasz na wódkę czy coś Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Myślałem że arab 'pollak' nie pije wodki,sup 31.08.03, 12:06 Puls-ie, taki z Pollaka Arab jak z Ciebie hrabia. Daj se siana. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Myślałem że arab 'pollak' nie pije wodki,sup 31.08.03, 12:10 bykk napisał: > Puls-ie, taki z Pollaka Arab jak z Ciebie hrabia. Jestem jestem. Zresztą jest nas tutaj cała bojówka islamska, którą ten dzielny młodzieniec z Izraela, ściga namiętnie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Pollaka:) 31.08.03, 12:13 Witaj. Pollak, aaaaa, to rzecy-wiście "siurprajs", niech się babcia cieszy, hehehe! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś