orwella 29.12.08, 15:06 i Palestynczykow, aquanetowi zydzi popieraja ziohitlerowskie bestialskie zbrodnie izraelskich ludobojcow. Oto cala roznica. www.peacemideast.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 16:30 droga orwelko..... w kazdym twoim poscie piszesz o israelsko-zydowsko-ziohitlerowsko- ludobojskich zbroniach.... ciagle nie rozumiem.... dlaczego nie chcesz odpowiedziec na moje pytanie tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=89042538&a=89059888 zebym wlasnie mogla zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 16:37 ja nie jestem za Ḥarakat al-Muqāwamat al -Islāmiyyah... a jej sie myli... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 16:42 nie wiem, czy jej sie myli.... ale wiem, ze tchorzy.... bo najpierw rzuca oskarzenia, a potem nie ma ochoty nic wyjasnic... czy moze to nastepna z serii manipulanckoklamliwokretackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 16:43 no to myli jej sie specjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 17:36 dana33 napisała: >bo najpierw rzuca oskarzenia, a potem nie > ma ochoty nic wyjasnic... Dana, na nic więcej nie licz. Jej wystarczy, że sobie pokrzyczy, pozakłada dziesiątki prawie identycznych wątków pod różnymi nickami, na różnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella IMO to bylo tak... 30.12.08, 02:58 Zydzi od kulkudziesieciu lat okupuja ziemie palestynskie, zepchneli Palestynczykow do obozow zaglady i zamkneli ich w gettach. Palestynczycy, jak kazdy zywy czlowiek, wlacza o swoja wolnosc i skrawek ziemi, na ktorej bede mogli zyc. problem z tym, ze Zydzi chca tej samej ziemi, zeby pobudowac sobie na niej luksusowe apartamenty za kase Amerykanow oczywiscie. Dlatego Zydzi urzadzaja Palestynczykom holokaust. Wyjscie jest tylko jedno - podzielic te przekleta ziemie po rowno na pol (w poprzek) i niech kazde plemie zyje na swojej czesci. Nie proponuje panstwa dwunarodowego, bo zydzi jako ultra-rasisci sie nie nadaja do pokojowego i przyjaznego wspolzycia z innymi narodami, zawsze probuja wykorzystywac i ponizac inne narody. Oczywiscie nie tyczy to wszystkich Zydow, ale chyba wiekszosci, bo to ona decyduje o takiej wlasnie zbrodniczej poityce. Argumenty, ze dzieci palestynskie jakoby terroryzuja Izrael juz nawet nie smiesza, sa tylko niezwykle zalosne i pokazuja, jak dalece Zydzi odeszli od rozumu i czlowieczenstwa. Nie oczekujcie od ludzi wspolczucia i przyjazni, kiedy sami zachowujecie sie jak najgorsze bestie. To co wy wyrabiacie z Palestynczykami jest gorsze od tego co Hitler wyrabial z Zydami, bo to trwa juz ponad 50 lat i obejmuje kolejne pokolenia nieszczesnego palestynskiego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella iranscy zydzi potepiaja zbrodnie Izraelitow w Gazi 29.12.08, 16:45 caly swiat potepia Izrael za bestialstwo i ludobojstwo bezbronnych Palestynczykow. www.americanchronicle.com/articles/yb/124809500 Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: iranscy zydzi potepiaja zbrodnie Izraelitow w 29.12.08, 16:49 iranscy Zydzi to moge miec zaraz powroz na szyi... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: iranscy zydzi potepiaja zbrodnie Izraelitow w 29.12.08, 16:53 nu, orwelko.... nie tak caly..... ale to jest to wytlumaczenie? jak caly swiat to ty tez? a co to znaczy bezbronni palestynczycy? te qassamy i grady to kwiatki? dzisiaj takim kwiatkiem zabili beduina w ashkeloni... to co to dokladnie znaczy bezbronni? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Gdyby doliczyć twoje klony ze wszystkich forów, 29.12.08, 16:51 to towarzyszy i towarzyszek popierających miłujących pokój terrorystów z Hamasu byłoby co najmniej tysiąc więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Gdyby doliczyć twoje klony ze wszystkich foró 29.12.08, 16:58 to bylo chyba do orwelki... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Re: Gdyby doliczyć twoje klony ze wszystkich foró 29.12.08, 17:00 Jak to? Przecież ta lewaczka z czerwonych brygad ma ich kilkadziesiąt. Wspólnym mianownikiem w ich jest używanie zbitki "żydowska mafia" występującej rozdzielnie lub łącznie. . Z pamięci - anathesis, ja.wars,cor-tex, aurora, aurora-una, leonardo.davinci, chavezita, moon.river, moonlight, antiwar etc.etc. Minęła się z epoką, za Dzierżyńskiego wymierzałaby dziejową i ludową sprawiedliwość kapitalistom i kułakom. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Ha, ha – agentka ewa prowadziŁA 29.12.08, 17:39 Rzeczywiście zaintrygowalo mnie spamerstwo na tak dużą skalę, do tego stopnia, że zaczęłam nawet układać te nicki w porządku alfabetycznym. Doszłam do czterdziestu paru i dałam sobie spokój. Widzę, że ostatnio nader aktywny jest ben.huur. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Gdyby doliczyć twoje klony ze wszystkich foró 29.12.08, 17:02 upodobanie do terroru? nie wazne czy czerwony, czy zielony? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella upodobanie do terroru maja Zydzi, wszak to oni 30.12.08, 03:14 terroryzuja caly swiat i to juz od kilkudziesieciu lat, a ze atakuja obroncow niewinnych ofar swego terroru - nihil novi. To dla was normalka. Laczcie sie w terrorze z hitlerowcami, w okrucienstwie jestescie sobie rowni. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 17:59 orwelko i jescze dziesiątki innych nicków czasem bywasz zabawna w tym swoim uwielbieniu dla skrajenj lewicy dla Marksa,Lenina,Che Gevary ale ostatnio przeginasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 29.12.08, 18:11 Zyd - synonimem ludobojcy XXI wieku Autor: cor-tex 27.12.08, 17:25 w XX wieku synonimami ludobojcow byli byli hitlerowcy, dzis sa nimi zydzi - syjonisci - zarowno izraelscy jak i amerykanscy i swiatowi neokonsi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=88995618 Odpowiedz Link Zgłoś
orwella Nie wstydze sie bronic niewinnych ofiar 30.12.08, 03:20 izraelskiego terroru. To moj ludzki moralny obowiazek, a ze wy macie upodobanie do morderstw, to wiadomo nie od dzis. Identycznie zachowywaliscie sie podczas izraelskiego ataku na Liban. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Nie wstydze sie bronic niewinnych ofiar 30.12.08, 09:26 a powinno orwelke bolec, ze hamas chroni sie w domach swoich zon i dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Z innego forum 29.12.08, 18:03 Prosto, krótko i sensownie. Spróbujesz skomentować ? ,,Ciekawe co by Polacy zrobili jakby ich ciagle ostrzeliwano rakietami np. z Czech. Po komentarzach takich jak "rinez" wniskuje, ze narysowaliby na dachach tarcze zeby mozna celniej do nich strzelac. Szkoda jest niewinnych dzieci, ktore musza cierpiec przez "bojownikow" Hamasu. Arabowie zawsze zaslaniali sie ludnoscia cywilna robiac z niej zywa tarcze. Nawet jak zydzi trafia fabryke broni to i tak powiedza ze tam byly same dzieci. Takie tam tradycje panuja. Dziwie sie zydom, ze znosza to juz tyle lat’’. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=88989254&a=89033086 Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan 2 lata wstecz 29.12.08, 18:09 Okolice meczetu al-Nasr w Strefie Gazy, do którego uciekli osaczeni przez izraelską armię bojownicy, przypominały w piątek oblężoną twierdzę. Tu, na północy Strefy, w mieście Beit Hanun i na Zachodnim Brzegu Jerozolima od środy prowadzi wielką operację zbrojną o kryptonimie "Jesienne chmury". Żołnierze mają w jej trakcie zniszczyć bojowników, którzy nieustannie atakują rakietami Izrael. W czwartek po wielogodzinnych krwawych walkach, w których zginęło co najmniej 25 Palestyńczyków, wypłoszeni ze swych kryjówek bojownicy powiązani z islamskim Hamasem schronili się przed armią izraelską właśnie w meczecie w Beit Hanun. Kilkuset żołnierzy izraelskich okrążyło świątynię. W 19-godzinnym oblężeniu brały udział czołgi, transportery opancerzone i helikoptery. Mimo całonocnego ostrzału islamiści nie chcieli się jednak poddać. Gdy sytuacja stała się beznadziejna, i wiadomo było, że niebawem nastąpi decydujący szturm, Palestyńczycy wezwali pomoc. Nadająca na całą Strefę Gazy radiostacja Hamasu zaczęła wzywać kobiety z okolicznych miast i wiosek. Na apel odpowiedziało kilkaset kobiet i młodych dziewczyn, które zaczęły przedzierać się przez izraelskie oblężenie w pobliże świątyni. Przed otoczony meczet ostatecznie dotarło 200 kobiet, wśród których były też matki i żony oblężonych bojowników. Zdeterminowane i wściekłe kobiety stanęły naprzeciw czołgów. - Ryzykujemy własnym życie, by uwolnić naszych synów - tłumaczyła dziennikarzom jedna z nich. Gdy demonstrantki zbliżyły się do żołnierzy, w ich kierunku padły strzały. Śmiertelne kule dosięgły dwóch kobiet, dwóch mężczyzn, 25 osób zostało rannych. - Wojsko widziało tłum kobiet, a wśród nich uciekających z meczetu bojowników. Niektórzy byli nawet poprzebierani za kobiety - tłumaczyła wczoraj rzeczniczka izraelskiej armii. W trakcie protestu część kobiet weszła do meczetu, by jako żywe tarcze pomóc w ucieczce palestyńskim bojownikom. Gdy izraelska armia zaatakowała meczet, a buldożer zburzył jedną z jego ścian, w zawalonym budynku nie było już nikogo. Pod osłoną manifestantek bojownicy zdołali uciec ze świątyni do północno-zachodniej części miasta, gdzie nie ma izraelskiej armii.(...) wyborcza.pl/1,86705,3718623.html Odpowiedz Link Zgłoś
orwella policz lepiej ofriary po obu stronach 30.12.08, 03:24 Zydzi wymordowali dziesiatki/setki tysiecy Palestynczykow (glownie dzieci i innych cywilow), Palestynczycy wymordowali nawyzej dziesiatki Zydow. To mowi za siebie. Palestynczycy walcza kamieniami, a Zydzi bombarduja ich bombami z F16 i polewaja napalmem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: policz lepiej ofriary po obu stronach 30.12.08, 08:51 Popatrz Auroro, jak to jest, że choć Izrael bombarduje konkretne obiekty, to niemal zawsze giną jakieś dzieci, a dzieci żydowskie są dobrze chronione, choć nieprzyjaciel strzela na oślep. >Palestynczycy wymordowali nawyzej dziesiatki Zydow. To mowi za siebie. A słyszałaś, by Izrael używał swoich obywateli w charakterze żywych tarcz? > Palestynczycy walcza kamieniami, Te rakiety, które ostatnio posypały się na Izrael to były kamienie ???? >Zydzi bombarduja ich bombami z F16 i polewaja napalmem Możesz podać jakiś link do tego napalmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.scan Lewaczce pro memoria: 29.12.08, 18:25 COUNCIL COMMON POSITION 2005/847/CFSP of 29 November 2005 updating Common Position 2001/931/CFSP on the application of specific measures to combat terrorism and repealing Common Position 2005/725/CFSP (..) This Common Position shall be published in the Official Journal of the European Union. Done at Brussels, 29 November 2005. (..) 17. Hamas (including Hamas-Izz al-Din al-Qassem) (..) 28. Palestine Liberation Front (PLF) 29. Palestinian Islamic Jihad (PIJ) 30. Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) 31. Popular Front for the Liberation of Palestine (FPFL) (..) eur-lex.europa.eu/LexUriServ/site/en/oj/2005/l_314/l_31420051130en00410045.pdf Waleczny ten "naród palestyński", co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
orwella jeszcze o zbrodniach wojennych Izraela 30.12.08, 03:40 www.thenation.com/doc/20090112/falk?rel=hp_currently Odpowiedz Link Zgłoś
mamzerek Re: Amerykanscy zydzi popieraja wolna Palestyne 30.12.08, 15:16 nic na tej stronie internetowej nie ma podobnego do twoich idiotycznych okreslen "ziohitlerowskie bestialskie zbrodnie izraelskich ludobojcow" naodwrot, wlasnie takie poglady ta strona potepia! stuknij sie w glowej, cwoku! moze zmadrzejesz, chociaz watpie! Odpowiedz Link Zgłoś