Dodaj do ulubionych

Do Zawadzkiego - ważne!!!

IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 21:50
Józefie Zawadzki - nie jestem bardzo starym bywalcem FA (troche ponad rok),
ale pare spraw zdążyłem dotknąć. Mam wrażenie, ze istnieje podobieństwo pewne
między Twoją tu na FA sytuacją a dziejami niejakiego Vista____, ktory tu dosc
intensywnie kiedys pisywal. Sprobuj przesledzić w archiwum co się wydarzyło w
związku z Vistem. To moze być dla Ciebie bardzo ciekawe doświadczenie.

A.
Obserwuj wątek
    • Gość: Perła Re: Do Zawadzkiego - ważne!!! IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:13
      Witaj Adamie, widzę, że wciąż nadzieję co do Józka masz.
      Józek na dobrej drodze w naśladowaniu Vista jest. Vist klepie na forum cały
      czas, pod innym nickiem oczywiście. Chociaż... ostatnio na swoim forum grasuje
      i zaniedbuje nas.

pozdrówka

Perła
      • Gość: AdamM Być nie może! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:18
        Powiadasz, ze Vist tu wciąż buszuje? No, no, to zaiste dziwaczne by zachowanie
        bylo. Ale ufam Twoim osadom, wiec moze i faktycznie tak jest. Znasz to forum
        pewnie najlepiej ze wszystkich. A propos Jozka to myśle, ze on nad sobą chyba
        nie panuje. A nasze tu docinki go jeszcze bardziej wyprowadzają z równowagi.

Tez pozdrawiam

PS Jozek to przeciez chyba prawie Twoje okolice, czyż nie tak?

A.
        • Gość: Perła Re: Być nie może! IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:26
          Gość portalu: AdamM napisał(a):

> Powiadasz, ze Vist tu wciąż buszuje? No, no, to zaiste dziwaczne by
          zachowanie
          > bylo. Ale ufam Twoim osadom, wiec moze i faktycznie tak jest. Znasz to forum
          > pewnie najlepiej ze wszystkich. A propos Jozka to myśle, ze on nad sobą
          chyba
          > nie panuje. A nasze tu docinki go jeszcze bardziej wyprowadzają z równowagi.
          >
          > Tez pozdrawiam
          >
          > PS Jozek to przeciez chyba prawie Twoje okolice, czyż nie tak?
          >
          > A.

Adamie, jeżeli około 200 kilometrów to moje okolice to znaczy, że Józek krajan
          jest.
          A co do Vista, wdał sie w sprawy przestępcze tu i jak mu zaczęto deptać po
          piętach to "umarł" nagle acz planowo. Dzięki reinkarnacji pojawił się w innej
          formie i treści. Niestety, karma niezbyt dobra była.
          O Viście wiem tyle co na forum pisano.

Perła

• pollak Re: Być nie może! 22.09.03, 22:28
            Gość portalu: Perła napisał(a):

> A co do Vista, wdał sie w sprawy przestępcze tu i jak mu zaczęto deptać po
            > piętach to "umarł" nagle acz planowo. Dzięki reinkarnacji pojawił się w innej
            > formie i treści. Niestety, karma niezbyt dobra była.
            > O Viście wiem tyle co na forum pisano.

Podaj nicka pod którym pisał po swoim 'zejściu' śmiertelnym.
            • Gość: Perła Re: Być nie może! IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:36
              pollak napisał:

> Gość portalu: Perła napisał(a):
              >
              > > A co do Vista, wdał sie w sprawy przestępcze tu i jak mu zaczęto deptać po
              >
              > > piętach to "umarł" nagle acz planowo. Dzięki reinkarnacji pojawił się w in
              > nej
              > > formie i treści. Niestety, karma niezbyt dobra była.
              > > O Viście wiem tyle co na forum pisano.
              >
              >
              > Podaj nicka pod którym pisał po swoim 'zejściu' śmiertelnym.

Wybacz, ale nie mogę. Gdzieś mi mignął na pierwszej stronie przed chwilą.

Perła

ps. czy odstałeś odpowiedź ode mnie na pocztę? Pytam bo poczta na GW niepewna
              jest...
              • pollak Re: Być nie może! 22.09.03, 22:59

> > Podaj nicka pod którym pisał po swoim 'zejściu' śmiertelnym.
                >
                > Wybacz, ale nie mogę. Gdzieś mi mignął na pierwszej stronie przed chwilą.

Żartujesz?

> ps. czy odstałeś odpowiedź ode mnie na pocztę? Pytam bo poczta na GW niepewna
                > jest...

Hm, nie wiem, bo na ostatni list jeszcze coś odpowiedziałem i w sumie
                nie wiem czy mój dotarł więc nie wiem czy była wysłana odpowiedź. Na
                jeden na pewno dostałem.
      • Gość: Rzeczowy Re: Do Zawadzkiego - ważne!!! IP: 209.234.157.* 22.09.03, 22:20
        A jaki ma nick ? Tez nie jestem stalym bywalcem FA...
    • Gość: Józef Zawadzki Może zechcesz AdamieM powiedzieć dokładnie o co IP: *.icm.edu.pl 22.09.03, 22:22
      chodzi. Siwiński coś mówił o jakimś artykule w prasie. To to?
      • pollak Kto to 22.09.03, 22:24
        Gość portalu: Józef Zawadzki napisał(a):

> chodzi. Siwiński coś mówił o jakimś artykule w prasie. To to?

jest ten Siwiński, w końcu?
      • Gość: AdamM To sprawa na prywatną IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:27
        analizę. Jesli nie czujesz scierajacych się tu na FA od czasu do czasu postaw
        to mozesz nie pojac sprawy Vista. Ale sprobuj - zajrzyj do paru postow vista i
        o viscie. Poszukaj testamentu Vista, o ktorym tu bylo glosno. A propos
        Siwinskiego - ja kompletnie nie wiem o czym Ty piszesz i co to za Siwinski.
        Poza tym tu sie nie uzywa nazwisk. Lepiej zebys to sobie zapamietal. Dla mnie
        Zawadzki to nick, nie nazwisko.

A.
        • Gość: Józef Zawadzki Ach, Siwińskiego Rafała nie znasz? To snajper, IP: *.icm.edu.pl 22.09.03, 22:35
          snajper55, scan, miss_camelotu i jeszzce kilka. To po pierwsze. Nie przypominam sobie żebyśmy byli na "ty" - to po drugie.A po trzecie , Panie AdamieM proszę zajać się swoimi arcyciekawymi wątkami. Może Pan zacząć od własnego testamentu. Siwiński Rafał już go spisał, Głupek z Lublina perła, też.
          • pan.scan Tobie Józiu Zawadzki (vel Siwiński) 22.09.03, 22:44
            pieprzy się wszystko. Nie jest dziwne, skoro tyle nicków natworzyłeś. Amnezja i
            alzhaimer. Możliwe też, że z kolegą stukasz z IP: *.icm.edu.pl

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=7836008&v=2&s=0
          • Gość: AdamM Posluchaj wiec - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:47
            to, ze w ogole pisze do ciebie i ze czyni to jeszcze paru forumowiczow
            powinienes traktowac jako przejaw naszej zyczliwosci. Z twoim zachowaniem to
            praktycznie kwalifikujesz sie do traktowania jak powietrze. Oczywiscie mozesz
            sie domagac aby mowiono do ciebie Pan i co tam jeszcze. Forum cierpliwe - pisac
            mozna wiele. A ja myslalem, ze ty przejawiasz jakies resztki normalnosci. Widac
            mylilem sie.

PS A Jana Pokostowskiego znasz? To prawdziwe nazwisko jednego z twoich wrogow
            tu na FA. Zgadnij kto to jak tak lubisz sie w nazwiska bawic.

A.
          • pollak Re: Ach, Siwińskiego Rafała nie znasz? To snajper 22.09.03, 23:02

> Nie przypominam sobie żebyśmy byli na "ty" - to po drugie.

O cholera, wiedziałem żeś dziwny, ale nie przypuszczałem żeś nadęty bufon.
            • pan.scan Zobacz jak ten bałwan z Jarosławia 22.09.03, 23:08
              rozmawia z ludźmi. Tylko w pysk takiemu. Co też i się robi.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=6258132&v=2&s=0
              pollak napisał:

> O cholera, wiedziałem żeś dziwny, ale nie przypuszczałem żeś nadęty bufon.
      • Gość: Perła Re: Może zechcesz AdamieM powiedzieć dokładnie o IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:33

> chodzi. Siwiński coś mówił o jakimś artykule w prasie. To to?

Vist antysemitą był i za Palestyńczykami był. Tak bardzo, że aż pogubił się w
        nienawiści swojej. Musiał umrzeć potem. Uważaj Józek...

Perła
        • Gość: Józef Zawadzki Co ty kanalio perłowa grozisz mi. Jutro porozmawia IP: *.icm.edu.pl 22.09.03, 22:40
          wiasz z pewnymi panami kretynie.Spotkamy się na KUL-u.
          • Gość: Perła Re: Co ty kanalio perłowa grozisz mi. Jutro poroz IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:45

> wiasz z pewnymi panami kretynie.Spotkamy się na KUL-u.

Józiu, w Lublinie będziesz? Nareszcie będziesz okazję miał zrealizować to co
            pisałeś do mnie, czyli skopać mnie.
            O której na KUL-u i gdzie? - śmiało Józek.

Perła
            • Gość: Józef Zawadzki Kanalio, groźby którymi się posługujesz ścigane są IP: *.icm.edu.pl 22.09.03, 23:08
              z urzędu. W najbliższym czasie czeka cię przesłuchanie.A ze mną się spotkasz kiedy sam o tym zadecyduję.
              • Gość: Perła Re: Kanalio, groźby którymi się posługujesz ściga IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 23:15

> z urzędu. W najbliższym czasie czeka cię przesłuchanie.A ze mną się spotkasz
                ki
                > edy sam o tym zadecyduję.

ty już o niczym nie będziez decydował. A co do przesłuchania to i będzie, twoje
                przesłuchanie przez psychiatrę.

Perła
              • miriamfirst_ do Pana Zawadzkiego 22.09.03, 23:21
                A Ciebie Panie kolego,czeka spotkanie ze mnąna KULu, ponieważ tam pracuję!
                Z kim się tam spotykasz, napisz, na pewno nam!
                Będzie mi przyjemnie poznac pana osobiście, Panie Zawadzki.
                Specjalnie zwrócę uwagę na gości na naszej uczelni.

Do zobaczenia!
                • Gość: Józef Zawadzki Wow.Aż tyle chyba nie nagrzeszyłem, by cieszyć się IP: *.icm.edu.pl 23.09.03, 00:01
                  spotkaniem z Panią. Zaiste, ma Pani poczucie humoru. Na KUL zagląda czasem pewna kobieta i opowiada napotkanym osobom że jeden z holteli lubelskich jest jej. Ale to chyba nie Pani.Chociaż?
                  • miriamfirst_ Re: Wow.Aż tyle chyba nie nagrzeszyłem, by cieszy 23.09.03, 00:21
                    Panie Józefie, akurat o tym, o czym Pan laskawie wspomina, to moi znajomi
                    dobrze wiedząsmile Ale to nie jest istotne prosze pana.
                    Nie myślimy o tym. Myślimy o czym innym.
                    Przygotowujemy się do uroczystego Gaudeamus - czy Pan chce nam w tym
                    przeszkodzić?
                    • Gość: Józef Zawadzki no cóż. Pani miłość Perła, na rozpoczeciu roku, IP: *.icm.edu.pl 23.09.03, 00:44
                      tym razem, może być nieobecny. Sam wybrał. Posunął się za daleko.
                      • snajper55 Józieńku, nie strasz, nie strasz, bo sie... 23.09.03, 00:54

> tym razem, może być nieobecny. Sam wybrał. Posunął się za daleko.

... zesrasz. Już Perle groziłeś. Już mu wizytę smutnych panów zapowiadałeś. I
                        co ? I skończyło się na wycieciu Józieńka z Forum. Już Perle epitafium grałeś.
                        I co ? I skończyło się na wyroku na Józieńka.

Snajper.
                        • Gość: Józef Zawadzki snajper Siwiński Rafał. Darujcie sobie.Nikim jes- IP: *.icm.edu.pl 23.09.03, 01:05
                          teście. Ontologiczne zero. Siwiński, rozumiecie co mówię?Wy Siwiński już zginęliscie. Trzeba wam nowych nicków. Ala po owocach ( postach) i tak rozpoznani zostaniecie. Daliście żywot snajperowi, scanowi, miss_camelotu, patologowi, snowdownowi i tylu jeszcze.Na tobie wyrok już wykonano. Sama Matka Natura ci go wymierzyła obdarzajac cię charakterystycznym, niskim, nader cofniętym czółkiem , które nawet w tak zdrgenerowanej formie nie ma czego przykrywać. Nawet Ty wiesz , że pustki nie trzeba przykrywać.Gdzie się pchasz Siwiński. Przygotowuj tę swoją łajbę, połataj co się da.Ale to jakaś dziwna łódź, bo ty przecież najlepiej na dnie, w mule się czujesz.
                          • snajper55 Re: snajper Siwiński Rafał. Darujcie sobie.Nikim 23.09.03, 01:16

> teście.Ontologiczne zero. Siwiński, rozumiecie co mówię?Wy Siwiński już zginęl
                            > iscie. Trzeba wam nowych nicków.

Ja mam tylko jeden nick, w odróznieniu od ciebie Józiu. Ty się mnożysz, jak
                            każda wesz.

> Ala po owocach ( postach) i tak rozpoznani zostaniecie. Daliście żywot snajpe
                            > rowi, scanowi, miss_camelotu, patologowi, snowdownowi i tylu jeszcze.Na tobie
                            > wyrok już wykonano. Sama Matka Natura ci go wymierzyła obdarzajac cię
                            > charakterystycznym, niskim, nader cofniętym czółkiem ,

Ale jądra mam normalne, a nie takie Cofnięte, jak twoje, Józiu.

> które nawet w tak zdrgenerowanej formie nie ma czego przykrywać. Nawet Ty
                            wiesz
                            > że pustki nie trzeba przykrywać.Gdzie się pchasz Siwiński. Przygotowuj tę
                            swoją
                            > łajbę, połataj co się da.Ale to jakaś dziwna łódź, bo ty przecież najlepiej na
                            > dnie, w mule się czujesz.

Nieee, na dnie to bym Józia Zawadzkiego zbyt czesto spotykał. A to jest
                            smierdzące towarzystwo.

Snajper.
                            • Gość: Józef Zawadzki Oj Siwiński, Siwińśki. Zobaczcie, jacy słabi jes IP: *.icm.edu.pl 23.09.03, 01:22
                              teście. Pisać nie umiecie, mysleć nie potraficie ( bo czym), czółko macie, wiecie jakie, więc po cholerę się pchacie Siwiński. Pokład byście wyszorowali Siwiński, pożytek jakiś z was by był.
        • pollak Perła, nie groź Józkowi 22.09.03, 23:36

> nienawiści swojej. Musiał umrzeć potem. Uważaj Józek...

To że Vist nie żyje, nie znaczy że taki sam los musi spotkać Józka, okrutniku
          jeden Ty... wink
          • Gość: Perła Re: Perła, nie groź Józkowi IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 23:40
            pollak napisał:

> To że Vist nie żyje, nie znaczy że taki sam los musi spotkać Józka, okrutniku
            > jeden Ty... wink

Drogi Pollaku, sprawa Józka stanęła na loży pod Synagogą w NY. Ja mam rozkaz,
            wyraźny rozkaz. Józek musi podzielić Vista los. Nic na to nie poradzę. Chyba,
            że Józek poprosi grzecznie...

Perła
    • Gość: Perła o przestępcach na forum jest IP: *.zin.lublin.pl 22.09.03, 22:41
      LIMAK i Vist, to dwa przypadki były. Carmina wykaraskała się bo litościwi
      byliśmy, i "uwierzyliśmy" w podróż jej.

Perła
    • miriamfirst_ Re: Do Zawadzkiego - ważne!!! 23.09.03, 00:16

Nasladując z Jacka Kleyffa (Żyda niewierzącego, ale wierzącegosmile

Stoi Józef Wardzinski
      furażerkę ma ręku
      co ja kupił w komisie dla swojej Irenki
      Za to Józef Zawadzki trzyma w reku telefon
      chce się chyba umowić z jakąś piekną kobietą!!!

Wyszli obaj na miasto
      w autobusach juz ciasno
      Myśli Józef Zawadzki
      chyba będzie z piętnasta!?

Przecinając Nowotki stanął tramwaj dla czegoś tam
      więc musiał Zawadzki wysiąść na Dzierżynskiego!

Kupił w kiosku lekarstwa, dwie Poezje, Trybunę
      patrzy: znana pelisa czy to aby nie Józef?
      "Sie masz wujek", zawołał - "co sie nie pokazujesz"?
      a bo widzisz Zawadzki nie tylko pisujesz.
      Tu otworzył Wardziński plastikową aktówkę
      wyjął cztery a cztery
      uprzystępnił mu próbką
      Wziął Zawadzki do ręki cztery ważne papiery
      i odczytał litery w myśl dziecięcej piosenki...

Usmiechnij się, życie nie jest twoim wrogiem
      uśmiechnij się, opanuj gniew w sobie...

Chłopcy z Placu Broni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka