Gość: AdamM IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 11:56 To, najprawdopodobniej trafne spostrzeżenie rycha7 zasluguje na uwagę. Wiele wskazuje, ze rycho7 trafił. Jesli tak to gratulacje dla rycha7. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolek4 Re: wesolek4 = cs137? 02.09.03, 12:11 Gość portalu: AdamM napisał(a): > To, najprawdopodobniej trafne spostrzeżenie rycha7 zasluguje na uwagę. Wiele > wskazuje, ze rycho7 trafił. Jesli tak to gratulacje dla rycha7. > > A. To z Rycha7 takze jest snajper. No to przekaz mu, prosze, moje gratulacje oraz wyrazy szczerego podziwu. To nic ze nie trafil. Ale jak dzielnie poczynal sobie. Zuch Rycho7 - ach, ach. Ja jestem wesolek i nie mam nic do ukrycia. w4 > Odpowiedz Link Zgłoś
nurni blad 02.09.03, 12:16 jest: > Ja jestem wesolek i nie mam nic do ukrycia. winno byc: ja jestem wesolek i nie mam nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek4 Re: blad 02.09.03, 12:27 nurni napisał: > jest: > > > Ja jestem wesolek i nie mam nic do ukrycia. > > winno byc: > > ja jestem wesolek i nie mam nic do powiedzenia Twoja przenikliwosc jest oszalamiajaca wrecz. Nie moge wyjsc z podziwu. I pewnie nigdy nie wyjde. Zwlaszcza, ze ja tego nie ukrywam, ze nie mam nic do powiedzenia. Wesolek jestem i nie mam nic dopowiedzenia. Tym wieksze wiec moje uznanie dla Ciebie. Najtrudniej jest dostrzec to co sloniem przed oczami sie jawi. Coz za niesamowity umysl... Raz jeszcze.. w4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Jesli chodzi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 12:28 o rodzaj uprawianego dowcipu ".... trafił" = "snajper" = paralela do wielonikowosci "rycho" = "snajper", etc. etc., nie chcę dalej gmatwać, to bardzo, bardzo wiele wskazuje, zes ty jednak cs 137. Chyba glupio robisz ceesie, tak myśle. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Tak, wesolek4 = cs137. Już IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 13:37 nie mam watpliwosci. Ale z Ciebie dziwak ceesie A. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: Tak, wesolek4 = cs137. Już 02.09.03, 13:40 Gość portalu: AdamM napisał(a): > nie mam watpliwosci. Ale z Ciebie dziwak ceesie > > A. No, ale po co miałby w innym wcieleniu prezentować te same cechy? To mało przekonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM No, bo IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 16:10 az tak przebiegle tego nie zaplanowal. Być moze nie myslal, ze komus bedzie się chcialo analizować jego sposob pisania? A moze pewne cechy tego sposobu pisania sa tak wyraziste, ze nie sposob ich nie zauwazyc? A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 czy pacyna kretyna moze byc moim slimakiem? IP: 61.51.201.* 02.09.03, 16:33 brak mi czeska adoptuje wesolka jeno poczekam na list weryfikujacy od kolejnej znajomki nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: No, bo 02.09.03, 16:35 Gość portalu: AdamM napisał(a): > az tak przebiegle tego nie zaplanowal. Być moze nie myslal, ze komus bedzie się > > chcialo analizować jego sposob pisania? A moze pewne cechy tego sposobu pisania > > sa tak wyraziste, ze nie sposob ich nie zauwazyc? > > A. To możliwe. Zmiana stylu pisania, to nie taka prosta sprawa. Nie każdy to potrafi. Podobnie jak nie każdy potrafi poskromić swój charakter. Ja też dostrzegam pewne podobieństwa, zwłaszcza w typie aluzji. Co prawda widzę to dopiero po przeczytaniu Waszych (tzn. Rycha i twoich) uwag. Coś jest na rzeczy. H. Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: No, bo 02.09.03, 16:54 To możliwe. Zmiana stylu pisania, to nie taka prosta sprawa. Nie każdy to potrafi. Podobnie jak nie każdy potrafi poskromić swój charakter. Ale o sympatiach forumowych się czasami nie zapomina....Może tą drogą??? Astra Odpowiedz Link Zgłoś