datsh 03.10.08, 05:07 Został odznaczony Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski ... Uroczystość odbyła sie 2 Pażdziernika 2008 w Ambasadzie RP w Sztokholmie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 za co? 03.10.08, 06:33 datsh napisał: > Został odznaczony Za walke z realna Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: za co? 03.10.08, 09:45 Za znajomosc z kard. Wyszynskim i Mieczyslawem Szyrem, tesciem jego brata. Obie nogi na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 03.10.08, 09:42 Byly czasy, kiedy bys go raczej spuscil z woda,niz chwalil,no ale jakie czasy,takie moresy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 03.10.08, 10:40 Dobrze,zes go przypomnial. Wlacze go do swojego opusu. Kiedys oskarzal mojego starego,ze razem z Nowotka skakal na spadochronie do Polski.)) Taki z niego gieroj opozycji.)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Re: Jakub Swiecicki... 03.10.08, 11:03 To twoj tatus skakal na spadochronie jako agent kominternu? Oj dluga , dluga ta twoja rodzinna historia komunistycznej stonki na spadochronach spuszcznej. Nie dziw, ze masz takie po*pie*rdo*lone poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 03.10.08, 11:27 tygrys6789 napisał: > To twoj tatus skakal na spadochronie jako agent kominternu? > Oj dluga , dluga ta twoja rodzinna historia komunistycznej stonki > na spadochronach spuszcznej. Nie dziw, ze masz takie po*pie*rdo*lone > poglądy. Tacy sa sojusznicy drf aka datsh w dzisiejszej Polsce. Nic dodac, nic ujac.)) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 taki z Ciebie Molojec? 03.10.08, 11:24 pozarski napisał: > starego,ze razem z Widze, ze sie wypierasz. Nie wiem, czy to dobrze, czy to prawda. > gieroj opozycji Siem zapytowywalem czy un w giembie taki mocny czy jakies insze zaslugi jeszcze ma. Zapewne jeszcze naciagal durnych szfedow na datki dla leworucjonistow. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: taki z Ciebie Gomulka? 03.10.08, 13:53 Hehe. Moj stary po prostu nie mogl byc w 2 miejscach na raz w tym samym czasie. Gdyby mogl i nie mial leku przestrzeni, pewnie by skakal. Ciekawe,co robil wtedy ojciec Swiecickiego, nie mowiac juz o twoim i datsha-drf. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 09:53 Nie tylko punkt widzenia,ale i punkt siedzenia, wplywa na ocene delikwenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 15:37 Juz sie chcialem rzucic na jaka adminke,kiedy sobie przypomnialem,ze sam wywalilem tego Swiecickiego z fotoforum. No to oto nowy Swiecicki. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 10:02 A kim jest Jakub Swiecicki i co takego wielkiego zrobil dla Polski? Czym sie zasluzyl Kaczynkiemu? Czytam, ze jest taki pilkarz, czy to on? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 10:06 Nie mam pojecia, Orwellko,czym sie przysluzyl Jakub Swiecicki Polsce. Zapytaj w polskiej ambasadzie w Sztokholmie albo od razu datsha/drf!) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 10:20 Przyszlo mi do glowy, Orwellko,ze tu w ogole nie chodzi o jakiegos Jakuba Swiecickiego, tylko o datsha/drf. On przeciez dostal wiekszy medal,a wiec dla Polski zrobil jeszcze wiecej,niz Jakub Swiecicki. Znajac drf'a, mysle,ze wlasnie to bylo celem watku. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys6789 Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 10:48 Oj dziadki żalosne- co tak sobie wzjemnie zazdroscicie? Memento Mori. Nic ze sobą do piekla nie zabierzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 18:06 Montien Riverside Hotel Review by MR. SWIECICKI, Jakub Hotel Rating: Hotel Area: Riverside Hotel City: Bangkok Hotel Country: Thailand Address: 372 Rama 3 Road, Bangkok 10120 Thailand Hotel Review posted by MR. SWIECICKI, Jakub, Sweden in January 2008 =================================================================== A kim jest Jakub Swiecicki i co takego wielkiego zrobil dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 20:01 No to juz wiemy, ze bywal w Tailandii, Mekce pedofilow, ale co wybitnego zrobil dla Polski, ze dostal ten order od prezia? czy som tez jakies reviews z hoteli polskich? Tak siem pytam z ciekawostki. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 20:26 Nie mam pojecia. Zapytaj go. Jak poszperasz w wyszukiwarce,znajdziesz nawet jego nr telefonu.) Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 20:40 nie znam go , kolegi z wydzialu kiedyś mi gadali że to dezerter i naturalizował się w Sweden... nie moja strefa odpwiedzialności ... tam paplali o jakims Kaliningradzie, ale ja wsjo zabył .. nic nie mogę o tym fellow powiedzieć... tak jak w filmie farncuskim , scena , komisarz wchodzi do mieszkania sąsiadki który jest podejrzany o morderstwo .. i pyta jaki to był człowiek ? a ona.. "ani dobry , ani zły poprostu rzeżnik" ... now ot i wsjo ... borys polewoj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Jakub Swiecicki... 06.10.08, 20:51 Abi,abi ty sie doigrasz. Niech no tylko zakwitna jablonie i SdPl wezmie wladze w swoje wyprobowane lapska. Odpowiedz Link Zgłoś