Gość: Imagine IP: *.unl.edu 09.09.03, 23:42 ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi ? Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojcd Re: Kto sie zaklada 09.09.03, 23:51 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi ? > Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora > sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. > Imagine. ----------------------------------------------------- Problem jednak w tym, ze witalnosc Niemcow gwaltownie spada. Tak naprawde to strach bedzie, ale skierowany w inna strone. Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kto sie zaklada IP: *.acn.waw.pl 10.09.03, 00:18 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi ? > Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora > sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. > Imagine. Ktoś ci radzi na innym wątku żebyś nie zajmowała się polityką . To dobra rada . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Kto sie zaklada IP: *.neb.rr.com 10.09.03, 03:37 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi > ? > > Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora > > sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. > > Imagine. > > > Ktoś ci radzi na innym wątku żebyś nie zajmowała się polityką . To dobra rada . a ty co, szpiegostwem sie zajmujesz ? oczywiscie ty znasz sie na polityce. jesli cie tysiac lat niczego nie nauczylo, to nastepne lata juz nic nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. w prasie niemieckiej czytalem odwrotne prognozy... IP: 192.120.171.* 10.09.03, 16:21 ludnosc bylej NRD wymiera... setki tysiecy mieszkan stoja puste. Za 20 lat, wedlug prognoz niemieckich, na niemieckich ziemiach wschodnich w poszukiwaniu pracy i lepszego zycia beda masowo osiedlac sie Polacy... A w Polsce... przy granicy wschodniej zaznaczy sie odplyw ludnosci i naplyw naszych sasiadow ze wschodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend hi hi hi ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 17:58 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi ? > Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora > sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. Czyli to musi byc miłość, skoro im damy a nie zabierzemy, jak to wynika z dyskusji na innym forum, ha ha ))) A nawet jeśli tak , co wydaje mi się mało prawdopodobne z powodów, ktore padły wyżej, dlaczego to by było źle? Co Ty jesteś nagle taki possesive? > Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Stary dowcip - dla BIMI i BORSUKA... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.09.03, 23:43 rozmawia ze soba dwoch Zydow... - jak interesy bracie...??? A wiesz, w Niemczech, to wiadomo... - Nikt nie berze lapowki... W Rosji , to tez wiadomo... - kazdy urzednik bierze... Ale najgorzej, to w tej Polsce , cholera... Nigdy nie wiesz, czy ten urzednik bierze, czy nie bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kto sie zaklada 10.09.03, 19:54 Gość portalu: Imagine napisał(a): > ze za 20 lat polskie ziemie zachodnie beda niemieckimi ziemiami wschodnimi ? > Trzeba byc durnym narodem by dac sie wepchnac w ta wspolnote. Odbiora > sobie"swoje". Przepraszam, my im to damy. > Imagine. Już dawno oddaliśmy cały kraj żydom. Wygląda więc na to, że teraz to już sprawa między Niemcami a nimi. Jeśli jednak o mnie chodzi, to ja tam wolę Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Kto sie zaklada 10.09.03, 21:34 bimi napisał: > Jeśli jednak o mnie chodzi, to ja tam wolę Niemców. Slusznie bimi, slusznie. Niemiec wie ze jestes podczlowiek, wiec masz z nimi przynajmniej jasnosc. W pysk dasz sobie napluc, po mordzie wezmiesz, no bo od nadczlowieka wziac, nie dyshonor. A jak Cie do pieca bedzie wsadzal to sobie zaspiewasz "Deutschland, Deutschland über alles" i od razu weselej Ci bedzie. A taki Zyd to nie wiadomo co. Jeden lubi tylko Polske, drugi jeszcze do tego Izrael, kto sie w tym polapie Sa tacy co nawet lepiej po polsku mowia niz Ty. Wybrazam sobie jak to Cie wkurza. A niektore Zydy, to sie wrecz uwazaja za Polakow. No wcale sie nie dziwie, ze jak taki Ci sie nawinie to go lejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kto sie zaklada 10.09.03, 21:41 dachs napisał: > bimi napisał: > > > Jeśli jednak o mnie chodzi, to ja tam wolę Niemców. > > Slusznie bimi, slusznie. Niemiec wie ze jestes podczlowiek, wiec masz z nimi > przynajmniej jasnosc. W pysk dasz sobie napluc, po mordzie wezmiesz, no bo od > nadczlowieka wziac, nie dyshonor. A jak Cie do pieca bedzie wsadzal to sobie > zaspiewasz "Deutschland, Deutschland über alles" i od razu weselej Ci bedzie. > A taki Zyd to nie wiadomo co. > Jeden lubi tylko Polske, drugi jeszcze do tego Izrael, kto sie w tym polapie > Sa tacy co nawet lepiej po polsku mowia niz Ty. Wybrazam sobie jak to Cie > wkurza. > A niektore Zydy, to sie wrecz uwazaja za Polakow. > No wcale sie nie dziwie, ze jak taki Ci sie nawinie to go lejesz. Wiesz, dla mnie to jest o wiele prostsze. Po prostu, jak Niemiec, to każdy Polak wie, że nie swój - nikt się nie spodziewa, że jak da Niemcowi urząd radnego, wojwody, posła czy prezydenta, to ten Niemiec będzie reprezentował jego interesy. Za to, jak na miejscu Niemca znajdzie się żyd, to już nikt nic nie wie. Bo ci się maskują, jak tylko mogą. A i ręką rękę myje tak, że nikt z zewnątrz sie nie skapuje co oni tam do siebie nawzajem mają. Niby Polacy, ale jak przychodzi do rozstrzygania problemu "pomagać Polakom czy Żydom?", to jakoś zawsze pomagają Żydom. I kradną na potęgę, co tylko popadnie. Dlaczego mam ich lubieć, a Niemców nienawidzieć? Odpowiedz Link Zgłoś