Dodaj do ulubionych

a tehaz dhodzy emighanci pocalujcie

18.04.08, 12:41
tuszczych oszustow w nos, he he >

> www.polskatimes.pl/2,32164.htm

alescie sie dali wycwelic cryingcrying a wystarczylo sprawdzic w slowniku cryingcrying >

> www.urbandictionary.com/define.php?term=tusk
Obserwuj wątek
    • patience Re: a tehaz dhodzy emighanci pocalujcie 18.04.08, 12:52
      berkowicz4 napisał:

> tuszczych oszustow w nos, he he >

> www.urbandictionary.com/define.php?term=tusk

Haha Tusk zdefiniowany big_grin

Walnij tego linka w sygnaturke i sie przebiegnij po paru watkach na Kraju,
      udzielajajac sie wysoce wytwornie, kulturalnie, i marszczac nos, jak ktos sie
      przy tobie niepszystojnie odezwie ;D
    • cyniol Re: a tehaz dhodzy emighanci pocalujcie 18.04.08, 13:54
      Zydzi za to wracaja i dla Polakow miejsca juz nie ma.

"Kilkanaście lat temu poznałem starego polskiego Żyda z Ozorkowa. Żonę i dzieci
      stracił w Oświęcimiu, a sam przeżył Dachau. Bał się jednak pojechać do Polski,
      „bo tam taki antysemityzm”. Wcześniejszy konsul (który, jak opowiadał: „był u
      Andersa, ale już w Anglii zrobił się Polakiem”wink radził mu wprawdzie, żeby
      jechał, a tylko czapki nie nakładał, ale on się bał mimo wszystko, „bo imię mnie
      zdradzi”. A do Niemiec jechać się pan nie boi? – zapytałem wówczas i dodałem, że
      Żydzi do Polski przecież wracają. „A tak, proszę pana - on mi na to –ja
      słyszałem, że do Łodzi wróciło ostatnio cztery tysiące Żydów i wszyscy dostali
      pierwszorzędne państwowe posady”. Mówił też, że organizacja żydowska w Polsce
      liczy osiemset tysięcy członków i opowiadał, że w miejscowej gminie jest
      towarzystwo skupiające Żydów ortodoksyjnych i inne dla Żydów niewierzących, po
      czym dodał: „ja należę do obu”. W ogóle życie nauczyło go pragmatyzmu. Nosił
      jarmułkę, „bo by mi tyle nie pomagali”, ale w dni żydowskiego postu podrzucałem
      mu po kryjomu świeżą szynkę. Chciał mieć przyjaciółkę Polkę, ale miał Niemkę, bo
      „jak bym wziął Polkę, to by mi wcale nie pomagali”"
      www.kworum.com.pl/article.php?uid=1477
    • drf Słownik Urbana..;) 18.04.08, 16:23
      Founded in 1999 by Aaron Peckham as a parody of the dictionary, urbandictionary.com features definitions written by people from all over the world. Since then, Urban Dictionary has been cited in court, in graduation speeches, and by countless news media outlets, including CNN and Time magazine. Today Aaron is a software engineer in Silicon Valley and San Francisco.
      From the wildly popular Web site urbandictionary.com, where you write your own definitions, Mo’ Urban Dictionary brings the hottest slang that defines your world.

pregret - Regretting something you’re about to do anyway

multislacking - Doing multiple slackeresque things concurrently

email bankruptcy - Clearing your inbox and starting from scratch

workahol - What workaholics are addicted to

foreploy - Misrepresenting yourself on a date in hopes of getting lucky

bluetool - Someone who always wears a Bluetooth earpiece, even when they’re not on the phone

breakup buddy - A friend who provides objective advice and post-breakup support

meh - A verbal shrug of indifference

hobosexual - The opposite of metrosexual; one who cares little for their own appearance

testosterphone - To make a quick and to-the-point phone call that lasts under thirty seconds

accountabilabuddy - A friend you get in trouble with and who’s somewhat responsible for your actions

urban cougar - An older woman who hunts younger prey in bars and clubs

puma - An attractive woman in her late twenties, training to be a cougar

Pac-Manning - To drive on the dotted white lane divider, like Pac-Man eating dots

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka