max754 19.06.06, 18:02 jak przekonac druga polowke (ta lepsza) ze sa inne rzeczy niz ulubiony serial (i wcale nie mowie o meczu pilki noznej) --------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinax Re: zamiast serialu 19.06.06, 18:02 masz szczescie bo teraz wikszasc seriali zaprzestaje emisja na okres letni wiec nie bedzie ich ogladał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: zamiast serialu 19.06.06, 18:06 może zproponuj żetak powiem organoleptycznie inne atrakce, ja wime może sex na przykład, albo wyprawe do muzeum sztuki gotowania czy coś...może nudzi się z Toba lepsza połowa Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: zamiast serialu 19.06.06, 21:31 Nie da rady:( Wiem z doświadczenia, bo mam koleżankę, która potrafiła nawet podczas przygotowań do egzaminów, gdy baaaardzo brakowało czasu, nie rezygnować ze swojego serialu albo CO GORSZA, umawiać się na imprezy, które zaczynały się o 20, że będzie o 22, bo musi serial obejrzeć. Pozwól jej na to, bo chyba walczysz z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś