dachs 28.12.08, 19:06 "Wyciąg w Istebnej został uruchomiony w zeszłym tygodniu. Do tej pory nie było kłopotów z jego funkcjonowaniem." )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wiadomosci.onet.pl/1887513,11,1,1,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xenocide Re: Kawał solidnej roboty 28.12.08, 19:09 dachs napisał: > "Wyciąg w Istebnej został uruchomiony w zeszłym tygodniu. Do tej pory nie było > kłopotów z jego funkcjonowaniem." > > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > wiadomosci.onet.pl/1887513,11,1,1,item.html Miodzio )) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Kawał solidnej roboty 28.12.08, 19:22 dachs napisał: > Kawał solidnej roboty Chyba jednak nie. Chyba jednak słupki za wysokie zbudowali. Nie można zsiąść i trzeba siedzieć, jak ten Szymon Słupnik (ostatnio widziałem takiego na "1612 - Chroniki Smutnewo Wrjemjeni". No tydzień chodził. Tylko po co te słupki takie wysokie? Pytam retorycznie. Pieprzę serdecznie polskie tak zwane narciarskie warunki, grodzenie stoków, bójki góroli o prawo pobierania myta na szlakach, drogie kwatery ze wspólnym sraczem, ohydną pseudogórolską kuchnię w cenach jakby to były trufle i anchovies, wszędzie kolejki, fatalne dojazdy, buractwo na parapetach itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Za PiSu wyciągi to była wartość nieznana 28.12.08, 19:36 więc jakiś postęp jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 28.12.08, 19:55 > ie się poruszał Zwoził ludzi z góry na dół. Tak było za PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 28.12.08, 20:02 jaceq napisał: > > ie się poruszał > > Zwoził ludzi z góry na dół. Tak było za PiSu. Na szczęście nie jeżdżę na nartach. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 28.12.08, 20:06 > Na szczęście nie jeżdżę na nartach. Czyli na boazerii. Na czym zatem? Na parapetach? Próbowałem. Ze 4 lata temu. Stłukłem sobie potwornie zad. Zmarnowałem cenny czas na rekonwalescencję. Więcej nie spróbuję. Parapety to wynalazek diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 28.12.08, 20:18 jaceq napisał: > > Na szczęście nie jeżdżę na nartach. > > Czyli na boazerii. Na czym zatem? Na parapetach? Próbowałem. Ze 4 lata temu. > Stłukłem sobie potwornie zad. Zmarnowałem cenny czas na rekonwalescencję. Więce > j > nie spróbuję. Parapety to wynalazek diabła. Znaczy staram się w ogóle nie zbliżać do stoku. No chyba, że muszę to ewentualnie do pubu u podnóży. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 29.12.08, 08:01 jaceq napisał: > Stłukłem sobie potwornie zad. Wiśniowy zad Kiedyś brałam udział z zabawie literackiej: należało w tytule znango utworu wymienić jedną, tylko jedną, literę, tak by całkowicie zmienić sens tytułu. Dostałam nagrodę za ten przekręcony Wiśniowy sad Tak mi się przypomniało... a. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: myśleli że za sprawą cudu wyciąg sam się będz 29.12.08, 07:57 sz0k napisał: > > Na szczęście nie jeżdżę na nartach. > Na szczęście nie jeździsz wyciągami, że tak doprecyzuję Ja tam wolę biegówki. To znaczy: niekoniecznie tam, tylko tak w ogóle... A samo wydarzenie w Istebnej - co za temat! na scenariusz filmu typu 'komedia romantyczno-katastroficzna z happy-endem'. Amerykanie już by kręcili. Chociaż może nie, bo Amerykanie już nie tacy jak kiedyś, wszystko dziadzieje prosze państwa... a. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________Zorba 29.12.08, 11:52 wisniowy zad - dla mnie bomba ja jedynie zdobyłem pierwsze miejsce za hasło promujace lody śmietankowe w 1963 r. - "Lody lody bardzo tanie kto wyliże temu..." Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: _________Zorba 29.12.08, 12:52 Byłeś kiedyś normalny? - to wzruszajace. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Norma dziś to wg Ciebie... 29.12.08, 13:10 no? dalej...merytorycznie nadawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Umknałeś przed pytaniem o Scana 29.12.08, 13:11 Olałem. Co mnie obchodzi scan? Odpowiedz Link Zgłoś