IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 08:56
Obrońco uciśnionych!
Haubico tolerancji!
Moździerzu miłości bliźniego!
Homerze kultury!

Stań w mojej obronie. "Czerwy" nazywają mnie pedałem. Proszę naucz ich
kultury i tolerancji. Albo chociaż poucz o zgubnym wpływie zaniżania poziomu
wypowiedzi. heh!

7,20
Obserwuj wątek
    • Gość: kunce powiem Ci, z kim będziesz siedział IP: *.chello.pl 16.01.02, 10:28
      Doku ostatnio głosił potrzebę sadzania antysemitów z pedałami. Napisał o tym w
      jednym wątku jednocześnie informując Euromira, że poglądy tego ostatniego
      jednoznacznie sytuują go za kratami w w/w towarzystwie. A Ciebie pod względem
      preferencji genitalnych zidentyfikowali czerwoni.
      Proponuję: zaprzyjażnij się z Euromirem, to w jednej celi będzie wam łatwiej. A
      i z paczek, które przesyłać będę narzeczonemu, coś sobie uszczkniesz.
      • Gość: siedem Re: powiem Ci, z kim będziesz siedział IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 10:42
        Gość portalu: kunce napisał(a):

> Doku ostatnio głosił potrzebę sadzania antysemitów z pedałami. Napisał o tym w
        > jednym wątku jednocześnie informując Euromira, że poglądy tego ostatniego
        > jednoznacznie sytuują go za kratami w w/w towarzystwie. A Ciebie pod względem
        > preferencji genitalnych zidentyfikowali czerwoni.
        > Proponuję: zaprzyjażnij się z Euromirem, to w jednej celi będzie wam łatwiej. A
        >
        > i z paczek, które przesyłać będę narzeczonemu, coś sobie uszczkniesz.

Pamiętam wypowiedzi "tolerancjusza" doku. Najwyraźniej FLK [frakcja lewicy
        kloacznej] uznała że tow. doku wydał wyrok jedynie słuszny. Władze penitencjarne
        osadziły mnie [damskiego boksera] w celi z "twardymi facetami". A ci T.Faceci
        mnie "przecwelili" na jedynie poprawna politycznie orientację seksualną.
        7,00

• tyu Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! 16.01.02, 12:08
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: kunce napisała:
          >
          > > Doku ostatnio głosił potrzebę sadzania antysemitów z pedałami. Napisał o tym
          > > w jednym wątku jednocześnie informując Euromira, że poglądy tego ostatniego
          > > jednoznacznie sytuują go za kratami w w/w towarzystwie. A Ciebie pod względem
          > > preferencji genitalnych zidentyfikowali czerwoni.
          > > Proponuję: zaprzyjażnij się z Euromirem, to w jednej celi będzie wam łatwiej
          > > A i z paczek, które przesyłać będę narzeczonemu, coś sobie uszczkniesz.
          >
          > Pamiętam wypowiedzi "tolerancjusza" doku. Najwyraźniej FLK [frakcja lewicy
          > kloacznej] uznała że tow. doku wydał wyrok jedynie słuszny. Władze penitencjarn
          > e
          > osadziły mnie [damskiego boksera] w celi z "twardymi facetami". A ci T.Faceci
          > mnie "przecwelili" na jedynie poprawna politycznie orientację seksualną.
          > 7,00

Wcześniej siedem zgłosił na me (wirtualne) ręce zapotrzebowanie następującej
          treści:

Obrońco uciśnionych!
          Haubico tolerancji!
          Moździerzu miłości bliźniego!
          Homerze kultury!

Stań w mojej obronie. "Czerwy" nazywają mnie pedałem. Proszę naucz ich
          kultury i tolerancji. Albo chociaż poucz o zgubnym wpływie zaniżania poziomu
          wypowiedzi. heh!

Siódemko!

Ja -
          Obrońca uciśnionych,
          Haubica tolerancji,
          Moździerz miłości bliźniego,
          i Homer kultury
          - czyli krajan Twój tyu
          staję na wezwanie!

I stwierdzam, co następuje:
          1. Sformułowania, sugestie i insynuacje wobec Ciebie użyte - wstrętnymi mi są,
          niezależnie od istnienia lub nieistnienia podstaw do ich użycia.
          2. Sformułowania te NIE MOGŁY paść z ust, klawiatur lub innych części ciała
          AUTENTYCZNYCH ludzi lewicy, gdyż ta - z definicji - jest politpoprawna. Luka
          zaświadczy.
          3. Niejaki Doku, wspomniany powyżej, jako inkryminowany o użycie - nie jest
          według mnie człowiekiem lewicy. Dowodem jego stosunek do związków zawodowych
          zadeklarowany w jednej z poprzednich dyskusji ze mną.
          4. FLK [frakcja lewicy kloacznej] jest ohydną fałszywką - wynikiem prowokacji
          wiadomych sił.
          5. Euromira, krewnych, znajomych, narzeczonych itp nie biorę tu pod uwagę
          zupełnie, jako prawicowców czystej wody.
          6. Wskaż mi miejsce i osobę (jeśli to nie/nie tylko jest Doku), która
          potraktowała Cię tak, jak opisujesz, a pragnienie Twe spełnione zostanie z dużą
          dokładnością,
          7. Restauracja "Bagatela" - w końcu sprawdziłem osobiście - nadal istnieje i ma
          się w miarę dobrze - w Gliwicach przy ul.Matejki, róg Zwycięstwa - ok. 100 m od
          miejsca, gdzie była "Agawa". Kolejne pytanie: to co było PRZED "Agawą" w tym
          miejscu?
          8. Pozdrawiam.
          • Gość: kunce Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! IP: *.chello.pl 16.01.02, 12:28
            tyu napisał(a):
            > 5. Euromira, krewnych, znajomych, narzeczonych itp nie biorę tu pod uwagę
            > zupełnie, jako prawicowców czystej wody.

Z pewnym zawstydzeniem muszę wyznać, że moja prawicowość nie jest najwyższej
            próby. Uważam siebie (być może błądzę) za człowieka centrum, realizującego w
            życiu filozofię liberalną. Nieco prawicowego 'odkłonienia" (naprawdę
            szczątkowego) wynika z rodzinnych tradycji.
            • tyu Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! 16.01.02, 12:59

> Z pewnym zawstydzeniem muszę wyznać, że moja prawicowość nie jest najwyższej
              > próby. Uważam siebie (być może błądzę) za człowieka centrum, realizującego w
              > życiu filozofię liberalną. Nieco prawicowego 'odkłonienia" (naprawdę
              > szczątkowego) wynika z rodzinnych tradycji.

1. To nie powód do zawstydzenia, lecz do dumy! Chyba nie uważasz za powód do dumy
              posiadania poglądów zbliżonych np. do o. Rydzyka?
              2. FILOZOFIA liberalna (nie mylić z ekonomią!) jest mi dość bliska. Osobiście
              lokuję ją nieco na LEWO od centrum.
              3. Twoje oświadczenie nie jest, mam nadzieję, akcesem do grona ludzi, których
              zobowiązałem się zwalczać?

• Gość: kunce Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! IP: *.chello.pl 16.01.02, 14:52
                moje zawstydzenie nie wynika z faktu posiadania poglądów jako takich (to powód do
                dumy, jak sądzę, a na tym forum nie wszyscy własnymi poglądami mogą się
                szczycić). Raczej z tego, że awansem (ze względu na nicka, z którym jam już po
                zrękowinach) przypisałeś mi poglądy prawicowe. Co do ojca Rydzyka - jego poglądów
                nie umiem okreslić, bo znam je głównie z drugiej ręki, czy raczej drugich ust.
                Wydają mi się jednak 'prawicowe' tylko w potocznym rozumieniu tego słowa (wiele
                osób w Polsce za prawicowe uważa to, co nie ma nic współnego z tradycą i
                mentalnością dawnej PZPR; w tym sensie pewnie ojciec Rydzyk jest prawicowy, ale
                chyba tylko w tym). Radio Maryja bywa słyszane w moim domu (jako liberał
                przyznaję mej mamie prawo do słuchania ulubionej radiostacji), a nawet uczciwie
                przyznaję, że pięknie śpiewają roraty. Jednak kiedy kończy się część religijna i
                wkraczają komentatorzy współczesności, przy moim biurku rozlegają się
                zagłuszające horały gregoriańskie - bo, nawiasem mówiąc, przepadam za muzyka
                tworzoną dla potrzeb liturgicznych, która wprowadza mnie w stany sprzyjające
                pracy. A rydzykowe gadajace głowy nie.

• tyu Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! 16.01.02, 20:24

> moje zawstydzenie nie wynika z faktu posiadania poglądów jako takich (to powód
                  > do dumy, jak sądzę, a na tym forum nie wszyscy własnymi poglądami mogą się
                  > szczycić).

Nie chodziło mi bynajmniej o posiadanie poglądów W OGÓLE, tylko o posiadanie
                  poglądów skrajnie prawicowych. Ich NIE POSIADANIE uważam za powód do dumy.

Raczej z tego, że awansem (ze względu na nicka, z którym jam już po zrękowinach)
                  > przypisałeś mi poglądy prawicowe. Co do ojca Rydzyka - jego poglądów
                  > nie umiem okreslić, bo znam je głównie z drugiej ręki, czy raczej drugich ust.
                  > Wydają mi się jednak 'prawicowe' tylko w potocznym rozumieniu tego słowa (wiele
                  > osób w Polsce za prawicowe uważa to, co nie ma nic współnego z tradycją i
                  > mentalnością dawnej PZPR; w tym sensie pewnie ojciec Rydzyk jest prawicowy, ale
                  > chyba tylko w tym). Radio Maryja bywa słyszane w moim domu (jako liberał
                  > przyznaję mej mamie prawo do słuchania ulubionej radiostacji), a nawet uczciwie
                  > przyznaję, że pięknie śpiewają roraty. Jednak kiedy kończy się część religijna
                  > i wkraczają komentatorzy współczesności, przy moim biurku rozlegają się
                  > zagłuszające horały gregoriańskie - bo, nawiasem mówiąc, przepadam za muzyka
                  > tworzoną dla potrzeb liturgicznych, która wprowadza mnie w stany sprzyjające
                  > pracy. A rydzykowe gadajace głowy nie.

No i jesteśmy w domu. W domu w przenośni, czyli dwa w jednym.
                  Podziały: lewica-prawica są wielopłaszczyznowe. Rydzyk &Co. nie jest zapewne
                  prawicowcem w sensie popierania ultraliberalizmu ekonomicznego, ale liberalizm,
                  jako FILOZOFIA (wracając do poprzedniej tematyki) jest mu z pewnością wrogi. To
                  skrajny fundamentalista i obskurant. Czy to lewica, czy prawica? Moim zdaniem -
                  SKRAJNA prawica. Lewica (centrolewica), to właśnie wolność słowa i sumienia, a
                  nie straszenie ogniem piekielnym za cokolwiek i obsesyjne szukanie spisków.

• wild Tu Profesor Tyu zmienia swoje poglądy ... :) 16.01.02, 20:27
                    tyu napisał(a):

> Gość portalu: kunce napisał(a):
                    >
                    > > moje zawstydzenie nie wynika z faktu posiadania poglądów jako takich (to p
                    > owód
                    > > do dumy, jak sądzę, a na tym forum nie wszyscy własnymi poglądami mogą się
                    >
                    > > szczycić).
                    >
                    > Nie chodziło mi bynajmniej o posiadanie poglądów W OGÓLE, tylko o posiadanie
                    > poglądów skrajnie prawicowych. Ich NIE POSIADANIE uważam za powód do dumy.
                    >
                    > Raczej z tego, że awansem (ze względu na nicka, z którym jam już po zrękowinach
                    > )
                    > > przypisałeś mi poglądy prawicowe. Co do ojca Rydzyka - jego poglądów
                    > > nie umiem okreslić, bo znam je głównie z drugiej ręki, czy raczej drugich
                    > ust.
                    > > Wydają mi się jednak 'prawicowe' tylko w potocznym rozumieniu tego słowa (
                    > wiele
                    > > osób w Polsce za prawicowe uważa to, co nie ma nic współnego z tradycją i
                    > > mentalnością dawnej PZPR; w tym sensie pewnie ojciec Rydzyk jest prawicowy
                    > , ale
                    > > chyba tylko w tym). Radio Maryja bywa słyszane w moim domu (jako liberał
                    > > przyznaję mej mamie prawo do słuchania ulubionej radiostacji), a nawet ucz
                    > ciwie
                    > > przyznaję, że pięknie śpiewają roraty. Jednak kiedy kończy się część relig
                    > ijna
                    > > i wkraczają komentatorzy współczesności, przy moim biurku rozlegają się
                    > > zagłuszające horały gregoriańskie - bo, nawiasem mówiąc, przepadam za muzy
                    > ka
                    > > tworzoną dla potrzeb liturgicznych, która wprowadza mnie w stany sprzyjają
                    > ce
                    > > pracy. A rydzykowe gadajace głowy nie.
                    >
                    > No i jesteśmy w domu. W domu w przenośni, czyli dwa w jednym.
                    > Podziały: lewica-prawica są wielopłaszczyznowe. Rydzyk &Co. nie jest zapewne
                    > prawicowcem w sensie popierania ultraliberalizmu ekonomicznego, ale liberalizm,
                    >
                    > jako FILOZOFIA (wracając do poprzedniej tematyki) jest mu z pewnością wrogi. To
                    >
                    > skrajny fundamentalista i obskurant. Czy to lewica, czy prawica? Moim zdaniem -
                    >
                    > SKRAJNA prawica. Lewica (centrolewica), to właśnie wolność słowa i sumienia, a
                    > nie straszenie ogniem piekielnym za cokolwiek i obsesyjne szukanie spisków.
                    >

Ty jestes za wolnością słowa i sumienia? czy mógłbyś to potwierdzić?
                    od której godziny do kótrej nim jestes?
                    • tyu Tu Maksio zadał niechcący rozsądne pytanie :)) 16.01.02, 20:39
                      Pytasz: Ty jestes za wolnością słowa i sumienia? czy mógłbyś to potwierdzić?
                      od której godziny do której nim jestes?

Tak, jestem, Maksiu!
                      Ale...
                      Wolność słowa podlega, moim zdaniem, ograniczeniom. Lecz nie ograniczeniom
                      GODZINOWYM, a MERYTORYCZNYM.
                      Czytałeś przed chwilą moją odpowiedź Haszowi w wątku Miriam "Antysemickie
                      plakaty...", prawda? Zrozumiałeś coś z niej?
                      Jeśli tak - nie zadałbyś tego pytania, jeśli nie - idź się bawić. Już masz
                      gdzie.
          • Gość: siedem Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 12:49
            tyu napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: kunce napisała:
            > >
            > > > Doku ostatnio głosił potrzebę sadzania antysemitów z pedałami. Napisa
            > ł o tym
            > > > w jednym wątku jednocześnie informując Euromira, że poglądy tego osta
            > tniego
            > > > jednoznacznie sytuują go za kratami w w/w towarzystwie. A Ciebie pod
            > względem
            > > > preferencji genitalnych zidentyfikowali czerwoni.
            > > > Proponuję: zaprzyjażnij się z Euromirem, to w jednej celi będzie wam
            > łatwiej
            > > > A i z paczek, które przesyłać będę narzeczonemu, coś sobie uszczknies
            > z.
            > >
            > > Pamiętam wypowiedzi "tolerancjusza" doku. Najwyraźniej FLK [frakcja lewicy
            >
            > > kloacznej] uznała że tow. doku wydał wyrok jedynie słuszny. Władze peniten
            > cjarn
            > > e
            > > osadziły mnie [damskiego boksera] w celi z "twardymi facetami". A ci T.Fac
            > eci
            > > mnie "przecwelili" na jedynie poprawna politycznie orientację seksualną.
            > > 7,00
            >
            >
            > Wcześniej siedem zgłosił na me (wirtualne) ręce zapotrzebowanie następującej
            > treści:
            >
            > Obrońco uciśnionych!
            > Haubico tolerancji!
            > Moździerzu miłości bliźniego!
            > Homerze kultury!
            >
            > Stań w mojej obronie. "Czerwy" nazywają mnie pedałem. Proszę naucz ich
            > kultury i tolerancji. Albo chociaż poucz o zgubnym wpływie zaniżania poziomu
            > wypowiedzi. heh!
            >
            >
            >
            > Siódemko!
            >
            > Ja -
            > Obrońca uciśnionych,
            > Haubica tolerancji,
            > Moździerz miłości bliźniego,
            > i Homer kultury
            > - czyli krajan Twój tyu
            > staję na wezwanie!
            >
            > I stwierdzam, co następuje:
            > 1. Sformułowania, sugestie i insynuacje wobec Ciebie użyte - wstrętnymi mi są,
            > niezależnie od istnienia lub nieistnienia podstaw do ich użycia.
            > 2. Sformułowania te NIE MOGŁY paść z ust, klawiatur lub innych części ciała
            > AUTENTYCZNYCH ludzi lewicy, gdyż ta - z definicji - jest politpoprawna. Luka
            > zaświadczy.
            > 3. Niejaki Doku, wspomniany powyżej, jako inkryminowany o użycie - nie jest
            > według mnie człowiekiem lewicy. Dowodem jego stosunek do związków zawodowych
            > zadeklarowany w jednej z poprzednich dyskusji ze mną.
            > 4. FLK [frakcja lewicy kloacznej] jest ohydną fałszywką - wynikiem prowokacji
            > wiadomych sił.
            > 5. Euromira, krewnych, znajomych, narzeczonych itp nie biorę tu pod uwagę
            > zupełnie, jako prawicowców czystej wody.
            > 6. Wskaż mi miejsce i osobę (jeśli to nie/nie tylko jest Doku), która
            > potraktowała Cię tak, jak opisujesz, a pragnienie Twe spełnione zostanie z dużą
            >
            > dokładnością,
            > 7. Restauracja "Bagatela" - w końcu sprawdziłem osobiście - nadal istnieje i ma
            >
            > się w miarę dobrze - w Gliwicach przy ul.Matejki, róg Zwycięstwa - ok. 100 m od
            >
            > miejsca, gdzie była "Agawa". Kolejne pytanie: to co było PRZED "Agawą" w tym
            > miejscu?
            > 8. Pozdrawiam.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAKT!
            Bagatela! Byłem tam raz [1] MOcno znużony monotonia 5 knajpek w Gliwicach
            postanowiłem poeksperymentować i odwiedzić ten lokal. Wyskoczyłem stamtąd
            jak "dziabeł" ze święconej wody. Wnętrze przypomina najgorszą scenografię z filmu
            S. Barei. Oczy 60'o letniej bufetowej, ćmiącej sporta mówią S*******. Kelner z
            brylantyną we włosach macha "białą ścierką w kolorze brunatnym".
            -Pan sobie żyćzyyyy
            A to wszystko działo się u schyłku 20ego wieku smile "Pożegnanie z Gliwicami" AD
            2000.

Co do Mr Doku to MY go nie chcemy! weźcie go sobie [jest kulturalny i zna się na
            Aztekach]
            7,00

ps
            na limak jugend już się nie gniewam
            byłem klechą to mogę być pedałem as well

• tyu Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! 16.01.02, 13:02

> Co do Mr Doku to MY go nie chcemy! weźcie go sobie [jest kulturalny i zna się
              > na Aztekach]
              > 7,00

Proponuję zatem, by Doku SAM się określił, pod warunkiem, że nie określi się ,
              jako lewicowiec.

> ps
              > na limak jugend już się nie gniewam
              > byłem klechą to mogę być pedałem as well

Fakt, Limak czasem tak lubi...

• Gość: borsuk Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.02, 13:06
              siodemko,
              jako byly miszkaniec Suchej Gory, czuje sie, juz przez ten fakt, w pewnym
              stopniu zobowiazany do solidarnosci z Toba. Poniewaz bronic Cie juz nie musze,
              gdyz lepiej niz tyu nikt tego zrobi, chcialem Ci tylko zwroic uwage na pewna
              koniecznosc, jakiej niestety nie da sie uniknac.
              Piszesz ze stoickim spokojem:
              "byłem klechą to mogę być pedałem as well"

Spojrz siodemko prawdzie w oczy:
              skoro byles klecha musisz byc takze pedofilem.
              Jest to sylogizm nie do obalenia i musisz sie z tym pogodzic.
              Na ciezkie chwile sluza chusteczka do ocierania lez.

Gdybys chcial mi odpowiedziec, postaraj sie formulowac mozliwie neutralnie,
              gdyz moze sie zdarzyc ze oglosza Cie takze zoofilem (Politycznie poprawny
              sodomita).

borsuk
              • Gość: siedem Re: Siódemko! - jeeesteeeem! Przybywam!!! Wytrwaj! IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 13:16
                Gość portalu: borsuk napisał(a):

> siodemko,
                > jako byly miszkaniec Suchej Gory, czuje sie, juz przez ten fakt, w pewnym
                > stopniu zobowiazany do solidarnosci z Toba. Poniewaz bronic Cie juz nie musze,
                > gdyz lepiej niz tyu nikt tego zrobi, chcialem Ci tylko zwroic uwage na pewna
                > koniecznosc, jakiej niestety nie da sie uniknac.
                > Piszesz ze stoickim spokojem:
                > "byłem klechą to mogę być pedałem as well"
                >
                > Spojrz siodemko prawdzie w oczy:
                > skoro byles klecha musisz byc takze pedofilem.
                > Jest to sylogizm nie do obalenia i musisz sie z tym pogodzic.
                > Na ciezkie chwile sluza chusteczka do ocierania lez.
                >
                > Gdybys chcial mi odpowiedziec, postaraj sie formulowac mozliwie neutralnie,
                > gdyz moze sie zdarzyc ze oglosza Cie takze zoofilem (Politycznie poprawny
                > sodomita).
                >
                > borsuk

Tak tu grzecznie i ładnych słówek tyle, że aż niesowojo siem czuję! Jak mnie
                limak za kudły nie wytarga a ja jego bezkręgiego truchełka żelaznymi drzwiami nie
                przytrzasnę to dzień forumowy na straty idzie. ;]
                7,00
    • bykk Re: do Siódemki 16.01.02, 13:29
      Witaj Siedem!
      Możesz mi przypomnieć od kiedy przejmasz się "czerwami"?
      śLIMAKI i tak nie zdążą na ten wątek!
      Tyu zawsze broni dobrego imienia(czasem innych,czasem swojego),tak ,że nie
      musisz Go prosić o obronę.smile))
      Jeden "koń" urwał mu się z postronka i teraz go nie może "złapać"!
      pozdrawiam Cię(ocywiście "obrońcę" również)!
      • Gość: siedem Re: do Siódemki IP: *.tgory.pik-net.pl 16.01.02, 13:37
        bykk napisał(a):

> Witaj Siedem!
        > Możesz mi przypomnieć od kiedy przejmasz się "czerwami"?
        > śLIMAKI i tak nie zdążą na ten wątek!
        > Tyu zawsze broni dobrego imienia(czasem innych,czasem swojego),tak ,że nie
        > musisz Go prosić o obronę.smile))
        > Jeden "koń" urwał mu się z postronka i teraz go nie może "złapać"!
        > pozdrawiam Cię(ocywiście "obrońcę" również)!

to jest wątek pisany atramentem sympatycznym. Znika po wymianie uprzejmości i po
        spełnieniu zadania: Poprawa humoru.
        hawk!
        7,00
        • Gość: n0str0m0 hermaszenko, ten to calowal... IP: *.166.62.9.magix.com.sg 16.01.02, 15:42
          honorowy tyu
          bedzie cie kochal
          troche inaczej

czule obejmie
          spojrzeniem jasnym
          i nie pozwoli spodniom sie pogniesc

delikatna czerwienia
          powiewac bedzie
          choragiew jego krawata

doswiadczen mocy zyczy - nostromo
        • tyu Tyu do Bykka pogodnie i do Siódemki z niepokojem 16.01.02, 20:12

> bykk napisał(a):
          >
          > > Witaj Siedem!
          > > Możesz mi przypomnieć od kiedy przejmasz się "czerwami"?
          > > śLIMAKI i tak nie zdążą na ten wątek!
          > > Tyu zawsze broni dobrego imienia(czasem innych,czasem swojego),tak ,że nie
          > > musisz Go prosić o obronę.smile))

Podziwiam Twą przenikliwość Bykku! Znowu trafiłeś w sedno.

> > Jeden "koń" urwał mu się z postronka i teraz go nie może "złapać"!
          > > pozdrawiam Cię(ocywiście "obrońcę" również)!

Nie wiem, kto jest tym koniem i co to w ogóle jest "koń", ale pozdrowienia
          odwzajemniam.

> to jest wątek pisany atramentem sympatycznym.Znika po wymianie uprzejmości i po
          > spełnieniu zadania: Poprawa humoru.
          > hawk!
          > 7,00

TO DLACZEGO JESZCZE NIE ZNIKNĄŁ???

• wild Uwaga! tu jest doborduszny niepokój :] 16.01.02, 20:13
            tyu napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
            >
            > > bykk napisał(a):
            > >
            > > > Witaj Siedem!
            > > > Możesz mi przypomnieć od kiedy przejmasz się "czerwami"?
            > > > śLIMAKI i tak nie zdążą na ten wątek!
            > > > Tyu zawsze broni dobrego imienia(czasem innych,czasem swojego),tak ,ż
            > e nie
            > > > musisz Go prosić o obronę.smile))
            >
            > Podziwiam Twą przenikliwość Bykku! Znowu trafiłeś w sedno.
            >
            > > > Jeden "koń" urwał mu się z postronka i teraz go nie może "złapać"!
            > > > pozdrawiam Cię(ocywiście "obrońcę" również)!
            >
            > Nie wiem, kto jest tym koniem i co to w ogóle jest "koń", ale pozdrowienia
            > odwzajemniam.
            >
            > > to jest wątek pisany atramentem sympatycznym.Znika po wymianie uprzejmości
            > i po
            > > spełnieniu zadania: Poprawa humoru.
            > > hawk!
            > > 7,00
            >
            > TO DLACZEGO JESZCZE NIE ZNIKNĄŁ???
            >

nie wiem
          • bykk Re: do Tyu 16.01.02, 20:26
            Tyu,jesteś zbyt inteligentny abyś nie wiedział!
            Ty wiesz i ja wiem,więc nie rób jaj!
            Dobre,nie chcesz OK!
            pozdrawiam Cię i tak
            • Gość: tyu Do Bykka IP: 157.158.68.* 17.01.02, 06:32
              bykk napisał(a):

> Tyu,jesteś zbyt inteligentny abyś nie wiedział!

Dziękuję!

> Ty wiesz i ja wiem,więc nie rób jaj!

Czyli - OBAJ jesteśmy inteligentni!

> Dobre,nie chcesz OK!

OK - po co rozgrzebywać. Co było a nie jest...

> pozdrawiam Cię i tak

I ja Cię też - od samego rana!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka