perla 11.12.08, 00:09 jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się zgłosić. Napiszę do siwej z prośbą o zmianę. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: oddam swoje uprawnienia do forum Aquanet 11.12.08, 00:16 jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się zgłosić. Napiszę do > siwej z prośbą o zmianę Co wystraszyles sie czy robisz tylko urlop w Izraelu? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: oddam swoje uprawnienia do forum Aquanet 11.12.08, 00:17 perla napisał: > jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się zgłosić. Napiszę do > siwej z prośbą o zmianę. > > dobranoc Nie ma co się zgłaszać. Już to przećwiczyłem. Napisałem przedwczoraj do Siwej, że chciałbym oddać moje uprawnienia na rzecz Jenisieja (bez pytania go o zdanie), ale Siwa odpisała odmownie, że nie ma takiej procedury. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Nie ma letko, panowie 11.12.08, 02:09 jureek napisał: > Nie ma co się zgłaszać. Już to przećwiczyłem. Napisałem > przedwczoraj do Siwej, że chciałbym oddać moje uprawnienia na > rzecz Jenisieja (bez pytania go o zdanie), ale Siwa odpisała > odmownie, że nie ma takiej procedury. Ja wiedziałem, że tak będzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=88263372&a=88297655 Powiem jeszcze, że uzyskanie uprawnień zamiast kogokolwiek spośród przeciwników cenzury (czyli Was dwóch praktycznie, jak to widzę w tej chwili) byłoby dla mnie kłopotliwym obciążeniem. Rozumiem, że Wy też nie jesteście zachwyceni potencjalną perspektywą codziennej walki z wiatrakami, wynikającą z łaskawego nadania "przywilejów" przez admilicję. Nikt nie ma prawa oczekiwać od Was bezustannej czujności i gotowości, ale wpadajcie. Jura, zwłaszcza Ty, niestety, masz, jak sądzę, pewien moralny obowiązek - bo z entuzjazmem przyjąłeś ten "eksperyment". Może jednak nie będzie tak źle - to forum ma za sobą wiele ciężkich prób, a jednak trwa. Pytanie jeszcze: in case of emergency - czy można pisać na Wasze tutejsze adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Nie ma letko, panowie 11.12.08, 08:04 jenisiej napisał: > walki z wiatrakami, wynikającą z łaskawego nadania "przywilejów" Mam dawne doswiadczenie z "przywilejami" w realu. Znacznie ciekawszymi niz tutejsze cenzorskie. Z czasem staje sie to codzienna "pila Szeli", ktora kazdy podrzuca jak kartofel z ogniska. Uswiadamiam sobie skad moja organiczna niechec do zachowan stadnych, spolecznikowstwa, "dobrego serduszka". > masz, jak sądzę, pewien moralny obowiązek Prosciej prezentowac sie jako czlek amoralny. W sensach krakania wron w Rzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Nie ma letko, panowie 11.12.08, 10:20 jenisiej napisał: > Pytanie jeszcze: in case of emergency - czy można pisać na Wasze > tutejsze adresy? Tak, adres ten działa. Na razie nie jest źle, znowu dzisiaj rano nie było nic do przywrócenia. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Z archiwum tez nie? ;))) n/t 11.12.08, 10:24 Nie wiem, tak daleko nie zaglądałem, jeśli jednak masz coś, co Twoim zdaniem trzeba by przywrócić, to pisz do mnie na maila. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: Z archiwum tez nie? ;))) n/t 11.12.08, 10:31 jureek napisał: > Nie wiem, tak daleko nie zaglądałem, jeśli jednak masz coś, co Twoim zdaniem > trzeba by przywrócić, to pisz do mnie na maila. Ty Jureek klamiesz w zywe oczy a ja z pijanymi i klamczuchami nie tancze. Ty z perla do kosciola chodzisz - nie wiem tylko kto kogo spowiada. Tu cale forum w jasyr jest wziete i ty dobrze o tym wiesz. Ja liczyc umiem, mimo, zem nie Zydowka. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Z archiwum tez nie? ;))) n/t 11.12.08, 10:39 belgijska napisała: > Ty Jureek klamiesz w zywe oczy a ja z pijanymi i klamczuchami nie tancze. > Ty z perla do kosciola chodzisz - nie wiem tylko kto kogo spowiada. Tu cale > forum w jasyr jest wziete i ty dobrze o tym wiesz. Ja liczyc umiem, mimo, zem > nie Zydowka. Jak wolisz się wyzywać zamiast konkretnie podać, co miałbym przywrócić z archiwum, to Twoja sprawa. Tylko nie płacz potem, że czegoś z archiwum nie przywróciłem, bo nie mam czasu po prostu, żeby się tam grzebać bez konkretnych namiarów. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Wole SIE nie wyzywac..... 11.12.08, 10:45 i powtarzam - licze lepiej niz pisze - wyobraz sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: oddam swoje uprawnienia do forum Aquanet 11.12.08, 00:19 perla napisał: > jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się zgłosić. Napiszę do > siwej z prośbą o zmianę. > > dobranoc Nie bierz tego tak powaznie Perla, cyrk to ma admilicja,... my to tylo aktorzy do bacznych obserwacji, zeby powiedziec po wygasnieciu tego "pszywileja" - "A co nie mowilismy ze nie latwo adminowac ???" To stary chwyt psychologiczny - na ktory ku mej uciesze zlapal sie najmocniej tu jeden stary tetryk. Odpowiedz Link Zgłoś
spitt Re: oddam swoje uprawnienia do forum Aquanet 11.12.08, 04:18 Stuff it you know where ,... Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: oddam swoje uprawnienia do forum Aquanet 11.12.08, 10:58 uwazam,ze podarowanemu koniowi(nozyczki)......itd jesli jednak twoje intencje sa szczere i nie ponosza cie emocje mam niesmiala propozycje....twoj adwersarz......midnighhawk znany ci zapewne jako puls..i wiele innych nickow na przestrzeni czasu (ciagle biedaka banuja) "nocna zmiana" mialaby przynajmniej spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 08:30 Umawiaja sie i handluja jak by bylo cxzym. Solidaruchy ich mac.)) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 08:33 pozarski napisał: > Umawiaja sie i handluja jak by bylo cxzym. Solidaruchy ich mac.)) A moze jest czym? Skad wiesz, co w trawie piszczy? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 08:47 Eee,watpie. Z drugiej strony,kto z nas(nozownikow)ma mozliwosci wysylania innych na Osla? Moze tylko ten jeden,elokwentny, stalinowsko-leninowski? Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 08:50 pozarski napisał: > Eee,watpie. Z drugiej strony,kto z nas(nozownikow)ma mozliwosci wysylania innyc > h > na Osla? Moze tylko ten jeden,elokwentny, stalinowsko-leninowski? Na Osla? Za drzwi! Tonacy, nozyc sie chwyta, nie wiedziales? )) Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:00 pozarski napisał: > Optymistka. Nie, uczona w pismie )) pl.wikipedia.org/wiki/Storytelling_(metoda) )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:06 Watpie,czy to jest dobry model. Tu jest ten,ktory stawia Sitwe oko w oko z solidaruchami,ktorzy maja te przewage,ze sa czystej krwi, nosza aryjskie glany i maja poparcie czesci przynajmniej admilicji. Twoja specjalizacja swoja droga,a ich atuty swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:12 pozarski napisał: > Watpie,czy to jest dobry model. The story is over - teraz zaciera sie slady Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:14 Mam wszystko co trzeba na dysku. Takiego zniwa qrestwa jak teraz nie widzialem na aqua,a widzialem to i owo. Karty zostaly odkryte(jesli jakies jeszcze byly zakryte) i wszystko jest jasne jak slonce. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:18 pozarski napisał: i wszystko jest jasne jak slonce. Byly odezwy, byly nozyce - niech potancuje igla z nitka )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:20 Niech potancuje,jak to u krawcow bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:21 pozarski napisał: > Niech potancuje,jak to u krawcow bywa. U szewcow tez, Bracie - kiedy psom buty szyja )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:24 Moja metafora dotyczy cechu krawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
belgijska Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:26 pozarski napisał: > Moja metafora dotyczy cechu krawcow. Tak, to w lot. Teraz pora na szewcow Kazda epoka ma wlasny porzadek i lad, nie? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: dobre sobie ;)))) 11.12.08, 09:30 Tak,niestety kazda ma swoj lad i porzadek. Ordnung muss sein. Odpowiedz Link Zgłoś