vicky17 23.05.08, 17:08 oj widze tu paru takich asystentow/ki,i to miedzynarodowych cholera ,ze tez wczesniej ich nie rozszyfrowalam,to bym im medal podwiazki za odwage i dobre serce poslala wyborcza.pl/1,86749,3573427.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: rekord postepu 23.05.08, 17:15 no coz Jak Rotszyld juz nie moze to maruder z abszytem jej pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: rekord postepu 23.05.08, 17:18 he,he jak sie placi to sie wymaga..cu nie hej u nas dlugi weekend i dluuuga praca w rozszalalym ogrodzie,gdzie peonie juz prawie,prawie a kolibry mnie ganiaja by je dokarmic. cykne fotke jak sie pozbieram. niedlugo znowu ruszam..okropnie sie rozszalalam w tej kaliforniastej napisz cos na skrzynke bo widze,ze i ty i ja wpadamy tu juz coraz wolniej)) wiosna panie robi swoje a wolontariat mi nie w glowie) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: rekord postepu 23.05.08, 17:28 tak prawde mowiac te forumy mi zbrzydly i mnie znudzily kiedys nasze forumowe zydziaczki wydawaly mi sie bardziej zabawni, czasem potrafily czyms zaskoczyc,a ostatnio,juz od lat wala ta sama sztampa, na 100 proc mozna kazda odpowiedz przewidziec, i co raz mniej rajcuje dyskusja z niepelnosprawnymi - to i bywam coraz rzadszym gosciem Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: rekord postepu 23.05.08, 17:32 krystian71 napisała: > to i bywam coraz > rzadszym gosciem nu wlasnie o tym samym nadaje. ile mozna w tym samym sosie sie kisic jak naookolo tak ladnie. szkoda oczu psuc na czyjes demencje..teraz juz nawet smiech jest rzadkoscia,a po to by zobaczyc jakies dziwne typy to mozna nieco blizej i bez sponsorowania gazetki wybiorczej Odpowiedz Link Zgłoś