Dodaj do ulubionych

ZAREAGUJMY !!!!!!!

27.02.05, 13:57
w watku obok gauche podal link do tolerowanego przez adminow GW
"forum antypolskiego" (tak sie ono nazywa!!!)
piszmy protesty na adres:
forum.abuse@gazeta.pl
i naglasniajmy wszedzie sprawę!!!
Obserwuj wątek
    • ed_ Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 15:45
      maaax napisał:

> w watku obok gauche podal link do tolerowanego przez adminow GW
      > "forum antypolskiego" (tak sie ono nazywa!!!)
      > piszmy protesty na adres:
      > forum.abuse@gazeta.pl
      > i naglasniajmy wszedzie sprawę!!!
      >

A co cię tak maaax oburzyło w tym forum? Bo w zasadzie jedynie do tytułu
      możnaby się przyczepić.
      A poza tym jak jednym wolno nie lubić Żydów, masonów, demoliberałów (cokolwiek
      to miałoby znaczyć), samej demokracji, Kościoła posoborowego itp. to innym
      powinno być wolno nie lubić Polaków.
      • maaax Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 16:57
        skoro to ciebie niezrozumiałe jest oburzenie na antypolonizmy- to szukaj sobie
        innego forum; masz tu zaiste obfity wybór wszelkiej lewizny i kosmopolityzmu
        • mr_pope Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 27.02.05, 17:55
          Przepraszam, że też nie zachowam się jak konserwatysta, ale nie widzę nic złego
          w założeniach tego forum. Ot dyskusja o tym co jest w tym kraju nie tak, etc.
          Czy to grzech albo przestępstwo rozmawiać o wadach? Wszak my tutaj też
          krytykujemy rzeczywistość.
          • allumeuse_21 Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 28.02.05, 14:22
            moze jak by ten biedny chlopaczek nazwal swoje forum "ponarzekajmy" to reakcja
            bylaby inna, bo malkontentow ci u nas dostatek. uwazam natomiast ze z
            premedytacja uzyl zwrotu drazniacego inteligentne, patriotyczne ucho. i tak sie
            dziwie ze GW pozwolila istniec FK co juz musi byc dla nich wrzodem na d****..

zaraz wysylam maila z protestem!
            • mr_pope Re: ZAREAGUJMY !!!!!!! 28.02.05, 15:52
              I zaraz się dowiem, że nie jestem patriotą, bo nie drażni mnie nazwa forum
              antypolskie? Przepraszam, ale nie irytują mnie teksty oszołomów. Bo to oszołomy
              i to co oni twierdzą nie bardzo mnie wzrusza.
              • maaax Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce zaklad 28.02.05, 22:29
                dac watek o nazwie "antypolski/e"????????? Nie dosc antypolskich dzialan
                rzoncyh mediow polityków, itp? Nie wolno tolerowac czegos takiego. A jak ktos
                ma stepiona wrazliwosc na takie rzeczy- to..zob. mój post adresowany do eda!!!
                • mr_pope Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 28.02.05, 23:19
                  Widzę post adresowany do eda. Zaiste, zarzucanie mi zainteresowania lewizną jest
                  z gruntu śmieszne. Zdania jednakże nie zmienię, możesz mnie za to maaxie
                  zbanować, że dla mnie oszołomskie hasła pozostają oszołomskie i mnie nie
                  wzruszają. Nie przejmuję się tym, że jacyś populiści obrażają Polskę. To zbyt
                  piękna nazwa by mogło ją zbrukać hasło jakiegoś lewaka.
                  • allumeuse_21 Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 01.03.05, 10:20
                    mr_pope napisał:

> Nie przejmuję się tym, że jacyś populiści obrażają Polskę. To zbyt
                    > piękna nazwa by mogło ją zbrukać hasło jakiegoś lewaka.

A powiedz mi, gdyby ktos, nawet jakas szmata, patologia czy wyrzutek obrazal
                    twoja matke i ja lżył? to puscilbys plazem?
                    • mr_pope Re: Bo nie jestes!!! Jak w ogole mozna w Polsce z 02.03.05, 03:14
                      A gdyby było tutaj przedszkole? W sam raz cytat filmowy adekwatny do pytania.
          • maaax Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 28.02.05, 22:30
            No skandal! Gdzie jak gdzie, ale tu na tym forum nie spodziewalem sie takich
            reakcji- co innego na tym smieciowym FK...
            • rychu_z_przemysla Re: Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 01.03.05, 11:59
              Pytanie:
              Czy byłoby możliwe stworzenie antyforów wobec innych narodów na forum GW?
              Czy byłoby to tolerowane?
              • allumeuse_21 Re: Nazwa ! NAzwa cie nic a nic nie razi???? 02.03.05, 12:44

IMHO: nie. chyba dlatego ze wlasciciel forum glosi haslo: nie ma tolerancji dla
                wrogow tolerancji. i tak nie moge dosc czemu pozwala FK egzystowac, albo "nie
                dla legalizacji zboczen".. przeciez to zupelnie nie po jego mysli. (głos z
                przedszkola ;)
    • oszolom.z.radia.maryja Wrocławska LPR już zareagowała 02.03.05, 13:17
      www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1973&dz=kraj&x=9&pocz=0&gr=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka