cyniol 27.07.08, 18:40 piekne auto au.youtube.com/watch?v=-oGI29ZcyZ4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 18:54 no niezle. jak widac polscy inzynierowie tez sa niezli musze pokazac synkom) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 18:59 Z aluminium zrobiony to i rdzewiec nie bedzie. W Kanadzie autobusy miejskie tez sa z aluminium. Odpowiedz Link Zgłoś
viicky17 Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:02 cyniol napisał: > Z aluminium zrobiony to i rdzewiec nie bedzie. Ah te cuda polskiej motoryzacji... Kiedyś dykta i tektura, a dziś aluminium, jak ten świat idzie do przodu!.. Się synkowie zdziwią.. www.polskaprl.rejtravel.pl/prl4/syrenka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:09 viicky17 napisał: > > Ah te cuda polskiej motoryzacji... Kiedyś dykta i tektura, a dziś aluminium, ja > k > ten świat idzie do przodu!.. Się synkowie zdziwią.. > > www.polskaprl.rejtravel.pl/prl4/syrenka.jpg W 1960 roku Syrenka zajela 98 miejsce w Rajdzie Monte Carlo www.autocentrum.pl/go/338__Po_35_latach_Syrenka_do_Monte_Carlo__15__0__5__833278911.html Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:02 cyniol napisał: > Z aluminium zrobiony to i rdzewiec nie bedzie. W Kanadzie autobusy miejskie tez > sa z aluminium. no koncept roznych materialow na samochody juz mielismy (Trabant) teraz przerabiamy to samo dla samolotow. wlasnie zostalam pouczona jakie technologie sa w planach..mam nadzieje,ze kiedys wejda w zycie.to samo zreszta dotyczy zrodel energii..nareszcie ropa jest w takiej cenie,ze zaczyna sie szukac alternatywnych rozwiazan.. ja tam wolalam te wielkie samochody,ale teraz musze isc z duchem czasu i wracac do malych,ale szybkich za to Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:11 Rzeczywiście, bryka jak raz na polski asfalt (: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/POL_Leopard2A4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:15 jaceq napisał: > Rzeczywiście, bryka jak raz na polski asfalt (: > > upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/POL_Leopard2A4.jpg Wlasnie takiego komentarza oczekiwalem od polskojezycznych i nie przeliczylem sie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 27.07.08, 19:46 A co, może (nie licząc, hm, stylizacji nadwozia) ten "Twój" taki sam polski, jak i "mój"? "Leopard Automobile AB - jest to przedsiębiorstwo, zajmujące się produkcją samochodów sportowych pod marką Leopard. Przedsiębiorstwo posiada siedzibę w Trelleborg w Szwecji, a zakład produkcyjny w Mielcu, ze względu na dostępność w tym mieście nowoczesnych technologii (elektronika, budowa samolotów, obróbka aluminium itd.). W projekt zaangażowany jest szwedzki miłośnik motoryzacji Alf Näslund. Założycielem przedsiębiorstwa i głównym konstruktorem pojazdu jest Polak - Zbysław Szwaj." "Leopard - samochód sportowy produkowany w Mielcu przez firmę Leopard Automobile. Samochód został zaprojektowany w Polsce przez Zbysława Szwaja i Maksymiliana Szwaja, tu jest produkowany (wyjątek stanowi silnik pochodzący z Corvetty). Samochód produkowany jest ręcznie. Debiut miał miejsce w kwietniu 2005 roku w Paryżu." Nie powiem, ten "Twój" też niebrzydki: www.leopardautomobile.com/ > komentarza oczekiwalem od polskojezycznych Wydajesz się być niegłupim facetem. Czemu nie doinstalujesz sobie polskich liter? Twoje niektóre komentarze można odczytywać, hm, dwuznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 28.07.08, 01:33 jaceq napisał: > > Wydajesz się być niegłupim facetem. Czemu nie doinstalujesz sobie polskich > liter? Twoje niektóre komentarze można odczytywać, hm, dwuznacznie. bo mam juz zainstalowane francuskie Byc moze przemoge sie jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 28.07.08, 01:42 cyniol napisał: > > > bo mam juz zainstalowane francuskie Byc moze przemoge sie jednak. he,he jacus ci komplemencik palnal.niech ja skonam) a po co masz cos instalowac..w wolnym kraju zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 28.07.08, 03:17 vicky17 napisała: > cyniol napisał: > a po co masz cos > instalowac..w wolnym kraju zyjesz No wlasnie zechce to zainstaluje, nie zechce to nie zainstaluje Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Leopard, polski samochod ekskluzywny 28.07.08, 11:28 cyniol napisał: > zechce to zainstaluje, nie zechce to nie zainstaluje Odetchnąłem z ulgą. Bo już zaczynałem przypuszczać, że Ci rząd kanadyjski zabrania posiadać na kompie kilka klawiatur, albo żona zabrania, a tu okazuje się, że to tylko Vicky z Americky. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 22:29 w Moskwie, chyba najbogatszym mieście świata, które nigdy nie zasypia, jeździ więcej Merdedesów klasy S niż w całych Niemczech. Ale tym jeżdżą milionerzy, których tam bez liku jest, a miliarderów chyba coś około 40-stu jest. Reszta jeździ rozpadającymi się Wołgami lub metrem. W Polsce jeżdzi się autami klasy C, czyli coś w rodzaju Golfa, ewentualnie terenówkami. Z wyższych klas popularne Audi A6 jest, BMW 5, lub Mercedes E. Takie auta to raczej nówki są. Kultem przecientnego Polaka cieszy się Toyota Corolla. Choć ostatni model taki sobie jest. Po szturmie aut używanych z Zachodu, teraz coraz lepiej odwiedzane są salony, którymi każde miasto polskie naszpikowane jest. Ze względu na gwarancję. Np. KIA daje już 7 lat gwarancji (sic!). Ciekawostką jest, szturm aut amerykańskich. Byłem ostatnio w takim salonie. Potężne auta, bardziej terenowe niż osobowe, bez problemu można kupić za 150 tys. zł. Zapytałem ile to monstrum pali, a sprzedawca, że 30 litrów benzyny na 100 kilometrów właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 22:42 perla napisał: > w Moskwie, chyba najbogatszym mieście świata, które nigdy nie > zasypia, jeździ więcej Merdedesów klasy S niż w całych Niemczech. > Ale tym jeżdżą milionerzy, których tam bez liku jest, a miliarderów > chyba coś około 40-stu jest. > Reszta jeździ rozpadającymi się Wołgami lub metrem. > W Polsce jeżdzi się autami klasy C, czyli coś w rodzaju Golfa, > ewentualnie terenówkami. Z wyższych klas popularne Audi A6 jest, BMW > 5, lub Mercedes E. Takie auta to raczej nówki są. Kultem > przecientnego Polaka cieszy się Toyota Corolla. Choć ostatni model > taki sobie jest. > Po szturmie aut używanych z Zachodu, teraz coraz lepiej odwiedzane > są salony, którymi każde miasto polskie naszpikowane jest. Ze > względu na gwarancję. Np. KIA daje już 7 lat gwarancji (sic!). > Ciekawostką jest, szturm aut amerykańskich. Byłem ostatnio w takim > salonie. Potężne auta, bardziej terenowe niż osobowe, bez problemu > można kupić za 150 tys. zł. Zapytałem ile to monstrum pali, a > sprzedawca, że 30 litrów benzyny na 100 kilometrów właśnie. )) > nie kupuj KIA,to swinstwo pod gorke nie podjedzie,a najlepszy samochod terenowy to moj byly Hammer jest wlasnie,ale zre benzyne jak potwor Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 22:56 vicky17 napisała: > nie kupuj KIA,to swinstwo pod gorke nie podjedzie,a najlepszy samochod terenow > y > to moj byly Hammer jest wlasnie,ale zre benzyne jak potwor Hammera, lwa pustyni nie dorobiłem się. 2 lata temu poszedłem do salonu i kupiłem sobie nowiutką terenówkę Grand Vitarę. Dobry samochód był. Jak przy 150 km/h na zakręcie sięgnąłem po coś tracąc widok na drogę, to za chwilę drzewo zobaczyłem. Z lekka nerwowy skręt, potem drugi i trzeci, i już frunąłem w powietrzu. Nie powiem, z auta nic nie pozostało, ale ja cały byłem. Policja oczom nie dowierzała, z auta masakra a ja spokojnie pytałem czy ogień mają bo mi gdzieś zapalniczkę wcięło. W sumie trzy znaki drogowe i kilka słópków skasowane zostały, a laptop policja gdzieś w polu u jakiegoś chłopa znalazła właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 22:58 Hammera to Wy se możecie co najwyżej posłuchać, MC. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:01 sz0k napisał: > Hammera to Wy se możecie co najwyżej posłuchać, MC. "my", to znaczy kto właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:03 perla napisał: > sz0k napisał: > > > Hammera to Wy se możecie co najwyżej posłuchać, MC. > > "my", to znaczy kto właśnie? Chyba nie trudno się domyśleć, że Ty i vicki. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:16 sz0k napisał: > Chyba nie trudno się domyśleć, że Ty i vicki. za Vicky nie wypowiadam się. A mnie nie stać póki co na takie auto, zresztą bez problemu do kupienia w Polsce. A nawet jakby było mnie stać, to i tak nie kupiłbym bym tego. Moim nieśmiałym celem jest Audi A8 w wersji od paździenika bieżacego roku, a jak bym nadmiar gotówki miał, to to cacko właśnie: www.motonews.pl/bentley/news-3742-610-km-w-limuzynie-bentleya.html ale to tylko wyobraźnia jest. Nigdy tego nie będę miał. Ale czy życie z marzeń nie składa się właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:17 perla napisał: > sz0k napisał: > > > Chyba nie trudno się domyśleć, że Ty i vicki. > > za Vicky nie wypowiadam się. A mnie nie stać póki co na takie auto, > zresztą bez problemu do kupienia w Polsce. A ile to ten Hammer kosztuje i gdzie go można kupić?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:26 sz0k napisał: > A ile to ten Hammer kosztuje i gdzie go można kupić?? )) nie wiem dokładnie. Ostatnio w Warszawie prezentował to redaktor sportowy Szaranowicz w galerii Arkadia. Nawet wlazłem do tego Ale Hammery widziałem jeżdżące w Warszawie, w Łodzi i na trasach. To dobry wóz bojowy, ale jeżdzenie tym przy szerokości 205 cm to lekka przesada w Polsce jest. Wersja wojskowa rozwija prędkość około 100 km/h, wersja cywilna bodajby 160 km/h właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:33 Ja w życiu nie widziałem jeżdżącego Hammera, ba nawet stojącego, żadnego na dobrą sprawę, nawet na zdjęciu )) Ale ja to truskawki cukrem )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:38 sz0k napisał: > Ja w życiu nie widziałem jeżdżącego Hammera, ba nawet stojącego, żadnego na > dobrą sprawę, nawet na zdjęciu )) Ale ja to truskawki cukrem )) > hammer to komercyjna wersja wojskowego hamvee..ale jest dosc dobrym samochodem terenowym i dobrze znosi zime,lod i nierownosci na szosie. teraz byla mowa,ze przestana go produkowac,bo dosc duzo spala benzyny i cena jego spadla straszliwie,ale zdaje sie,ze jednak nie zaprzestana produkcji,bo ma ten samochod sporo fanow www.eurokompozit.com.mk/hamvi/hamvi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:44 Niektórzy ciężko kojarzą )) A wystarczy nawet kliknąć w znaleziony przez siebie link Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:50 sz0k napisał: > Niektórzy ciężko kojarzą )) A wystarczy nawet kliknąć w znaleziony przez > siebie link > e nasze samochody,szczegolnie te funky ,nie sa popularne w europie,bo i nie maja tam takiego zbycia jak u nas. my gustujemy w brzydactwach,ale duzych i wygodnych..az do tej pory tak bylo..teraz sie zmniejszamy i placzemy. nara bo uciakam Odpowiedz Link Zgłoś
perla o co Tobie sz0k rozchodzi się? 27.07.08, 23:56 nie widziałeś jeżdżącego Hammera? Ja widziałem nie raz. Podpowiem Ci. Polacy wybierają kolor czarny. Ludzie mają dziwne gusta. Ale większość kupuje auta klasy średniej. Bo w normalnym kraju nie jeździ się wypasioną bmw lub starym żygulii. Jakaś średnia musi być. Onegdaj pewna firma z Katowic dała mi ferrari na tydzień aby mnie zmotywować do napisania tego czego oni oczekiwali. Je pierdzielę, ryk silnika taki był, a ruszenie na skrzyżowaniu to masakra była, bo to jechało bez opanowania. Wgniatało człowieka wprost. Nawet odstawienie tego na parking problemem było, bo tylko depniesz w pedał gazu, a to wyrywa się. W sumie, wolę auta normalne właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:04 Taki samochód jak Hammer nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:10 Pewno,że nie istnieje. Ale "młotki" są innego zdania sz0k napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:11 Tracę polot, przez cały dzień nie wyczuli ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:23 sz0k napisał: > Tracę polot, przez cały dzień nie wyczuli ironii. > Coz to za ironia, to raczej bezsensowne i zlosliwe czepianie sie detali www.gm.ca/gm/english/vehicles/hummer/h3/overview Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:26 cyniol napisał: > sz0k napisał: > > > Tracę polot, przez cały dzień nie wyczuli ironii. > > > Coz to za ironia, to raczej bezsensowne i zlosliwe czepianie sie detali Bezsensowne - nie, złośliwe - być może, detal - również nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: o co Tobie sz0k rozchodzi się? 28.07.08, 18:22 sz0k napisał: > Taki samochód jak Hammer nie istnieje. > mosz recht ale hummer i owszem.patrz kto teraz nam je podpyla skurczynyki cholerne. my sie meczymy malymi a one kitajce jezdza w naszych hummerach i buickach.. "In China, size matters," says Zhang, the 44-year-old founder of a media and graphic design company. "People want to have a car that shows off their status in society. No one wants to buy small." Zhang grasps the wheels of his Hummer, called "hanma" or "fierce horse" in Chinese, and hits the accelerator. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:26 perla napisał: > > > za Vicky nie wypowiadam się. A mnie nie stać póki co na takie auto, > zresztą bez problemu do kupienia w Polsce. stac by cie bylo na hamerykanskie uzywane..a teraz nowiutki Hammerek tylko 24K kosztuje,tyle co moja zasmarkana honda tozto wola o pomste do nieba,ale moj stary polozyl reke na Hammera,no i coz..musze sie sluchac > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Polska to nie Moskwa jest 27.07.08, 23:05 perla napisał: > > Hammera, lwa pustyni nie dorobiłem się. na zlosc dzieciom i mezowi kupilam go,bo wlasnie dosc mialam tych duzych spychajacych moje mniejsze a w Hammerze kazdy szacunek mial do mnie wlasnie a ja wiedzialam,ze jak w poslizg wpadne i z drzewem sie zderze,to drzewo pojdzie nie ja.. teraz jakies male hondy czlek ma i pluje na swiat parszywy > Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Oto, jak się zdobywa szacunek: 28.07.08, 11:39 > w Hammerze kazdy szacunek mial do mnie wlasnie Zastanawiam się, czy dla Vicky "hammer" to nie był czasem substytut długiego fiuta. Niektórzy twierdzą, że takim substytutem może być wszystko: magnum 357, pies rasy mastiff, miecz samurajski, aparat z obiektywem 1000mm, lambordżini, wędka na rekiny, remington kal. 10, słowem - cokolwiek, to dlaczego nie miałby to być "hammer"? Nie przejmuj się, dzielna kobieto. Nie ty jedna szacunek zdobywasz za pomocą "hammera". Jest Was co najmniej dwoje. Był taki poseł jeden co się zwał Misztal. W jego przypadku jednak cały szacunek, jakim się cieszył, pochodził od owego "hammera", spływał nań jak olej na podłogę kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Oto, jak się zdobywa szacunek: 28.07.08, 15:00 jaceq napisał: > > w Hammerze kazdy szacunek mial do mnie wlasnie > > Zastanawiam się, czy dla Vicky "hammer" to nie był czasem substytut długiego > fiuta. jak widze z twego kwiecistego baroku to nie ja mam problemy z fiutami,ale ty chyba masz jakies kompleksy na ich punkcie kolego . droga to nie meska anatomia,szczegolnie w zimie,a ten kto czesto jezdzi wie jakie tam panuja zasady i kto,jak i w jakich samochodach przezywa najlepiej kolizje z duzymi samochodami,a o te ostatnio dosc latwo. nie kazdy jezdzi tylko z fiuatmi po bulki,ale niektorzy musza wspinac sie pod niezle,raczej malo asfaltowe drogi koles a tam takie fiuty jak twoje maluchy po prostu odpadaja na pierwszym zakrecie. amerykanie to nie europejczycy i jesli chodzi o samochody to glownie sluza one do celow komfortowego i bezpiecznego przewiezienia fiuta z punktu A do punktu B,a nie sluza temu by tego fiuta pokazywac byle jakiemu europejczykowi wlasnie. w tym tkwi zasadnicza roznica miedzy nami a wami. Odpowiedz Link Zgłoś
free.aquarius Re: Oto, jak się zdobywa szacunek: 28.07.08, 15:30 vicky17 napisała: jak widze z twego kwiecistego baroku to nie ja mam problemy z fiutami,ale ty > chyba masz jakies kompleksy na ich punkcie kolego . > droga to nie meska anatomia,szczegolnie w zimie,a ten kto czesto jezdzi wie > jakie tam panuja zasady i kto,jak i w jakich samochodach przezywa najlepiej > kolizje z duzymi samochodami,a o te ostatnio dosc latwo. > nie kazdy jezdzi tylko z fiuatmi po bulki,ale niektorzy musza wspinac sie pod > niezle,raczej malo asfaltowe drogi koles a tam takie fiuty jak twoje maluchy po > prostu odpadaja na pierwszym zakrecie. > amerykanie to nie europejczycy i jesli chodzi o samochody to glownie sluza one > do celow komfortowego i bezpiecznego przewiezienia fiuta z punktu A do punktu > B,a nie sluza temu by tego fiuta pokazywac byle jakiemu europejczykowi wlasnie. > w tym tkwi zasadnicza roznica miedzy nami a wami. Staczasz się z każdym postem coraz niżej,to już nie jest rynsztok,to jest dno dna)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Oto, jak się zdobywa szacunek: 28.07.08, 15:34 free.aquarius napisał: > Staczasz się z każdym postem coraz niżej,to już nie jest rynsztok,to > jest dno dna)) > > > o a kogo na tym dnie widzimy..nastepny rynsztoczek z dobrymi radami.. he,he nie ma to jak meski szpan w gaciach..dziurawych nieco. > > Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 o jaki sliczniutki 27.07.08, 23:28 moj byl czerwony R.I.P www.raisethehammer.org/images/dumb_car.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: o jaki sliczniutki 27.07.08, 23:37 A gwoździe pewnie hummerami wbijasz )) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: o jaki sliczniutki 27.07.08, 23:39 sz0k napisał: > A gwoździe pewnie hummerami wbijasz )) > mialam opony z gwozdziami,to fakt,bo innymi po lodzie nie pojedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Radziecki gazik wojskowy 28.07.08, 15:54 cyniol napisał: > Moja corka latem takim szpanuje i jej znajomi sa przeszczesliwi) Podobno pali > jak smok. > www.mmszczecin.pl/17811/2008/7/27/gazikiem-po-wertepach-video?districtChanged=true heh nareszcie sie panowie ode mnie odczepili ale masz racje,ze te gaziki spalaja straszliwie. kolega mego syna ma podobnego jeepa.male toto,niewygodne a zzera benzyne jak cholera. duzo wiecej od wielkiego jeepa V6,ktorym moja kolezanka jezdzi,a ktory jest wygodny i wielki. nie wszytsko co male jest ekonomiczne..no i tu schodzimy znowu do dolu) Odpowiedz Link Zgłoś
free.aquarius Re: Radziecki gazik wojskowy 28.07.08, 15:58 vicky17 napisała: no i tu schodzimy znowu do dolu) Schodzimy? Przecież Ty jesteś w tym dole od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Radziecki gazik wojskowy 28.07.08, 16:01 free.aquarius napisał: > > > > Schodzimy? > Przecież Ty jesteś w tym dole od dawna > no i kto mi tam drzwi otwiera..mam nadzieje,ze w jako takim stroju i zamaskowany,coby wstydu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniol Re: Radziecki gazik wojskowy 28.07.08, 16:11 vicky17 napisała: > cyniol napisał: > > > Moja corka latem takim szpanuje i jej znajomi sa przeszczesliwi) Podobn > o pali > > jak smok. > > www.mmszczecin.pl/17811/2008/7/27/gazikiem-po-wertepach-video?districtChanged=true > > heh nareszcie sie panowie ode mnie odczepili ale masz racje,ze te gaziki > spalaja straszliwie. kolega mego syna ma podobnego jeepa.male toto,niewygodne a > zzera benzyne jak cholera. duzo wiecej od wielkiego jeepa V6,ktorym moja > kolezanka jezdzi,a ktory jest wygodny i wielki. > nie wszytsko co male jest ekonomiczne..no i tu schodzimy znowu do dolu) Ona uzywa go na imprezy, laduja sie ze znajomymi do gazika i wzbudzaja ogolne zainteresowanie, na codzien to nie sposob takim jezdzic Na lato szczegolnie jest dobry, bo ma opuszczany dach. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Radziecki gazik wojskowy 28.07.08, 16:15 cyniol napisał: > Ona uzywa go na imprezy, laduja sie ze znajomymi do gazika i wzbudzaja ogolne > zainteresowanie, na codzien to nie sposob takim jezdzic Na lato szczegolnie > jest dobry, bo ma opuszczany dach. no wlasnie tamten jeep tez i do tego ma takie plastykowe okienka z boku. czlowiek nic tylko muchy lapie w zeby i glowe wiatr urywa,lacznie z portfelem,ale dzieci fun maja Odpowiedz Link Zgłoś