vline 04.01.09, 01:22 Już od dawna myśl taka mi doskwiera Że oto bez jakichś większych westchnień cywilizacja Zachodu umiera I myślę kto temu winien i wiem to Araby i te ich płodne baby Zachód umiera na kebaby Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Zachód umiera 28.02.09, 23:06 nu, skromniejszy jestes niz split....... podbijasz wlasne watki dopiero po 2 miesiacach.... wogole dzisiaj zaswieciles i jako cep i jako vline i jako ben hure... w koncu trzeba gadac.... a jak nie ma z kim, to wlasnie sam ze soba... i tak trzymac.... Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zachód umiera 01.03.09, 07:32 dana33 napisała: > wogole dzisiaj zaswieciles i jako cep i jako vline i jako ben hure... Jak zwykle mijasz się z prawdą. Wierszyk vline jedynie podbiłem. A ben.hure absolutnie wczoraj się nie objawił. Kłamiesz tak z wewnętrznej potrzeby czy z zawodowego przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a wlasnie.To nie jest wina Arabow+ 01.03.09, 07:44 a,zwlaszcza ich bab plodnych. To jest wina Cyniola: Zamiast babie swojej dzieci robic,od samego rana w niedziele zydostwu reklame robi! A zona samotna w lozku swoim zimnym,podobnie jak i w kuchni,robote sama wykonywac musi. ale z tego dzieci sie nie rodzi. Odpowiedz Link Zgłoś