uri_ja 27.10.08, 21:46 ...co moze pani G.? jako, ze dotarly mnie sluchy, ze co mi moze pani G. rozwiazesz? kilka wariantow moge wypisac i nie beda to grozby karalne. wrecz przeciwnie postapie zgodnie z litera prawa i to nie mnie beda wyp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: zagadka... 27.10.08, 22:10 Pani G.nic nie może,a co można z takim wyglądem? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zagadka... 27.10.08, 22:34 pani G. moze duzo i nie do Ciebie pisze. wystarczy, ze powie prawde... pani G. jest uznawana chyba za idiotke, ale ma oczy...widzi i nie musi podgladac, slyszy... i wcale nie musi podsluchiwac. pani G. sie ulewa. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: zagadka... 27.10.08, 23:35 uri_ja napisała: > pani G. moze duzo i nie do Ciebie pisze. wystarczy, ze powie prawde... > pani G. jest uznawana chyba za idiotke, ale ma oczy...widzi i nie musi podglada > c, slyszy... i wcale nie musi podsluchiwac. pani G. sie ulewa. To może spróbuj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: zagadka... 28.10.08, 00:53 uri_ja napisała: > ...co moze pani G.? > jako, ze dotarly mnie sluchy, ze co mi moze pani G. > rozwiazesz? Co by nie mogła pani G. to pani S. może więcej. Jeśli poprawnie odczytałem inicjał pani G., oczywiście. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: zagadka... 28.10.08, 07:11 Pani G. g... może. Ot poklikać sobie trochę na żydowskich forach dla Polaków... marne zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zagadka... 28.10.08, 23:04 nie zgadles. tez nie do Ciebie... do ..., co naduzywa mojego nazwiska, w dodatku panienskiego, a na to nie pozwole. nie dosc, ze naduzywa, to jeszcze z uzywa z dodatkami mniej wiecej jak powyzej. i gorszymi. a na prywatna poczte nie bede, bo nie mam przyjemnosci. poza tym ciekawam reakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: zagadka... 28.10.08, 23:08 nie zrozumieliscie do konca. to byl cytat. i nie dotyczy nikogo z administracji mnie dotyczy. ulalo mi sie. a jak mi sie juz uleje, co zazwyczaj nastepuje po LATACH...no ujme to najprosciej jak moge: lepiej miec we mnie przyjaciela niz wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: zagadka... 28.10.08, 23:12 pozarski napisał: > A skad ty? MBP czy KGB? Nie domyślasz się Pan? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: zagadka... 28.10.08, 23:17 off_nick napisała: To na dzis,ale najpierw z a) czy z b)? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: zagadka... 28.10.08, 23:13 pozarski napisał: > A skad ty? MBP czy KGB? Musi jakas klinika.... Tu sie od nich roi! Odpowiedz Link Zgłoś
polska_belgijka Re: zagadka... 29.10.08, 20:55 uri_ja napisała: > jasne Udalo Ci sie oddac kotke do adopcji? Powaznie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś