Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 12.01.02, 12:29 ? 7,03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # Re: KTO oglądał wczoraj IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.01.02, 12:33 Gość portalu: siedem napisał(a): > ? > 7,03 J anie bylem polzywy !!!! : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: KTO oglądał wczoraj IP: 213.25.60.* 12.01.02, 12:36 Gość portalu: siedem napisał(a): > ? > 7,03 Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: KTO oglądał wczoraj IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.01.02, 12:42 Gość portalu: Adams napisał(a): > > Ja nie. Same trupy virualne na "prawicy" niekoncesjonowanej !!!!! Mam goraczke i troche szybciej mysle niz czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem zapytałem, bo... IP: *.tgory.pik-net.pl 12.01.02, 12:56 1 umysł zapchany liczbami nie jest w stanie zapamietywac nazw własnych. np prfesora filozofii, pani redaktor. 2 doszło w nim [programie] do ciekawego starcia socliberalnej tezy o pozytwnym wpływie na państwo; łagodzenia kar z prawdziwymi wartościami. 3 program był o przepełnieniu więzień. 4 program ten nasza biedna telewizja rozporządzająca 1mld dolarów z abonamentu i reklam zerżneła [partacząc] z TVN. 5 no i prowadzaca [obiektywna, bezstronna, zwolenniczka SLD] na dzieńdobry dostała "zjebę" od profesora, że gadają o karze śmierci w nocy na mrozie na świeżym powietrzu. biedny starszy człowiek wcalenie nie rozumie nowoczesności i ducha postępu [ja też nie] 6 popisy manipulacji: przerywanie w polowie zdania, ośmieszanie. Ciche głosy o niedoli więźniów którzy muszą wyzyć za 1500 na łeba w chwili gdy dochód polskiej rodziny waha się w okolicy 500. I tak jesteśmy barbarzyńcy bo w mumii więźniowie mają 2x tyle - trzeba to zmienić - iść ku postępowi [dalszemu]. podsumowując wszystko mi siem "podnosilo" 7 dlatego pytałem o jakieś kontrreakcje po programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: zapytałem, bo... IP: 213.25.60.* 12.01.02, 13:09 Gość portalu: siedem napisał(a): > 1 > umysł zapchany liczbami nie jest w stanie zapamietywac nazw własnych. np prfeso > ra > filozofii, pani redaktor. > 2 > doszło w nim [programie] do ciekawego starcia socliberalnej tezy o pozytwnym > wpływie na państwo; łagodzenia kar z prawdziwymi wartościami. > 3 > program był o przepełnieniu więzień. > 4 > program ten nasza biedna telewizja rozporządzająca 1mld dolarów z abonamentu i > reklam zerżneła [partacząc] z TVN. > 5 > no i prowadzaca [obiektywna, bezstronna, zwolenniczka SLD] na dzieńdobry > dostała "zjebę" od profesora, że gadają o karze śmierci w nocy na mrozie na > świeżym powietrzu. biedny starszy człowiek wcalenie nie rozumie nowoczesności i > > ducha postępu [ja też nie] > 6 > popisy manipulacji: przerywanie w polowie zdania, ośmieszanie. No i miała rację . Oszołomstwo należy ośmieszać. Z kołtuństwem i zaściankiem się nie dyskutuje. Ciche głosy o > niedoli więźniów którzy muszą wyzyć za 1500 na łeba w chwili gdy dochód polskie > j > rodziny waha się w okolicy 500. Nie można odpowiadać złem na zło. Dlatego każdy osadzony powinien dostać M2 , a sprawcy najcięższych zbrodni nawet M4 plus obsługa czyt. służba , stałe przepustki oraz kieszonkowe w wys. średniej krajowej. Jeśli tak będziemy postępować to Ci , przecież w gruncie rzeczy dobrzy ludzie tylko skrzywdzeni przez społeczeństwo , zrozumieją swoje błędy i wrócą na drogę cnoty. I tak jesteśmy barbarzyńcy bo w mumii więźniowi > e > mają 2x tyle - trzeba to zmienić - iść ku postępowi [dalszemu]. podsumowując > wszystko mi siem "podnosilo" > > 7 dlatego pytałem o jakieś kontrreakcje po programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: zapytałem, bo... IP: 213.25.60.* 12.01.02, 13:46 Gość portalu: Adams napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > 1 > > umysł zapchany liczbami nie jest w stanie zapamietywac nazw własnych. np p > rfeso > > ra > > filozofii, pani redaktor. > > 2 > > doszło w nim [programie] do ciekawego starcia socliberalnej tezy o pozytwn > ym > > wpływie na państwo; łagodzenia kar z prawdziwymi wartościami. > > 3 > > program był o przepełnieniu więzień. > > 4 > > program ten nasza biedna telewizja rozporządzająca 1mld dolarów z abonamen > tu i > > reklam zerżneła [partacząc] z TVN. > > 5 > > no i prowadzaca [obiektywna, bezstronna, zwolenniczka SLD] na dzieńdobry > > dostała "zjebę" od profesora, że gadają o karze śmierci w nocy na mrozie n > a > > świeżym powietrzu. biedny starszy człowiek wcalenie nie rozumie nowoczesno > ści i > > > > ducha postępu [ja też nie] > > 6 > > popisy manipulacji: przerywanie w polowie zdania, ośmieszanie. > > > > > No i miała rację . Oszołomstwo należy ośmieszać. Z kołtuństwem i za > ściankiem się nie dyskutuje. > > > > > > > Ciche głosy o > > niedoli więźniów którzy muszą wyzyć za 1500 na łeba w chwili gdy dochód po > lskie > > j > > rodziny waha się w okolicy 500. > > > > > > Nie można odpowiadać złem na zło. Dlatego każdy osadzony powinien > dostać M2 , a sprawcy > najcięższych zbrodni nawet M4 plus obsługa czyt. służba , stałe przepus > tki oraz kieszonkowe w wys. > średniej krajowej. Jeśli tak będziemy postępować to Ci , przecież w gr > uncie rzeczy dobrzy ludzie tylko > skrzywdzeni przez społeczeństwo , zrozumieją swoje błędy i wrócą na dro > gę cnoty. > > > > > > > I tak jesteśmy barbarzyńcy bo w mumii więźniowi > > e > > mają 2x tyle - trzeba to zmienić - iść ku postępowi [dalszemu]. podsumowuj > ąc > > wszystko mi siem "podnosilo" > > > > 7 dlatego pytałem o jakieś kontrreakcje po programie > Ja żartowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: zapytałem, bo... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.01.02, 13:14 Gość portalu: siedem napisał(a): > 1 > umysł zapchany liczbami nie jest w stanie zapamietywac nazw własnych. np prfeso > ra filozofii, pani redaktor. > 2> > 7 dlatego pytałem o jakieś kontrreakcje po programie 7.77 pisz troche wierszy jak ja na 18 chrzesnicy Moja Droga Aniu nie mysl o kochaniu przestanies sie wloczyc bo sie musisz uczyc Tak jest na 18 -ke gadka Twego chrzestnego Tadka. Ale zebys sie niebal i co chcesz w zyciu miala - Rozum - Aniu - Dusze -Serce nie zostawiaj ich w rozterce... itd Albo maluj jak # 8 karykatur na choinke na wprost drzwi bo zostawilem ubieranie jej dzieciom... Porzadni musza byc pod terrorem przestepcow - tak Dzierzynski umacnial rewolucje. Zlodziej rzadzac wierz tylko przestepcom i ich cholubia. Przyjezdzal pociagiem pancernym - wygrywal i wypuszcal z tiurmy najgorzszego bandyte - robiac go naczelikiem komitetu nowej oblasti. Tam juz rewolucaj nigdy nie przegrala. Zgadnil czyi potomkowie tej idei rzadza dzisiaj ??? Nagroda - 0,7 Whisky dla 0.77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: zapytałem, bo... IP: *.tgory.pik-net.pl 12.01.02, 13:29 ...no pewnie, że rzadzą. mentalny [realny też...] kryminalista pierwszy zrozumie niedolę choćby "alimenciarza" czy też doliniarza [prawdziwego]. pochyli się nad jego podłym losem: 3m kw powierzchni mieszkalnej, dostęp do cableTV, internetu [tylko w bibliotece - skandal!]. ciekawy argument lewych postępowców przeciwko karze śmierci: " no kto ma ta karę wykonywać? zmusi Pan naczelnika więzienia żeby stryczek przygotował?" [do profesora - od szafarza resocjalizacji] Jakoś kilkanaście lat temu można było zwerbowac Piotrowskiego, nikt się nie przejmował brakami kadrowymi w zawodzie kata. mój stosunek do tej kary jest następujący: człowiek człowieka nie ma prawa zabić. człowiek ma prawo zabić zwierze zagrażające jego bytowi. człowiek powinien jasno określić, że kobieta zabijająca dla kilku tysięcy ubezpieczenia własne dziecko nie jest już ani kobietą ani tym bardziej człowiekiem. dokonując pewnych czynów rozumna istota stawia się poza swoim gatunkiem i tyle. 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: zapytałem, bo... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.01.02, 13:50 Zawsze spoleczenstwo ma prawo sie bronic przed niebezpiecznymi zwyrodnialcami - i to najlepeiej skutecznie. Biblia wyjasnia w pzrypowiesci o Samarytaninie - kto jest Twym bliznim, ktorego trzeba kochac ! Odpowiedz Link Zgłoś
pewniak Re: KTO oglądał wczoraj 13.01.02, 15:20 Gość portalu: siedem napisał(a): > ? > 7,03 , Odpowiedz Link Zgłoś